1999-2000: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

  Рет қаралды 73,545

Ρεπόρτερ Παναθηναϊκού - Reporter Panathinaikos

Ρεπόρτερ Παναθηναϊκού - Reporter Panathinaikos

2 жыл бұрын

ΚΑΝΤΕ LIKE
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ
ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
/ %ce%a1%ce%b5%cf%80%cf%...
Τη σεζόν 1999-2000 οι τυφλοί είδαν, οι μουγγοί μίλησαν και οι κουφοί άκουσαν! Tο πιο άδικο Πρωτάθλημα όλων των εποχών.
Ο Ολυμπιακός παρ’ ότι σερνόταν στο γήπεδο, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος, έχοντας ουκ ολίγους από μηχανής θεούς!
Η αυλή των θαυμάτων…
Το πρώτο χτύπημα ήταν την 3η αγωνιστική! Ο Ολυμπιακός έζησε το πρώτο θαύμα και ο Απόλλωνας ήταν το πρώτο αίμα!
Ο Ολυμπιακός την 4η αγωνιστική είδε και πάλι το φως το αληθινό στην αναμέτρηση με την Καβάλα!
Φυσικά το ματς που προκάλεσε την οργή της ΑΕΚ και όλων των ποδοσφαιρόφιλων ήταν στις 15 Νοεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τα όργια σε βάρος του Παναθηναϊκού άρχισαν στη Νίκαια. Στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό και δράστη τον διαιτητή Γιώργο Τσαγκαράκη.
Την ίδια αγωνιστική ο Εθνικός Αστέρας γνώριζε το σκληρό πρόσωπο της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Στις 4 Δεκεμβρίου ο Ηρακλής τα είδε όλα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-4.
Στις 12 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανηλειακού με 2-1, μ’ ένα γκολ του Αλεξανδρή, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ!
Στις 23 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Καλαμάτα. Οι μεσσήνοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο 23 με τον Βραζιλιάνο Χίλτον και εκ τότε άρχισαν να τα βλέπουν όλα ανάποδα.
Η χρονιά θα κλείσει μ’ ένα ακόμη ρεσιτάλ. από τον Ντόβα στη Νεάπολη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.
Στις 9 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός απολαμβάνει το χάδι του Θανάση Μπριάκου στη νίκη επί του Άρη! Τύφλα να έχει ο Παπουτσέλης.
Στις 24 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής - προτελευταίας του α’ γύρου - ο Ολυμπιακός επικρατεί αγχωτικά με 3-2 επί της Ξάνθης - με τον διαιτητή Χρήστο Δαγκλή να αγνοεί δύο φάσεις που η ακριτική ομάδα ζήτησε πέναλτι.
Στις 21 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός κάνει εντυπωσιακό πέρασμα από την Τούμπα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιώργος Μποροβήλος φρόντισε να τον αποδεκατίσει.
Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Καλαμάτα ο Νίκος Αγγελάκης αγνόησε την ανατροπή του Νασιόπουλου από τον Άλβες στο 60ο λεπτό, ενώ σε δύο ακόμη περιπτώσεις Βαζέχα και Κόλα ανακόπηκαν με ανύπαρκτα οφσάιντ.
Ωστόσο στις 3 Απριλίου ο Ολυμπιακός παθαίνει κλακάζ με αντίπαλο τον αποδεκατισμένο Εθνικό Αστέρα και αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην Καισαριανή.
Τα σοβαρά επεισόδια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη -βάζουν σε θέση κατηγορούμενου τις δύο ομάδες που τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές. Σύμφωνα με την απόφαση ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερες έδρες τον Παναθηναϊκό (στην Ρόδο) και τον Ηρακλή!
Ωστόσο οι «πράσινοι» δεν εφησυχάζουν, με την επιτροπή εφέσεων και κάνει το θαύμα της! Κρατάει την ποινή των δύο αγωνιστικών για τον Άρη, αλλά μεταθέτει χρονικά τα παιχνίδια της τιμωρίας.
Έτσι ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει στο Χαριλάου και ως εκ θαύματος, μετά το ματς με τον Ηρακλή, ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο… έλα που δεν το φανταστήκατε - τον Ολυμπιακό, που κερδίζει όλα τα ματς με το στανιό!
Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι το σκληρό πρόσωπο της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Την ίδια αγωνιστική η Καλαμάτα δέχεται βροχή κάρτες από τον Γιώργο Μποροβήλο ...
Στις 3 Μαΐου γράφεται μια ακόμη μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την ήττα από την Παναχαϊκή, με τον Παναγιώτη Νίκου να μην αφήνει τους πράσινους να πάρουν ανάσα.
Την ίδια αγωνιστική ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ιωνικού, μ’ ένα γκολ που έφερε τις φωνές των φιλοξενούμενων για οφσάιντ!
Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε ο Γιώργος Μποροβήλος βγάζει από τα ρούχα του και τον Ευγένιο Γκέραρντ στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.
Ακόμη και την προτελευταία αγωνιστική, ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην φιλόξενη Ξάνθη - οι ακρίτες τίμησαν Καραταίδη και Καραπιάλη και επικράτησαν με 1-0, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο.
Στις 28 Μαΐου ο Παναθηναϊκός έκλεισε το Πρωτάθλημα με μια ακόμη τεσσάρα, έφτασε τα 92 γκολ, κάνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κέρδισε όλες τις πρωτιές στις σχετικές ψηφοφορίες του ΠΣΑΠ - αλλά ο τίτλος κατέληξε αλλού.
Στην αυλή των θαυμάτων…

Пікірлер: 236
@user-ux8kz6gt4q
@user-ux8kz6gt4q 2 жыл бұрын
92 γκολ, 90 βαθμοί, βραβείο πρώτου σκόρερ, βραβείο καλύτερου επιθετικού, βραβείο καλύτερου προπονητή, βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα, βραβείο καλύτερου Έλληνα κλπ. Σε οποιαδήποτε χώρα και οποιονδήποτε φίλαθλο να ρωτήσεις θα σου πει στάνταρ αυτή η ομάδα πήρε εύκολο νταμπλ στη χώρα της. Και όμως βρέθηκε ομάδα με 92 βαθμούς και με την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας σε κάθε ματς και πήρε το πρωτάθλημα. Α ρε Γιάννη σου στέρησαν ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα. Ακόμα θυμάμαι τα λόγια σου Δευτέρα του Πάσχα, Μάιο του 2000 στον Άγιο Φανούριο κοντά στην Παιανία, επειδή ήσουν θρησκευόμενο άτομο, αφού ευχήθηκα Χριστός Ανέστη σου λέω με τη νίκη στην Πάτρα (σ.σ. παίζαμε Τετάρτη του Πάσχα) και θυμάμαι σκύβεις το κεφάλι προβληματισμένος και μου λες το δυσκολότερο ματς της σεζόν και μπορεί να μας την έχουν στημένη. Η απάντηση;;; Δόθηκε στην Πάτρα με τον Παναγιώτη Νίκου να έχει μείνει ακόμα στο... καρναβάλι της πόλης.
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
Τι να πουν και οι οπαδοί της Λίβερπουλ για το προπερσινο πρωτάθλημα ε; Και αυτοί 90 βαθμούς μάζεψαν. Ο Ολυμπιακος εκεινη τη σεζόν είχε 86 γκολ και έφαγε 6 λιγότερα από τον Παο. Να τα γράφεις όλα, όχι μόνο ο,τι σε συμφέρει.
@user-ux8kz6gt4q
@user-ux8kz6gt4q 2 жыл бұрын
@@emmanouilgoulidakis7712 της Λίβερπουλ ήταν ακόμα χειρότερο αν θυμάμαι σωστά, 99 έναντι 98. Φυσικά και πήρες 92 βαθμούς το ανέφερα, αλλά πως να το κάνουμε έβαλα 92 γκολ και είχα 90 πόντους τα γκολ του Ολυμπιακού δεν τα θυμάμαι για να λες 86 έτσι θα είναι. Όλα τα λέω φίλε.
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
@@user-ux8kz6gt4q Να'σαι καλά φίλε. Απλά ήθελα να τονίσω ότι οι επιδόσεις μιας ομάδας πάντα αξιολογουνται σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.
@georgiospanagiotidis5200
@georgiospanagiotidis5200 2 жыл бұрын
παιχνίδι με 80 % κατοχή μπάλας, σκορ 0 - 1... άμα δεν θέλει να μπει, δεν...
@christoforos0609
@christoforos0609 2 жыл бұрын
Το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν τον Ιωνικό ξαναδές. Και πανηγυρίζουν κιόλας οι αμοιβάδες.
