1990-05-27 ΟΣΦΠ-ΟΦΗ=4-5 ΠΡ

  Рет қаралды 81,959

nikos folop

nikos folop

13 жыл бұрын

ΚΥΡ 27/5/1990 (ΚΑΡ) ΟΣΦΠ - ΟΦΗ = 4 - 5 (ΠΡ)
[31'ΝΤΕΤΑΡΙ,42'ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,45'ΚΩΦΙΔΗΣ,50'ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ --- (51'Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,62',87'ΒΕΡΑ,85'ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ,91'(φ)ΒΑΒΟΥΛΑΣ).]
ΟΣΦΠ-ΡΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΤΑ'Ι'ΔΗΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ(76'ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΝΤΕΤΑΡΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(76'ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΙΜΡΕ ΚΟΜΟΡΑ.
ΟΦΗ-ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΜΠΟΣ ΠΑΤΕΜΤΖΗΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ Π.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ(46'ΓΡ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) ΒΕΡΑ Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ(67'ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΕΓΚΕΝ ΓΚΕΡΑΡΝΤ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.
ΣΗΜ 1-Η ΠΛΕΟΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΣΗΜ 2-ΣΤΟ 51' Ο ΒΕΡΑ(ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΚΟΡΑΡΕ) ΚΑΙ ΣΤΟ 56' Ο ΒΕΡΑ(ΑΡΙΣΤΕΡΟ) Ο ΟΦΗ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-8.000

Пікірлер: 146
@johnrambo2482
@johnrambo2482 4 жыл бұрын
Αυτό που κανείς δεν έγραψε και λίγοι το θυμούνται είναι ότι το χτύπημα φάουλ του Βάβουλα στο 4-5 εκτελέστηκε 2 φορές και μπήκε γκολ και τις 2!!!
@donviglone7707
@donviglone7707 3 жыл бұрын
-Θέλω Τάκη να μου πεις ποιά είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. -Τι ομάδα είσ_ είσαι ΟΦΗ σωστά; -Εννοείται. -ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
@Aristotelis1926
@Aristotelis1926 3 ай бұрын
😂😂
@sdfscer5243
@sdfscer5243 4 жыл бұрын
Τα γκολ του ΟΦΗ πρέπει να γίνουν σήμα εκπομπής στο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
@lyssandros1
@lyssandros1 9 жыл бұрын
ΜΠΡΑΒΟ ΟΦΗ !!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
@CCCYP
@CCCYP 4 жыл бұрын
Αν πεις ότι ο Ολυμπιακός σε κάποιο ματς κέρδιζε στο 50' 4-0 και στο τέλος έχασε 4-5, ο άλλος που σ'ακούει θα αρνηθεί να το πιστέψει και θα ζητήσει να δει δημοσιεύματα, ή... αυτό το βίντεο! Εμείς που ήμασταν μέσα στο γήπεδο βλέπαμε αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν και μετά φεύγοντας λέγαμε ''τι έγινε''... Μετά το 4-0 ο Ολυμπιακός σταμάτησε να αγωνίζεται. Το πήγε χαλαρά, έφαγε 2 γκολ και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΟΦΗ έμπαιναν στα καρέ και σκόραραν χωρίς να τους εμποδίσει κάποιος ουσιαστικά. Μέχρι το 85 ήταν 4-2, μέσα σε 6 λεπτά μπήκαν 3 γκολ.
@babisbabinos8075
@babisbabinos8075 Жыл бұрын
Αθάνατος Ολυμπιακός. Ίδια τακτική μέχρι και πρόσφατα. Να χάνει τελευταία στιγμή και να χάνει άσχετες ομάδες επειδή χαλαρώνει.
