2023'te İnternetten Para Kazanmanın En Hızlı 3 Yolu - Batu Z Shopify E-Ticaret

  Рет қаралды 533,892

Batu Z

Batu Z

Жыл бұрын

2023'te İnternetten Para Kazanmanın En Hızlı 3 Yolu - Batu Z Shopify E-Ticaret
2023 Yılında artık internetten para kazanmayan kalmayacak. Bu videoda sizlere en hızlı şekilde internetten para kazanmanın 3 yolunu anlattım. Siz de İnternetten Para Kazanmak istiyorsanız bu adımları uygulayabilirsiniz.
#batuz #baturalptunalı #shopify
Hemen Şimdi Kaydolun: 👉 www.dijitalakademi.app/seminer
Shopify 1$ Kayit : shopify.pxf.io/n10zqR

Пікірлер: 931
@motivasyonpluss
@motivasyonpluss Жыл бұрын
Gerçekten sürekli iletişim halindeyiz bana kattıkları ne okul ne başka bişey vermiyor . Dediklerini dinlerseniz hayatınız ciddi derecede değişir ki benim değişti
@vahsi5234
@vahsi5234 Жыл бұрын
Dostum bana yardım eder misin öğrenciyim ve eyitime katilacak parayı bir türlü denkleştiremiyorum yardım edebilirsen gerçekten minnettar kalırım
@kemal5603
@kemal5603 Жыл бұрын
Bahsedilen dijital akademi eğitimine mi katıldınız acaba ?
@Hseyinyilmaz16
@Hseyinyilmaz16 Жыл бұрын
Can kardeşim digital akademiki videolar güncelmi?
@Gutsgutsogullari
@Gutsgutsogullari Жыл бұрын
@@vahsi5234 dilencilik yaparak biyere gelemezsin kardesim
@ayxantanrverdiyef
@ayxantanrverdiyef Жыл бұрын
Boş yapma bebe
@whatsapp3669
@whatsapp3669 Жыл бұрын
Kripto para biriminde yeniyim ve gerçekten nasıl çalıştığını anlamıyorum. Biri bana yatırım yapmak ve kripto para birimi yatırımından iyi bir kar elde etmek için doğru yaklaşım konusunda rehberlik edebilir mi?
@whatsapp3669
@whatsapp3669 Жыл бұрын
​@MarilynBryant-me1jcBugünlerde yasal tüccarlar bulmak zorken, kim güvenilir bir profesyonel tüccarı nasıl tanıyabilir?
@whatsapp3669
@whatsapp3669 Жыл бұрын
Lütfen, bu Bayan Jacqueline Martinez ile nasıl iletişim kurabilirim? Ben de onunla yatırım yapmak istiyorum..
@alican9297
@alican9297 Жыл бұрын
sevgili kardeşim bu güne kadar sosyal medyada izlediğim en etkili video.adeta tokat gibi yüzümüze çarptığın gerçekler.zaman,zaman,zaman emeğine saplık.....okadar çok haklısınki söyliyecek kelime bulamıyorum.
@_carter_6x
@_carter_6x Жыл бұрын
Videoların harika olmuş!! İzleyicilerinizin bir parçasıyım ve son zamanlarda videolarınızı izliyorum. Yatırım yapmakla ilgileniyorum ama hala yapılacak doğru yatırımı bulamıyorum. Buradaki herhangi bir yardımı takdir edeceğim.
@Noshgibson
@Noshgibson Жыл бұрын
Evet, doğru, son zamanlarda yatırım hakkında çok konuşuluyor ama ben yeniyim ve nasıl başlayabileceğimi de merak ediyorum. Birisi nasıl yatırım yapılacağını ve nasıl başlayacağını açıklayabilir mi?
@_carter_6x
@_carter_6x Жыл бұрын
​@nathangaudre805Harika, ne kadar harika bir bilgiye sahipsin. Mali Müşavirinizle nasıl iletişime geçeceğiniz konusunda daha fazla ayrıntı paylaşabilir misiniz? Dediğim gibi, çok ilgileniyorum ve buradan yardım alabilirsem başlayacağım.
@Mryoucef67
@Mryoucef67 Жыл бұрын
Bu bilgilere rastlamak harika. Zengin olmanın birçok yolu vardır, ancak bir mali danışmanın bilgisi ve rehberliği olmadan kötü mali kararlar alırsınız. Bridget Root ile çalışıyorum ve şimdi dinlemek isteyen herkese söylüyorum; "Yatırım yapmazsan, hayatın ilerleyen dönemlerinde pişman olursun."
@Rogers_bill
@Rogers_bill Жыл бұрын
Bunu Tasarruf Et, Yatırım Yap ve Tutumlu Ol diyeceğim. Ne zaman başladığın değil, sonunda ne elde ettiğin önemli!! Uzun süredir yatırım yapıyorum ve bunun şimdiye kadar verdiğim en iyi karar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
@leah_abigail90_
@leah_abigail90_ Жыл бұрын
Platform (KZfaq) çok yardımcı oldu, ancak yeterli olduğunu düşünmüyorum, çünkü çoğu insan ne izlediğini kolayca anlamaz, ancak onlara rehberlik edecek biri olduğunda çabucak öğrenirler. Ve bir profesyoneli işe alma fikri benim için harika bir deneyim oldu çünkü yıllar içinde mali durumumu şekillendirmeye yardımcı oldu, bu sayede emekliliğim harika oldu!! Bu deneyimi siz de denemelisiniz.