@Nino2011
@Nino2011 2 жыл бұрын
Μπράβο Γιώργο, εξαιρετικό βίντεο. Όλα αυτά τότε έγιναν με την ανοχή των ΑΛΗΤΩΝ του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν γη και ύδωρ στον Κόκκαλη. Το πιο άδικο Πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην ιστορία του.
@Dikaios_Kritis
@Dikaios_Kritis 2 жыл бұрын
Ξεπλήρωσε το γραμμάτιο της πτώσης Μητσοτάκη το 93'......
@nmitakos
@nmitakos 2 жыл бұрын
Τέλειο βίντεο, που μακάρι να μη χρειαζόταν... Πραγματικά μια χρονιά απίστευτης διαιτητικής γελοιότητας...
@GreenTeddy1983
@GreenTeddy1983 2 жыл бұрын
Όλος ο εμετος της παράγκας αυτή η σεζόν!
@WEMBLEY-zw6zu
@WEMBLEY-zw6zu 2 жыл бұрын
Μονο αυτη ? 2001-02 με ευθυμιαδη νομιζω οτι ο παο δεν κερδισε φαουλ μετα το γκολ απιστευτο απτο 75 μεχρι το 95 2002-03 ριζουπολη κτλ κτλ 2004-05 το χασαμε με τα 2 χ με αεκ , παοκ αλλα και παλι επρεπε να το παρουμε γιατι δεν εφαγε -3 ο γαυρος και επισης αλλους 3 βαθμους που επρεπε να τους παρει ο πανιωνιος δηλαδη 6 ποντοι κερδισε ο γαυρος αυτα τα 4 πρωταθληματα ειναι τα ποιο τρανταχτα , εχει κ αλλα αν δειτε τους αγωνες και τι γινοταν
@ozzy82nick
@ozzy82nick 2 жыл бұрын
Εν τω μεταξύ, τα πιστεύετε κιόλας, ε;
@GreenTeddy1983
@GreenTeddy1983 2 жыл бұрын
@@ozzy82nick Αλήθειες είναι
@larrylarry7259
@larrylarry7259 2 жыл бұрын
ΑΔΕΛΦΈ GREENTEADY 1983 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΠΌ ΡΟΔΟ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΛΈΝΕ ΛΕΥΤΈΡΗ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΊΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΆ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΕΊΜΑΙ 42 ΧΡΌΝΩΝ ΤΑ ΈΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ ΑΝΆΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΎ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΛΆ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΛΈΩ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΌ ΘΎΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ
@GreenTeddy1983
@GreenTeddy1983 2 жыл бұрын
@@larrylarry7259 Καλησπέρα φίλε μου,υγεία κ σε σένα.Η διάφορα είναι πως στο μπάσκετ 9 στις 10 κερδίζει ο καλύτερος και ο Παναθηναϊκός ήταν κατά βάση καλύτερος από τον Ολυμπιακό.Αλλωστε το απέδειξε και με τα ευρωπαϊκά που πήρε.Ο Ολυμπιακός προφανώς δικαιούται να φωνάζει για κάποιες σεζον αλλά δε μιλάμε για το ίδιο πράγμα και κυρίως για το ίδιο άθλημα.Στο ποδοσφαιρο γίνανε σημεία και τέρατα.Τσπα,εδώ θα είμαστε να διαφωνούμε!!!😉Και μακάρι να ανέβει και ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο,να δούμε ντέρμπι από τα παλιά!
@narkovatis
@narkovatis 2 жыл бұрын
Για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι! Βιντεο που πρεπει να μεινει ως παρακαταθηκη για τα αισχη εκεινης της χρονιας!
@greenpunisher13
@greenpunisher13 2 жыл бұрын
Μπράβο Γιώργο που ξεμπροστιάζεις την μπόχα του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!
@panosvz
@panosvz Жыл бұрын
Κάθε πατέρας πρέπει να δείχνει αυτά τα βίντεο στα παιδιά του, να μάθουν πως γράφηκε η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου
@Spyros.ts13
@Spyros.ts13 2 жыл бұрын
ήμουν 17/18 χρονών, 3η λυκείου, είμαι γέννημα θρέμμα Κερατσίνι και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι είναι κουτοπόνηροι η τσαντίλα για εκείνη την αδικία δεν μου έχει φύγει μου στέρησαν τη χαρά μου, μαζί και σε κάποια εκατομμύρια ανθρώπους ακόμα με τίτλο εκείνη τη χρονιά η ιστορία θα είχε γράψει πολύ διαφορετικά πράγματα τους μισώ
@panagiotisrammos8832
@panagiotisrammos8832 2 жыл бұрын
Στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν λες όμως ότι βάλατε δύο γκολ οφσάιντ... Γαργάρα εκεί έτσι;
@alexl.6592
@alexl.6592 2 жыл бұрын
+αποβολή του Σιμπνιεφσκι που δε δόθηκε σε φάουλ στον Αλεξανδρή τελευταίος σε προφανή θέση για γκολ.Ποιος σας φταίει που μετά το 1-2 στα επόμενα δευτερόλεπτα σας το κάρφωσε το 2-2 ο Αλέκος... ακόμα το φυσάτε και δε κρυώνει...
@nikosmp1360
@nikosmp1360 2 жыл бұрын
Δεν θέλω να προσβάλλω τον δημοσιογράφο αλλά δεν έχει και κάτι άλλο να μας δείξει .. μέχρι εκεί ήσασταν! Και ξένοι διαιτητές που ήρθαν πάλι πελάτες.....
@ConstantineManikas
@ConstantineManikas 2 жыл бұрын
Τι ανέβασες ρε μεγάλε; Εύγε!
@ozzy82nick
@ozzy82nick 2 жыл бұрын
4:35 απέβαλε με συνοπτικές διαδικασίες, λέει! Μας δείχνει και την φάση! Που είναι η αδικία δεν μας λέει όμως...
@user-jt9rg9zz3s
@user-jt9rg9zz3s Жыл бұрын
Παναθηναϊκός είμαι και πήγα να δω το βίντεο. Το σταμάτησα όταν είδα το πέναλτι του Παπουτσέλη. Προφανώς και είναι μια στιγμή πολύ χαρακτηριστική της εποχής, αλλά δεν ήταν στην χρόνια του Κυράστα. Έτσι χάνεις από αξιοπιστία. Έπρεπε να βάλεις μόνο φάσεις από εκείνη την χρονιά. Δεν θα δυσκολευόσουν να βρεις. Αμέτρητα εγκλήματα εναντίον μας, αμέτρητα εγκλήματα υπέρ του Ολυμπιακού. Τώρα μου ρθε η σφαγή μας στην Τούμπα. Που με το στανιό μας κόψαν δύο βαθμούς.
@panathas1354
@panathas1354 2 жыл бұрын
Πολύ ωραίο βίντεο. Θα μπορούσες να κάνεις βίντεο για το πρωτάθλημα 2007-08 καθώς και για αυτά που ακολούθησαν, όσον αφορά την ομάδα, μετά την Ριζούπολη
@user-if6lq9gl6h
@user-if6lq9gl6h 2 жыл бұрын
Στην Ριζούπολη άστο φίλε είχε πολύ σεξ και μπόλικη βία που ακόμη το θυμάστε, το φυσαγε και δεν κρυώνει λαγουδάκια🐇🐇🐇
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
Δεν πουλανε αυτα. Εδω πρεπει να δημιουργηθει κλιμα για τις ομαδαρες του παο που σφαχτηκαν και αν επαιρναν τα λεφτα απο τους ομιλους, θα εφτιαχναν δυναστεια.
@mariosk.604
@mariosk.604 2 жыл бұрын
@Line Arpaultrap Οικονομόπουλος
@panathas1354
@panathas1354 2 жыл бұрын
@@emmanouilgoulidakis7712 μιλάς ειρωνικά;
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
@@panathas1354 Απόλυτα
@achr3778
@achr3778 Жыл бұрын
Τέλεια δουλειά. Ομαδαρα που έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα
@marios-xu7xn
@marios-xu7xn Жыл бұрын
Κςλό ταξίδι κυράστα θρύλος, προπονητάρα 🙏🙏🙏👍👍👍
@zapata1727
@zapata1727 2 жыл бұрын
Πόσο κρίμα αυτή η ομάδα...
@johnmaragiannis4054
@johnmaragiannis4054 Жыл бұрын
Θυμάμαι εκείνη την εποχή τα νευρα που είχαμε. Επρεπε σαν οπαδοί να τα διαλύσουμε όλα για να φοβηθούν αλλα δεν είμαστε γαύροι δυστυχώς!!!!!!!
