2023 рік - рік заснування Української школи ветеринарної медицини: підбиваємо підсумки

  Рет қаралды 52

USAVA

USAVA

5 ай бұрын

#usava #usvm #ветеринарнаосвіта
Закінчився перший навчальний семестр USVM. Упродовж чотирьох місяців українські ветлікарі вивчали вісім різних та однаково важливих спеціалізацій: від ветеринарної нефрології та хірургії до хвороб екзотичних тварин.
🖊 Було проведено понад 30 лекційних днів, до яких приєдналися півтори тисячі учасників. І у Києві, і в Львові заняття відбувалися в комфортній та невимушеній атмосфері. Було продумано все, аби учні відчували себе легко та впевнено, ніби в дома.
На фоні складних викликів, стресу та переживань, спричинених війною, USVM стала не лише освітнім проєктом, але й психологічною підтримкою та опорою для практикуючих та майбутніх ветеринарних лікарів. З яким би настроєм не приходили учні. Найголовніше, що кожен - забирав із собою не лише сертифікат, а й щиру посмішку.
Не забули в USVM й про колег, які займаються тваринництвом. Спеціально для них була організована онлайн-секція “Хвороби продуктивних тварин”, досвідом в якій ділився фахівець з 30-річним стажем Іон Морару!
Також із вересня для ветеринарних лікарів України в Українській школі ветеринарної медицини стартували безоплатні онлайн-лекції з англійської мови. За чотири місяці, учні вивчили професійну лексику та значно поглибили свій рівень. І навіть змогли знайти друзів серед американських колег, які доєдналися до занять.
Щиро дякуємо міжнародним партнерам, які підтримали ініціативу USAVA та допомогли втілити в життя Українську школу ветеринарної медицини: Zoetis, European Society of Veterinary Endocrinology - ESVE, ESVD- European Society of Veterinary Dermatology, Tierdermatologie Basel!
А також висловлюємо подяку партнерам за те, що доєдналися та зробили свій важливий внесок у розвиток нашої школи: Компанія Біовет, Хвостаті поради (компанія Elanco), журнал VET TOPic, компанія RONI PHARM, компанія Vetbio та генеральному партнеру Purina Pro Plan!
Дякуємо учасникам, лекторам, організаторам та директорові Морозенко Дмитро! Наразі ми йдемо на канікули. Але уже наступного року спектр діяльності школи буде розширено.
На учасників чекають практичні майстер-класи та нові вузькоспеціалізовані секції. Запрошуємо усіх кому небайдуже майбутнє ветеринарної галузі України до співпраці!
Запрошуємо усіх кому небайдуже майбутнє ветеринарної галузі України до співпраці 🤝
#ветеринарнадерматологія #ветлікар #ветеринарнамедицина #ветеринарнахірургія #ветеринарнанефрологія #ветеринарнаневрологія #ветеринарнастоматологія #ветеринарнагастроентерологія #ветеринарнарепродуктологія
Telegram-USAVA: t.me/VetVoiceUSAVA
Instagram-USAVA: usava.vet?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
Facebook-USAVA: usava.org.ua
Стати членом USAVA: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3zUC3qxbinBUpZ7ruxRUuX_rAYIx

Пікірлер
Cute Barbie Gadget 🥰 #gadgets
01:00
FLIP FLOP Hacks
Рет қаралды 42 МЛН
Эффект Карбонаро и бесконечное пиво
01:00
История одного вокалиста
Рет қаралды 6 МЛН
Is it Cake or Fake ? 🍰
00:53
A4
Рет қаралды 16 МЛН
Cute Barbie Gadget 🥰 #gadgets
01:00
FLIP FLOP Hacks
Рет қаралды 42 МЛН