@GeraldineEluere
@GeraldineEluere 5 ай бұрын
İyi davranışlarınız, ne kadar iyi kalpli bir insan olduğunuzu anlatıyor. Bu kesinlikle şaşırtıcı. Sizinle bağlantı kuracağım için çok heyecanlıyım Bay Timothy William
@Mehmetkanar787
@Mehmetkanar787 5 ай бұрын
Gerçek olamayacak kadar gerçek geliyor. Bay Timothy William'ın kim olduğunu ve nasıl yardım ettiğini bilmek istiyorum
@GeraldineEluere
@GeraldineEluere 5 ай бұрын
Kendisi çok az bilgisi olan veya hiç bilgisi olmayan kişilerin yatırımlardan faydalanmalarına ve kısa vadede kar elde etmelerine yardımcı olan bir emlakçı ve meraklısıdır
@Huseyinoner744
@Huseyinoner744 5 ай бұрын
Bu adamı tanıyorum, çok iyi bir insan ve birlikte çalışması çok kolay, para kazanmama yardımcı oldu ve hala bana temelleri öğretiyor, onunla yorumlar kısmında tanıştım, harika bir adam
@esraozsaray
@esraozsaray 5 ай бұрын
Kendisiyle Dubai 2020 fuarında tanıştım ve kendisiyle çalışarak elde ettiğim kazançlarla evimi, arabamı satın aldım. O harika bir insan ve birlikte çalışmaktan mutluyuz
@Yasarozhan577
@Yasarozhan577 5 ай бұрын
Geçen yıl kumarhane oyunlarında dolardan fazla para kaybettikten sonra tüm bu kayıpları telafi etmenin bir yolunu arıyordum. Beni Bay Timothy ile tanıştıran arkadaşım sayesinde bugün daha iyiyim
@Cute_bestiess
@Cute_bestiess Жыл бұрын
Merhaba kendini on nmr yetiştirmiş kardeşim..Videolarını çok geç yaşlardayım izleme fırsatı buldum.Tabi İstanbul'un o karanlığında sıkışmış 2 kız annesi bir bireyim.Bunlarla ilgili araştırmalar yapıyorum İngilizce bilmiyorum karşıma sizin videolarınız çıktı.Yapma konusunda cesaretim var sadece sistemi çözemiyorum algılama sorunu çekiyorum.Umarım aşabilirim.Elbette deneyimleyeceğim bir kaç zaman,biraz daha bilgi ve teknik oğrendikten sonra.. Bunu trene binmeyi istiyorum..Senide tebrik ediyor teşekkür ediyorum.Bizleri bu konuda bilgilendirmek adına verdiğin emek çaban için,güzel kardeşim.Uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
@demirklnc
@demirklnc Жыл бұрын
Abi daha 18 yaşına yeni girdim üniversite yi kazandıktan ailemden bağımsız kaldıktan sonra sadece bunla uğraşmayı planlıyorum.
@piooner
@piooner Жыл бұрын
Mükemmel ✨ Bilgilendirinci bir video olmuş. Ben eskilerdenim . Zamanimi Sana fazla ayirdim fakat çok kârlıyım bundan .
@ozgurcekic3673
@ozgurcekic3673 Жыл бұрын
Ben beden içcisiyim zor yorucu bir iş severek yapıyorm çünkü kendi geliştirdiğim yöntemler ile atletik vücut geliştirmeme çok katkı sağlıyorm. Ve kendime yaklaşık 6 yıl önce kural edindim sonra bu kurallar daha fazla insan tanıyınca arttı ve yaşadığım bütün olumsuzluklar sonrasında bana çok tecrübe kazandırdı kendime verdiğim kurallardan bazı maddi kurallarında ise şöyle bir katı kural var kazandığım paranın ne olursa olsun pazar günleri de dahil günlük 1000 TL nin altına düşmesine asla izin vermiyorum çünkü bazı günler daha fazlasını kazandığımda ay içinde bunu 30 güne yayıyor yayıyorm maddi olarak rahatlasamda çalışmak ile bir yere varılmıyor benim geleceğimi garanti altına alabileceğim bir yol bulmam gerek çok şükür rabbim bana çok güzel yetenekler vermiş bin kere şükür ama sevdiklerimi ve kendimi bu dünya da rahata erdirmek yardıma ihtiyacı olan insan gibi insanlara yardım etmek hayvanlara yardım etmek memlekete faydalı olmak hayatta iz bırakanlardan olmak istiyorum.
@yaziliyahazirmisiin
@yaziliyahazirmisiin Жыл бұрын
Harika emeğinize sağlık
@yunuspeker8808
@yunuspeker8808 Жыл бұрын
Peki nasıl yapabiliriz bunu kusura bakmayın da banada biraz bu işin aslisini anlatabilir misiniz rica etsem
@lemiceyhun7561
@lemiceyhun7561 Жыл бұрын
Sosyal medya’da içerik üretmenin konu başlıkları ne olmalıdır ki izleyenlerin dikkatini çekerek para kazanabilirim.? Oluşturduğunuz platformda bilgi edinmem nasıl mümkün olabilir.? Teşekkür ederim.
@mustafasuzen22
@mustafasuzen22 Жыл бұрын
Sizi seyrettiğim ilk videonuz bu, bu kadar kısacık videodan şunu söyleyebilirim para kazanma ve iş edinme konusunda Türkiye'nin Andrew Tate i olabilirsin dostum. Bir sürü yabancı kaynaktan çok şey öğrendim, Türkiye'de bu konular hakkında içerik üreten var mı diye araştırırken karşıma çıktınız. İşlerinizin ve başarılarınızın devamını diliyorum, cok gerçekçi ve doğru konuşuyorsunuz, bir sürü kişiye rehber olacağınızı düşünüyorum.
