2022'de Xbox Series S Alınır Mı? | PC vs. Xbox vs. PlayStation

  Рет қаралды 49,852

Bovvia

2 жыл бұрын

Bu videoda "Xbox Series S 2022 yılında hâlâ alınır mı?" sorusunun yanıtını vermekle beraber, Xbox'ın oyunlarını ve son aylardaki durumunu değerlendirdim. PC, PlayStation ve Xbox oyun platformları arasında da seçimini hangisinden yana kullanmalısın bunu da cevaplamaya çalıştım. Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Herkese iyi oyunlar!
0:00 Giriş
0:22 Xbox Oyunları
3:12 Xbox Gelişmeleri
4:03 Xbox Series S Deneyimlerim
5:49 Xbox Series S 2022'de alınır mı ve kimler hangi konsolu almalı?
8:08 Neden Xbox Series X'e geçmek istiyorum?
9:06 Xbox Series S vs. PC
12:03 Kapanış ve Xbox Series S'e nesil boyu oyun çıkacak mı?
Xbox'ta beni ekleyebilirsiniz, denk gelirsek oyunlar bile oynarız.
Xbox Gamertag'im: Bovvia
---
Discord kanalımız: discord.gg/SnMHtZhArp
Xbox kulübümüz: kzfaq.infosBlJ101kZAc?feature=share
Xbox PC uygulaması: www.xbox.com/en-US/apps/xbox-app-for-pc
Crossplay özelliğine sahip oyunlar: www.wepc.com/tips/cross-platform-games/
Kliplerinizi ve ekran görüntülerinizi indirebileceğiniz site: gamerdvr.com/
Xbox Konsolu Yardımcısı: www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-console-companion/9wzdncrfjbd8?activetab=pivot:overviewtab
DH Xbox Türkçe oyunlar konusu: forum.donanimhaber.com/xbox-ta-oynanabilen-turkce-oyunlar-liste-guncellenecek--141072584
DH Gamepass konusu: forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743
Konsol performanslarını görmek için ziyaret etmeniz gereken yer: kzfaq.info
PC - Xbox beraber oynama özelliğine sahip oyunlar: www.wepc.com/tips/cross-platform-games/
Xbox oyun fiyatlarını takip edebileceğiniz yer: xbdeals.net/tr-store?type=games
Geriye uyumlu tüm Xbox oyunları: en.wikipedia.org/wiki/List_of_backward-compatible_games_for_Xbox_One_and_Series_X/S
FPS Boost özelliğine sahip tüm oyunlar: majornelson.com/fpsboost/
#Xbox #XboxSeriesS #XboxSeriesS2022deAlınırMı

Пікірлер: 472
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Video altına birçok Series S kullanıcısından yorum geldi! Konsolun 4K TV performansı konusunda da yorumlar var. Konsolu almayı düşünenler mutlaka bu yorumları okusun. Yorum yapanlara teşekkürler!
@yasinicyar2044
@yasinicyar2044 4 ай бұрын
Merhaba abi. Bir Xbox series S'im var. Sana bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında yeni konsol duyurusu yapılacak peki Series S için Gamepass ve Microsoft mağaza oyun alım desteği devam edermi? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
@eymen82761
@eymen82761 Жыл бұрын
abi agzina saglik o kadar guzel anlattinki babami nerdeyse almaya ikna ettirdin takipdeyim❤️
@batuhan5591
@batuhan5591 2 жыл бұрын
Kral yine çok güzel bir video yapmışsın arayı fazla açma ama :
@tariki_akini7832
@tariki_akini7832 2 жыл бұрын
Çok iyi video başarılar
@fahribey
@fahribey 2 жыл бұрын
Eline sağlık ❤️
@metehandemirel4008
@metehandemirel4008 2 жыл бұрын
Eskiden xbox ne ki play station varken diye saçma bi onyargım varmış ta ki senin geçen aylardan kalan videonu görene kadar.Artık senin şu xboxu övdüğün zaman bana bi övünme rahatlama geliyor...Aynen böyle devam kral sayende Xboxcuyuz videolarının devamını diliyorum
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Xbox da güzel, PS de... Ortada Series S gibi bir gerçek var ve bu ekonomik şartlarda ancak bu konsolda oyun oynayabiliriz. Ben de insanların tercihlerini doğru yapmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim! 🕹🤘
@Mustafa-nk1wm
@Mustafa-nk1wm Жыл бұрын
@@Bovvia Aslında kıyaslamak yanlış bunların ücreti normalde 500 birim. Bizde de 500 lira olsa hepsini alır geçeriz. Kıyaslama yapmayız. PS de Xbox'ta güzel cihazlar.
@Salih_EZ
@Salih_EZ Жыл бұрын
Ya play station ps 1 ve 2 de ünlenmiş bir konsol öyle olmasa saten xbox daha iyi ama ps özel oyunları güzel ona bir şey diyemem.
@winstonchurchill8322
@winstonchurchill8322 Жыл бұрын
@@Mustafa-nk1wm xbox series s yurt dışında 269 birim
@Mustafa-nk1wm
@Mustafa-nk1wm Жыл бұрын
@@winstonchurchill8322 Hocam Series X / PS5 gibi cihazlardan bahsetmiştim de net yazmamışım. Yurtdışı ile para karşılaştırması yaparken sinirlerim bozuluyor. Karıştırabiliyorum. Doğrusun.
@serkanbayraktar6477
@serkanbayraktar6477 Жыл бұрын
vaaaayyy ne güzel oyunlar varrrrrmış bende oynamalıyım teşekkür ederim öğretmenim
@order6
@order6 Жыл бұрын
Series s alma planım vardı fakat üniye geçiyorum ve enflasyon fena uçtu.Eğlence için alınan bir şeyin bu kadar pahalı olması saçma 😔
@guvenkartal9387
@guvenkartal9387 Жыл бұрын
Mükemmel anlatım ağzına sağlık
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim!
@erkanhalli
@erkanhalli Жыл бұрын
Xboxs almak için araştırıyordum. Diğer popüler kanallar kağıt üstündeki teknik çzelliklerini söylemekten ileri gitmediler. Emeğine sağlık. Takipteyim.
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Teşekkür ederim!
@fahribey
@fahribey Жыл бұрын
Hocam bugün Xbox hakkında yeni bir şey öğrendim umarım diğer videonuzda bunu paylaşırsınız. Xbox ta hem konsolun hem gamepad ışığının parlaklığını ayarlaya biliyoruz. Bunun için Ayarlar > Erişilebilirlik > gece modu orada sağda oyun kumandası ve güç düğmesi parlaklığı ayarlama var. Umarım beğenirsiniz bu ışık parlaklığını azaltma benim çok işime yaradı.