@arisgkindis198
@arisgkindis198 2 жыл бұрын
Η μεγαλητερη ανατροπη ολων τον εποχων
@PaxAnimi
@PaxAnimi 3 жыл бұрын
Διάφορες ανοησίες έχουν γραφτεί για αυτό το ματς - οι οποίες... όλως περιέργως δεν πρωτοακούστηκαν τότε, αλλά πολλά χρόνια μετά. Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική και πολύ πιο απλή: 1. Ο αγώνας ήταν ένα αγωνιστικό κάζο, χωρίς κανένα παρασκήνιο, των παικτών που επαναπαύτηκαν και πίστεψαν ότι είχν καθαρίσει το ματς. 2. Αν ήθελαν να διώξουν τον προπονητή, είναι παράλογο μέχρι το 50' να παίξουν στο φουλ και μετά να κάτσουν. Αυτό θα προϋπέθετε να είχαν κάνει συμφωνία και με τους παίκτες του ΟΦΗ, να τους έλεγαν να μην απογοητευτούν (που εύκολο θα ήταν μετά το 4-0 να είχαν παρατήσει το ματς). Επίσης θα προϋπέθετε ικανότητα μέντιουμ για να ξέρουν ότι ο διαιτητής θα κράταγε 4 λεπτά καθυστέρηση, ότι ο ΟΦΗ θα κέρδιζε φάουλ στο 91' και ότι θα το έστελνε μέσα. 3. Ο αγώνας ήταν για την τελευταία αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό εντελώς αδιάφορο στο πρωτάθλημα και με πρόσφατο (10 μέρες νωρίτερα) τον τελικό Κυπέλλου, όπου είχε παίξει πάλι με τον ΟΦΗ, τον οποίο και είχε νικήσει 4-2. Έτσι ήταν σίγουρο ότι ως Κυπελλούχος θα έπαιζε στο Κύπελλο Κυπελλούχων της επόμενης σεζόν. Ο ΟΦΗ με τη νίκη αυτή εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο βαλκανικό κύπελλο της επόμενης σεζόν, διοργάνωση που ενδιέφερε αρκετά τις ομάδες τότε. 4. Ο Κόμορα θα έφευγε ούτως ή άλλως μετά από αυτό το ματς. Ο Ίμρε Κόμορα ήταν ο πεθερός του Λάγιος Ντέταρι και ο Ντέταρι είχε επιβάλει στον Σαλιαρέλη τον όρο να έρθει εκείνος προπονητής, αν ο "Ρουμπίνιας" ήθελε να μείνει ο Ντέταρι και δεύτερη σεζόν στον Ολυμπιακό. Με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που είχαν ανακύψει εξαιτίας του σκανδάλου Κοσκωτά, ο Σαλιαρέλης είχε ήδη συμφωνήσει την πώληση του Ντέταρι στη Μπολόνια μετά το τέλος της σεζόν - και φυσικά χωρίς τον γαμπρό του ο Κόμορα δεν είχε ούτε λόγο ούτε διάθεση να μείνει. Όταν δηλαδή έγινε το ματς αυτό, οι παίκτες ήδη ήξεραν ότι ο Κόμορα χαιρετάει.
@thefonis
@thefonis 2 жыл бұрын
Βρε πανηλιθιε.. η εκφραση επαναπαυτηκαν μηπως ειναι ακριβως οτι κατσαν και χασανε? Γιδι ε γιδι
@apostolispachiadakis2056
@apostolispachiadakis2056 7 жыл бұрын
μεχρι το 4-0 ηταν στημενο...μετά ειπαμε να παιξουμε μπαλα...
@Diog23
@Diog23 5 жыл бұрын
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 2-2 ΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 3-2 ΧΑΡΗΚΑΤΕ ??
@lefterisG4
@lefterisG4 11 жыл бұрын
Επίσης φήμες λένε οτι ο Σαλιάρέλης ήταν στα επίσημα με το λάπτοπ και έπαιζε live στοίχημα, την ανατροπή το ΟΦΗ στο 4-0!
@aopxtzis
@aopxtzis 7 жыл бұрын
Μόνο που δεν υπήρχαν laptop τότε.
@user-ig1fq4pv1f
@user-ig1fq4pv1f 6 жыл бұрын
μηπως το λεει ειρωνικα ο φιλος.λεω μηπως..