@ectoras7
@ectoras7 Жыл бұрын
(3) 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21/11/1999: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 Διαιτητής: Γιώργος Τσαγκαράκης Την ίδια αγωνιστική, το πρώτο ντέρμπι των δύο διεκδικητών στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, βρήκε νικητές τους πράσινους με σκορ 2-0. Αξίζει να δούμε όμως τις διαιτητικές αποφάσεις που στιγμάτισαν τον αγώνα: 1. Πρώτο γκολ Παναθηναϊκού (59') Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού που πέτυχε ο ο Ολιβάρες με κεφαλιά, προήλθε από κόρνερ που δεν έπρεπε να υποδειχθεί, καθώς είχε γίνει καθαρό επιθετικό φάουλ του Λυμπερόπουλου (τράβηγμα φανέλας του Αμανατίδη). 2. Δεύτερο γκολ Παναθηναϊκού (64') Tο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Κριστόφ Βαζέχα, έπρεπε να ακυρωθεί, καθώς ο Πολωνός ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. . Επίσης, με το σκορ στο 0-0, «καλύπταμε κι εμείς τον Ζιοβάνι» όταν βγήκε τετ α τετ και σηκώθηκε το σημαιάκι.
@jotarokujo8344
@jotarokujo8344 Жыл бұрын
Αχαχαχαχαχα τι μονοτερμα σας παίζαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Και έχετε το θράσος να βγάζετε και γλώσσα
@Andreas-nikolas
@Andreas-nikolas 29 күн бұрын
​@@jotarokujo8344μονοτερμα στα οφσαιντ
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
2:56 Εντωμεταξυ βλεπεις τις μεταγραφες της ομαδαρας του Κυραστα και απο αυτους μονο ο Χενρικσεν και ο Σιγκουρντσον βοηθησαν πραγματικα και εμειναν και τις επομενες σεζον. Ολοι οι αλλοι, παλτα
@user-tz5ss9ip2m
@user-tz5ss9ip2m 2 жыл бұрын
Ο Ολιβάρεζ μια χαρά χρονιά έκανε.Το καλύτερο δεξί μπακ στην Ελλάδα ήταν,μιας και ο Μαυρογενίδης του γαύρου έπεσε απότομα από τότε που έφυγε ο Μπάγεβιτς και γι αυτό άλλωστε σταμάτησε να καλείται στην Εθνική.Και την επόμενη χρονιά έπαιζε βασικός κι ας πήραμε τον Σεϊταρίδη.Ο Γκαλέτο επίσης καλή χρονιά,λίγα πράγματα την δεύτερη.Ο Πφλίπσεν σκόραρε σαν σέντερ φορ,10 παιχνίδια 6 γκολ,κι ας ήταν μέσος αλλά δεν φταίει αυτός που τραυματίστηκε κι έκανε χειρουργείο,όσο λίγο έπαιξε καλός ήταν.Ο Σίγκουρντσον ήταν όντως παλτό,εφάμιλλο του Στράντλι.Έβαλε μερικά εύκολα γκολ ερχόμενος σαν αλλαγή αλλά γενικά δεν ήταν για Παναθηναϊκό.Ο Ηπειρώτης ήταν μια πάμφθηνη μεταγραφή,από την Β΄Εθνική τον πήραμε,ε δεν είχε κανείς απαιτήσεις,ήταν για να γεμίσει το ρόστερ.Α και τον χειμώνα πήραμε έναν απίθανο Γερμανό που δεν θυμάμαι το όνομά του,παλτουδιά από τις λίγες.
@stavrosriantafillidis8363
@stavrosriantafillidis8363 2 жыл бұрын
Πολύ ωραία δουλειά σφάξιμο στο γόνατο αλητεία αλλά υπάρχουν και άλλες χρονιές που ο γαύρος το πήρε πουστικα..Αν θες κάνε ένα αφιέρωμα στην ομάδα του Δανιήλ 1997-1998 που και εκεί κλέψιμο ήταν
@cillian5426
@cillian5426 2 жыл бұрын
Ολυμπιακός είμαι και παραδέχομαι οτι εκεινη τη σεζον ο Παο ήταν καλύτερος και έπρεπε να το σηκώσει. Μεγάλο λαθος του Κόκκαλη που έδιωξε τον Μπαγεβιτς στην αρχή της σεζον λογω του επεισοδίου με τον Ζαχοβιτς. Ήρθε ο Μπιγκόν και έκανε πειράματα. Το πεναλτι που δώθηκε στον Γιαννακοπουλο στη Νίκαια ήταν για γέλια, με την Αεκ στη Νεα Φιλαδέλφεια πάντως ο Μαλαδένης πρώτα κάνει κοντρόλ με το χέρι.
@ectoras7
@ectoras7 Жыл бұрын
athlitiki-diaploki.blogspot.com/2022/11/199900.html
@atcg9645
@atcg9645 2 жыл бұрын
ο ΠΑΟ του 96, 00, 03 ισως και 02 οχι μονο πρωταθλημα αξιζε αλλα μεχρι και ευρωπαϊκο τελικο.. που παραλιγο να παμε δηλαδη αλλα εδω στην ελλαδα πρεπει να φας ΠΟΛΥ ξυλο για να νικησεις τον ..Ολυμπιακο και ακομα περισσοτερο, πρεπει να χυσεις αιμα για να παρεις πρωταθλημα με ... "αγνο" τροπο. και ΑΝ υπαρχει κιολας αυτο το πραγμα ετσι; δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. και δεν ειναι κατι με αρχη μεση και τελος για να πουμε πως "ετσι ηταν καποτε αλλα τωρα δεν υφισταται" γιατι δυστυχως ετσι ηταν, ετσι ειναι και τωρα και ετσι ΘΑ ειναι, τιποτα δεν ειναι τυχαιο οταν βγαινουν ολα στο σφυρι στην ελλαδαρα μας
@Christzo18
@Christzo18 Жыл бұрын
Ναι και που αποκληστηκατε στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός έφταιγε
@xr.orthodoxos9748
@xr.orthodoxos9748 Жыл бұрын
Αείμνηστε Γιάνναρε αιωνία σου η μνήμη,σε ευχαριστούμε για όλα...
@POUTSOKEFALL
@POUTSOKEFALL 6 ай бұрын
Ποπό ένας πόνος ατελείωτος
@DimShamrock
@DimShamrock 2 жыл бұрын
Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα. Το γιατί το ξέρουμε όλοι.
@panathas1354
@panathas1354 2 жыл бұрын
Αυτή και η ομάδα της Ριζούπολης
@DimShamrock
@DimShamrock 2 жыл бұрын
@@panathas1354 Μπα. Αυτή η ομάδα είχε τρελή συγκομιδή βαθμών.
@DimShamrock
@DimShamrock 2 жыл бұрын
@@panathas1354 Είναι η μόνη φορά που χάνει πρωτάθλημα ομάδα με 28 νίκες. Οι Γαύροι της παράγκας είχαν 30.
@pitabullaek3037
@pitabullaek3037 2 жыл бұрын
Η ΑΕΚ του 94-95 ήταν η καλύτερη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν πήρε πρωτάθλημα!
@DimShamrock
@DimShamrock 2 жыл бұрын
@@pitabullaek3037 95-96 εννοείς. Και όχι. Για 3 λόγους. 1ον ο ΠΑΟ του 2000 μάζευε 2.59 πόντους ανά αγώνα, ενώ η ΑΕΚ του '96 2.38 σε πιο εύκολο πρωτάθλημα. 2ον η ΑΕΚ του '96 έπεσε στον ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΠΑΟ του '96 με το 0-1 επί του Άγιαξ. Πήρε το κύπελλο όμως, ενώ ο ΠΑΟ του Κυράστα δεν το πήρε. 3ον η ΑΕΚ το έχασε δίκαια, ενώ ο ΠΑΟ...ναι.
@user-wy6fl9sd3c
@user-wy6fl9sd3c 2 жыл бұрын
Το πρωτάθλημα 1999 - 2000 το κλέψαμε πραγματικά που αξηζε να το πάρει. Αλλά το πήρε ο. Γάυρος με την παράγκα του.οπως το έκλεψε οι χαρτινοι αεκ το 2018 από τον παοκ
@teotas7
@teotas7 2 жыл бұрын
Στο 2-0 το πρώτο γκολ προέρχεται από επιθετικό φάουλ που γίνεται κόρνερ . Τράβηγμα φανέλας Αμανατίδη . Το δεύτερο γκολ οφσάιντ . Στο 2-2 προηγείσαι 2-1 στο 80 με γκολ οφσάιντ. Δείξε τις φάσεις να τις δει ο κόσμος .
