1999.07.16. -18. Vasútfilmezés Nyíregyháza állomáson és a fűtőházban

  Рет қаралды 5,293

Becsky András

Becsky András

4 жыл бұрын

Nos, azt nem mondhatni hogy ez előtt gyakran jártam arra. Talán ez volt az első komolyabb ilyen filmezős túra. Az itt fellelhető témák azonban alaposan felkeltették az érdeklődésemet, így ebben az évben még visszatértem erre a vidékre. Az állomáson és a fűtőházban is rengeteg M32-es Gokart, a legtöbbjük még aktív üzemben, és Gigantok garmadával. Pár jelenet erejéig még a Nyíregyházi kisvasút is képviselteti magát az Mk48-2016-os mozdony vontatta szerelvényével. Az idő meseszép volt, az akkumlátorok is jól bírták, így egy jó kordokumentum születhetett arról a környékről is. BecsVision 1999

Пікірлер: 44
@zoltansimorka91
@zoltansimorka91 4 жыл бұрын
Nyíregyháza+Szalóczy=Kisváros feeling:-)
@macskacica96
@macskacica96 4 жыл бұрын
És Debrecen is 12:05-nél :)
@adamkrisztiancseri9322
@adamkrisztiancseri9322 3 жыл бұрын
@@macskacica96 Ez tényleg nagyon jó, kár hogy lecserélték, Lőkösházán és Kétegyházán is Szalóczy van
@macskacica96
@macskacica96 3 жыл бұрын
@@adamkrisztiancseri9322 Komoly?:o :) Képzeld,anyuékkal ma voltunk kocsival Komáromban ismerősünknél,és természetesen nem hagytam ki a vasútállomást sem,kimentem az állomásra 2 InterCity-t megnézni,egyet levideóztam,és persze felvettem a hangját,és videóra is Szalóczyt :) Miért ne szalasztanám el? :D Éltem én is a lehetőséggel :) Aztán beültem a kocsiba,és jöttünk haza :D Jókor jó helyen,és senkivel nem találkoztam a vírusos időszakban :) :D Majd töltöm fel a videókat ;)
@adamkrisztiancseri9322
@adamkrisztiancseri9322 3 жыл бұрын
@@macskacica96 Igen! A június 20 ikai KRESZ GEZA InterCity mentős videójában láttam Facebookon :D ;) És a videóban meghallottam az InterCity szignált és Szalóczy bemondta, a Budapest-Keleti Palyaudvarra közlekedő KRESZ GÉZA InterCity vonat az első vágányról azonnal indul kérjük fejezzek be a beszállást felhívjuk utasaink figyelmét hogy a vonat ajtajai autómatikusan záródnak kérjük vigyázzanak a fel és leszallásnál, kérjük a vágány mellett vigyázzanak, kedves utasainknak kellemes utazást kívánunk ;) Ráadásul a 152 es V63 gigant mozdonnyal ;) És az tök jó hogy voltatok Komáromban ;) egyszer én is szeretnék elmenni oda bár amikor júliusban Tatán voltam már akkor nosztalgia hangulatban voltam főleg amikor jött az interCity :) ;) Rákosrendezőn is élőben hallottam Szalóczyt és nagyon jo volt :D Hozzá teszem a Keletiben is olyan jó volt a Szalóczys korszak ;)
@adamkrisztiancseri9322
@adamkrisztiancseri9322 3 жыл бұрын
@@macskacica96 Hogy ha ebbe is bele nézel ;) csodálkozol ;) kzfaq.info/get/bejne/jZxno5RivKjFmps.html Tekerj majd bele 36 mp nél van a szignál
@daviderdodi8785
@daviderdodi8785 4 жыл бұрын
A nyíregyházi IC-ken és a kör IC-ken még ma is lehet látni Gigantokat. A 22-est ráadásul szépen felújították.
@becskyandras
@becskyandras 4 жыл бұрын
Ahogy a Szilik sorban lesznek 80-asok, egyre több V63 van személyszállitó vonatokkal. És látánk hogy ez nagyon jó vala! 😃😃😃😃
@daviderdodi8785
@daviderdodi8785 4 жыл бұрын
@@becskyandras Jó bizony. Tegnap pl. két kör IC-t (bár mostanában a 80-as vonal felújítása miatt csak félkört írnak le) is Gigant húzott.
@becskyandras
@becskyandras 4 жыл бұрын
Nagyon helyes! Szívet melengettető látvány! 😂😂😂
@szabibajusz3571
@szabibajusz3571 4 жыл бұрын
Szia! Rigó IC (654) állandó gépe már három hete a 630 033-as Gigant.
@robertvigh8448
@robertvigh8448 2 жыл бұрын
