No video

2023 Honda Forza 250 I Engin Pazarbaşı anlatıyor

  Рет қаралды 15,017

Can Karaman

Can Karaman

Күн бұрын

Soru görüş ve önerileriniz için / cankaraman
Bayilerde neden sıfır motosiklet yok I 2023 Honda Forza 250 I Engin Pazarbaşı anlatıyor
İstanbul Yeniköy Honda Pazarbaşı’dan sayın Engin PAZARBAŞI hem 2023 model Honda Forza’yı hem de bayilerde neden sıfır motosiklet yok konusunu anlattı. İyi seyirler.
#2023hondaforza250 #enginpazarbaşı #cankaraman

Пікірлер: 117
@cankaraman
@cankaraman Жыл бұрын
Suçlayıcı, saldırı niteliğindeki yorumlara istinaden zorunlu açıklama! 35 yıldır motosiklet sektöründe güven, saygı ve muhabbetle müşterisine hitap eden Sayın Engin Pazarbaşı ve ortağı Sayın Yeşim Pazarbaşı, toplam 400 metrekare servis ve satış mağazasında, bugüne kadar binlerce kişiye motosiklet satmaktan öte, doğru motosikletle buluşturmanın, bilinçli sürücü olmanın, güvenli sürüşün hedefinde olan iki değerli insandır. Dükkan ve depo isteyen her müşteriye açıktır. Sadece kahve içmeye giderek Pazarbaşı kardeşlerin dünyaya, insana bakış açısını tanıyın. “Sektörde neden motosiklet yok” sorusuna, güzel Türkçe’siyle cevap veren Engin Pazarbaşı her defasında ricamı kırmayarak içeriklere iştirak eder. Şirketi 2022 Sarıyer bölgesi vergi ikincisidir. Motosikletleri liste satış fiyatından satar. Beş parmağın tabii ki beşi bir değildir, bunu unutmayın. Piyasada yaşananlar, iddialar ortada. Benimle ilgili önemsiz detaya da değineyim; herhangi bir firmadan, markadan beklentim olmadan içerik hazırlayan bir kişiyim. Tenere sahibiyim. Honda için sırada değilim ki şu an ön sıraya alınsam da cebimde DİO alacak para yok. Ama Honda ADV350 için yakın arkadaşım 64. sırada :) Sanırım 1,5 yıl bekleyecek. Şahsım ya da başkası için ön sıraya geçmek gibi bir duruşsuzluğu sergilemem. Kimsenin hakkını gasp etmem. Özetle, biz de motosiklet piyasasında yaşanan bu kalitesiz dönemin sorumlusu değil üstüne üstlük sizin gibi mağduru durumundayız. Saygılarımla.
@mustafayapacak7065
@mustafayapacak7065 Жыл бұрын
Normal videolarını çeksen sıkıntı Yok bize ne bu adamdan vergi ikinciliği den çayından kahvesinden bütün servislerin dini imanı paradır parayla Yok olup gidecekler ölüm var bu dünyada ölüm gerek yok sinyalci olmaya
@serkancelik2600
@serkancelik2600 Жыл бұрын
İyide kardeşim vatandaşa gelmeyen bu sıra galericilere nasıl geliyor ellerinde sıfır motorlar dolu bu herifler nerden alıyor bu motorları hiç bir bayinin sahibindeki sayfasında yok bu adamlar yetkili bayi gibi sıfır motor satıyorlar buna niye bayiler izin veriyor
@necatiaydn9627
@necatiaydn9627 Жыл бұрын
Mevzu arkadaş olman degil para hemşerim bayide olmayan motor galericilere ,20 /20 satılıyor galeriye satan kim Honda kendisi degil tabiki bayi satıyor kimse boşa gazel okumasın
@user-xz7hz8lx3x
@user-xz7hz8lx3x 11 ай бұрын
260 bin tl xmax alınırmı reis sence 2023 model 1300 km de Honda forza ise 400 km de 260 bin altınları satıp alsam pişman olurmuyum gereksiz bir düşüncemi sence reis teneke arabaya 200 bin tl vermek içimden gelmiyor hem satarken azda olsa fiyatını korur diye düşünüyorum yoksa altınlar dursunmu 😁