@vagnik87
@vagnik87 2 жыл бұрын
Ο,τι έγινε με κάτι non call στο μπασκετ.Τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
@Rorynes
@Rorynes 2 жыл бұрын
Το πιο παραγκισιο πρωτάθλημα.
@desertdrag0n
@desertdrag0n 2 жыл бұрын
οντως αυτο παραητανε τοτε...... πολυ γελιο ................. οντως πολυ φιλοι μου που ασχολιουνταν τοτε δεν θελανε Κυραστα.....λεγανε οτι θα γινοταν ο Παναθηναικος ρεντικολο........ Μετα ομως .....αλλαξαν....
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
13:48 Υπέροχη βουτιά του μετρ του θεάτρου Γιώργου Καραγκούνη! Σας αδικησαν και τοτε μαλλον
@user-tz5ss9ip2m
@user-tz5ss9ip2m 2 жыл бұрын
Δεν είναι ο Καραγκούνης αυτός,ο Σιμπνιέφσκι είναι.Όλες τις άλλες φάσεις θα τις σχολιάσεις καθόλου,ειδικά αυτή στη Νίκαια?
@user-qe8kq3rc3k
@user-qe8kq3rc3k Жыл бұрын
Ας μου απαντησει καποιος Παναθηναικος,εφοσον παντα ειστε αντικειμενικοι,ποσο εγκυρο ειναι το γκολ του βαζεχα εναντιον μας,κι ποσο εγκυρο ειναι το γκολ του Λυμπεροπουλου απενατι στο Ελευθεροπουλο; Ki στις 2 φασεις οι αντιστοιχοι παικτες ειναι τουλαχιστον 1,5 μετρο οσφαιντ.
@mirrorofthesoul5354
@mirrorofthesoul5354 Жыл бұрын
Θα σου απαντήσω εγω φιλε που τυχαινει να τα δω ζωντανα τα παιχνίδια τοτε στο super sport,κανενα απο τα δυο δεν ειναι οφσαιντ,οτι σου φαινετε εσενα η σε ξεγελαει η καμερα του βίντεο ειναι αλλο θεμα. Αν εχεις συγκεκριμένο βιντεο που να δειχνει το 1,5 μετρο οφσαιντ του βαζεχα ευχαριστώς να το δουμε.
@user-qe8kq3rc3k
@user-qe8kq3rc3k Жыл бұрын
@@mirrorofthesoul5354 ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΒΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ; AYTA ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ Ή ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ο Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,Ο ΣΥΜΠΝΙΕΦΣΚΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΕΧΑΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ.ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
@panathinaikaras
@panathinaikaras 2 жыл бұрын
εκεινο το καταρραμενο ματς στην καλαματα που κατα τον γεωργιου ηταν στημενο δεν μπορουμε να βρουμε στιγμιοτυπα??100 χρονια τα ψαχνω αλλα δεν τα βρισκω
@emmanouilgoulidakis7712
@emmanouilgoulidakis7712 2 жыл бұрын
Ας το σκεφτουμε λογικα. Γινεται να στηθει ενα ματς με ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ, αν ειναι μιλημενος μονος ο διαιτητης; 2 τινα υπαρχουν λοιπον. Ή ο Γεωργου λεει μαλακιες ή ειχαν πιαστει παικτες και απο τις 2 ομαδες. Εντωμεταξυ ο Γεωργιου ειχε πει οτι ολα τα αποτελεσματα της αγωνιστικης ειχαν στηθει.
@alexgavalas7524
@alexgavalas7524 2 жыл бұрын
Κάντε ανά video για το πρωτάθλημα του 2008 μέχρι & ο Ριβαλντο τους φώναζε ΚΛΕΦΤΕΣ!!Φοραγε t- shirt 'the real champions'
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
Και όταν του ζήτησαν να επιστρέψει τα πριμ τίτλων, αφού ήταν ψεύτικοι, την έκανε με πηδηχτά βηματάκια. Βέβαια, όταν σήκωνε τους τίλους αυτούς, δεν θυμήθηκε να πει "όχι, είναι ψεύτικοι". Όταν έφαγε σουτ τον έπιασαν οι ευαισθησίες, χαχαχα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που χάρισε τα έπιπλα της βίλας που του είχε νοικιάσει ο Ολυμπιακός σε συμπατριώτες του, για να το παίξει φιλάνθρωπος, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αποζημείωνε τον ιδοκτήτη μετά. Αυτοί οι "άνθρωποι" είναι το αποκούμπι σας, να περνάει ο πόνος.
@anding7250
@anding7250 Жыл бұрын
Οι καλυτεροι παιχτες του ολυμπιακου Μποροβιλος,δουρος,καζναφερης και βαρυ center for ο ευθυμιαδης
@N7koc
@N7koc Жыл бұрын
Είσαι σίγουρος για τον Δούρο? Μάλλον δεν είδες το πρωτάθλημα του 2002 με την μπουγάδα του Πατέρα και τα αίσχη του Δούρου...
@redkingthyra7995
@redkingthyra7995 2 жыл бұрын
Η κλάψα με την προπαγάνδα σφιχταγκαλιασμένες.Βίντεο για τις κάρτες καλιτζακη δεν είδαμε και δεν μάθαμε πότε για το οφσάιντ γκολ του λυμπεροπουλου στο 2-2.Πόσο χαρούμενος ήμουν που στο σχολείο γλένταγα βαζελάκια!Να'σαι καλά φίλε που μας έκανες να νοσταλγησουμε ένα από τα πιο αντρίκια πρωταθλήματα!
@dimkal13.Hellas
@dimkal13.Hellas 2 жыл бұрын
εσύ αλλο βίντεο θα είδες.δεν εξηγείται αλλιώς αυτο που λες.το ίδιο και ο άλλος.
@redkingthyra7995
@redkingthyra7995 2 жыл бұрын
@@dimkal13.Hellas το πρόβλημα δεν είναι ποιό βίντεο είδα εγώ αλλά ότι δεν είδα κανέναν να αηδιάσει από την ωμή προπαγάνδα για όσους δεν τα έζησαν και για όσους τα έζησαν ένα γκολ οφσάιντ πανηγυρίστηκε έξαλλα.
@alexparos2153
@alexparos2153 2 жыл бұрын
@@redkingthyra7995 Ρε ένα πρωτάθλημα με πετσια πήρες, στην Νίκαια στην Νέα Φιλαδέλφεια στην Κρήτη, στην Νέα Σμύρνη. Τι λες ρε αστείε;
@trvldn
@trvldn Жыл бұрын
@@redkingthyra7995 όσοι τα έζησαν (και όχι μόνο αυτή τη χρονιά) έχουν αηδιάσει από τα στημένα. Δε λέω, όλοι οι μεγάλοι παίρνουν κάποια σφυρίγματα, ο Ολυμπιακός ομως έκανε τη διαιτησία επιστήμη, ξεδιάντροπα, απροκάλυπτα, "αντιρικια" όπως λες και εσύ.
@user-uh3gi8nr2x
@user-uh3gi8nr2x 2 жыл бұрын
Για να καταλάβατε τι σας αρέσει να βλέπετε. Το γκολ του Βαζέχα στο 2-1 είναι 5 μέτρα οφσάιντ. Ο γνωστός αμερόληπτος Καραλης σχολιάζει ότι ο επόπτης (της παραγκας )λέει παίζετε.Και φυσικά δείχνετε το πλάνο που βολεύει. Η ομαδαρα του Κυραστα που αδικήθηκε.
@georgiosboussias1975
@georgiosboussias1975 2 жыл бұрын
Το οτι ασχολειστε με το ελληνικο ποσοσφαιρο να το κοιταξετε παιδια. φιλικα το γραφω.
@alexliapis318
@alexliapis318 Жыл бұрын
Στο 14:51 δάκρυσα από τα γέλια!
@TheChristosg
@TheChristosg 5 ай бұрын
Το πεναλτι του Γιαννακόπουλου στην Νικαια, ο καθρεφτης των 47 πρωταθληματων της ομαδας του βοθρολιμανου
@failet2143
@failet2143 Ай бұрын
Are Kurasta MEGALE!
@user-sw2vb5xo6p
@user-sw2vb5xo6p Жыл бұрын
Αν και Ολυμπιακός οφείλω να ομολογήσω ότι είχατε καλύτερη ομάδα από μας τη σεζόν 1999-2000.
@Neoptolemus
@Neoptolemus Жыл бұрын
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Παναθηναϊκό αλλά ο Ολυμπιακός τότε είχε την καλύτερη 11αδα κι αυτός στην ιστορία του. Είχε φέρει Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς και είχε πάρει διπλό μέσα στη Γιουβεντους. Επίσης την προηγούμενη χρόνια είχε φτάσει στους 8 του champions league.