@HVLXofficial
@HVLXofficial 2 жыл бұрын
Beklenen video geldi ben de geçenlerde bu devirde xbox series s 2022de alınır mı diye düşünüyordum
@sametkamgul
@sametkamgul Жыл бұрын
Evvelden PC'yi savunup bir çılgınlıkla Xbox Series S sahibi olarak ben de gayet memnunum. Geriye dönük Xbox & Xbox360 oyunlarını oynatabilmesi, f/p ürünü olması, o fiyata herhangi bir şekilde ışıklı/fanlı geymik bilgisayarı toplanaması, GamePass gibi bir abonelik sisteminin olması vs. gibi avantajlarından dolayı bence kilit bir ürün. Ben 1080p monitörde kullanıyorum. 4K Sony televizyonda da denedim. O insanların çok takıldığı çözünürlük olayı beni rahatsız etmedi. Araştırın, öğrenin, emin olduktan sonra satın alın ve keyfinize bakın. Satın aldıktan sonra X ile Y ile kıyaslama işini bırakın. Biz ürünleri ihtiyacımızı karşılaması için satın alırız, sürekli incelemeler kıyaslamalar yapmak için değil. Özünüze dönün :)
@samrtgumis8690
@samrtgumis8690 Жыл бұрын
Kardeşim bizim TV 4 k ama bunu alsam 2k ya fifa23 NBA 23 gibi oyunları 4k oynar miyim yoksa 2k mi olur ve alınır mı tesekkurler
@cnr8603
@cnr8603 Жыл бұрын
konsolun içindeki microsoft edge tarayıcıdanda biraz bahsetmiş olsaydınız tam olurdu. 👍
@MELODIE_MELODIE3459
@MELODIE_MELODIE3459 Жыл бұрын
Series S 'i 65" 4k philips tv ye bağladım, ambilight özelliği ile oyun oynarken kendimizden geçiyoruz
@batikansisman6008
@batikansisman6008 Жыл бұрын
Videoyu çok beğendim kardeş. çok akıcı ve bilgilendirici bir sunum olmuş.bende ps2 ps3 ps4 kullandıktan sonra xbox a geçtim ve series S aldım. playsation 5 almamamın sebebi ilk olarak aşırı kazık olan fiyatı ve hiç beğenmediğim tasarımı oldu.makina resmen 20 litrelik damacana su büyüklüğünde.İnşallah bundan sonra daimi xbox kullanıcısı olurum. artk benim gibi yılların ps kullanan oyuncusunu kaybeden Sony düşünsün.
@kirpi31
@kirpi31 2 жыл бұрын
tam eski videoları izlerken karşıma çıktı eylülde yeni xbox series s'im geliyo şükürler olsun ondan 1 sene sonrada ps5 koyarım arkama yaslanırım düşüncesindeyim
@serxanahmedov413
@serxanahmedov413 Жыл бұрын
Ben şuan series s cihazımı 1080p 120hz kullanıyorum ve çok memnunum. Evet 120fps çalışan oyunlarda pikselleşme falan oluyor ama buda normal microsoft kendisi belirtdiği bişey bu. Gelecekte bende series x konsoluna geçmeyi planlıyorum. Herkese iyi eğlenceler👍
@samrtgumis8690
@samrtgumis8690 Жыл бұрын
Mesela fifa23 nba23 gibi oyunlarda piksellesme olurbmu ben 4ya yükselterek oynamayı düşünüyodum
@irfantubatiryaki3046
@irfantubatiryaki3046 Жыл бұрын
Bende eski bir ps 4cü olarak PS oyunları aşırı zam gelince Xbox s serisi aldım alırken ön yargı vardı ama şimdi iyiki almısım diyorum
@BarnieRauch
@BarnieRauch Жыл бұрын
Ben 4k olarak kullanıyorum seris s'i herhangi bi görüntü bozukluğu veya pikselleşme yaşamadım hocam yani 4k'da rahat rahat kullanılabilir
@mikri194
@mikri194 Жыл бұрын
aldım mutluyum oyunlar çok keyif veriyor xboxta pc yi açmıyorum artık :)
@Thedruu
@Thedruu Жыл бұрын
Video tesadüfen önüme denk geldi. Ben de geçen seneden beri sahip olan birisi olarak bir şeyler söylemek isterim. Geçen sene çok daha ucuz ve komik bir rakama maaşımdan tırtıklayarak nakit 0 olarak almıştım. Hem ergenlik-üniversite yıllarımda oyun oynayamaşıyımı törpülemek hem de kendime bir ödül mayetinde. Öyle ağır oyun oynayan biris olmadığımı farkettim, arada açıyorum game passten veya indirimden aldığım oyunları oynuyorum. Benden sonra 2 arkadaşım X 1 tanesi de S aldı. Lise yıllarımda lolu 10 senelik pcyle yaklaşık 40-60fps ile oynadığım için X olmanın benim için saçmalık olduğunu düşünüp bu cihazı aldım. Ve doğru karar verdiğimi sonradan anladım. Görsel değil de performans odaklı oyun oynadığım ortaya çıktı. Neyse çok boş yapmayayım fakat şunu söyleyeyim Eğer ki yaşınız 24+ ve günde 1-2 saatten fazla oyun oynamıyorsanız VEYA haftada 2-3 saat max oynayan biriyseniz kesinlikle S alın arkanıza bakın. VEYA performans odaklı oyuncuysanız benim için fps önemli diyorsanız tekrardan S alın. 4-5 sene sonra cihazın durumu ne olur bilinmez fakat 5 sene sonra da Ya satar yeni çıkanını alırsınız ya da 40-50 fps de yeterli diyip oynamaya devam edersiniz. 27inç 1080p monitör ile online hariç her türlü oyunu oynuyorum. Online oyun ihtiyacımı pcden karşılıyorum. Görsel ve hafıza takıntısı olan birisiyseniz bu cihazı kesinlikle almayın az daha koyup X alın.
@yavuzselimakay7137
@yavuzselimakay7137 Жыл бұрын
FSR 2.0 gelecekmiş diye okumuştum redditte. Şayet doğruysa ileride çok işimize yarayacak diye düşünüyorum. Bir de bazı sitelerde kollar 2300-2900 arasında gidiyor 1500 liralık satış göremedim aman dikkat edin hocam. Benim kollardan biri stick drifte girdi 3 ayda, izoprobil alkol aldım umarım tamir edebilirim. Çok güzel ve açıklayıcı bir video olmuş elinize sağlık hocam, iyi günler.
@Erdewave
@Erdewave Жыл бұрын
Ne zamana bu fiyatlar iner tahmini, sektördeysen diye soruyorum
@Konsolkllg
@Konsolkllg Жыл бұрын
fsr me zaöan helir
@Borsakaplani88888
@Borsakaplani88888 2 жыл бұрын
Öncelikle series s için konuşayım tek kelime ile ALINIR :D. Umarım Xbox activision alımı gerçekleşir tüm call of duty oyunlarını gamepass te görmek.... çılgınlık her biri neredeyse 500 TL
@gamemega
@gamemega Жыл бұрын
Bende xbox one x var yeni nesile şuan geçmiyorum. Çünkü one x baya güçlü bir konsol bence. Gelecekte alırsam series x alırım.
@burakanilaksu5881
@burakanilaksu5881 Жыл бұрын
valla bilmiyorum ama bence ara konsol alınmaz xbox series s gibi bi konsolu 5-6 sene kullanıyorsun ve oyunlar series x ayarında yapılcak 2 sene sonra ciddi fps düşüleri olabilir series s de
@elif680
@elif680 Жыл бұрын
Teşekkürler
@aliekrem5036
@aliekrem5036 Жыл бұрын
Sırf konsolda artan makro kullanımı,bunun ps5 üzerinden sağlanamaması yada zor sağlanması yüzünden xss alacağım galiba-artık baş edilecek seviyeyi geçti,mecbur bende kullanacağım-. Multiplayer oyunlarda xss, single da ps5 ile yola devam .