@mikoyangurevic8634
@mikoyangurevic8634 5 жыл бұрын
Laptop ας πούμε στην σύγχρονη μορφή τους υπήρχαν από το 1985 και μετά.
@giannispaok2001
@giannispaok2001 5 жыл бұрын
@@aopxtzis ουτε λαπτοπ υπηρχε ουτε καν στοιχημα
@PaxAnimi
@PaxAnimi 3 жыл бұрын
@@giannispaok2001 Ενώ ίντερνετ...
@asterios886
@asterios886 4 жыл бұрын
Γειά χαρά σε όλους. Μπήκα να δώ ένα παιχνίδι της ομάδας μου το οποίο δεν είχα παρακολουθήσει λόγω του ότι τότε έλειπα εκτός Αθηνών λόγω δουλειάς στην επαρχία και να δώ τι έχασα μιάς και τότε δεν υπήρχαν ίντερνέτια, Νοβα-σπόρτια και λοιπά για να ακούσεις για τον αγώνα και να δείς όπου κι αν βρίσκεσαι αυτά που έχασες. Έπειτα από αυτά που είδα, διάβασα και αρκετά σχόλια και παπαριές και είπα να πώ κι εγώ την δικιά μου παπαριά για να μην νομίζετε ότι εγώ δεν λέω παπαριές και το παίζω δήθεν καλύτερος κ.λ.π, κ.λ.π. Καταρχάς είδα δυστυχώς έναν αγωνιστικό χώρο χοιροστάσιο ο οποίος πλέον ευτυχώς δεν υπάρχει μιάς και το νέο μας γήπεδο είναι στολίδι. Αληθινά εύχομαι όλες μα όλες οι υπόλοιπες λεγόμενες μεγάλες ελληνικές ομάδες να έχουν τέτοια γήπεδα στολίδια τα οποία θα δημιουργήσουν φιλάθλους στολίδια αντί για κάφρους χοιροστασίων που δυστυχώς ακόμα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Δυστυχώς ακόμα και στην δική μου. Αυτό λοιπόν που είδα εγώ με ικανοποίησε απόλυτα άσχετα με το εάν έχασε η ομαδάρα μου γιατί απόλαυσα 9 γκόλ (σε πόσα παιχνίδια έχεις την ευκαιρία να δείς τόσα πολλά γκόλ; ) Είδα πολύ ωραίες εως και εκπληκτικές φάσεις και από τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν από ένα πολύ καλό ημίχρονο να τους ανήκει, προφανώς η ομαδάρα μου ο Ολυμπιακός είτε θεώρησε πώς η τεσσάρα ήταν αρκετή, οπότε στο δεύτερο δεν είχαν την ίδια απόδοση με το 1ο ημίχρονο, είτε γιατί νόμιζαν ότι το μάτς θα το παίρναν οι φανέλες από μόνες τους είτε γιατί ξεφούσκωσαν από κούραση λόγω της κυριαρχίας και του τρεξίματος στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως ο Ο.Φ.Η και μπράβο του αντέδρασε και αντέδρασε με συνεχές σφυροκόπημα όπως είδα και πήρε μία νίκη. Την πραγματική όμως νίκη κατ' εμέ την πήρε το ποδόσφαιρο και αμφότεροι οι υγιείς φίλαθλοι των δυό ομάδων δηλαδή. Δεν θέλω να καταλάβω την μιζέρια ενός φιλάθλου ή οπαδού ο οποίος ενώ βλέπει την ουσία του ποδοσφαίρου η οποία είναι ένα ή και περισσότερα γκόλ μαζί με μιά καλή εμφάνιση να κάθεται και να λέει άλλα αντ' άλλων γκρινιάζει και εφεύρει δικαιολογίες. Και στο τέλος αντί να πετάς δεκάρικα και εικοσάρικα στους παίκτες της ομάδας σου κοίτα καλύτερα να τα κρατήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα τα χρειαστείς και να στηρίξεις τους παίκτες σου γιατί τότε σε χρειάζονται περισσότερο, όχι μόνον όταν σου φέρνουν νίκες. Νομίζω αρκετές παπαριές είπα για μιά μέρα, τις καλύτερες ευχές μου πρός όλους σας και το ποδόσφαιρο είναι χαρά και όχι μιζέρια, να είστε λοιπόν χαρούμενοι και όχι μίζεροι.