@user-qe8kq3rc3k
@user-qe8kq3rc3k Жыл бұрын
Και γιατι δεν απεβαλε ο διαιτητης τον Σιμπνιεφσκι,που ανετρεψε τον Αλεξανδρη που ηταν σε θεση για γκολ;Να μου απντησει καποιος Παναθηναικος σε ολα αυτα.
@giorgostsolakis3210
@giorgostsolakis3210 2 жыл бұрын
το 2-2 στο μεταξυ μας παιχνιδι , με το ωραιο οφσαιντ του λυμπεροπουλου , βλεπω ξεχασες να το βαλεις!! εκει οι διαιτητες ειναι καλοι ομως ε, δεν μας ενοχλουν !!
@Jorge322
@Jorge322 Жыл бұрын
Ένα ματς άντε να υπάρχουν κ άλλα 2 ο ΟΣΦΠ είχε σχεδόν σε όλα κ την αναβολή της τιμωρίας του ΆΡΗ εντελώς τυχαία κ περισσότερα πέναλτι με χειρότερη επίθεση....είναι κλεμμένο ελπίζω να επιστραφούν αυτό κ της Ριζούπολης κάποια στιγμή με ανάλογο τρόπο
@chowj2019
@chowj2019 2 жыл бұрын
Νίκου... απτους γνωστούς γαυρους.....
@user-lv8mt5us7w
@user-lv8mt5us7w 2 жыл бұрын
Διακόσια χρόνια πίσω
@user-bt2zg8yp7w
@user-bt2zg8yp7w 2 жыл бұрын
Πολυ καλα τα λες! Πιστευω οτι ξεχασες στα δυο ντερμπυ αρχικα καποιες φασεις...Ποσο οφσαιντ ηταν ο Βαζεχα στο γκολ? Ο Λυμπεροπουλος παντως ηταν λιγοτερο οφσαιντ στο αλλο ματς! Σε αλλη φαση ο Τζωρτζοπουλος μπερδευτηκε κι επεσε....Ο σοβαρος τραυματισμος του Τζιοβανι που αλλαξε τα παντα περναει μαλλον απαλα...Και θα μπορουσα να βρω πολλες φασεις υπερ ΠΑΟ-γιατι ηπηρξαν πολλες-αλλα και αυτες "εντεχνα" τις ξεχνας οπως τις προαναφερθεισες παραπανω..
@alexandrossintihakis4447
@alexandrossintihakis4447 2 жыл бұрын
Κανένα από τα 2 που αναφέρεις δεν είναι οφ σάιτ. Η μπάλα είναι στην ίδια ευθεία με αυτους που την δέχονται (βαζεχα, Λυμπερόπουλο)
@user-bt2zg8yp7w
@user-bt2zg8yp7w 2 жыл бұрын
@@alexandrossintihakis4447 Προφανως δεν βλεπω καλα....
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
Τη συνιδιοκτησία με τον ΟΦΗ ξέχασες.
@reporter_panathinaikou
@reporter_panathinaikou 7 ай бұрын
kzfaq.info/get/bejne/atp2q9NnxM_dfas.html
@reporter_panathinaikou
@reporter_panathinaikou 7 ай бұрын
Μηπως ξέρεις ποια ομάδα έχει "καλύτερα" αποτελέσματα με τον ΟΦΗ; Ο Ολυμπιακός ή ο δήθεν συνδιοκτητης Παναθηναϊκός;
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
@@reporter_panathinaikou Αποτελέσματα και μάλιστα που να έκριναν καταστάσεις όχι, δεν κράτησα στατιστικά. Ξέρω όμως. παιγνίδια του Ολυμπιακού στην Κρήτη που οι του ΟΦΗ "έκοβαν" τους αντιπάλους τους στη μέση και ότι ο προπονητής του ΟΦΗ (Σκάζνι) ήταν και σκάουτερ του Πανθηναϊκού ("Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη" -Σκάζνι). Ξέρω τον Αλεσάντρο Ίσις, από το Αιγάλεω, καθώς και τον ειδικό "ντοπολόγο" Ντόνικε. Ξέρω, επίσης, ότι τον παίκτη έφερε στην Ελλάδα η διοίκηση του Παναθηναϊκού για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ξέρω, επίσης, ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είχαν απορία για το πού βρίσκονταν χρήματα για μεταγραφές, δεδομένου ότι η ομάδα ήταν ταπί. Και μπορώ να γράψω κατεβατά ολόκληρα για το θέμα και αλλο ένα κατεβατο για τους παίκτες που έκαναν τη διαδρομή Παιανία-Κρήτη ή και αντίστροφα και για πολλούς από αυτούς τους παίκτες να γράψω ξεχωριστά κατεβατά. Και επειδή σου αρέσουν τα στατιστικά, ξέρω ότι από το 1996, μέχρι και τα μέσα του 2008, ο ΟΦΗ είχε δεχτεί 62 γκολ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και είχε σκοράρει μόλις 23 φορές (κάτι που με καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί) και ότι οι Κρητικοί μετρούσαν 6 ισοπαλίες, 19 ήττες και... καμμία νίκη επί των "πρασίνων. Ξέρω τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Κώστα Παυλόπουλου και τα έξτρα πριμ όταν ο ΟΦΗ έπαιζε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, κάτι που δεν γινόταν εναντίον του Παναθηναϊκού.
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
@@reporter_panathinaikou ​ Ξέρω τον Γιώργο Κουτσουπιά, όπου 23 ετών αποδεσμεύτηκε απ'τον ΟΦΗ και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του να υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα της Α' Εθνικής, πάντα "κάτι" χάλαγε στο τέλος από πλευράς ομάδας με αποτέλεσμα να περνάει ο καιρός και ο νεαρός τότε παίκτης να μένει "στον αέρα". Είναι αυτός που που σκόραρε για λογαρισμο του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας τους "πράσινους" εκτός Ευρώπης. "Κάποια παιχνίδια απαγορευόταν να τα κερδίσουμε. Από την άλλη μεριά βέβαια, όταν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, μετά τη λήξη μας περίμενε όλους τους πάίκτες, ένας χοντρός φάκελος. Αποστολέας; Ο Παναθηναϊκός...". -Γκαστόν Τάουμεντ (συνέντευξη στο Ολλανδικό περιοδικό "Voetbal International" που κυκλοφόρησε το 2008) "Για να πω την αλήθεια μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ, όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και από εκεί πληρωνόμουν. Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα, δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό, όμως είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και η μετεγγραφή χάλασε". -Ρόλαντ Γκόμεζ "Ήμουν έτοιμος να φύγω πριν συναντηθώ με τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ήταν μια συνάντηση όπως με τον Θόδωρα. Όλες τις μεταγραφές τις πραγματοποιεί ο Σπύρος Λιβαθηνός. Και όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Τα πράγματα στον ΟΦΗ είναι απλά : Κανένας απ'τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση δεν κάνει κουμάντο στην ομάδα". -Έγκεν Γκέραρντ Υπάρχουν και μερικές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του Νίκου Μαχλά, του Μανώλη Παπακαλιάτη και άλλων. Υπάρχει η υπόθεση της προσπάθειας υπαγωγής του ΟΦΗ στο άσθρο 44 και τα 800.000 ευρώ που φάνηκε να χρωστάει στο Παναθηναϊκό καιη τεσσάρα που έριξε ο Παράσχος τη σεζόν 2007-2008 στον Παναθηναϊκό και του στέρησε τον τίτλο αλλά και τη μη ανανέωση της συνεργασίας του Έλληνα προπονητή με τον ΟΦΗ.