@bassasy
@bassasy 10 ай бұрын
Güzel Türkçesi mi? 😅
@joejoe412
@joejoe412 Жыл бұрын
Evet arkadaşlar,10 dk boyunca la fontenden masalları dinlediniz, ele avuca dokunur tek bilginin olmadığı,yine karaborsanin devami niteliğinde video. Ozeti bu
@marten.tc34
@marten.tc34 Жыл бұрын
Abim stoklamak için depo tutmuş galiba 😂😂😂
@tevfikyildirim
@tevfikyildirim 11 ай бұрын
“Az sayı nasıl olsa bi gün daha çok sayıya gelicek önemli olan birbirimize sevgimizi saygımızı kaybetmemektedir. “ sözünden sonra bir güldüm. Size tek söylemek istediğim “ bırakın bu işleri”
@ulaskorkut4135
@ulaskorkut4135 11 ай бұрын
BİR BİRİMİZE NE SAYGI NEDE SEVGİ KALMAMIŞTIR. ELBET BİR GÜN GELECEK MOTOR SATMAK İÇİN MÜŞTERİ PEŞİNDE KOŞARSINIZ ESKİ GÜNLER GİBİ. ( YAMAHA-HONDA )
@beratkahraman
@beratkahraman 11 ай бұрын
Araç az geldiği için sıkıntılar yaşandığının farkındayız. Ama az motor var mecbur alacaklar diyerek mecburi aksesuar koyarak satmalarinizi unutmazyız!
@hakanunal5300
@hakanunal5300 Жыл бұрын
Lafı evirip çevirmeye gerek yok. Japonlar yeni dünya ekonomisinde stok yapma, az üret, çok kar et politikası uyguluyor. Bunu fırsat bilen yerli Honda bayilerinde ne dolaplar döndüğü de dilden dile dolaşıyor. 20 yıl önce ilk motorumu satın aldığım Engin beye de selamlar.
@yukselifmuzik
@yukselifmuzik Жыл бұрын
Burası! Çiğdem hanım bana “centilmence “ bir anlaşma yaptık gelince size bir tane vereceğim dedi. Bilgilerimi aldı. 1,5 yıl oldu. Neden böyle dedi biliyor musunuz? Ben her 0 fiyatından yüksek fiyat veren veya 2.ele yönlendiren bayileri , honda tr ye şikayet ediyorum ve bunu biliyorlar diye. Centilmence olmadı 1,5 yıldır bari gelmeyecek diye arayabilirdiniz.
@bekiryildirim50
@bekiryildirim50 Жыл бұрын
Can bey engin beye iletirmisiniz bayiiler açık açık rüşvet istiyor sıraya göre değil parayı basana veriyolar mototları.
@murataras6236
@murataras6236 Жыл бұрын
Honda ve yamaha bayileri hiç bir şekilde liste fiyatından motor satmıyor. Hepsi el altından liste fiyatının çok üstünde üstünde fahiş fiyatla satış yapıyor. Motorları numaradan bi tanıdık danışıklı olduğu şahıslara liste fiyatından satış yapıyor ve gelen müşteriye elimizde motor yok ama bi müşterimizde var ama binmiyor satıyor diyip, numaradan satış yaptıkları kişiye yada kişilere yönlendiriyor. Yönlendirilen kişi yada kişiler motorlara bayi fiyatının çok üstünde rakamlar istiyorlar. Parası olan motor buldum diye basıp oarayı alıyor. Böylelikle hem haksız kazanç sağlıyorlar hemde gerçek motosiklet kullanıcıları madur ediliyor. Bu düzene bi son verin! Göz göre göre yalan söylemeyün insanlara!
@kemalerbasoglu
@kemalerbasoglu Жыл бұрын
Satılan motosikletin hiçbir şart gözetmeksizin 2 yıl satışının engellenmesi lazım. Özellikle 400CC ve üstünde. Çünkü bu motosikletler lüx tüketim için üretilen motosikletler. 2 seçenek versinler. 2 yıl satış engeliyle 437 bin liraya 650R versinler. Engelsizini 550'ye versinler. Alan almayan, binecek binmeyecek belli olsun. Bu fikirler koskoca hondanın zibil gibi çalışanı arasında 1 tanesinin aklına bile gelmiyor mu?