@EmmanouelKatsoulakis
@EmmanouelKatsoulakis 3 жыл бұрын
Αγαπητέ Κύριε, σου βγάζω το καπέλο
@JRnyc
@JRnyc Жыл бұрын
Vera 💪💪💪
@Miixalis
@Miixalis 5 жыл бұрын
Όταν στην πλειοψηφία των ομάδων υπήρχαν Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο 2 με 3 ξένους βλέπαμε ωραία μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια η εικόνα είναι χάλια και τα γήπεδα άδεια δυστυχώς!
@vasilisd3184
@vasilisd3184 4 жыл бұрын
Αφου ολοι εχουν γινει γαυροβαζελοι αεκ και παοκ τι να κανουμε που πολλοι ελληνες ειναι τοσο ηλιθιοι που προτιμουν να βλεπουν την ομαδα τους αναγκαστικα απτην τηλεοραση γιατι δε θελουν να υποστηριζουν την τοπικη τους ομαδα και μετα ομως παραπονιουνται και για τα αδεια γηπεδα ξεφτιλες
@user-tj2wq5cs6u
@user-tj2wq5cs6u 4 жыл бұрын
@@vasilisd3184 skase
@vasilisd3184
@vasilisd3184 4 жыл бұрын
@@user-tj2wq5cs6u α καλα απαυτους εισαι και συ ε
@KERVEROSist
@KERVEROSist 10 жыл бұрын
Σαν τον Βέρα παίχτης δεν έχει περάσει ποτέ απο τα ελληνικά γήπεδα!
@user-ig1fq4pv1f
@user-ig1fq4pv1f 6 жыл бұрын
χαλαρωσε
@greek_football_tv7892
@greek_football_tv7892 5 жыл бұрын
Πονσε
@EmmanouelKatsoulakis
@EmmanouelKatsoulakis 5 жыл бұрын
@@greek_football_tv7892 ουτε το δεξι του δεν ηταν ο Πονσε του Βερα. Απο Ζιοβανι και πανω η παικτικη αξια του
@Mastro_M
@Mastro_M 5 жыл бұрын
Αυτό φίλε. Ο Βέρα ήταν απ τους καλύτερους που πέρασαν απο Ελληνικη ομάδα
@user-ki6fj6kl2o
@user-ki6fj6kl2o 4 жыл бұрын
@@EmmanouelKatsoulakis Κούδας
@thanos_tv5
@thanos_tv5 Жыл бұрын
Η ανατροπή του αιώνα
@lefterisG4
@lefterisG4 11 жыл бұрын
eco7savatage δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι για την μεγαλύτερη ανατροπη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μια απο τις πιο ντροπιαστικές ήτες του οσφπ. Συμβαίνουν σε ολες τις ομάδες.
@Kagelos1973
@Kagelos1973 3 жыл бұрын
τότε που το ποδόσφαιρο ήταν σαφώς πιο καθαρό
@user-mn1cx6rt9e
@user-mn1cx6rt9e 5 жыл бұрын
Απο τα πιο αισχρα παιχνιδια στην ιστορια του Ολυμπιακού.
@Diog23
@Diog23 5 жыл бұрын
Αφου μαλακιστηκαμε νικουσαμε 4-0 και τον ηπιαμε
@user-mn1cx6rt9e
@user-mn1cx6rt9e 5 жыл бұрын
@@Diog23 Τελικα ξεβράστηκε οτι το καζο ηταν κανονισμενο απο τους ίδιους τους παικτες σε συνεννόηση με την διοικηση για να ξαποστειλουν τον κομορα.Τι ειχες Γιαννη τι είχα παντα.
