Erik Boye, Thomas Gravesen, Dan Sørensen, Finn Christensen, Klaus Eskildsen, Bo Harder, Jesper Mikkelsen, Jens Madsen, Dejvi Glavevski, Jesper Søgaard, Peter Graulund.
Lars Døhr (afløste i det 45. min. Bo Harder)
Jacob Olsen (afløste i det 67. min. Peter Graulund)
Henrik Fig (afløste i det 82. min. Jesper Søgaard)
Kampens gang:
22. min.: 1-0 Dejvi Glavevski
75. min.: 2-0 Jesper Søgaard
85. min.: 3-0 Jesper Mikkelsen
Dommer: Jørgen Johansen
Tilskuere: 4.222
4.222 tilskuere på Vejle stadion så et i perioder tryllende VB-hold besejre FCK 3-0 og dermed sende københavnerne ned under nedrykningstregen. VB, der i en del af efterårets kampe havde misbrugt mange store chancer, kom i kampen mod FCK foran på den første af slagsen, da Dejvi Glavevski når op til indlægget fra Thomas Gravesen for næsen af Lars Højer, og med hovedet dirigerede bolden i de københavnske netmasker.
Et kvarter før tid kom VB på 2-0 ved Jesper Søgaard, der fra kanten af feltet bankede bolden i mål efter Jens Madsens udmærkede pasning.
I det 82. minut kom Henrik Fig på banen i stedet for Jesper Søgaard, og Henrik Fig, der efter hjemkomsten fra USA spillede sin kamp nr. 100 på VB's førstehold, var ophavsmand til VB's tredie og kampens sidste mål, da han med en perfekt aflevering fandt Jesper Mikkelsen, der firsttimede bolden i mål ved roden af den ene stolpe.
Hos VB en meget stor kamp af målmand Erik Boye, som blev sit holds redningsmand. Tre-fire gange gik han formidabelt ud i mand mod mand situationer og parerede oplagte FCK-tilbud. Også en stor kamp af Jesper Mikkelsen, der med sine elegante driblinger gang på gang bragte FCK's forsvar på glatis.