@orhanzile4825
@orhanzile4825 Жыл бұрын
Merhaba çok güzel videolar çekiyorsunuz ağzınıza yüreğinize sağlık.X Box Series S oyun konsolu alsam hdmi ile tvye bağlayabilir miyim yada evde vga bağlantılı monitörüm var ona bağlanır mı ? Teşekkürler
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Merhabalar. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim! Konsollarda HDMI çıkışı vardır, Xbox Series S'te de durum farklı değil. VGA girişli monitörünüze VGA-HDMI dönüştürücüsüyle bağlayabilirsiniz fakat sinyal kaybı olacağından görüntüde bozulmalar olacaktır. Direkt HDMI girişli bir monitör veya TV'niz varsa onda kullanmanız en mantıklısı olacaktır.
@ysf2158
@ysf2158 Жыл бұрын
Gayet alinir bence bu fiyata harika bence bazı oyunlarda rtx bile var 5 6 7k falan fiyatı o fiyata ekran kartı var ŞUAN bence alınır ben olsam alırdım bende var
@ermanozturk7544
@ermanozturk7544 Жыл бұрын
Öncelikle video çok bilgilendirici güzel tavsiyelerle dolu video olmuş çok teşekkür ederim.Benim kafa çok karışık şimdi ben yeni işe girdim yeni ev açtım TV yok TV ile birlikte Xbox series s almayı düşünüyorum PC de yok malesef almaya kalksam 20 bin TL harcamam gerekiyor şimdi bu yol ayrımında nereye yöneleceğimi bilmiyorum her eve PC lazım evet ama TV de lazım dizi film izlemek için oyun açlığımı da xboxdan gidermek istiyorum bunun üzerine hala PC mi al dersiniz yoksa TV ve Xbox al borç bitince mi PC al dersiniz?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Öncelikle PC'ye sahip olmanız şart çünkü elbet PC'de halletmeniz gereken bir iş olacak ve konsol alırsanız bu konuda size yardımcı olmayacak. İnternete girecek ve fazlasını yapmayacak ucuz yollu bir laptop alabilirsiniz. Ya da 2. el bir masaüstü sistem de alabilirsiniz. Tercih sizin. Zamanı geldiğinde de Series S + TV alırsınız.
@onur007
@onur007 2 жыл бұрын
Hoş geldin
@metehandurmus8296
@metehandurmus8296 Жыл бұрын
Abi sadece fifa, pes, gta 5, bide forza horizon, fall guys oynarım xbox series s aldım TV 1080p 60fps eski TV sence iyimi yaptım bana sıkıntı çıkarır mı 5 6 saat oynarım günde ısınır donma yapar mı kasar mı iyi günler
@Sucun_Napolyonu
@Sucun_Napolyonu 2 жыл бұрын
iyi oyunlar.
@yigitsonmez5502
@yigitsonmez5502 Жыл бұрын
Abi bir sorum olacak benim evimde 1080p tv im var series s oyun içinde kasarmi takıntı olurmu ve tv 1080p series s oynayabilirmiyim bir sorum daha var gamepass içinde battlefield 1,call of duty ww2 gibi oyunlar varmidir?
@YouNeverKnow
@YouNeverKnow 2 жыл бұрын
xbox series s'de fifa 22 de sorun yaşadınız mı? ben genellikle fifa oynuyorum ona ek olarakta forza ve rdr 2 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. bu konsolu fifa 23 için almayı düşünüyorum herhangi bir kasma, ekran kalitesi kötü olması vs sorun yaşadınız mı?
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Hayır bir sorun yaşamadım. Series S tam bir FIFA cihazıdır, rahatlıkla alabilirsiniz.
@erenkocal2217
@erenkocal2217 Жыл бұрын
kanka o gösterdiğin harici diski nerden aldın link falan verir misin lütfen ben bulamadım
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
www.vatanbilgisayar.com/seagate-ext-25-2tb-xbox-u3.html
@Sivrisinek385
@Sivrisinek385 2 жыл бұрын
Bendeki xss ilk aldığımda baya küçük geliyoru şimdi normal boydaymış gibi geliyo
@moonrider45cook_3
@moonrider45cook_3 Жыл бұрын
Bence elinizde olan pcde yeterince oyun performansı alamıosanız geforce now deneyin, o da yetmezse ekran kartı alın. Pcde bir sürü de bedava oyun var. Konsollar artık lüks oldu ya
@walterwhite6384
@walterwhite6384 Жыл бұрын
Hocam bu ikinci eli nereden bulabiliriz bir de alışveriş sitelerinde ithalatçı garantili ürünler var onlar ucuz tavsiye eder misiniz bir de fps oyunlarında nişan alamamaktan korkuyorum hiç konsol kullanmadım daha önce tek endişem bu gamepad ile fps oynamayı öğrenmek zor mu
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Sahibinden ve Letgo'dan bakabilirsiniz. 1 hafta içinde 2. el Xbox alırken nelere dikkat etmelisiniz başlıklı bir video yayınlayacağım, onu bekleyebilirsiniz. İthalatçi garanti alabilirsiniz, sorun olmaz merak etmeyin. Tek farkı yurtdışı cihazlarıdır, fiş çeviriciyle kullanırsınız. Herhangi bir farkı yoktur. Gamepad deneyimi hiç yoksa evet başta alışmak zor olacak evet. Ancak zaman verirseniz ve başlangıçta hikâyeli oyunlarla alıştırma yaparsanız işler sizin için kolaylaşacaktır. FPS oyunlarında gamepad kullanımı biraz zaman ister. 3 ay içinde "kolsuz" sıfatından kurtulabilirsiniz. :)
@DenizTheClipr
@DenizTheClipr 2 жыл бұрын
Yaklaşık 3 haftadır series S sahibiyim inceleme videondan görüp almaya karar verdim ve iyiki almışım dedim gerçekten çok sessiz ve hızlı bir cihaz tek sorunu depolama alanı o da harici depolamalarla halledilebiliyor.
@Mustafa-nk1wm
@Mustafa-nk1wm Жыл бұрын
Hayırlı olsun. Konsolunu güle güle kullan.
@megalodonyasiyor5321
@megalodonyasiyor5321 Жыл бұрын
@TURKCU1BIREY Xbox 360 slim de iyi onu kullanıyorum yıllardır harika bir konsol özellikle minecraft Xbox 360 edication Xbox one edication ve Xbox series x edicationa göre efso 250 GB ve cihazım hiç ısınmıyor rahatlığı Xbox one ve Xbox series x e gore daha rahat ve bu gibi sebepler onu efsane yapıyor kendi üst modelleri olan Xbox series x/s ve Xbox one a satış konusunda toz yutturdu
@emirhanekmekci2836
@emirhanekmekci2836 Жыл бұрын
Hocam selamlar, Yurtdışından xbox series s gelicek.Türkçe dilde kullanabilir miyim? Ayrıca gamepass te sıkıntı yaratır mı?
@haliladamhasan1932
@haliladamhasan1932 Жыл бұрын
Haziran 14 a101 den 6200 en ucuz fiyata almistim kendi odama 1080 p 32inc 60hz bi tv almistim ona uygun olarak series s aldim Battlefield 1 den baslayalim mx330 bir laptop a sahibim o yuzden yuksek grafiklerde oynuyamiyorudum series 2k 60 fps cok iyi oldu ama 1080 p oynuyorum ayrica cihazimda suanda forza 5 102 gb battlefield 1 65gb it takes two 30gb AC origins 45 gb Sims4 26 gb Fifa22 32gb toplamda hayla 50 gb bos yerim var 1 oyun daha yeter ayrica 2.kolu sahibinden 700 tl ye aldim toplamda 7000 tl ye topladim .