@F_jsc
@F_jsc 7 жыл бұрын
Ντεταρι μεγκαλο παικτη ....... καλα τα ελεγε ο σαγωνιας
@EmmanouelKatsoulakis
@EmmanouelKatsoulakis 5 жыл бұрын
Αυτος μας εκανε τη ζημια δυο βδομαδες πριν απο αυτο το παιχνιδι στο κυπελλο και μετα το 2-2 με δυο μπαλακια πηρε το κυπελλο τοτε ο ΟΣΦΠ εναντιων του ΟΦΗ
@nikmetaxas4189
@nikmetaxas4189 3 жыл бұрын
@@EmmanouelKatsoulakis Χωρis τα σφυρiγματα υπερ τού οσφπ τού δωροδωκημένου zακεστiδη κωστ. απο θεσσαλονiκη.Δεν θα νικούσε ποτέ ο οσφπ . Ξεxνάs iσωs ότι απέβαλλε παixτη τού ΟΦΗ απο την αρxή τού β' ημιxρόνου .
@EmmanouelKatsoulakis
@EmmanouelKatsoulakis 3 жыл бұрын
@@nikmetaxas4189 δυστυχώς δεν τα ξεχνάω φίλτατε
@belalugosi2448
@belalugosi2448 5 ай бұрын
Τότε που άξιζε να πηγαίνεις γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
@stavrostsitsopoulos2727
@stavrostsitsopoulos2727 2 жыл бұрын
Ειμουνα μεσα ,απλως απιστευτο...
@AzogBolg
@AzogBolg 12 жыл бұрын
Στο 51' ο Μαρινάκης έκανε το 4-1, στο 62' ο Χάϊμε Βέρα το 4-2 αλλά ο ΟΦΗ είχε... σκαλώσει. Η "ομορφιά του ποδοσφαίρου" σημειώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου ο Ολυμπιακός έφαγε 3 γκολ : Στο 85' Μπατσινίλας, στο 86' Βέρα και στο 90' Στέφανος Βάβουλας ολοκλήρωσαν το σεμινάριο της ΠΑΕ Ολυμπιακός "1000+1 τρόποι για να φάτε τον προπονητή σας".
@user-jn1ko8kq9p
@user-jn1ko8kq9p 6 жыл бұрын
Ωραίο το παραμύθι σου.. Όνειρα γλυκά τώρα.
@highlow5137
@highlow5137 4 жыл бұрын
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
@lakisyou
@lakisyou Ай бұрын
Πάντα σε χαρές να σμίγομε σαρδελόγαβροι.
@user-ki6fj6kl2o
@user-ki6fj6kl2o 4 жыл бұрын
0:38 απορώ πως δεν έπεσε για πέναλτι
@user-tj2wq5cs6u
@user-tj2wq5cs6u 4 жыл бұрын
Ponas
@nikmetaxas4189
@nikmetaxas4189 3 жыл бұрын
@@user-tj2wq5cs6u Eσύ vα δεis πόσο πολύ πονάs .
@Asterix419
@Asterix419 Жыл бұрын
Μα τότε κ πέναλτι να ήταν, δεν θα το έδινε.
@nuinikos2683
@nuinikos2683 8 ай бұрын
τα πετρινα χρονια!
@dimitriskontoleon6787
@dimitriskontoleon6787 9 жыл бұрын
Ο πατέρας μου υποστηρίζει ότι αυτό το ματς το έχασε εσκεμένα ο Ολυμπιακός για να διώξουν τον πρόεδρο... Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ήμουν τότε 12 ημερών...
@latinlove7707
@latinlove7707 8 жыл бұрын
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
@aopxtzis
@aopxtzis 7 жыл бұрын
Άλλες φήμες ακούγονταν ότι τα έκανε ο Αποστολάκης επίτηδες για να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει στον Παναθηναϊκό.