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
@@reporter_panathinaikou Ξέρω, επίσης, το δημοσίευμα του τσέχικου τύπου (deniksport.cz) σχετικά με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Φράντισεκ Στράκα, να λέει για τους δυνατούς οικονομικούς δεσμούς με τον Παναθηναϊκό και την παρέμβαση στη διοίκηση και λειτουργία του συλλόγου. Λίγο αργότερα ο Στράκα απολύθηκε και στη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Ματζουράκης. Για την περίεργη "εξαφάνιση" του Ντάμε Εντόϊ λίγο πριν τη έναρξη του αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό κι ενώ ο Ματζουράκης τον υπολόγιζε κανονικά για την αρχική ενδεκάδα. Ο Εντόι είχε αποκτηθεί ως ελευθερος από τον ΟΦΗ, οπότε δεν τίθεται θέμα" όρου" για μη συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όμως, ακόμα κι αν ίσχυε αυτό (κι ένας Θεός ξέρει πώς), είναι σαφής όρος και θα έπρεπε όλοι να το γνωρίζουν. Είναι. και η εξαφάνιση, βλέπεις, στη μέση που μπερδεύει τα πράγματα. "Πρέπει να ομολογήσω ότι στην περίπτωση παραχώρησης παικτών του ΟΦΗ, θα προτιμηθεί ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, όπως λέγεται, είμαστε αδελφά σωματεία". -Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, "Φίλαθλος" 1983 ''Ήλθε η ώρα να φύγω και να πάω στον Παναθηναίκό. Και να ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα, δεν γίνεται. Μόνο στον Παναθηναικό μπορώ να πάω''. - Νίκος Νιόπλιας, "Φίλαθλος" 1988 Άσε που όσοι παιζουν για χρόνια Football Manager (Championship Manager), σίγουρα έχουν δει τον ΟΦΗ να φιγουράρει ως παράρτημα του Παναθηναϊκού. Σε συνέντευξή του, ο Ντάνουτ Λούπου, στη ρουμανική ιστοσελίδα "prοspοrt.rο" με αφορμή τον αγώνα της Ντιναμό Βουκουρεστίου με τον Παναθηναϊκό, για το Europa League, είπε, μεταξύ άλλων: "Δεν ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό (το 1990), αλλά στην Πίζα του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Είχα υπογράψει με την ιταλική ομάδα, όμως υπήρξαν παρεμβάσεις ακόμη και από πολιτικούς και αναγκάστηκα να πάω στην Ελλάδα. Έπαιξα εκεί για έξι μήνες και μετά δόθηκα στην ομάδα-δορυφόρο του Παναθηναϊκού, τότε του αδερφού του Βαρδινογιάννη, τον ΟΦΗ". Όσο για την κατηορία της κλοπής, υποστήριξε ότι ήταν "στημένη" υπόθεση για να μη δοθούν χρήματα στη Ντιναμό, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει, εδώ. "Υπήρχε λόγος που χάσαμε από τον Παναθηναίκό", θα πει ο Έγκε Γκέραρντ τον Ιούνιο του 1991. Ήταν τότε που την ίδια αγωνιστική διεκόπη το ματς ΑΕΚ- Ολυμπιακός για το δακρυγόνο, με τους ερυθρολευκους να προηγούνται με 1-2, ώστε να επαναληφθεί ο αγώνας στη... Ρόδο. Όσο και να προσπάθησαν οι Βαρδινογιάννηδες να "μαζέψουν" τα λόγια του συμπαθούς τεχνικού, δεν τα κατάφεραν. Ο Γκέραρντ δεν ανασκεύασε ποτέ αυτά που είπε, ούτε κατόπιν τηλεφωνήματος του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη. Είχε σχέσεις ο Βαρδιονογιάννης με τον Τόντορ Ζίβκοφ, Γ.Γ. του Κ.Κ Βουλγαρίας όπως είχε με τον Τσαουσέσκου; Θα είχε ενδιαφέρον να το κοιτάξει κανείς, διοτι υπάρχει η περίπτωση του τερματοφύλακα Θωμά Λαφτσή, ο οποίος από τη Λέφσκι Σόφιας πήγε στον ΟΦΗ (1981 - 1983), μετά μεταφέρθηκε στον Παναθηναϊκό (τί πρωτότυπο!), στη συνέχεια πήγε για λίγο στο Βέλγιο, ενώ επέστρεψε στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε από 1987 μέχρι το 1989, κλείνοντας την καριέρα του. Τί το ιδιέταιρο έχει αυτός ο παίκτης; Ο Λαφτσής είχε προσληφθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της κομμουνιστικής Βουλγαρίας, τη δεκαετία του 1980, με το παρατσούκλι "ο ψηλός".
@teotas7
@teotas7 2 жыл бұрын
Να μας πεις και πως κέρδισες τον Πανηλειακό το 1998 στις καθυστερήσεις και πως ισοφαρισες στο Καραϊσκάκη το 2018. Σου θυμίζουν κάτι;;
@georgegeorge2550
@georgegeorge2550 Жыл бұрын
Στον κοσμο σου…
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
Κάποιες παρατηρήσεις: (1) Πολλά από όσα λες είναι υποκειμενικά και ατεκμηρίωτα. Π.χ. 04:30 «απέβαλε με συνοπτικές διαδικασίες τον Γκούμα», 05:37 «εξάντλησε την αυστηρότητά του», 06:36 «απέβαλε για 1η φορά στην καριέρα του τον Χένρικσεν», 08:04 «έμειναν και με 10 παίκτες εξανεμίζοντας τις πιθανότητες στραβής», 12:32 «απέβαλλε τον Μίκλαντ και κιτρίνισε τον Λυμπερόπουλο που ήταν στο όριο». Δεν εξηγείται όμως γιατί δεν έπρεπε να δοθούν αυτές οι κάρτες και υποδείξεις. (2) Στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (21/11/99) το 1ο γκολ του ΠΑΟ προήλθε από κόρνερ που δεν έπρεπε να δοθεί καθώς είχε γίνει καθαρό επιθετικό φάουλ του Λυμπερόπουλου (τράβηγμα φανέλας του Αμανατίδη), το 2ο γκολ του ΠΑΟ ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ (φαίνεται και στο βίντεο αυτό, πατήστε pause στο 05:06). (3) Η «καλή διαιτησία Τσαγκαράκη» μνημονεύεται και στο πρωτοσέλιδο της Ηχούς (06:33 του βίντεο). (4) Στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (26/01/2000) στο 3ο λεπτό υπήρξε ανατροπή Χούτου από τον Νικοπολίδη στο ημικύκλιο της περιοχής και δεν δόθηκε φάουλ. Επίσης δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Τζιωρτζιόπουλου από τον Μπασινά. Επιπλέον δεν αποβλήθηκε ο Σιμπνιέφσκι παρότι ήταν τελευταίος παίκτης στο φάουλ που δόθηκε για την ανατροπή του Αλεξανδρή, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ-οφσάιντ. (5) Σε όλα αυτά προσθέστε τον εγκληματικό τραυματισμό Τζιοβάνι τον οποίο κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να τον διανθίσει με υπονοούμενα αντίστοιχα με αυτά περί Τζιωρτζόπουλου. (6) Στη 2η αγωνιστική της αμέσως επόμενης σεζόν, δείτε τις φάσεις από τον αγώνα του Παναθηναϊκού και ας μας απαντήσει κάποιος αν η παράγκα πήρε ρεπό.
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
@@user-vq3fz4wv2j ευχαριστώ φίλε, θα τσεκάρω τις φάσεις και θα τα προσθέσω.
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
@@user-vq3fz4wv2j ο αγώνας ΠΑΟ-Καλαμαριά προστέθηκε. Στον αγώνα Άρη-ΟΣΦΠ (07-08) δεν βρίσκω τη φάση που λες, ούτε στο Ατρόμητος-ΟΣΦΠ (06-07).
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
@@user-vq3fz4wv2j το προσέθεσα ήδη το φάουλ, ευχαριστώ!
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
@@user-vq3fz4wv2j αν σου είναι εύκολο, δώσε μου κάποιο στοιχείο για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο το 07/08.
@Athlitiki_diaploki
@Athlitiki_diaploki Жыл бұрын
@@user-vq3fz4wv2j οκ το βρήκα στο sport24
@playslots6114
@playslots6114 Жыл бұрын
Πήρε χαμπάρι κανείς τι έπαθε αργότερα ο Λουκόπουλος; Φυλακή μπήκε.
@user-im3gb6mb3x
@user-im3gb6mb3x Жыл бұрын
Σεζόν 2021-22 ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα με χάλια ομάδα και το ίδιο θα γίνει και την φετινή σεζόν 2022-23
@paulosxelikogiannhs6469
@paulosxelikogiannhs6469 Жыл бұрын
Μέχρι και οι Αμάν κορόιδευαν την παράγκα μόνος ο Ολυμπιακός έκανε τον Κινέζο
@user-qz4bu6wf6r
@user-qz4bu6wf6r 2 жыл бұрын
Κόκκαλης - ΠΑΣΟΚ Καλό παράδεισο
@anrigo.
@anrigo. Жыл бұрын
ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει...τα υπολοιπα εναι ιστοριες....καλη η ομαδα του κυραστα αλλα τοτε ο ολυμπιακος ηταν σε αλλο επιπεδο....
@reporter_panathinaikou
@reporter_panathinaikou Жыл бұрын
Το βλέπαμε στην Ευρώπη!