@E.P-t5z
@E.P-t5z 3 ай бұрын
dünyanın en kaliteli aracını da üretse ,müşterilerine net fiyat vermeyen, ürünlerini karaborsaya düşüren hangi firma olursa olsun almam, aldırtmam ve 4 senedir inatla almıyorum ürünlerini liste fiyatından alamadığımız bu firmalara teşekkürler ! aynen devam edin
@veyselturgut1593
@veyselturgut1593 11 ай бұрын
Keşke her ana bayii satıcısı senin gibi bilgi donanımlı olsa severek dinliyorum size engin abi. Selamlar hayırlı işler'in olsun
@hakanerdem2332
@hakanerdem2332 Жыл бұрын
tarihi rekor motor getirdik diyorsunuz 3 yildir paramla forza alamiyorum sari sitede var ama fiyati malum
@mehmetaslan9865
@mehmetaslan9865 Жыл бұрын
30bin fazladan veren, tanıdığı olan alır. Forza için geçen yıl ki tarife. Bu yıl hiç uğramadım bile. Sözüm şahsa yönelik değil genele yöneliktir. Hepsi aynı. Fırsat varken değerlendirelim, malımıza mal, paramıza para katalım. İnsanlık, etik değerler, esnaflık saygınlığı ve ciddiyeti, ahlak, erdem, kalite, bunlar boş işler!
@mtnszr1877
@mtnszr1877 Жыл бұрын
Size tavsiyem izleyeceksiniz oynatım hızını x1,5 yapın
@mustafaaltay9879
@mustafaaltay9879 11 ай бұрын
1,25 ideal☺️
@hayatormanda
@hayatormanda 3 ай бұрын
Başarılı anlatım teşekkür ederim.
@tamertas6542
@tamertas6542 11 ай бұрын
Mademki fiyatı 219000 TL çantalı forzanin neden Alanya'daki bayide 249000 TL fiyat isteniyor neden motor yok evet ama karaborsacilarin ekmeğine yağ sürüyor diyorlar ki bende 270000 bayi bile 249000 istiyor diyorlar bilin istedim inanmıyorsanız araştırın Ağustos ayında sordum
@batuhankarahan_
@batuhankarahan_ 11 ай бұрын
1996 model tofaş doğan slx marka aracım var tam sıfır forza fiyatında. bazen diyorum satıp forza mı alsam sonra diyorum yağmuru çamuru var. :(
@kemalerbasoglu
@kemalerbasoglu Жыл бұрын
Tedarik konusunda öğrenmişler bi pandemi cart curt. Hep aynı terane. Hangi ülkede tedarik sorunu varmış başka? Gelen motorları hangi depolarda tutuyorlar, el altından kimlere veriyorlar kim bilir. Sabırlı olsunlar diyor birde. :)))
@ayhancetin4595
@ayhancetin4595 11 ай бұрын
Neden bayilerde motor yokda alsatçılarda stokçularda karaborsacıda motorlar var,gerçekten motora binmek isteyene motor yok alsatçıya galeriye karaborsacıya motor var.
@tayfunbaskurt9887
@tayfunbaskurt9887 Жыл бұрын
Önemli olan size nasıl çakacağımız diyo😊
@isakankaynar5780
@isakankaynar5780 9 ай бұрын
Nedense bayiler genellikle yok diyor oysaki dışarda faiş fiyatla satılıyor
@mustafayapacak7065
@mustafayapacak7065 Жыл бұрын
Sayın pazar başı karakterimizi kaybetmeyelim bu günler geçer ALLAH sizlerin eline bırakmasın yani diyorum ki ağzın güzel laf yapıyor bütün motorları simsarlara sattınız
@kerem_ucar
@kerem_ucar 11 ай бұрын
Beyfendi çok güzel konuşuyor ama aksesuarsız ve çantasız istendiğinde liste fiyatından satıyor mu çok merak ettim. Satıyorsa bu şekilde sırası gelip alabilen var mı acaba?
@cankaraman
@cankaraman 11 ай бұрын
Kerem Bey; Engin Bey sadece motosiklet camiasında değil, insanlığa hasret kaldığımız şu günlerde, saygınlığını iflasın eşiğine gelmesine rağmen hiçbir zaman kaybetmemiş bir İstanbul beyefendisidir. Lütfen vaktiniz olursa gidiniz, tanışınız. Teşekkür ederim izlediğiniz için.