@baturcapp
@baturcapp Жыл бұрын
kesintisiz izledim ufkum açıldı batu abi seninle 5 sene önce tanışsakydık hayatımız çok daha farklı olabilirdi bu videoyu bize kazandırdığın ve sistemi bize neler getirdiğini öğrettiğin için teşekkür ederim
@pubgmaclar9934
@pubgmaclar9934 Жыл бұрын
Dropshoping de beni motive eden tek sensin. Hata yapmamak için hergun videolarını izliyorum. İnşallah eğitimleride alm fırsatım olur
@MuhammetMedenii
@MuhammetMedenii Жыл бұрын
Nası yapacaz onu ya
@zekiyeseyfi8561
@zekiyeseyfi8561 11 ай бұрын
Ne gibi hatalar olabilir
@Mawarewks
@Mawarewks 9 ай бұрын
@@zekiyeseyfi8561 kendisi de bilmiyor ki hataları dsaewqlewqlewqkleqw random yorumlar
@sergendasdemir29
@sergendasdemir29 Жыл бұрын
Kayıp etmekten çok yoruldum artık başlama vakti gelmiştir gayet net anladım hayatımda izlediğim hayatımı tek değiştiren viedo olmuştur. Whsaaptan yazdım şuan bugüne bir tarih bıraktım eskisi gibi olmayacak hiç birşey
@ersatcakas
@ersatcakas Жыл бұрын
@Batu Z İçerik üreticisi ekibinize katılmak istiyorum. Detayları görüşebilir miyiz?
@taskndonmez3896
@taskndonmez3896 Жыл бұрын
Mükemmel ve faydalı bir içerik, teşekkürler.
@kaansal9523
@kaansal9523 Жыл бұрын
Küfretmeden söverek doğruları söylemişsiniz ağzınıza sağlık güzel video. Bunu hala anlamayan insanlara küfür, anlayan insanlara motivasyon olmuş.
@efetugragoznek7060
@efetugragoznek7060 Жыл бұрын
abi merhabalar ben daha 13 yaşındayım ve e ticaret gibi internet üzerinden çalışmak istiyorum ne yapabilirim video dakilerin bazılarını mı uygulamaya çalışmalıyım yoksa daha çokmu yolum var ?
@Thorzan61
@Thorzan61 Жыл бұрын
Ben Rusça tercümanlık okuyorum son sınıf öğrencisiyim bitiyor bu dönem , eğitim programına nasıl nerden ulaşabiliriz arkadaşın?
@rdvanugur601
@rdvanugur601 Жыл бұрын
yine cok aydınlatıcı mükemmel video olmuş ağzına sağlık
@efeozkan3618
@efeozkan3618 Жыл бұрын
bilgilendirici bir video , eğitim videosu da gelse keşke
@berkgunduz2815
@berkgunduz2815 Жыл бұрын
atıyorum yabancı bir siteden ya da ucuz bulduğumuz bir türk sitesinden o ürünleri satın alıp kar marcı koyup satmamız yasal mı ?
@catandfunnytv5262
@catandfunnytv5262 Жыл бұрын
Dropshoping gösterir misin.turkiyeden urunleri amerikaya nasıl satılıyor.gumruk vergi veya Maliye vergi alıyor mu.sirket olmak lazim mi siz nasıl alıp hangi ülkeye satıyor sunuz.para yi nasıl alıyorsunuz.turk banka mı. Aracılık gibi ama müşteri nereden buluyorsunuz.kargo hatalı olursa para iadesi oluyor mu.
@qrmenu
@qrmenu Жыл бұрын
zaman kaybetmek istemeyenler için video özeti: 1- drop shipping 2- freelancer 3- içerik üretmek
@mrvgmss
@mrvgmss Жыл бұрын
birde yeni şeylermiş gibi döndürüp döndürüp vermezler mi...
@kkuai
@kkuai Жыл бұрын
Freelancer olmak istiyorum ama ne yapicagimi bulamıyorum ne yapabilirim (hicbir seye yetenegim yok bu arada)
@yemrea_
@yemrea_ Жыл бұрын
@@kkuai sevdiğin hiç bişey yok mu
@marvelous0227
@marvelous0227 Жыл бұрын
@@kkuai grafik tasarım yapabilirsin çok az da yeteneğin varsa dene bence
@kkuai
@kkuai Жыл бұрын
@@marvelous0227 tamam sagol bunu deniycem
@mehmeteminazman1108
@mehmeteminazman1108 Жыл бұрын
Gördüğüm en başarılı ve faydalı video
@pelinkaya3417
@pelinkaya3417 Жыл бұрын
Ben iç mimarım ve Upworkten iş aldım yeni mezunum bu arada. (Şuan daha düzenli iş alıp çok kazanamıyorum ama daha başlangıç) ve şuan freelance bir ömür çalışmayı düşünüyorum.(İleride de bunu düzene sokunca ülke ülke gezme planım var) Aldığım ufak iş dolarla ve 1 ay boyunca fiziki işe gidip gelen arkadaşlarımdan çok daha fazla para elde ediyorum. Hem de daha yaratıcı tasarımlar yapabiliyorum. Bunu okuyanlar ne kadar kolay vs demesin kolay değil tabikide günde 10 küsür saat çalışmak demek veya saat dilimi aynı olmayan ülkelere göre yaşamak da demek oluyor. Ama tüm hayatımı freelance olarak kurmaya çalışıyorum. Ve bu video çok ama çok haklı her konuda bence dinleyin. Ve etsy den de satış yapmaya başlayacağım tüm bilgileri öğrendikten sonra. İsterseniz dünyanın en iyi firmalarında çalışın ama bu sadece kölelik bence ve kendinizi geliştiremezsiniz. Tabi herkes internetten para kanacak demek değil ama denemeye değer. Ve bu çok çalışmak demek ama değer buna inanın. Bu arada annemede youtube kanalı açtım shortslar üstüne kanal genelde yaptığı yemekleri felan editliyorum siz de bunu yapabilirsiniz en azından. Kendiniz birşey yapamıyorsanız anenniz babanız kardeşiniz vs bunun üstünden de çalışbailirsiniz.