@berkg9433
@berkg9433 Жыл бұрын
1 ay önce aldım çok mutluyum series s ile. Bu arada televizyonum 4 k ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
@mertyaman5478
@mertyaman5478 Жыл бұрын
Dostum ben 2 bucuk 3 senedir xbox one s kullaniyorum 4k tv m var sence xbox series s e gecmelimiyim ? Gtx 1650 ekran kartlı pcm var orda da bir cok oyunumu oynuyorum ve xbox one s de 1 tb alan var ama bunda bize ayrilan 370 gb depolama alani ben bir suru oyun indiren birisiyim sence alsam mi yoksa xbox one s le devam ediyim mi
@silvercoin4153
@silvercoin4153 Жыл бұрын
Xbox series S ayrıca Playstation 5'in harcadığı ceyranın sadece 3 de 1'ini harcıyor.Bu nokta nedense pek gündeme gelmiyor.Tüm Dünyada Elektrik fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor,sadece Türkiye'de değil.Xbox Series X de Playstation 5 kadar olmasa da bayağı ceyran harcıyor.Bunu da unutmamak gerekir.Cebini düşünen oyuncu Series S alır.
@fredericchopin276
@fredericchopin276 4 ай бұрын
düşünmeden alınır şaunda da alınır en mantıklı tercih series s (durumu olan için bende yok )
@teymurov1903
@teymurov1903 Жыл бұрын
3 yıl önceye kadar Xbox konsolu hakkında hiç bir bilgim yoktu. 3 yıl önce 2-ci el Xbox360 aldım ve ertesi gün "Freeboot" yaptım. 100-den fazla oyunu bedava ve sıkılmadan oynuyordum. Sonra bir sitede çok ucuza 2-ci el Xbox One gördüm ve hemen aldım. 1 yıldan fazla kullandım. Her gün eve heyecanla koşuyordum. Eşim bazen beni ona kıskanıyordu hatta. Şimdi de Series S almağı düşünüyorum. Tabii ki bu sefer de 2-ci el alacağım. Tavsiyelerin için teşekkürler. Bana Xbox-ı bir daha sevdirdiğin için. Hiç bir zaman Xbox aldığım için pişman değilim.
@Ihaveabadfeelingaboutthis8
@Ihaveabadfeelingaboutthis8 Жыл бұрын
Suana kadar hiç konsol yada pc kalitesinde oyunlar maalesef oynayamadım(mobilden kıytırık oyunlar oynuyorum anliyacaginiz) 1080 60 fps yüksek kalite oyun deneyimi benim hiç görmediğim bir değer insanlar bu konsoldan şikayetçi oluyorlar ozellikle yabancılar 250 euro ya ne bekliyorlar aceba çok merak ediyorum bana gore daha 4-5 yıl götürür çok iyi konsol fiyatina göre
@s4mettt
@s4mettt Жыл бұрын
Bende Series S kullanıyorum 3750₺ ye almıştım çok ama çok uygun fiyatlı hafıza ve özel oyun sıkıntısıda olmasa tadından yenmiyecek Gta 5 Rdr2 AC nin son 3 oyunu falan sıkıntısız oynadım Rdr2 de bir çamur gibi görünme sorunu var sadece optimizasyonla alakalı sanırım
@Sakaryaminikepce
@Sakaryaminikepce Жыл бұрын
Büyük tv de GTA 5i nasıl gosteriir
@s4mettt
@s4mettt Жыл бұрын
@@Sakaryaminikepce gayet güzel gösteriyor bi sorun yaşamazsın
@aslanamca4399
@aslanamca4399 Жыл бұрын
Tekken steet fighter mortal kombat fifa yada ilerlemeli oyunlar var mı game pass de
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Evet her türden oyun var.
@talhagorgulu8547
@talhagorgulu8547 2 жыл бұрын
Merhaba şu an red dead redemption 1 indirimde ve Xbox series s'de Red dead redemption 1 oynasam grafik kalitesi one s performansında mı olur yoksa one x mi? Teşekkürler
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Merhaba. Ben RDR1'i Series S üzerinde bitirdim. Bu oyun One neslinde Microsoft'un iyileştirmelerini almıştı ve yanılmıyorsam One S portunun çözünürlüğü 2K. One X yani Series X portunun çözünürlüğü de 4K. Oyun Series S'te de, Series X'te de çok keskin gözüküyor. Tereddüt etmeden alabilirsiniz! 🤘🎮 Series S üzerinde RDR1: kzfaq.info/get/bejne/iJaSg5yB3dyYf58.html
@WizardP00
@WizardP00 2 жыл бұрын
Abi bi sonraki videoda Xbox series X/S emulator nasıl kurulur anlatır mısın ?
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Emülatörün nasıl çalıştığını anlamak için konsol başında uzun süre geçirmek gerektiği için maalesef şu ana kadar bakamadım. Ancak en kısa zamanda Series konsollarının emülatör performansıyla ilgili video yapmak istiyorum!
@selaniklierdeka366
@selaniklierdeka366 Жыл бұрын
Merhabalar güzel bir içerik olmuş emeğine sağlık. Benim xbox ile ilgili bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim bende yıllarca ps kullanıcısı olarak bu nesilde xbox series s tercih ettim kulaklığım da 3.5 mm jak girişli gamepad ile bağlayıp oynadığımda bir sıkıntı olmuyor ama klavye mouse kullandığımda gamepadim otomatik kapanıyor haliyle ses iletişimimde kesiliyor bu seferde kulaklığımı monitöre bağladığımda sesi kullanabiliyorum ama mic çalışmıyor buda klavye mouse kullandığımda büyük bir sıkıntı oluşuyor bu gamepad sürekli açık kalması için bir ayar bulamadım PS'da gamepad sürekli açık kalması için bu özellik var ama xbox da bulamadım yada yok sizin bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim xbox müşteri hizmetlerine de bildirdim ama geri dönüş yapılmadı
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Gamepad'i USB-C kabloyla konsola bağlayın. O zaman kendi kendine kapanmayacaktır.
@selaniklierdeka366
@selaniklierdeka366 Жыл бұрын
@@Bovvia bu bilgi güzel oldu bir ara edindiğimde denerim ama bilginin bir kesinliği varmıdır boşuna kabloyu almamış olurum
@dogukanturkoglu6782
@dogukanturkoglu6782 Жыл бұрын
4 aydır Series S kullanıyorum bende görüşlerimi paylaşayım. Konsol kesinlikle çoğu toplama sistemlerden daha etkili ve performanslı çalışıyor. 3-4 saat aralıksız oynadığım zamanlarda hiç fan sesi duymadım. Sıcaklık fazla oluyor fakat ısınmayan teknolojik alet günümüzde yok. 1080P 60Hz monitörde kullanıyorum ve hiç görüntüde bozukluk blurlanma yaşamadım. Warzone da çok sıkıntı yaşıyorum o da oyunun nesil güncellemesi almamasından kaynaklı bir durum. Gamepassteki oyunların bir kısmını daha önce oynamıştım diğer oyunlar da arcade gibi olduğu için ilgimi çekmiyor açıkcası. Gamepass teki oyunlar PS deki exc oyun kalitesini bana göre vermiyor. Eğer hikayeli oyun üzerine yoğunlaşan biriyseniz kesinlikle PS5 alın. Ps plus sistemi de geldi. Ben konsolu satmayı şuan düşünmüyorum fakat 2 sene sonra Ps5 yükseltmesi yapmayı planlıyorum. Günde birkaç saat oynarım keyfime bakarım diyorsanız series s uygun bir tercih fakat benim bir tek konsolum var en yüksek kaliteyi istiyorum derseniz Ps5 alın. Series S in de bu kadar performanslı çalışacağını beklemiyordum. (MW2'yi Series S için ön sipariş verdim. Performansı merak ediyorum açıkcası.)