Tisztelet Vasutbaratok S Minden Vasutrajongo! Csak bocsánat e megszólításert, de úgy érzem muszáj e meg szolitast használnom. Mivel e videó remekül szemlélteti, a magyar vasut összes működő villamos vontató járművet, valamint emléket állít a Nyirvideki kisvasútnak mely,azóta nem közlekedik már sajnos! De üde színfoltkent a Nyíregyházi fűtőhazban,s körül levő gokart is feltunik melyek azóta, lángvagok által küldtek a túlsó vasuti pályákra, az az megsemmisítésére kerültek. És ez az ért fájó pont számomra és még két adalék, e videó elé Nyíregyháza üdvöskéje A V 43 1104 es szilit, is jó lenne látni, mivel hogy a honallomasa e város Pályaudvarra. A másik fájó pont számomra a úgy nevezett Bonanza ,más néven lengyel kocsikkal több felvételt érdekelnének, mivel Nyíregyházán elég sok vot Ő, állományoztatva. S azóta a Sátoraljaújhelyen szét bontva sajnos! De azért ajánlott e videó minden ,Vasutbarat s rajongó számára ki ,látni akar csoda helyet látni e házában. Nagyon Nagy Vasutbarati Tisztelettel Vigh Róbert voltam Nagykanizsarol!
@szabolcsbodor8523
@szabolcsbodor8523 2 жыл бұрын
Nagyon jó összes sorozat ami akkor helyzetben be mutatja vasutat.
@user-dq9rc6sp5i
@user-dq9rc6sp5i 7 ай бұрын
11:57-nél ez milyen volt vezérlő akar lenni?
@localpass
@localpass 2 ай бұрын
Gőzös volt anno. BD volt a sorozata.
@MGstaR17
@MGstaR17 4 жыл бұрын
Klasszikus CAF-kocsis IC. Ráadásul 9 kocsis...
@atszu
@atszu 4 жыл бұрын
Bartók Béla EuroCity volt az ;) Lehet is a videóban hallani 1:51-nél.
@daviderdodi8785
@daviderdodi8785 4 жыл бұрын
A videó vége felé meg egy Debrecen-Csenger InterPici. Az is jó lenne, ha az IP-k nem személyvonatként járnának, és lennének még ilyen vonatok. Annak idején ilyenek is voltak: Miskolc-Ózd, Miskolc-Tornanádaska, sőt egy időben Miskolc-Sátoraljaújhely, Debrecen-Tiszalök, Miskolc-Tiszaújváros, Nyíregyháza-Fehérgyarmat, Nyíregyháza-Vásárosnamény InterPicik. Sőt, Debrecen-Eger, Hatvan/Füzesabony-Nyíregyháza, Szolnok/Püspökladány/Debrecen-Miskolc vonatok, a kisvasutat meg remélem, egyszer még felélesztik!
@MGstaR17
@MGstaR17 4 жыл бұрын
@@daviderdodi8785 Köszönöm szépen, valamiért először nem nagyon figyeltem a hangra, annyira tetszett a látvány. Ma sem ártana ilyen vonat... Debrecen-München, sőt, hallottam, hogy Frankfurtba is ment. Egy railjet bejöhetne Nyíregyházáig is. A 160 km/ó megvan hozzá egy szakaszon, de a biztosítórendszerekről még nem tudok. Az Interpiciknek én is örülnék. Kaposvárra is azzal mentem, kényelmes, gyors, és légkondija is van, így nyáron sem rossz vele utazni. Tiszalökre most Desirok mennek, de személyként. Turisztikai szempontból nem jönne rosszul a kisvasút. Sóstóig gyors eljutást biztosítana. És fura az állomást a régi állapotában látni, a debrecenit is felújíthatták volna 2002-ben.
Beautiful gymnastics 😍☺️
00:15
Lexa_Merin
Рет қаралды 14 МЛН
Best KFC Homemade For My Son #cooking #shorts
00:58
BANKII
Рет қаралды 55 МЛН
Looks realistic #tiktok
00:22
Анастасия Тарасова
Рет қаралды 105 МЛН
КАК ДУМАЕТЕ КТО ВЫЙГРАЕТ😂
00:29
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 9 МЛН
Az Északi Járműjavító Üzem története
22:43
GANZdata
Рет қаралды 43 М.
Nyírvidéki kisvasút (2003) Dokumentumfilm
22:46
VadasVasutClub
Рет қаралды 6 М.
Vonatok Nyíregyházán ősszel / trains in Nyíregyháza in autumn
20:00
В кабине машиниста вл10
6:48
Запад-Восток
Рет қаралды 74 М.
Подменил НОМЕРА на ЧУЖОМ скутере 😱 #shorts
1:00
Лаборатория Разрушителя
Рет қаралды 2,3 МЛН
Менты остановили фуру 😂 #6кадров #смех #юмор
0:48
Смешно и Грустно
Рет қаралды 3,4 МЛН
ЛАЙФХАК Как отдохнут на велосипеде #shorts
0:12
I Parking My Car 😂 #shorts #funny #viral
0:11
Funny Club TV
Рет қаралды 4,8 МЛН