@Sahinmehin
@Sahinmehin Жыл бұрын
Teşekkürler ben Şahin MEHİN uzun zamandır senin videolarını izliyordum dediğin çok doğru eskiden bende video üreticisiydim baya bir ara verdim tekrar başlamak istiyordum ama spordan ve işten fazla vakit ayiramiyordum bu benim bahanemdi şimdi bahane yok çekip edipleyip atacağım bol kazançlar dilerim 🙏
@Aslanfuckingmshadow
@Aslanfuckingmshadow Жыл бұрын
Abi banada yardımcı olabilirmisn
@lankfirrc5251
@lankfirrc5251 Жыл бұрын
Arada izlerim sizi ilk defa bir videonuz bu kadar faydalıdı normal boş motivasyon videolarından farklı olmuş.bilgiler için teşekkürler.
@faraqlitmushaffah
@faraqlitmushaffah Жыл бұрын
Teşekkürler... Evet e-ticaret için ürün ve pazar analizi yapmamızı sağlayan. "ne satilir" ve başka muadili programlar nelerdir. (e rank harici o biraz farklı) kullanan ve önerisi olanlar. ne satlır Kullanan var mı. önerir mi !? Etsy'de daha yeni bir mağaza kurdum.
@mwGhost1
@mwGhost1 Жыл бұрын
Upworkta ilanlara başvuru yapıyorum ama kimse teklifimi kabul etmiyo yaklaşık 5 aydır fln deniyorum olmuyo abi buna göre bi bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim
@volkiyildirim1315
@volkiyildirim1315 Жыл бұрын
Öncelikle çok güzel videoyu abi eline sağlık içerik üreticikiği için ekibimize ulaşabilirsin demişsin yardımcı olabilirmisin acaba nasıl ulaşabilirim
@berkayvarel2039
@berkayvarel2039 Жыл бұрын
Abi senin video'nu izledim dedim ben niye yapmıyorum. Tiktokta bilgi satmaya başladım.Bir tanede youtube açtım tutar mı bilmiyorum. Deneyip görücez eğer tutarsa sayende bu başarıya ulaşmış olucam. Seviliyorsun kendine iyi bak hoşçakal allaha emanet ol.(zaten uzun zamandır izliyordum anca vakit bulup harekete geçebildim :/ )
@Onur.t
@Onur.t Жыл бұрын
Tiktok link var mı
@AdaletDogrununYolunda
@AdaletDogrununYolunda Жыл бұрын
Üstad, nerelerden başlamamız lazım o kadar viideo varki piyasada reklamlar konusunda bilgim var shopiyft yapmak istiyorum nasıl bir yol izlememiz lazım.
@ibliskral6044
@ibliskral6044 Жыл бұрын
İçerik dediğimiz şey öğretici bilgi olarak yoksa oyun vb. Şeyler mi ? Hangisi daha hızlı gelişir kararsız kaldım
@erkkan
@erkkan Жыл бұрын
Üşenme öğren ve bilgi sahibi ol , harekete geç çünki Bilgi GÜÇTÜR ! Batu'nun dediği gibi zaman kaybetmeyin bu devir'de zaman ise PARA'dır...
@iamurat9960
@iamurat9960 Жыл бұрын
Çok teşekkürler abi efsane bir video olmuş
@cccs12
@cccs12 Жыл бұрын
shopify de bir satış sayfası açtım ve reklamlar verdim web sitem var fakat hiç alan olmadı ziyaretci sayısı 32 ydi hiçbirşey olmuyordu aylık shopify parasını bile karşılamadı sebebini bende bilmiyorum
@ylmazefekarsl2574
@ylmazefekarsl2574 Жыл бұрын
Abi bende yapmak istiyorum fakat nasıl yapıcağımı ve nereden başlayacığımı bilmiyorum. Bu işlere fazla meraklıyım fakat nasıl yapılır anlamıyorum bana yardımcı olabilir misin?
@salihdarici
@salihdarici Жыл бұрын
Tebrikler çok sakin ve anlaşılır şekilde motive ediyorsun . Yolun açık olsun üstadım ..
@Gazel_arslann
@Gazel_arslann Жыл бұрын
O kadar samimi o kadar dürüst bir konuşma olmuş ki ağzına sağlık 👍 gerçekten küreselleşen dünyada artık bir şeyleri görüp harekete geçmek isteyenler için harika ötesi bir video olmuş.Bizden para istemeden bu videoyu çektin ama zamanımızı da çalmadım.Helal olsun.
@kadirglobal
@kadirglobal Жыл бұрын
Abi eBay dropshiphing yapmalımıyız ? Shopify da şirket gerektiği için eBay dropshiphing daha mantıklı geliyo
@Hamza-iy7rq
@Hamza-iy7rq Жыл бұрын
Abi sana bir şeyey sorcam mesela bir site kursumuzda onun kuruesini falan nasıl ayalıcaz
@gurkankoksal1653
@gurkankoksal1653 Жыл бұрын
Videolarını tam ekranda izlediğim tek kanalsın.