@aly_x750
@aly_x750 Жыл бұрын
Engin bey ve sevgili can beyi konun dışında tutarak söylemeliyim ki. Bu iki japon Honda ve Yamaha distiribitör bazında sanıyorum, bilerek isteyerek kısıtlı makine göndererek yokları oynuyorlar. Bu gün honda stok var gelin alın dese çok iyi biliyor ki ihtiyacı olan belirli kişi haricinde kimse almayacak Bu iki marka haricinde hangi bayiye gitseniz liste fiyatı altına ürün bulmak mümkün. Buna avrupalı markaların hepsi dahil. Dijital takip sistemi ne zaman devreye girer ise o hafta sıraya yazılan arkadaşların telefonları çalmaya başlar bundan emin olun.
@cihankartal4275
@cihankartal4275 11 ай бұрын
engin abi bir buçuk senedir neden motor olmadığını açıklayamadı
@CELIKTEPECILINGIR
@CELIKTEPECILINGIR 11 ай бұрын
engin abi kimseye ayrıcalık yapmadan gerçek motor kullanıcısına motor satan karaborsacılara pirim vermeyen dürüst bir motosiklet sevdalısı
@emrecat
@emrecat 11 ай бұрын
Ön kol yola paralel rahat konumda ve kasmadan olacak şekilde elleri sıkmadan oturma pozisyonu olup, kaba et nereye denk gelirse oraya oturmak bence en iyisi, boyum 169 cm olunca bel dayaması benden cok uzakta oluyor, bel dayamasının ayarlaması oluyorsa tadından uzun yolda sürülür.
@serkancelik2600
@serkancelik2600 Жыл бұрын
Arkadaşlar bayiler el altından gelen motorları bayi fiyatlarından vatandaşa satmıyor galerici ve al satçı arkadaşlarla bir miktar komisyon alarak bunlara veriyor bu heriflerde ilanlarda istedikleri fiyatı yazıp top koşturuyor daha sahibindende hiçbir honda ve Yamaha bayisinin sıfır motor paylaşımı yok ama galericilerin sıfır motor sattığını görürsünüz bu işi ortak çeviriyorlar inşallah dijital takip gelir bskalım ozaman ne yapacaklar devlet kontrol etseydi zamanında bunlar top koştıramazdı iş işten geçti
@Balistiqu3
@Balistiqu3 27 күн бұрын
Devran çabuk döndü :)
@Teris_Tunga
@Teris_Tunga Жыл бұрын
Yaw heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@egmirz1366
@egmirz1366 Жыл бұрын
Engin abiyi dinlemek insana ne kadar iyi geliyor, teşekkürler
@tolgaturgut6530
@tolgaturgut6530 Жыл бұрын
Abi hiç mafyaya benzemiyor ki
@vedatyildiz6567
@vedatyildiz6567 8 ай бұрын
Depolar dolu,fiyatlar o biçim,mutluyum yavrim.
@RDemir1071
@RDemir1071 11 ай бұрын
Dükkana girmeden satılan motor için depo tutmak ! ne demek oluyor, pek anlamadım. Acaba gözlerden uzak biryerlerde stoklamak için mi diye düşünüyor insan.
@user-xz7hz8lx3x
@user-xz7hz8lx3x 11 ай бұрын
260 bin tl xmax alınırmı reis sence 2023 model 1300 km de Honda forza ise 400 km de 260 bin altınları satıp alsam pişman olurmuyum gereksiz bir düşüncemi sence reis teneke arabaya 200 bin tl vermek içimden gelmiyor hem satarken azda olsa fiyatını korur diye düşünüyorum yoksa altınlar dursunmu 😁
@hasann1453
@hasann1453 Жыл бұрын
Can abi adv için test sürüşüne katıldım ama bayiler hâlâ vermiyor. Pazarbaşı bayiinden bir kaç kişi adv almış bana da verirler mi? Forzadaki 250’lilik bloktan istemiyorum.
@cankaraman
@cankaraman Жыл бұрын
Hasancım selam. Ben de Pazarbaşı’da şahit oldum, arkadaşım ADV350 için arkadaşım 64. sırada bekliyor
@hasann1453
@hasann1453 Жыл бұрын
@@cankaraman ben doğu batıda kaçıncı sıradayım onu bile söylemiyorlar ne zaman verecekler meçhul 300 kişi katıldı diyorlar adv için
@Kaostr
@Kaostr Жыл бұрын
07:34 cevap için başlatın.