@bahtsizbedevi8498
@bahtsizbedevi8498 Жыл бұрын
PS 5 mı Xbox series x mı diye sorsam peki?
@selaniklierdeka366
@selaniklierdeka366 Жыл бұрын
@@bahtsizbedevi8498 Hikayeli exculi oyunları oynamayı seviyorum diyorsan ve maddi durumunda iyiyse PS gelen yeni abonelik sistemiyle PS5 güzel gider derim ama benim hikayeli exculi oyunlarla işim pek olmaz ben hem hikayeli hemde online oyunları gerçek 4k 60 Hz de deneyim etmek istiyorum durumumda ultra yüksek değil diyorsan kesinlikle xbox series x al derim şahsen ben ps4 2014 çıkışından bu yana kullandım ve bu nesilde hem makinanın gücü açısından hemde malum ekonomik kriz yüzünden xbox tercih ettim ve çok memnunum gamepass dışında harici bir oyun almak istediğimde bile xbox oyunlara yaptığı indirimler öyle böyle değil örnek vermem gerekirse 1 ay önce xbox store da metro oyunların tamamı ve tüm dcl birlikte 45 tl'lik bir indirime girdi ve aldım 4 gün sonra ps store da sadece metro exodus oyununu indirime soktu onun fiyatıysa 149 tl di ve yanında bundel olarak diğer oyunları yoktu sadece tek bir oyunu 149 tl ye satıyordu senin anlıycan PS ne yazık ki oyuncu dostu bir firma değildir indirim yaparken bile çok pahalı satıyor üstelik series x verdiği performansı PS5 veremiyor baya gerisinde kalıyor yine sana kalmış tabi bir tarafta oyunları pahalı satan konsolu da 15 bin tl altında olmayan bir PS5 var diğer tarafta exculi oyunları fazla olmayan ama oyun fiyatlarını daha uyguna satan konsoluda 11,12 bin tl ye bulabileceğin bir konsol series x tercih senin
@marcusunbaysepsi9636
@marcusunbaysepsi9636 Жыл бұрын
@@selaniklierdeka366 knk Xbox series x 13 bin TL suan
@bahtsizbedevi8498
@bahtsizbedevi8498 Жыл бұрын
@@selaniklierdeka366 PS plus çıktı onun için ne dersiniz içinde çok oyun var galiba
@selaniklierdeka366
@selaniklierdeka366 Жыл бұрын
@@bahtsizbedevi8498 bütün abonelik sistemleride çok oyun var mesela bendeki gamepass 400 üstünde oyun var ps plus abonelik sisteminde de rahat buna yakın oyunvardır tek farkı ps plus exculi oyunlarının olması
@k5n647
@k5n647 Жыл бұрын
abi cevaplarsan sevinirim sadece pes fifa forza yada hikayeli oyun oynıcam ve ekstra yok 4k bilmem ne gerek duymuyorum 1080p 60 fps yeterli ztn almalımıyım ?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Senin için yeterli olacaktır.
@Gadam
@Gadam Жыл бұрын
Emeğinize sağlık 🙂 Ben 4k ekranda Series X keyfini yaşarken sizin videolarınız yüzünden Series S’e geçmekten korkuyorum yapmayın böyle videolar 😀😀
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
:)
@Gadam
@Gadam Жыл бұрын
@@Bovvia Abone olmadığımı farkettim , hatamı düzeltmiş bulunmaktayım 🙂 teşekkür ederim yeni videolarınızı bekliyor olacağım.
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
@@Gadam Desteğiniz için teşekkür ederim!
@xeret0
@xeret0 Жыл бұрын
Xbox series s e snopy direksiyon seti bağlayabilir miyim? konsolu televizyondan kullanacağım için konsolu TV nin maksimum ne kadar uzağına koyabilirim? Ayrıca FIFA gibi oyunları 2 kişi oynamak için 2.konsol şart mı telefonu kontrol cihazı gibi kullanmak klavye mouse bağlamak gibi bir seçeneğimiz varmı? powerpoint yükleyip flasha atabilir miyim?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
1- Destekli direksiyon setleri çalışır sadece, her direksiyon setini bağlayamazsın. 2- Kabloların uzunluğuna bağlı. :) Yanına koy gitsin. 3- Evet 2. kontrolcü şart. Telefonu veya klavye mouse'u kontrol cihazı olarak kullanamazsınız. 4- Hayır fakat konsolun internet tarayısı üzerinden online PowerPoint kullanabilirsiniz.
@xeret0
@xeret0 Жыл бұрын
@@Bovvia teşekkür ederim son olarak USB çıkışlı kulaklığı kontrolcüye bağlayabilir miyim
@FCVEYSELONA
@FCVEYSELONA 4 ай бұрын
2024 te aldım ben. Monitör dandik yalnız. Biraz pişmanlık duydum.50 inç 4k tv almayı düşünüyorum.Rdr2 de grafik çamur gibi. Ama ray tracing çok iyi
@sertacseraf1640
@sertacseraf1640 2 жыл бұрын
Dostum bende de series s var konsolda ses sıfır ancak arada uzun kullanımda saat sesi gibi tık tık ses geliyor sende de var mı bu sessiz ortamda duyuluyor
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Evet bende de ara sıra oluyor. Merak etmeyin Xbox One S'te bile duyuyordum aynı sesi.
@cafesportster642
@cafesportster642 Жыл бұрын
1 senedir series X kullanıyorum. efsane cihaz. 4K 86inch LG tv ile görüntü gerçek gibi. arıza cıkarmadı sessiz çalışıyor. sony nin özel oyunlarına takıntınız yoksa tavsiye ederim. ek bilgi olarak , LG tv içinde canlı görüntü ayar seçeneği altnıda trumotion seçeniği var ve 30fps olan oyunları bile 60fps e cekiyor akıcı görüntü yapay zekası sayesinde.
@altnmikrofon2910
@altnmikrofon2910 Жыл бұрын
Bu saydığın özellikler PS5 te de var.
@bulentaydin6268
@bulentaydin6268 Жыл бұрын
@@altnmikrofon2910 x box aldığın zaman yarı fiyatına satabilirsen şükrediyon herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor
@motohub__31
@motohub__31 Жыл бұрын
86 inç televizyon yok ben televizyonculum Max 80 inç var kocaman oda Samsung
@jayus1
@jayus1 7 ай бұрын
Kaliteli bi pc alamiyosaniz alin bence. Eger ben her oyunu yukesk ayarlarda oynarim diyosaniz guzel bi lc toplayin derim. Durumum olsa pc toplardim ama simdilik xboxa kaldik. Gta 6 da nasil is cikaracak cok merak ediyorum
@rban7505
@rban7505 2 жыл бұрын
Xboxs series s te netflix gibi uygulamalar açılıyormu daha önce hiç bir konsolu açık olarak görmedim o yüzden soruyorum
@omaewashindeiru6366
@omaewashindeiru6366 2 жыл бұрын
googleye kadar her şey açılıyor
@mvsm7031
@mvsm7031 2 жыл бұрын
Abi merhaba.Ben trendyol üzerinden xbox series s almayı planlıyorum.Ama azerbaycanlıyım ve xbox game pass azerbaycanda satın alınıyormu?Xbox resmi sitesinde daha yok deniyor ama azerbaycanlı diğer insamlar konumu değiştirin fln diyo.Sence game pass az alınıa bilirmi?