@ardaergun7131
@ardaergun7131 Жыл бұрын
Öncelikle selamlar , 16 yaşında bir Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisiyim. Benim çocukluktan beri uçaklara , havalimanlarına ilgim var. Dolayısıyla küçükken hep pilot olmak istiyordum. Fakat bu aralar çok kararsızım , pilot olursam hayalimdeki arabaya binebilcek miyim veya tam olarak istediğim hayatı özgürce yaşayabilecek miyim bilmiyorum. Aslında bu dönemde mobil applere ilgimin olduğunu fark ettim. Örneğin getir uygulaması , her siparişimde kuryeyi haritadan takip edip o keyfi yaşıyorum, ayrıca martı , binbin, hop gibi scooter kiralama firmalarının uygulamaları da çok ilgimi çekmişti ilk geldikleri zaman. Mesela getir Türkiye de indirim kuponuyla satış yapan bir yer, ben farklı telefon numaralarıyla aynı kuponları alıp sipariş veriyordum yani burda demek istediğim alışveriş yapma gibi bi niyetim yoksa da o heyecanı yaşamak için , o zevki tatmak için anneme sipariş verdirtiyordum evin eksik gediklerini. Ve bu uygulamayı incelerken de şunu farkettim bu sipariş sirkülasyonunun motosikletlerle sağlanması gerçekten verimsiz , hani amerika da bile delivery ler ya araçla yada moto kuryeyle geliyor.( Türkiye de bisikletle kuryelik yapan insanlar da görmeye başladım fakat buda insan gücünü öne çıkartıyor) Bu araştırmalarım ve düşüncelerim sonucunda teslimata alternatif bir yol olarak Drone ile teslimat seçeneğini düşündüm. Müşteri herhangi anlaşmalı bir uygulamadan vermiş olduğu siparişi (ilk zamanlarda) ekstra ücret ödeyerek balkonuna teslim ettirebilicek, ayrıca balkonuna yerleştirmiş olacağı küçük bir alıcıyı da kendi firmam altında satışa sunucam ve bu şekilde insanlar Drone ile teslimatı denemek için benim firmamdan o alıcıyı satın alıcaklar ve ben hem ondan hem de sunmuş olduğum hizmetin parasını kazanacağım. Bunu hem sınıfımda öğretmenime anlattım hem de okulun bize dönem dönem vermiş olduğu kendimizi geliştirme (rehberlik) formlarındada yazdım fakat arkadaşlarımın gülmelerinden başka bir yanıt alamadım. Fakat bu videodan sonra gerçekten tam olarak ne istediğimi ve ne yapmam gerektiğini tekrardan düşündüğümde gerçekten bunu bana hatırlattın abi. Gerçekten çok teşekkür ederim , eğer bir gün projem tutarsa seninle artık amerika ya ya taşırım projemi :) Bursa’dan selamlar sevgiler. Seviliyorsun
@SemaDanis
@SemaDanis Жыл бұрын
gayet güzel bir fikir ben de fen lisesi 4. sınıf öğrencisiyim keşke daha önceden ne yapmak istediğimi kararlaştırmış olsaydım.
@teyze9508
@teyze9508 Жыл бұрын
Kardes fikrin guzel fakat dron işi tutmayabilir. Neden dersen, özel hayatin gizliligi ihlal edilmis olacak. Drone ile teslimat yaparken binalarin pencerelerinden istenmeyen goruntuler cikacaktir. Ayrica evinin penceresinden kamerali dron gectigini goren insanlar rahatsiz olacaktir ve davalar pespese gelecektir.Fikrin guzel ama uygulamak biraz zor gibi.
@marvelous0227
@marvelous0227 Жыл бұрын
Aga o kadar uzun yazmışsın ki okuyasım gelmedi
@sinandemir572
@sinandemir572 Жыл бұрын
@@SemaDanis hangi fen lisesi?
@eyluldoner
@eyluldoner Жыл бұрын
korkma, pilotlar gayet iyi kazanıyor ve iyi yaşıyor her iş gibi riskleri olabilir ama güzel meslek
@calisbasarkazan
@calisbasarkazan Жыл бұрын
Selamin aleykum yaptiginiz yapacagimiz is hakkinda bilgiyi nasil alabiliriz kanali baktim ama tam bir bilgi edinemedim.
@sedatcoskun5563
@sedatcoskun5563 Жыл бұрын
Vala davara anlatır gibi vura vura anlattınız. Geriye bunlardan ders çıkarıp kendine pay cikarmak düşüyor. Emeğinize sağlık.
@Ugurakcicek
@Ugurakcicek Жыл бұрын
Abi Allah yolunu açık etsin...
@uchiaobito9531
@uchiaobito9531 Жыл бұрын
Benim simdi ilk hangisinden baslamam gerek benim icin onemli olan o surdan baslayin daha iyi ve daha iyi anlarsin deyin ordan baslayalim bir yerde ilerleyip daha sonra bu isin ehli olduktan sonra alani genisletmek isterim ancak ilk oneriniz hangisi
@aynurrasimov
@aynurrasimov Жыл бұрын
merhaba hocam bi shopfy magazasi actim sayfayi kontrol etmen icin sana linki nereden atayim
@sadktutkun
@sadktutkun Жыл бұрын
İnsanın aklına dank ettiren mükemmel bir video olmuş kardeşim emeğine sağlık..