@user-ig1fq4pv1f
@user-ig1fq4pv1f 6 жыл бұрын
και τι εκανε δηλαδη??
@AzogBolg
@AzogBolg 12 жыл бұрын
Την ημέρα του τελικού, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Όλεγκ Μπλαχίν που μόλις είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και οι φήμες για αντικατάσταση του Κόμορα φούντωσαν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού φροντίζουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να μη μείνει ο αντιπαθητικός σε πολλούς πεθερός του Ντέταρι στην ομάδα και δέκα ημέρες μετά τον τελικό (27/05/1990), την τελευταία αγωνιστική στο "Καραϊσκάκη" κάνουν το... μεγάλο κόλπο : Προηγούνται με 4-0 του ΟΦΗ στο 50ό λεπτό και... τραβάνε χειρόφρενο
@achilleasfroudarakis9598
@achilleasfroudarakis9598 6 жыл бұрын
kai meta hrthe h xionath kai 7 nani
@Diog23
@Diog23 5 жыл бұрын
Αμα εσυ εισαι χαζο τοτε χειροφρενο τραβας εσυ μωρη κουπρα κοτα
@user-tj2wq5cs6u
@user-tj2wq5cs6u 4 жыл бұрын
@Παναγιώτης ΜΧΣ ponas
@user-tj2wq5cs6u
@user-tj2wq5cs6u 4 жыл бұрын
@@achilleasfroudarakis9598 ponas
@xionis44
@xionis44 5 жыл бұрын
μπουκαλια κερματα και.....κορνεδες! :P
@notaggelos3816
@notaggelos3816 Жыл бұрын
3:08 και στους διαιτητές πετάνε μπουκάλια που δεν τους έδωσαν ψεύτικο πέναλτι
@chrissdas
@chrissdas 8 жыл бұрын
gauros o ekfonitis
@user-tj2wq5cs6u
@user-tj2wq5cs6u 4 жыл бұрын
Skase
@dimitriskostoglou2640
@dimitriskostoglou2640 2 жыл бұрын
Αουσβιτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
@makisr3136
@makisr3136 7 жыл бұрын
λιγες μερες νωριτερα ο ολυμπιακος ειχε κερδισει τον οφη στον τελικο κυπελλου με 4-2. μηπως ηταν συμφωνημενα;
@merannito
@merannito 7 жыл бұрын
Την είπες την εξυπνάδα σου εσυ ελληναρα μου!
@makisr3136
@makisr3136 7 жыл бұрын
merannito bryan μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα το Ελληνικό ποδόσφαιρο να σκεφτούμε κάτι τέτοιο
@arismaiden6457
@arismaiden6457 6 жыл бұрын
Με τα "μήπως" και τα "αν" και τα "μπας και" δε γίνεται δουλειά. Αν δεν υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, τότε κάθε παιχνίδι που γίνεται ανατροπή μπορεί να βαφτίζεται "στημένο". Το αν έκαναν τράμπα με το κύπελλο όπως λες είναι μια σκέψη, αλλά χωρίς ενδείξεις παραμένει απλά υποψία. Στο βίντεο δεν φαίνεται καμία ομάδα να παίζει για να χάσει, ούτε να έχει μειωμένη απόδοση μεταξύ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου. Οι παίκτες του ΟΣΦΠ έβαλαν γκολ και είχαν ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος, ενώ ο ΟΦΗ, όπως είπαν και οι ίδιοι οι ολυμπιακοί, βελτιώθηκε πολύ με τις αλλαγές του Γκέραρντ, ο οποίος ήταν αντικειμενικά προπονητάρα. Αυτές τις μέρες βγήκαν τα στημένα του 2011 και τιμωρήθηκαν Μπέος, Τσακογιάννης, Μποροβήλος κτλ. Επίσης για στημένο έχουν μιλήσει παίκτες της Βέροιας για το Ολυμπιακός-Βέροια του 2013, όπου όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά απόδοσης μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου. Πολλά στημένα έχουν ξεσκεπαστεί και στη Β' Εθνική.