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Merhaba. Xbox konsolları ve ürünleri Azerbaycan'da resmi olarak satılmıyor ve kullanılamıyor. VPN'le olur belki, bilemiyorum. Ancak sağlıklı bir yöntem olmayacaktır bu da. www.xbox.com/tr-TR/regions
@deryapeds7165
@deryapeds7165 Жыл бұрын
Ps4 kaldık 400 TL plus aldık memnunum 2912 yılından beri PS4 ejonomı cok para bu ara 25 bın olmusvps5
@pandaemonn
@pandaemonn Жыл бұрын
X s arasında CD dışı fark artı eksi yonleri paylasirmisin şuan degistirdimi konsolu
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
kzfaq.info/get/bejne/p6yXeKuXz9e6mqM.html
@yunusemreergul5482
@yunusemreergul5482 11 ай бұрын
Abi acil cevap verir misin series s almak istiyorum geçtiğimiz günlerde 1 Tb versiyonu çıktı ama Tr’de satışı çok yaygın değil direkt olarak 1 Tb series s mi alayım yoksa 512 alıp ek olarak seagate ssd mi alayım,seagate ssd yani arkasına takılan ssd fps sorunu yaratır mı bir de seagate ssd direkt olarak oyunu açıyor mu ?
@pathetic_clown
@pathetic_clown 10 ай бұрын
512gb lik versiyon ve 1tb kart alsan siyah modelden daha ucuza geliyor
@Bovvia
@Bovvia 9 ай бұрын
Aralarında 4 bin liralık bir fark var. Ben 512 GB'lık model, yanına da destek olması için 2 TB harici harddisk alırdım. Yeni nesil oyunları harddiske indirip, oynamak istediğimde de dahili depolamaya taşıyıp oynardım. Bu şekilde daha ekonomik bir yol izlemiş olursun.
@barissyaa
@barissyaa Жыл бұрын
Telefon almayıp series x mi alsam yoksa series s mi series s mesela cyberpunk yeni dlc’yi 60 fps açacakmı ? 3-4 sene götürmü sizce
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Evet, Cyberpunk DLC'lerini 60 FPS açacak çünkü oyunun kendisine 60 FPS desteği yakın bir zamanda geldi.
@abcfl21
@abcfl21 7 ай бұрын
Öğrenciyim ödevlerimi yapabileceğim bi laptop ve ps3üm var şu konsolu bugün aldım 2-3 gün sonra geliyor yıl 2024 bu konsolun sanırsam 4. Senesine yakınız bu nesil büyük ihtmalle 2029da bitecek daha 5 senesi rahat var zaten bu nesil kapandığında bile oyun gelmeye devam eder bi kaç sene daha
@ALI-hb2td
@ALI-hb2td Жыл бұрын
Bende biraz eski bi televizyon var ama hdmi girişi var bağlantıda sorun olurmu yeni
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
HDMI girişine sahip olması yeterli!
@utkudogan3491
@utkudogan3491 Жыл бұрын
Series x aldığım için series s öyle yatıyor lakin series S in garantisi 2 ay kaldı genel bakım olarak garantiye verebiliyor muydum cihazı ?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Hayır.
@mymemo1982
@mymemo1982 Жыл бұрын
Dostum merhaba, şimdiye kadar hiç bir oyun konsolu maceram olmadı.Kullanmayı hiç bilmiyorum. Hatta evimde tv bile yok. 9 yaşında oğlum için almak istiyorum. şuan için özellikle futbol hastası ve futbol oyunları öncelikli olacak. fiyat çok sorun değil, ama kullanmayı gerektirmeyecek özelliklere boşuna para vermeyelim. Hasılı senden ricam; hangi konsol ve buna uygun en iyi f/p tv önerisi alabilir miyim?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Sadece futbol oyunu öncelikli olacaksa PS4 önerebilirim. İkinci el PS4 Slim alabilirsiniz, tabii ki konsol kırılmamış olması kaydıyla. Yani kırılmış bir konsol kesinlikle almayın. Bu konsollarla internete bağlanamaz, online özellikleri kullanamazsınız. TV olarak da bütçenize uygun Full HD herhangi bir TV işinizi görecektir.
@Furkan-vm5nt
@Furkan-vm5nt Жыл бұрын
arkadaşlar series s gamepad'imin sol analog tuşu tutukluluk yapıyor oynarken. microsoftun sitesine garanti için servis kaydı açtım ama bir aydır ilk aşamada bekliyor. eve ups gelmesi için ikinci aşamaya geçmesi gerekiyor ama hala aynı yerde. microsoft müşteri hizmetlerini aradım ama xbox tarafına aktarılınca telefon aniden kapanıyor. ne yapmam gerekiyor ?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
forum.donanimhaber.com/xbox--f318 DonanımHaber forumlarında ilgili konsolun konusuna yazıp insanlara danışabilirsiniz. Maalesef bu konuda bilgi ve deneyimim olmadığı için yardımcı olamıyorum.
@Furkan-vm5nt
@Furkan-vm5nt Жыл бұрын
@@Bovvia çok teşekkür ederim
@umutertem6537
@umutertem6537 Жыл бұрын
4:06 kullandığın depolama arttırıcının linki varmı
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
www.trendyol.com/seagate/2tb-seagate-2-5-usb3-0-stea2000417-game-drive-for-xbox-p-2739700
@umutertem6537
@umutertem6537 Жыл бұрын
@@Bovvia eyw reis
@deryapeds7165
@deryapeds7165 Жыл бұрын
Bır konsol 7 sene gıtmelı s serısı merak edıyorum
@JeiwCM
@JeiwCM Жыл бұрын
Abi ben dolar 8 ken 3.5K gibi bir fiyata almıştım series S’ i sence o dönemde başka birşey alsam dahamı iyi ederdim
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Hayır.
@oguzkara59
@oguzkara59 Жыл бұрын
Öncelikle bu konsol küçük olması çok büyük avantaj bu özelliği nedeniyle dünyada çok sattiriyor x bile geçmiş geçenlerde kayimcom sordu ne alayım diye bende bunu önerdim oda Ps4 takılmış dedim o güncel konsol değil s Ps4 daha güçlü hem yeni mimari var oda bana dedi hafıza az diye haklı elinize geçen hafıza 360gb bence herkesin fazla parası yok kart almaya konsolun yarı parasını vermeye neyse oda almış ilk başta geri iade etcem dedi şimdi gta 5 almış çatır çutur oynuyor ben kendime bunu almam bir eksini söyledim hafıza olayı 2.4k desteği yok x almaya gerek yok 2024 güncel pro modelini almayı düşünüyorum kesin 4k desteği gelir düşünüyorum
@fatiheles
@fatiheles Жыл бұрын
Hay ağzın bal yesin :) Hem şoför mahalli olsun hem 25 kuruş olsun gibi bir şey tabii ki yok. Kıçı boklu bi 7000 TL verip 4k, ray tracing, 120fps istemek büyük iş bilmezlik. Ürünün pazarlamasında mı bir yanlışlık oldu bilmiyorum ama series s ile alakalı beklentiler korkunç yüksek. 6 ay önce cihazı 3500 tl ye almış bir oyuncu olarak söyleyeyim bu ürün 1080p 60fps ye okeyseniz çok memnun kalacağınız, özellikle bizim gibi memleketlerde herhangi bir muadili olmayan bir fırsat. Fiyat daha da artmadan kapmakta fayda var
@ardasahsi
@ardasahsi Жыл бұрын
Merhaba,ben 7.sınıfım ve bir tabletim var(Samsung Galaxy Tab S6 Lite) ve bursluluk maaşımı biriktirip Xbox Series S almak istiyorum.Sizce yaptığım mantıklı mı? Yoksa parayı derslerim için mi harcamalıyım? Yoksa farklı şeyler mi,yardımcı olur musunuz?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Merhabalar. Yani bir tarafta derslerin varsa git hemen konsol al diyemem. Eğer ders - oyun dengesini iyi kurabiliyorsan ve hâlihazırda bir monitöre/TV'ye sahipsen, oyun ihtiyacını karşılamak için Series S alabilirsin.