@azrakorkmaz9307
@azrakorkmaz9307 Жыл бұрын
19 yaşındayım .ve bunu lisenin başından beri düşünüyorum.ama erteliyorum okuldu, sunavdı.şimdi gerçekten bu konuda bişeyler yapmak istiyorum .ama çok fazla marka var.her birinin altında bir çalışan daha var.önemli olan farklıyı bulup, üretmen ve çoğaltman .İşte bu konudada nerden başlicağımı ne konuda içerik üreticeğimi bilmiyorum.ilerde hangi meslekler değerlenicek .bunlar için neler yapabiliriz,biz gençler bununla ilgilide video çekermisin.
@mwGhost1
@mwGhost1 Жыл бұрын
Teknoloji git gide gelişiyor ileride nasıl meslekler daha fazla ilgi görür bilmiyorum ama freelancer gibi evden çalışılan ofis fln gidilmeyen şeyler her zaman daha çok ilgi görecek zaten görüyoda bu konuda araştırma yapabilirsin fiver ve upwork gibj platformlarda kendini geliştirebilirsin ve güzel miktardada paralar kazanabilirsin
@1mrbeastfan.
@1mrbeastfan. Жыл бұрын
Nework yapmayı düşünüyorsun
@nedensaltesiyogk6716
@nedensaltesiyogk6716 Жыл бұрын
Bende 17 yasındayım. 11.sınıfa gidiyorum ama bu konular hakkında zerre bişe bilmiyorum. Aslında biliyorum ama vergi olayları falan gözümde çok büyüyor..
@muzikmuzik-yi3sd
@muzikmuzik-yi3sd Жыл бұрын
İletişime geçebilir misin benimle?
@kymetilhan2231
@kymetilhan2231 Жыл бұрын
Bende uzun zamandır düşünüyorum ama nerden nasıl olur hiç bir bilgim yok bende üretmeyi seviyorum bilmediğim için öyle duruyorum
@Burak.yurt7
@Burak.yurt7 11 ай бұрын
Dropshipping’e başlamak istiyorum cuma günü olan seminerinden sonra kafamda başlamak için soru kalır mı ?
@twitchizliyo
@twitchizliyo Жыл бұрын
abi lütfen bu tarz e ticaret videoları gelsin çok iyi ve sonuna kadar izliyorum ve sende farkındasın baya kişiye izletiyorsun yararlı videolar bende e ticarete giriş yapıyor
@mustafamahmudelbekir2561
@mustafamahmudelbekir2561 Жыл бұрын
Abi gerçekten Allah razı olsun bu benim seni ilk görüşüm ve bana ciddi anmda bir cesaret geldi ve gerçekten haytımı değiştirmeye senin sayende başlicam iyiki varsın iyiki karşıma çıktın
@hasanakifalkan
@hasanakifalkan Жыл бұрын
Değişti mi knk
@motivasyoncunuz2
@motivasyoncunuz2 Жыл бұрын
Abi ağzına sağlık değerini bilmiyenler kaybettiği şeyin farkında değil
@kursaty7226
@kursaty7226 Жыл бұрын
Katılıyorum kardeşim, dropshipping başladım batu abim sayesinde şuan ayda 6k dolar net kazancım var, arabamı çektim. Her gece barlardayım, kızlar peşimde koşuyor. Teşkkürelr batu z abi
@eneskurtbas3310
@eneskurtbas3310 Жыл бұрын
@@kursaty7226 ciddi mi sallıyon mi
@-ciguli-
@-ciguli- Жыл бұрын
@@eneskurtbas3310 ciddi olmasa buraya yazar mı
@eneskurtbas3310
@eneskurtbas3310 Жыл бұрын
@@-ciguli- her yorum yazanın doğru söylediğini mi düşünüyorsunuz
@mizuru7235
@mizuru7235 Жыл бұрын
@@eneskurtbas3310 kanka yalandır büyük ihtimal ama kazanabileceğin gerçek. arkadaşlarım var ayda 3k dan fazla kazanıyorlar ve daha başlayalı 4 ay oldu yani anlayacağın o yalan söylediyse bile bu paraları kazanmak gerçek
@kudretroberto
@kudretroberto Жыл бұрын
merhaba samimi olduğunuz için ben ürettiğimiz halde kazanamayanlardanim nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum yardım edermisiniz?
@muhammedmujdeci7226
@muhammedmujdeci7226 Жыл бұрын
Selamünaleyküm bize dijital pazarlama , satış , markalaşma ve tekelleşme hakkında video çekermisin lütfen
@ntxwortex3055
@ntxwortex3055 Жыл бұрын
Abi ben kolay kolay pes etmedim etmicemde ben hem okul okuyorum LGS için hemde girişimci için çabalıyorum ama ailem okul okumazsan zengin olamazsın okul okamazsan inşaatta çürürsün diyolar ama ben başarırsam ailemin yanıldığ ını kanıtlamış olurum bu yüzden pes etmek yok kendine güvenin varsa yaparsın :)
@hodelhedot
@hodelhedot Жыл бұрын
Kardeşim lise üniversiteyi yalnızca para kazanma aracı olarak görme önemli olan eğitimli bir insan olmak bunu zamanla daha iyi anlarsın zaten
@mustafa4onal
@mustafa4onal Жыл бұрын
​@@hodelhedot üniversite artık eğitim de vermiyor sadece vaktinden çalıyor
@yavuzselimkurtoglu6000
@yavuzselimkurtoglu6000 Жыл бұрын
Abi bilgilendirme için teşekkürler. Eğitim videoları gelsin abi
@nalanhelvaci5068
@nalanhelvaci5068 Жыл бұрын
nereye yazacagımı bilemedim.asker kızı olarak gurur duydum.Lakin ben sizin kadar genç değilim ama e ticareti öğrenmek ve yapmak istiyorum.Ama ne derecede yapabilirim bilmiyorum.ve siz benimle ne kadar ilgilenebilirsiniz onuda bilmiyorum.seminere kayıt oldum ama nerden dahil olacagımı dahi bilemedim.ben biraz zorum galiba sizin için
@okanklc5923
@okanklc5923 Жыл бұрын
merhaba dropshiping hakkında ödeme yöntemleri hakkında bir video gelebilirmi acaba?