@TEO4ZOGRAFOU
@TEO4ZOGRAFOU 5 жыл бұрын
ΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΝΤΕΤΑΡΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!ΑΡΕ ΟΦΗ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 74.000 ΓΑΥΡΟΥΣ ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ;;;;;;;;ΜΟΝΟ ΟΦΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!!!!4444.....ΣΦΑΚΙΑ............
@fortou7329
@fortou7329 5 жыл бұрын
@@TEO4ZOGRAFOU σκάσε ρε παπαρα όλο παπαριες ένα διπλό πήρες και αυτό στημένο μαλακα
@user-tz3lc9kn2e
@user-tz3lc9kn2e 5 жыл бұрын
Αυτα γινονται μια φορα στα 100 χρονια.κι ο παναθηναικος εχει φαει τη δεκαετια του 80 (οι παλιοτεροι θυμουνται) 5-3 απο τον οφη και αυτος εντος εδρας και μαλιστ σε εποχες που ειχε πολυ καλη ομαδα και εκανε και καλες πορειες στην ευρωπη.δε μπορεις να λες για στημενα αν δεν εχεις αποδειξεις. Ο οφη απο τοτε εχει να κερδισει στο καραισκακη τι καυχωνται οι οφιτζηδες; και σημερα 5αρα επεσε!
@EmmanouelKatsoulakis
@EmmanouelKatsoulakis 5 жыл бұрын
Στον πρωτο γυρο που μας ειχατε υποβιβασμενους ηδη ομως καποιος Βουο εκανε κηδεια αλλα δεν βλεπω να το σχολιαζεις
@naiim_71_
@naiim_71_ 4 жыл бұрын
EGYPT -7-
@georgemonastiriakos6837
@georgemonastiriakos6837 4 жыл бұрын
Στημένο για να φύγει ο κομορα
1989-90 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ
10:28
giorgos tsagarakis
Рет қаралды 9 М.
Я нашел кто меня пранкует!
00:51
Аришнев
Рет қаралды 5 МЛН
Cool Items! New Gadgets, Smart Appliances 🌟 By 123 GO! House
00:18
123 GO! HOUSE
Рет қаралды 17 МЛН
Хотите поиграть в такую?😄
00:16
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 3,6 МЛН
1983-84 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΓΙΑΞ 2-0
7:26
MrKlouvideo1
Рет қаралды 271 М.
Euro 2004 τα καλύτερα αφιερώματα τρέλα    δ
10:42
ΤΟΥΜΠΑ 06/10/2013  ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ
0:51
elnotis7
Рет қаралды 22 М.
Θωμας Μαυρος (Αφιερωμα)
4:07
KOSTANTINOSx
Рет қаралды 32 М.
1989 - 90  AEK - DYNAMO DRESDEN  5 - 3  ( ΕΤ 1 )
3:28
Argiris Kostouros
Рет қаралды 112 М.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4  2007-08 (Α ημιχρονο)
14:57
Deykalion1
Рет қаралды 355 М.
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός  (4-1), 06/04/2008
13:00
Novasports.gr
Рет қаралды 17 М.
olympiakos vs tenerife 4-3 1993-94 uefa cup
10:56
ve7nom
Рет қаралды 70 М.
🏟️👋 Welcome to your new home, Kylian Mbappé!
0:14
Real Madrid
Рет қаралды 8 МЛН
Players with Their Kids
0:31
LA15I
Рет қаралды 14 МЛН
Players React to FiFa Cards
0:40
Foot Mood
Рет қаралды 15 МЛН
Невыполнимый данк🤯
1:00
EasyBasket
Рет қаралды 918 М.
this picture 🥶 #cr7 #edit #football #trollface
0:22
FOAR7
Рет қаралды 1,4 МЛН
Mbappe vs Messi🇦🇷 & New Messi🇪🇸
0:25
SkillerHome
Рет қаралды 13 МЛН