@alican_alkan
@alican_alkan Жыл бұрын
Merhaba Yamaha yeni x max modellerine renkli bilgi ekran getirmiş bulunmakta honda dan aynı yeniliçi bakışı bekliyoruz artık. Can abi burdan bu bilgiyi engin abiye geri bildirim olarak iletirseniz çok sevinirim. 🙂
@saitercan2095
@saitercan2095 Жыл бұрын
ortada motorsiklet olmayınca havanda şu dövüyor muş gibi, gayet boş oluyor.
@hondacb250rblackmambarider4
@hondacb250rblackmambarider4 11 ай бұрын
Engin abim adamdır. Çok donanımlı bir adamdır. Bu kadar kültürlü bu kadar donanımlı bir kişi görmedim ben. İlgi alaka herşey var bu bayide. Teşekkürler pazarbaşı.
@MuhoBektas
@MuhoBektas Жыл бұрын
Ağzınıza sağlık 👍🏼
@isakankaynar5780
@isakankaynar5780 9 ай бұрын
Dışardaki satıcılarla bayiler irtibatlı olarak 219.500 olan bir forzayı 270 bin 300 bin arasında satıp farkını bölüşüuorlar yazıklar olsun honda
@haydarbas7324
@haydarbas7324 Жыл бұрын
Fabe alfabe oldu dayicim, arada birsuru farkli kisi var
@Afrishws
@Afrishws Жыл бұрын
Bayilerde motor var fakat liste fiyatından Pcx için 30 bin Forza için 60 bin verirsen sıra mıra yok. Yazıklar olsun bu düzene
@07arda
@07arda Жыл бұрын
Engin abim motor hakkinda bilgiye doyuruyor bizi. Turkiyede hic kimseden duymayacagim bilgiler
@903-fuat_akpnr
@903-fuat_akpnr 11 ай бұрын
hocam full aksesuarlı 1 adet alacağım . ilk sıraya alır mısınız. ?
@cankaraman
@cankaraman 11 ай бұрын
(0212) 223 35 34
@ismetaktas8775
@ismetaktas8775 11 ай бұрын
Maalesef stok var ama 50.000 TL istiyor bayiler üstüne ... Herkese değil güvendiği insanlara komisyon koyuyorlar ...
@isakankaynar5780
@isakankaynar5780 9 ай бұрын
Honda bayileri malesef sadece satıcılara el altından satıyor motorları biniciler alamıyor
@theexes
@theexes Жыл бұрын
Yalan dinlemeye geldim...
@YamahaXmaxTurkey
@YamahaXmaxTurkey Жыл бұрын
Engin abi 👑
@antiklndn598
@antiklndn598 Жыл бұрын
Karaborsacilik nolcak diye sorsaydin,neden Bayside olmayan motorlar sahibinden ilanlarinda sorsaydin bayiye.SYM ,KYMCO bu donemde ahlakli davranan bu iki markayi tek geçerim artik
@SerdarToprucak
@SerdarToprucak Жыл бұрын
Yahu bırak bana dedemin katirlarindan bahsetmeyi , yok dedemin katirlari öyle güzelmiş böyle güzelmiş. Bana para ver kardeşim diyordu ya Vizontele’de Cem Yılmaz. Bu videosunun yarısı da o hesap. Ama motor hala yok! Çözüm zaten yok. Bomboş bir video…
@kaptan014
@kaptan014 Жыл бұрын
Bıkmadınız yalan konuşup el altından motor satmaya.
@muratunver3126
@muratunver3126 Жыл бұрын
Bir honda bayi satis danismani okadar konusma rahmen en sonda dediki abi hondada cik iyi tanidihin mudur ve moletvekilin varsa olur dedi bende gulumseyerk ciktim gittim honda 🫣🫣
@MetinSoy
@MetinSoy Жыл бұрын
olmayan motorların reklamı mı yapılıyor???
@user-cr3fc3nb1b
@user-cr3fc3nb1b 11 ай бұрын
Aydın Nazilli’deki bayi dolap klima aldırıyor önce sonra motor veriyor hahahahajah 😂 işe bak ya 2019 da yalvarıyordunuz satılsın diye
@vdtgrrs9175
@vdtgrrs9175 Жыл бұрын
Honda ve yamaha bu kafayla devam ederse 5 10 yıla kalmaz sony gibi piyasadan silinir. Çinli markalara parça tedarikçisi olur artık.