@Oliveire130
@Oliveire130 7 ай бұрын
Kripto para ticareti yapmayı öğrenme motivasyonunu ve dürtüsünü hissediyorum. Piyasayı anlamak için kademeli adımlar atıyor olsam da meşru bir komisyoncuyu nerede bulabilirim? Daha sonra hesabımı yönetecek ve bana nasıl ticaret yapılacağını da öğretecek.
@lucas12884
@lucas12884 7 ай бұрын
ilginç Evet, Bay Midario ile temas halindeydim, onun iş ahlakını seviyorum ve hala Bay Midario ile çalışıyorum. Yönteminizi uyguladıktan sadece birkaç hafta sonra 2.000 $'dan 11.610 $'a çıktım
@Oliveire130
@Oliveire130 7 ай бұрын
.Yatırımlar yoluyla nasıl kar elde edileceği konusunda rehberlik istiyorum. Gerçekten ihtiyacım var. Bay Midario ile nasıl iletişim kurabilirim?
@Oliveire130
@Oliveire130 7 ай бұрын
teşekkürler az önce kendisine telegramdan bir mesaj gönderdim ve çok iyi yanıt verdi.
@futbolkrali8207
@futbolkrali8207 Жыл бұрын
Upworkte parayı almak için papara hesabını IBAN olarak atarsam ceza gelir mı lütfen cevap verin
@jazzedtv8019
@jazzedtv8019 Жыл бұрын
Abi laptopum yok telefondan dropship yapabilirmiyim yoksa laptop şartmi
@burakbakitt
@burakbakitt Жыл бұрын
14 yaşında ne yapılır ki
@serkan508
@serkan508 Жыл бұрын
E-Ticarete başlamak isteyenler için mükemmel bir video olmuş kralsın abim
@serefgenc9708
@serefgenc9708 Жыл бұрын
gerçekten takdir ediyorum seni emeğine yüregine bilgine sağlık
@abdulmecidcoskun1969
@abdulmecidcoskun1969 Жыл бұрын
Son zamanlarda izlediğim çok kaliteli videolardan birtanesi
@kerembasbuga248
@kerembasbuga248 Жыл бұрын
Uyarın ve gerçekten bilgilerin için teşekkürler abi
@Baran-fe9oo
@Baran-fe9oo Жыл бұрын
Sürekli seni takip ediyorum gerçekten cok yararli ve faydali senin verdiğin bilgileri ne okuldan nede başka biyerde aliyorum senin sayend hayatim degisti abi gerçekten dediklerini yaparsaniz hayatiniz 1 2 ay içinde çok değişeceğini farkedeceksiniz.
@orhankartal2413
@orhankartal2413 Жыл бұрын
Hangilerini yapıyorsun dostum
@BKesitler
@BKesitler Жыл бұрын
Selamünaleyküm admin bu kanalı 9 Haziran 2023'te açtım sürekli hiç usanmadan hiç sıkılmadan her gün ayrı ayrı içerik üretmeye başladım ve 1 ay sonunda 1.5bin aboneye ulaştım Ki halen abone gelmeye devam ediyor bu videoyu 16 temmuz 2023 pazar günü saat 13.45 geçe izledim ve düşündüm ki sizin videoda koyduğu nuz 3 tane Kuralı ben yapa bilir miyim bu konu ile ilgili bana yardımcı ola bilir misiniz 🙏
@Eashly0055
@Eashly0055 Жыл бұрын
Merhaba Bende Ticarete Girişime Başlamak istiyorum. Dedigin ''Drop Shıppıng'' Uygulamasında bir yaş sınırı var mıdır ? Alım satım yapmayı düşünüyorum
@UsTa.77
@UsTa.77 Жыл бұрын
Abi iyi hoş diyosunda ben aylardır shopifya başlamak istiyorum ama bi tane başlama videosu izleyemiyorum sayfa açması falan olan video bulsam bende yarından başlarım, site kurulumu ücreti falan o hakta bişeyler istiyoruz
@muzikmuzik-yi3sd
@muzikmuzik-yi3sd Жыл бұрын
Benimle iletişime geçebilir misin birbirimize Fikir alışverişinde bulunabiliriz.
@Mirliva27
@Mirliva27 Жыл бұрын
İzlediğim bu videolar Arasında İnsanların birşey yapmasını Gelişmesini içinde kendi cevheri bulmasını kendi kalbinle yürekten isteyen kişisiniz. Ben de bireyler yapmak istiyorum mazeret üret ek istemiyorum ama Laptobum olsa Bende önerdiğiniz gibi Satış ve yapmak ve kendimi geliştirmek isterim. Gerçekten ihtiyacım olan birşey siz görmiyeceksiniz zaten İnşallah Laptop alıp Başarılarını Gerçekleştireceğim Bu videoların yenisi gelsin İyigünler.