@lvnt1525
@lvnt1525 Жыл бұрын
üstad bende Xbox one x var. TV ise 65inch 4k . series e geçmeyi düşünüyorum. series s de bu TV üzerinden iyi görüntü alır mıyım.
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Alırsınız.
@lvnt1525
@lvnt1525 Жыл бұрын
Teşekkür ederim üstad
@Tuvgfxufihcyccgutm
@Tuvgfxufihcyccgutm Жыл бұрын
Ben artık third party oyunları Steam Deck le oynuyorum. EXCLUSİVES NİNTENDO PLAYSTATİON XBOX. Playstation 4 oyunlarım çoğu satıldı. Aynı oyun Steam de hem daha ucuz hemde 60fps NİNTENDO switch oyun satıldı. Böylece odama fazlası yer kaplamaz 😉
@muhammetelek497
@muhammetelek497 Жыл бұрын
fifa oyuncusuyum ve sadece fifa oynucam 2022 eylülünde aldığım bu konsolla gelecek senelerdeki fifalarda sorun yaşar mıyım
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Yaşamazsın.
@ferooo3251
@ferooo3251 Жыл бұрын
Bende lg 4k 168cm tv var xbox s alsam bu tv de nasıl bir etki alırım
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
İyi bir performans verecektir!
@umutgaygusuz
@umutgaygusuz Жыл бұрын
X box series s satın aldım ama tek kollu gelecek. 2. kol almak istiyorum. Uygun fiyata satılan x box one kolları var alışveriş sitelerinde. Bunlar uyumlu olur mu emin olamadım. Üzerlerinde series s yazmıyor ama satıcılar uyumlu diyor. Emin olamadım.Sizin bir bilginiz var mı acaba bu konuda?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
8. nesil Xbox gamepad'leri, Xbox Series konsollarıyla tamamen uyumlu. Satın alabilirsiniz. Ancak 8. ve 9. nesil arasındaki fiyat farkının çok da uçuk olmadığı düşünüldüğünde, 9. nesil kontrolcü almakta fayda var.
@umutgaygusuz
@umutgaygusuz Жыл бұрын
@@Bovvia Teşekkür ederim.
@guraybaysal4345
@guraybaysal4345 2 жыл бұрын
Ben fifa serisini online oynuyorum surekli ama xbox s almayi dusunuyorum ama yakin zamanda yeni bir seri cikar mi diye soru isaretleri var aklimda
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Sadece FIFA oynuyorsanız yeni konsol çıkar mı diye düşünmenize gerek yok. Ayrıca sorunuza da yanıt vereyim, 2025 sonu 2026 başından önce çıkmaz.
@CSRBGR2005
@CSRBGR2005 Жыл бұрын
Abi selamlar sana bı konuda danışmak istedim cevaplarsan aklımdaki tüm soru işaretleri gitmiş olur ve çok sevinirim elimde 1050 ti ekran kartlı leptopum var artık oyunlarda 60 FPS hayal gibi bişey olmaya başladı özelliklere son dönemlerde çıkan oyunlarda FIFA 23 bile artık 1050 ti da minimum gereksimlerini kalşılıyor 6000 TL civarına italhatci almayı düşünüyorum 1. Sorun cihazında sorun çıktımı hiç bozulma gibi italhatci alsam sorun olurmu ? 2. Sorum ise 4 k TVmim var 4 k takıntılı biriis deyilim çünkü leptopu TV de 1080 de bağladimda yanında bile oyranken sorun olmuyo series s 2 k ya ayarlarim güzel oynarmiyim ? 3. Sorum ise bu konsolun gücü PC de hangi ekran kartına denk geliyor cevaplarsan çok sevinirim iyi akşamlar
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
1- Hayır cihazımda bir sorun çıkmadı. İthalatçi garantili almış olanlar da cihazlarını paşa paşa kullanıyor, bir sorun çıktığını çok nadir gördüm. Dolayısıyla böyle bir sorunun sana denk gelme ihtimali çok düşük. 2- Tabii ki. Yorumlara göre Series S'in 4K TV performansı oldukça iyiymiş. 3- GTX 1070 ayarında bir GPU'su var fakat bu açıdan düşünmemek lazım. Konsoldaki parçalarla PC'deki parçalara oyun geliştirmek arasında fark var.
@CSRBGR2005
@CSRBGR2005 Жыл бұрын
@@Bovvia çok tesekur ederim abi cevabın için 1050 ti dan sonra 😂 rtx 3090 gibi gelir bana o zmn konsol 😁
@xyoasa
@xyoasa Жыл бұрын
Hocam bende xbox series x var ve çok ta güzel gidiyo fakat ps4 koluna alışık olduğum için xboxa pek alışamadım klavye veya mouse takılırmı veya nasıl takılır söylermisin?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Klavye ve fare takılır fakat her oyun desteklemez. PS4 koluna alışkınsan buna da alışırsın kısa zamanda merak etme.
@kermbelder3609
@kermbelder3609 Жыл бұрын
@@Bovvia pubg oynamak için destekliyor mu bilginiz var mı
@onurkose8364
@onurkose8364 Жыл бұрын
Birader senin videoları izledim gittim series x aldım ikinci el 12.500 e makine ateş ediyor. Bu fiyata kur 23 tl iken başka bir şey düşünülmez.
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Hayırlı olsun, güle güle kullanın! Ben de Series X'ten çok memnunum.
@turak.92
@turak.92 2 жыл бұрын
peki alınır mı beklenir mi bu konuda bilginiz varmı yani yeni bir xbox konsolunun çıkma durumu var mı (series s2 gibi) eğer 3 5 ay sonra bir konsol daha cıkacak ise beklemek daha mantıklı olur
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Geçtiğimiz neslin konsolları çok hızlı yaşlandığı için Xbox One X - PS4 Pro konsollarına ihtiyaç duyulmuştu. Xbox Series ve PS5 nesli geçmiş nesle kıyasla günümüz standartlarına yakın donanımda geldi. Series S'in "v2" gibi bir güncellenmiş versiyonunun çıkacağını düşünmüyorum. Series X'in çıkabilir fakat ona da en erken 2025-2026 diyorum. Zaten çip kıtlığından dolayı hâlâ talebi karşılayamıyorlar, bunun üstüne bu konsolların gelişmiş versiyonlarını kısa sürede üretmezler. Arka planda Microsoft ve Sony bu konsolların çalışmasını yapıyordur fakat yakın bir zamanda gelmeyecektir.