@cak1r.07
@cak1r.07 7 ай бұрын
esnaf 10 tane satarlarsa binici bekler .....zamlı alır
@emregece6929
@emregece6929 Жыл бұрын
Japon Üretici Honda stokçulara ne diyor acaba asıl Fabenin Nirvana’sını yaşayan burada stokçu oluyor 100.000 TL üzerine koyup motoru satınca.
@ahmetsoyad2386
@ahmetsoyad2386 10 ай бұрын
Geyik muhabbeti
@Radyoyakomoz
@Radyoyakomoz Жыл бұрын
Şu adam gel yanımda 12 ay ücretsiz çalış derse çalışırım adam bildiğin kral ahlaki olarak
@hakanafacan7676
@hakanafacan7676 Жыл бұрын
Sizlere hondaya yamahaya ve sattığınız o karaborsacılara para kazandırmıcam gerekirse sym,kymco,suzuki alırım onlarıda alamazsam gider otobüse dolmuşa binerim.
@bassasy
@bassasy 10 ай бұрын
Beyefendi belki motosikletten iyi anlıyor olabilir fakat imla konusunda sınıfta kalmış. Söz dizini yanlış, İngilizce kelimeleri anlamlarıyla alakasız yerlerde kullanmış. Android ve ios terimleri birbirine karışmış. Beyefendi hoş, canti ama içi boş anlayacağınız.
@cemunlux
@cemunlux 6 ай бұрын
İzlemedim ama bence haksızsınız sayın bayiler...
@erhandemir5886
@erhandemir5886 11 ай бұрын
Adet gayet var. Sizin müşteri kitleniz normal biniciler değil, galericiler ve al satçılar. Bu videoda konuşan tipler yüzünden asıl binici motosiklete ulaşamıyor. 30 bin kilometrede Forzaya sıfır fiyatı isteniyorsa tam da bu videodaki adam ve onun gibiler yüzünden.
@mehmetacar232
@mehmetacar232 10 ай бұрын
Bir motor almak için 5 ay bekle halen yok. Sayenizde çin mallarına mecbur kalıyoruz. Onların da fiyatı zaten hondaya yetişti
@cihankartal4275
@cihankartal4275 11 ай бұрын
nerde bu 85 bin makina ulan galerilere veriyorsunuz
@cankocdemir5804
@cankocdemir5804 Жыл бұрын
Çok güzel hondayı övüyor bende 2022 var forza çok seviyorum ama bir sorunu var 1600km de şuhan çanta acayip ses yapıyo kanser etti biri arkanda olursa yaslandı mı sıkıntı yok ama teksen sesden motoru süremezsin sonrada araştırdım kronik sorunmuş yazın zaten çıkıyor dünyaca ünlü honda bunu nasıl düşünememiş bunu da bir açıklayın 1600km ya şaka gibi
@konyalday2078
@konyalday2078 11 ай бұрын
Adamın.her.yeri.zincir.dolu.taşırken.yoruluyor.mudur.Acaba.tuhaf
@gosjhigosjhi2623
@gosjhigosjhi2623 Жыл бұрын
Motosikletleri el altından karaborsa satipta mi sevgi saygı ortamı yaratmayı dusunuyor sunuz
@MesutKoc-xw3rh
@MesutKoc-xw3rh 9 ай бұрын
Bu fiyatlarda motorda sugudum
@biroligneci9613
@biroligneci9613 Жыл бұрын
Honda bu bu karaborsa işini çözüm getimeli beğenilmeyen hindliler internetten sipariş alıyor
@yusufhazretleri4652
@yusufhazretleri4652 11 ай бұрын
Abi sen ne anlattin milletin senden beklentisi ne , galeri sahiplerine 25 bin tl fazlasina gelen motorlar toplu olarak satiliyor, arayada bir kaç tane kullanici aliniyor ki dikkat cekmesin. Honda bayinde olmayan sifir motorlar iki sokak arkada duzinelerce vitrinde. Hatta bayiler kendileri plaka çikartip fahiş fiyata satiyor el altindan. Olmayan motorun özelligini anlatiyor.
@zuhtu22
@zuhtu22 Жыл бұрын
Hahahahha :) Honda bir yandan stokçuluk yapılmasına göz yumarken bir yandan da imajını düzeltmeye çalışıyor. Reklam işbirliği veya sıra beklemeden araç sahibi olma karşılığı Honda güzellemesi yapılması gerçekten çok itici geliyor. Bir çok youtuber bu hataya düştü, artık inandırıcılıklarını ve samimiyetlerini kaybettiler.