@johnmaragiannis4054
@johnmaragiannis4054 Жыл бұрын
Αφου αποδείχτηκε ότι υπηρχε παραγκα. Επρεπε οι ομάδες να αποχωρήσουν για να γινει μπου...ο το πρωτάθλημα. Πιστεύω από την μουρμουρα του αν ήταν ο Ολυμπαικος στη θέση του Παναθηναικού θα αποχωρούσε!!!!!
@user-vq3fz4wv2j
@user-vq3fz4wv2j Жыл бұрын
@@reporter_panathinaikou επιχειρημα νηπιαγωγειου
@dimiatletico3662
@dimiatletico3662 2 жыл бұрын
Δειχνοντας καποιες μεμονομενες φασεις στο βιντεο (πεναλντι,αποβολες κ.τ.λ.) που σιγουρα ευνοησαν σε μεγαλο βαθμο τον Ολυμπιακο. Θα μπορουσε καλλιστα και ενας "ρεπορτερ του Ολυμπιακου" με αντιστοιχες φασεις να μονταρει ενα βιντεο και να το κοινοποιησει στο δικτυο. Δεν καταληγουμε πουθενα,καθαρα για εσωτερικη καταναλωση...
@kokobloko9054
@kokobloko9054 Жыл бұрын
για βαλε να δουμε
@user-tx6jw6sr6h
@user-tx6jw6sr6h 2 жыл бұрын
Περασμένα μεγαλεία
@Indianos-nv3wf
@Indianos-nv3wf Жыл бұрын
Συγνωμη ρε αλητη που δεν πηρε το πρωταθλημα ο φλιπσεν και ο νασιοπουλος και το πηρε ο ζιοβανι και ο ζαχοβιτς
@user-jx5hi6qn9l
@user-jx5hi6qn9l Жыл бұрын
Για μετά το 96 σαν Ολυμπιακός θα μιλήσω αντικειμενικά για τα δίκαια και τα άδικα 97'-99' δίκαια τα πήρε γιατί τότε ο ΟΣΦΠ πέρασε την καλύτερη του εποχή με αποκορύφωμα το 99 που πήγε και στους 8 και πήρε και νταμπλ και αν θυμάστε ο ΟΣΦΠ το πήρε το κύπελλο με δύο παίκτες του να αποβάλλονται 00' κανονικά έπρεπε να το πάρει ο ΠΑΟ μακράν καλύτερος εκείνη την χρονιά 01'-03' ήταν δίκαια αφού το 01' ο ΟΣΦΠ είχε καλύτερο παθητικό πρώτο σκόρερ τον Αλεξανδρή πρώτο σε ασιστ τον Τζόλε την επόμενη χρονιά στην ισοβαθμία κρίθηκε με την ΑΕΚ και τέλος το πρωτάθλημα της Ριζούπολης όσα έγιναν ήταν εξωαγωνιστικά και πήρε το πρωτάθλημα στο γήπεδο αφού μέχρι και ο Φιλιππίδης είπε τους παίκτες του κότες 04' ήταν άδικο το πρωτάθλημα του ΠΑΟ εκτός από την κόκκινη στο δούρειο ντέρμπι είχε γίνει και το άλλο που ξαφνικά αλλάζει ο νόμος και δεν πάνε οι οπαδοί του ΟΣΦΠ ενώ του ΠΑΟ είχαν πάει και είχατε βάλει και κοριούς στα αποδυτήρια 05'-07' ο Ολυμπιακός δίκαια τα πήρε ήταν καλύτερος εκείνες τις εποχές 08' ήταν άδικο εκείνο το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ όλοι το λένε αυτό 09' δίκαιο ήταν ο Ολυμπιακός είχε προπονητή Βαλβέρδε και το πήρε δίκαια 10' δίκαιο νταμπλ ο Παναθηναϊκός 11' το 3ο και τελευταίο άδικο πρωτάθλημα της παράγκας όπου δεν ήταν μόνο του Κατσουράνη το γκολ ήταν ότι ο Μαρινάκης είχε 8 παραρτήματα 12'-17' ο Ολυμπιακός δίκαια τα πήρε οι διεκδικητές του ήταν στα χειρότερα τους και ο ΟΣΦΠ ηταν πιο καλή ομάδα 18' έπρεπε να το πάρει ο ΠΑΟΚ το είχε παραδεχτεί και ο Ντέμης Νικολαΐδης 19' 100% δίκαιο πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ 20'-22' οι διαφορές ήταν τεράστιες κ ο Ολυμπιακός δίκαια τα πήρε χωρίς αντίπαλο Οπότε έχουμε και λέμε για άδικα ήταν το 2000 που έπρεπε να το έχει πάρει η ομαδάρα του Κυράστα. Το 2002 λέτε για Ευθυμιάδη αλλά είναι ακριβώς ότι έγινε στην Ριζούπολη το 2003 και δεν το πήρε η διαιτησία το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το πήρε με την αξία του και το 2002 στην ισοβαθμία ξανά λέω ίσα ίσα που πήρε και δύο πέναλτι εις βάρος του στο 4-3 με την ΑΕΚ με το ένα να είναι ανύπαρκτο και το 2003 στην Ριζούπολη 3-0 κέρδισε ο Ολυμπιακός ούτε διαιτησία υπήρχε ούτε τίποτα είχαν γίνει σε όλα τα γήπεδα και άδικα από πλευράς ΟΣΦΠ ήταν το 2008 και το 2011
@Komdwy
@Komdwy 7 ай бұрын
Για τον αγώνα με το Αιγάλεω το 2002 που έπεσε μόνος του παίκτης του Ολυμπιακού και πήρε πέναλτυ;
@user-jx5hi6qn9l
@user-jx5hi6qn9l 7 ай бұрын
@@Komdwy ο Γιαννακόπουλος φυσικά και δεν έπρεπε να δοθεί αλλά δεν μου αρέσει ακόμα και όταν οι Ολυμπιακοί το παίζουν παναγιες αλλά όταν το παίζουν και οι άλλοι γτ οι μικρές ομάδες τι πρέπει να πουν;
@tasoskaragiannis7100
@tasoskaragiannis7100 2 жыл бұрын
Φιλικό με τα ss πότε θα παίξουμε
@reverendbrotherlove633
@reverendbrotherlove633 2 жыл бұрын
Μολιις άρχισαν την επόμενη σαιζόν τα ντόπινγκ κοντρόλ τότε άρχισαν οι τεσσαρες. Τυχαιο? δεν νομιζω.
@reporter_panathinaikou
@reporter_panathinaikou 2 жыл бұрын
Το μοναδικό ματς που ζητήθηκε αντιντόπινγκ σε όλους τους παίκτες και ΔΕΝ έγινε ήταν στη Ριζούπολη! Δες το σχετικό βίντεο... kzfaq.info/get/bejne/bJ97m5d0nJmWY4E.html
@reverendbrotherlove633
@reverendbrotherlove633 2 жыл бұрын
@@reporter_panathinaikou Είχε ζητήσει ο Κόκκαλης αντιντοπινγκ κοντρόλ την σαιζόν 1999-2000 και δεν έγινε τίποτα.
@user-tz5ss9ip2m
@user-tz5ss9ip2m 2 жыл бұрын
Την επόμενη χρονιά εξυπνίδη αποκλείσαμε την Γιουβέντους και κάναμε πορεία στο τσουλού κι εσύ ξευτιλιζόσουν από τους καρδούληδες της Χέρενφέιν.Κι εσύ έχεις δικαίωμα ψήφου,τυχαίο το ότι χρεοκοπήσαμε?Δεν νομίζω.
@stelios13415
@stelios13415 2 жыл бұрын
@@reverendbrotherlove633 Ναι ναι σίγουρα
@user-rs7qr9ms4f
@user-rs7qr9ms4f 6 ай бұрын
Έχετε κόψει καθαρούς τίτλους απ' τον ΟΣΦΠ.Μη μιλάτε.
@reverendbrotherlove633
@reverendbrotherlove633 2 жыл бұрын
Αυτό ήταν το πιο μάγκικο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Έπαιζε συνέχεια με κόντρα διαιτησία, αντίπαλος με μια ομάδα που έπαιζαν συνέχεια ντοπαρισμένοι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες. Και μην ξεχνάμε ότι εκείνη η ομάδα του Κυράστα είχε φουλ τη διαιτησία μαζί της.
@user-ec8gb4ij8p
@user-ec8gb4ij8p 2 жыл бұрын
Μπεεεεε
@dimkal13.Hellas
@dimkal13.Hellas 2 жыл бұрын
εσύ αλλο βίντεο θα είδες.δεν εξηγείται αλλιώς αυτο που λες
@stoyan.zajec1966
@stoyan.zajec1966 2 жыл бұрын
Σ εχει φαει το πετσακι προβατο... Με ρεγουλα το τακα τακα.