@omaewashindeiru6366
@omaewashindeiru6366 2 жыл бұрын
alınır
@barissyaa
@barissyaa Жыл бұрын
Hocam cihazı aldım ancak fişi benimkine olmuyor evdr başka güç kablosu buldum bişey olurmu ? Cihazın kablosu 7A 125V bendeki 2.5A 220V ?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Fiş ucu çevirici alabilirsin.
@barissyaa
@barissyaa Жыл бұрын
@@Bovvia aldım sadece cihazım oyunlarda ısınıyor ve sesi böyle normalmi acaba ? kzfaq.infoG0RDw1SihCk?feature=share
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
@@barissyaa Normal. Series S ve X oldukça ısınan cihazlar. Sesi de normal, merak etme. :)
@MugenTR1907
@MugenTR1907 Жыл бұрын
yeniiiiiii videooooooooooooo gelsin series s le alakalı
@Promethouz
@Promethouz Жыл бұрын
Hocam ekran kaydını hangi cihaz ile alıyorsunuz?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Oyun kayıtlarını konsolun kendi kayıt sistemi üzerinden, harici bir flash belleğe kaydediyorum. Arada videolarda görünen konsol menüsü gibi kısımları da bilgisayardan Xbox'a bağlanıp, (aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz) OBS'de ekran kaydı alarak yapıyorum. kzfaq.infodV6AhWk7er4?feature=share
@Promethouz
@Promethouz Жыл бұрын
@@Bovvia teşekkür ederim
@bugrayrlky8416
@bugrayrlky8416 Жыл бұрын
Abi merhaba anlattıklarını çok iyi anladım . Fakat kafama bir soru takıldı Benim bir tane bilgisayarım var oyunları oynayabiliyorum Sence Xbox mı ps4 mü alsam sanada sormak istedim
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Oyun açacak güçte bilgisayarın varsa Xbox almana gerek yok. Xbox'a çıkan oyunlar PC Gamepass'e de çıkıyor zaten. PlayStation alabilirsin.
@mehmet.3592
@mehmet.3592 Жыл бұрын
Ben bilgisayarı satıp xbox a geçmeyi düşünüyorum ama bakalım
@scarface_yigit276
@scarface_yigit276 2 жыл бұрын
Ailem destel çıkmadıgı için 2 yıldır bekliyodum almadılar lise 3 de meslek lisesli olduğu için para biriktirip alçam 3 yıl sonra konsol
@Bovvia
@Bovvia 2 жыл бұрын
Umarım en kısa zamanda alacak duruma gelirsin!
@bulentkaya2511
@bulentkaya2511 Жыл бұрын
Öncelikle bilgilendirici video için çok teşekkürler. Emeğinize sağlik. Videoda kullandığıniz harici harddisk icin satin aldığıniz yerin linki varmı? veya nereden alabiliriz? Birde Harici disk'i sadece depolama olarakmi kullaniliyor? Yoksa oyunu harici disk üzerindende çalıştırılabiliniyormu? bu durum xbox series x içinde sormus olayım. Cevap icin şimdikden teşekkürler.
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim! Stoklarda tükenmiş olabilir ama ben yine de ismini cismini bırakayım, siz araştırırsınız. Zaten illa ki bunu almak zorunda değilsiniz, USB 3.0 - 3.1 bağlantısına sahip herhangi marka bir harici harddisk de bağlayabilirsiniz. Harici diski konsollarda iki şekilde kullanabilirsiniz. Ya oyun depolamak için ya da oyun ekran kaydı, ekran görüntüsü almak için. İkisini aynı anda yapamıyorsunuz, harici depolamayı konsola taktığınızda hangisi için kullanmak istediğinizi size soruyor. www.trendyol.com/seagate/2tb-seagate-2-5-usb3-0-stea2000417-game-drive-for-xbox-p-2739700
@KORAY567
@KORAY567 Жыл бұрын
Arkadaşlar xbox series s konsolum var dyıng lıght 2 oyun içinde sürekli oyun donuyor bu sıkıntıyı yaşayan varmı diğer oyunlarda sıkıntı yok
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Oyun kaynaklıdır.
@KORAY567
@KORAY567 Жыл бұрын
@@Bovvia ne yapmam gerekiyor peki oyunu 2 defa sildim geri yükledim değişen bişey olmadı geri iade etmek istedim olumsuz yanıtı aldım yeni güncellemeyimi beklemeliyim en son 1.06 güncellemesi aldı
@lelislel
@lelislel Жыл бұрын
Abi birşey sormak istiyorum 2023 hazirana kadar şu anki fiyat i olan ithalatci garantili 6500 TL den çok sapma olunurmu 2023 hazirana kadar alinirmi
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
2023 Haziran'a kadar 9000 TL olur ithalatçi garantilisi.
@lelislel
@lelislel Жыл бұрын
@@Bovvia 💀💀 oha
@lelislel
@lelislel Жыл бұрын
@@Bovvia peki ocağa kadar?
@adonizss
@adonizss 2 жыл бұрын
Tabiki alınır sessiz güçlü ucuz ve kâr ediyorsunuz fortnite edition 6-7 Ay önce 5800 aldım en ucuz paket 7500 oldu almadığınız her gün zamlanıyor ve kaliteli deneyim sunuyor series s den dolayı ps4 kullanmadığım için sattım ve Allah nasip ederse 2. El Nintendo switch alacağım series s ile mükemmel gider
@tariksuhakilic
@tariksuhakilic Жыл бұрын
Amazon’dan series S aldım idarelik, masaüstü alacağım fakat 7. Nesil Ryzen’ lerin ve rtx 4000 in gelip fiyatlarının da düzgün şekilde oturmasını bekliyorum, yani maksimum 6 ay falan kullanacağım. Monitör 2k 165hz, ama görüntü kalitesi iyi gibi olacaksa 30 fps de beni götürür. Sence siparişi iptal etmeli miyim? Series S alma nedenlerimden biri de, bilgisayar aldıktan sonra konsolu pek kullanacağımı düşünmüyor olmam. Sağol şimdiden
@adonizss
@adonizss Жыл бұрын
@@tariksuhakilic 1080 p medium high yada 1440 medium high yeter diyorsan yani rtx 3050 ti mobile gücünde ok sen al
@yusufkutlar2882
@yusufkutlar2882 Жыл бұрын
Almayı düşünüyorum bu game pass işi nasıl oluyor hocam aylık belli bi ücrete istediğimiz oyunu oynahabiliyormuyız
@zuko2167
@zuko2167 Жыл бұрын
Bende series s var hangi marka harici hdd yi almam gerekiyor?
@Bovvia
@Bovvia Жыл бұрын
Marka fark etmez, USB 3.0 ve üzeri bağlantıya sahip olması yeterli.
39kgのガリガリが踊る絵文字ダンス/39kg boney emoji dance#dance #ダンス #にんげんっていいな
00:16
💀Skeleton Ninja🥷【にんげんっていいなチャンネル】
Рет қаралды 8 МЛН
Pleased the disabled person! #shorts
00:43
Dimon Markov
Рет қаралды 27 МЛН
Эффект Карбонаро и нестандартная коробка
01:00
История одного вокалиста
Рет қаралды 10 МЛН
DAD LEFT HIS OLD SOCKS ON THE COUCH…😱😂
00:24
JULI_PROETO
Рет қаралды 16 МЛН
EA SPORTS FC 25 | Official Reveal Trailer
2:07
EA SPORTS FC
Рет қаралды 10 МЛН