@hakanhakan6669
@hakanhakan6669 Жыл бұрын
:-) 204.000 tl resmi şirket hesabına peki üstü?. Ben 23 honda sahibiyim. Bayi, motarun yolda gelmek üzere dedi.kten sonra 3 gün içinde fiyata + 30.000 zam yaptı. Her gün 10.000 tl. Online satış olmazsa iş bu yöne mahkum.
@hakanhakan6669
@hakanhakan6669 Жыл бұрын
Al satçılardan önce deyinilecek ćok konu var
@byzozan
@byzozan 11 ай бұрын
2 senedir lafontenden masallar, otomobil piyasası yavaş yavaş hizaya geliyor bahara doğru sizede sıra gelir reklamla müşteri ararsınız
@Gostak_PBTV
@Gostak_PBTV 11 ай бұрын
Heh böyle videolar ile diğer KZfaq kanalları yaptı yaptı reklam da yaptı primde verdi bide sen yap reklam prim pofpofla bayiyi sonra motosiklet yok niye talep çok üretim yok diye diye kâr üstüne kâr yaptılar sayenizde lafım tek sana değil bütün bu markaların reklamlarını yapanlara
@thecan6399
@thecan6399 11 ай бұрын
Olay az motor değil neden her bayi liste fiyatının en az 50. 60 bin fazlasına motor oluyorsa liste fiyatından olmuyor sorun bu
@gurhansazak253
@gurhansazak253 8 ай бұрын
ALMAYIN ARKADAŞ MARKA MOTOR ALMAYIN..BU GALERİCİLERE BÜTÜN MOTORLARI SATIYORLAR SONRADA FAİŞ FİYATLARA CIKARTANLAR BAYİLER..ALMAYIN SATAMASINLAR.HELE HELE GALERİCİLERDEN HİÇBİŞEY ALMAYIN..
@Bayrowonzales
@Bayrowonzales 11 ай бұрын
boş yapmayın la hepınız aynısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@ismail-ph7sy
@ismail-ph7sy Жыл бұрын
Kanalın adını engin bey yapsaydın. Unfollow
@cankaraman
@cankaraman Жыл бұрын
👍
@hakanerdem2332
@hakanerdem2332 Жыл бұрын
itirafa bak uzak dogudaki gibi motor kullanimi artacak diyor saka gibi
@mehmetaybek7707
@mehmetaybek7707 Жыл бұрын
Evet 219 bin tl sıfır fiyatı; çantalı….
@kemalerbasoglu
@kemalerbasoglu Жыл бұрын
@brkgz17
@brkgz17 9 ай бұрын
İnşallah müşteriler motorcu kardeşler bu adi karaborsacı bayileri unutmaz inşallah sizi pazardan silerler
@kale1728
@kale1728 Жыл бұрын
Çek gazozu geiiirr pis pis 😅
YENI MOTOR ALDIM HONDA FORZA 250 BAJAJ DOMINAR 250'YI NEDEN SATTIM
13:48
The Joker kisses Harley Quinn underwater!#Harley Quinn #joker
00:49
Harley Quinn with the Joker
Рет қаралды 8 МЛН
Parenting hacks and gadgets against mosquitoes 🦟👶
00:21
Let's GLOW!
Рет қаралды 13 МЛН
Can This Bubble Save My Life? 😱
00:55
Topper Guild
Рет қаралды 83 МЛН
ОБЯЗАТЕЛЬНО СОВЕРШАЙТЕ ДОБРО!❤❤❤
00:45
Hangi motosikleti almalıyım I Engin Pazarbaşı anlatıyor
17:32
Honda X-Adv 750 | Yunanistan'a gidiyorum | Istanbul-Kavala 🇬🇷
11:41
105 Bine Aldığım Forza 250'yi Kaça Sattım Dersiniz?
25:59
MotopiXel Tv
Рет қаралды 70 М.
2022 HONDA NT1100 ERA DCT KAÇ PARA Engin Pazarbaşı anlatıyor
1:05:18
2023 HONDA FORZA 250 / ESKİ VE YENİ FARKLARI ? DETAYLI İNCELME
20:59
The Joker kisses Harley Quinn underwater!#Harley Quinn #joker
00:49
Harley Quinn with the Joker
Рет қаралды 8 МЛН