@TIMVORIHOS
@TIMVORIHOS Жыл бұрын
Από εγκεφαλικό...?
@nkscou9008
@nkscou9008 7 ай бұрын
@@dimkal13.Hellas Προφανώς δεν είδε "επιλεγμένες" φάσεις (cherry picking λέγεται αυτό).
@teo1972
@teo1972 2 жыл бұрын
Στο 2-2 που κρίθηκε το πρωτάθλημα ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός κατά κόρον Καλή η καραμέλα της διαιτησίας..
@user-ec8gb4ij8p
@user-ec8gb4ij8p 2 жыл бұрын
Μπεεεε
@teo1972
@teo1972 2 жыл бұрын
@@user-ec8gb4ij8p χορταράκι έχει βγει αρκετό μια φορά, η βόσκηση είναι free
@alexparos2153
@alexparos2153 2 жыл бұрын
Θεοδωράκη κόψε το χόρτο..
@Jorge322
@Jorge322 Жыл бұрын
Στο ντέρμπι ναι 2 βαθμοί που το πήρε κ 2 που άξιζε 4 να βγάλουμε του 2 του Ιονίκου με την ΑΕΚ το ματς με τον Άρη κεκλεισμένων ενώ έπρεπε ο Παναθηναϊκός...κ πόσα άλλα έπαιξε σίγουρα ρόλο ο ζαχοβιτς ο τραυματισμός του Τζιοβάνι κ η αλλαγή προπονητή... Αλλιώς θα το περνάτε αλλά καθαρά κ όχι πετσινα....
@jimlip3197
@jimlip3197 Жыл бұрын
Αγνή ομάδα ο παο, δεν χωράνε σέ ούτε σε 10 βίντεο όσα μπορεί να του προσάψει κανείς!!!!
@TRASH78246
@TRASH78246 2 жыл бұрын
Τελικά η χρόνια αποχή από τους τίτλους πειράζει κ στα μάτια... Έπρεπε η Ομάδα του Ζίο και του Ζάχοβιτς (για να μην μιλήσουμε για τους άλλους) να χάσει το πρωτάθλημα από τον Μπασινά και τον Καραβούτα... ΟΚ, συμπάσχω. Φτιάξατε δικό σας κόσμο όπως οι τρελλοί, που λέει κ ο Τερλέγκας...
@reporter_panathinaikou
@reporter_panathinaikou 2 жыл бұрын
Για την ιστορία ο Τζιοβάνι απουσίαζε πέντε μήνες από το Πρωτάθλημα και ο Ζάχοβιτς τσακώθηκε με όλους τους προπονητές πριν φύγει από την Ελλάδα! Επίσης για την ιστορία Μπασινάς και Καραγκούνης ήταν βασικά γρανάζια της Εθνικής που πήρε το Euro!
@christoforos0609
@christoforos0609 2 жыл бұрын
Δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα, πόσο μάλλον 2 ονόματα ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται 11. Συν ότι έπαιξαν από μισή σεζόν ο καθένας, ο Τζιοβάνι λόγω τραυματισμού και ο Ζάχοβιτς γιατί σηκώθηκε κι έφυγε μόνος του εκβιάζοντας να τον επιστρέψετε στην Πόρτο. Αυτή η νοοτροπία του σχολίου σου είναι εντελώς λανθασμένη και ποτισμένη από τη λιμανίσια αλαζονεία και βλακεία που σας δέρνει. Στο δια ταύτα, σε ταξιδεύω στην Ισπανία και τη σεζόν 2003-2004. Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μεταξύ άλλων Κασίγιας, Ρομπέρτο Κάρλος, Ελγκέρα, Ραούλ, Ζιντάν, Φίγκο, Μπέκαμ, Ρονάλντο, Γκούτι, Σολάρι... Μιά μικτή κόσμου δηλαδή. Για μάντεψε τι θέση πήρε στο πρωτάθλημα...Ούτε 1η, ούτε 2η, ούτε 3η....4η βγήκε!!!! Ούτε το κύπελλο πήρε, και στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε στη φάση των 8. Αυτά μπας και ανοίξεις έστω μισό % το μυαλό σου. Με ονόματα ή χωρίς, εκείνη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο. Αλλά ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε...Έχετε θράσος και μιλάτε κι από πάνω.
@user-gh6vy5uy9c
@user-gh6vy5uy9c 2 жыл бұрын
@@christoforos0609 θρασος εχουν αλλοι
@user-gh6vy5uy9c
@user-gh6vy5uy9c 2 жыл бұрын
@@christoforos0609 εσεις την προπαγανδα την εχετε κανει επαγγελμα
@Rorynes
@Rorynes 2 жыл бұрын
@@user-gh6vy5uy9c αν κάποιος έχει θράσος είστε εσείς οι Ολυμπιακοί.Δεν βρέχει σας φτύνουν..Όλοι όσοι τα ζήσαμε θυμωμαστε.
@Wolf-vw6hx
@Wolf-vw6hx 2 жыл бұрын
Χα χα χα χα χα χα
@reverendbrotherlove633
@reverendbrotherlove633 2 жыл бұрын
Σε αυτήν την ομάδα έπαιζαν συνέχεια ντοπαρισμένοι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες. Και είχε φουλ τη διαιτησία μαζί της. Αλλά παρόλα αυτά δικαίως δεν πήρε τίτλο.
@reverendbrotherlove633
@reverendbrotherlove633 2 жыл бұрын
@@ConstantineManikas Ποιος είναι ο Τζέκος? Δεν τον ξέρω.
@Jorge322
@Jorge322 2 жыл бұрын
Υπάρχουν αποδείξεις ότι ήταν ντοπε...το ότι ο ΟΣΦΠ ευνοείται φαίνεται στα βίντεο όπως κ τα βραβεία εκείνη την χρονιά...μόνος τούτα έλεγε ο Κόκκαλης
@alexparos2153
@alexparos2153 2 жыл бұрын
Εσύ ήσουν ντοπε 7 χρόνια με το κόλπο με το αίμα των παιχτών. Το ξέρουν όλοι, εσύ κοιμάσαι.
@SchwartzWolf-kd7ye
@SchwartzWolf-kd7ye 8 ай бұрын
το 0:2 αα με την ΑΕΚ ΟΣΦΠ σαν ένα θεατρικό που έπρεπε τα νήπια να κερδίσουν.Απο αυτό το παιχνίδι και μετά δεν ξανα έδειξα ενδιαφέρον.
@4400seriesFAN
@4400seriesFAN Жыл бұрын
Εντάξει, η αποβολή που έκανε ο Παπαδάκος ήταν δικαιολογημένη. Να τα λέμε όλα.
@fourkos2407
@fourkos2407 Жыл бұрын
Ηρθε η ωρα να κανεις και ενα βιντεο για το πετσινο πρωταθλημα της αεχ. Εννοειται πρεπει να αναφερθεις και στην εγκληματικη ανυπαρξια της διοικησης μας
@xr.orthodoxos9748
@xr.orthodoxos9748 Жыл бұрын
Είχαν παράγκ και τώρα χάνουν απ την Καραμπάγκ....😂😂😂😂
@POUTSOKEFALL
@POUTSOKEFALL 6 ай бұрын
Και τσαπου από εστοριλ ΟΝΤΕΝΣΕ Θέλτα Βίγκο Μακάμπι Τελ Αβίβ Μάριμπορ στάνταρ Λιέγης Μακάμπι Χάιφα φα+ξα
Children deceived dad #comedy
00:19
yuzvikii_family
Рет қаралды 6 МЛН
터키아이스크림🇹🇷🍦Turkish ice cream #funny #shorts
00:26
Byungari 병아리언니
Рет қаралды 26 МЛН
Vivaan  Tanya once again pranked Papa 🤣😇🤣
00:10
seema lamba
Рет қаралды 22 МЛН
Παοκ Ολυμπιακός Μαύρο κουτί  1998 By BotanosHD
12:45
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ - Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΟΥ
20:45
Ρεπόρτερ Παναθηναϊκού - Reporter Panathinaikos
Рет қаралды 29 М.
Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)
25:17
Tο πρωτάθλημα του 2000
5:17
soultanos20
Рет қаралды 259 М.
Ronaldo Respect Moments 😍
0:20
Foul
Рет қаралды 3 МЛН
Как Емельяненко из дзюдо в ММА переходил!🔥👑
0:50
Человеческая Мысль
Рет қаралды 620 М.