@dunya7801
@dunya7801 Жыл бұрын
İnanılmaz iyi bir video teşekkürler👌
@huseyintalha1491
@huseyintalha1491 Жыл бұрын
Abi dropshipping e girmek istiyorum fakat yaşım 17 yapan biriyle konuştum yaşın 18 olunca yap okulun bitince yap dedi doğru mu?
@cinardemir1132
@cinardemir1132 Жыл бұрын
benim gözümü açtin gerçekten simdi bunun için çabaliyorum umarım başarılı olurum. iyiki varsın
@region34347
@region34347 Жыл бұрын
Ne oldu sonu
@cinardemir1132
@cinardemir1132 Жыл бұрын
@@region34347 su anda çalışıyorum ek gelir sağlayacağım işim var. 0 da değilim çabalıyorum
@region34347
@region34347 Жыл бұрын
@@cinardemir1132 para kazaniyormusun yani
@cinardemir1132
@cinardemir1132 Жыл бұрын
@@region34347 evet
@region34347
@region34347 Жыл бұрын
@@cinardemir1132 gercektenmi yardımcı olurmusun banada
@lahmacunalanyasuo6672
@lahmacunalanyasuo6672 Жыл бұрын
bu videodan sonra düzenli olarak amazon mağzama günde 50 ürün yükliycem ve sabah kalkarken telefonda aptal aptal shorts videoları izlemiycem spor yapıp büyüyüp kaslı olucam yaşıtlarımdan farklı olucam ve o motoru alıcam tşkler
@coldem23
@coldem23 Жыл бұрын
@Aslanoglu TR trafik çekmenin en iyi yolu ne tiktok ve instegramda gelişemiyorun ne yapmalıyım
@lahmacunalanyasuo6672
@lahmacunalanyasuo6672 Жыл бұрын
trafiği nasıl çekicem baede yüklüyorum ürünlerimi
@Aleynafalan
@Aleynafalan Жыл бұрын
Peki ya bir şey diyeceğim. Şimdi dropshipping yaparken kargo işini nasıl yapacağız yani ben sadece parayı alıp Amerika da ki adama ürün gödnericeksem bunun sadece kargo fiyatı olacak deği mi? yada komisyon kesecek?
@kadirercan1639
@kadirercan1639 Жыл бұрын
Çok teşekkürler Batu z senin sayende günde 1.000 $ kazanıyorum. Bazı günler 5.000 $ kazandığım bile oluyor. Diğer insanlar mal gibi okul okumaya 9-5 işte çalışmaya devam etsin. Halbu ki onlarda senin videolarını izleseler anında milyoner olacaklar ama akılsızlar işte.
@emrekose2915
@emrekose2915 Жыл бұрын
Hadi canım
@nedensaltesiyogk6716
@nedensaltesiyogk6716 Жыл бұрын
Evet Okul okuyasım yok artık nerdeyse bitti o istek..
@hilmi7260
@hilmi7260 Жыл бұрын
Batu sizi bu yorumları yazmak için parayla mı tutuyor amk hiç inandırıcı gelmiyorsunuz
@bynkarakalem
@bynkarakalem Жыл бұрын
Anlat reis bizde olalim
@bahadrilbey4209
@bahadrilbey4209 Жыл бұрын
Abi bana biraz yardımcı olurmusun
@Batu.z
@Batu.z Жыл бұрын
Bir haftada sıfırdan internetten maliyetsiz bir şekilde para kazanmaya başlamayı öğrenmek istiyorsan 👉 www.dijitalakademi.app/
@mezlap
@mezlap Жыл бұрын
Sadece bi' soru soracağım çok basit cevap verirsen sevinirim madem çok zenginsin yani 500 bin dolarları falan görüyorum diyorsun Neden youtube reklamların açık ve neden bizlere eğitim verirken 250$ gibi bir meblağ alıyorsun çok basit iki soru sordum çok basit cevaplarsan sevinirim
@vahsi5234
@vahsi5234 Жыл бұрын
Abi 250 dolar gerçekten çok fazla biraz indir lütfen oyrenciyim eyitime katılmak icin para bulamiyorum lütfen biraz indir veya bir süreliğine bedava yap
@Batu.z
@Batu.z Жыл бұрын
Bu videoyu tam olarak tekrar izleyin. kzfaq.info/get/bejne/sK9orbCIptiYeHk.html
@vahsi5234
@vahsi5234 Жыл бұрын
@@Batu.z abi haklısın herkes gelmemeli ama gerçekten 250$ 4500 türk lirasına eşit ve ben bu parayı imkanı yok bulamam oyrenciyim ve benim bunun için Babamın maaşınin yarısını almam gerek ki böyle birşey yapamam lütfen bana yardımcı ol
@vahsi5234
@vahsi5234 Жыл бұрын
@@Batu.z abi lütfen yardım et sen benim son şansım sin
@gamemaresi
@gamemaresi 11 ай бұрын
Video adamın izlediğim ilk videosu ve aşırı aşırı kritik noktalara değinmiş ben kitaplarla makaleler ile boğuşurken hepsinin anlatmak istediği konuyu adam çoğu yeri teğet geçerek anlaşılabilir bir dilde anlatmış.
@cemaleskisoy3359
@cemaleskisoy3359 Жыл бұрын
Başkan akademiye üçretlı üçretsiz fark yok nasıl katılabiliriz
@Furkan_GK
@Furkan_GK Жыл бұрын
Türkiye'den Almanya'ya Almanya'dan Hollanda'ya efsane bir hayatın içinde, şuan evimin önünde eskiden hayalini kurduğum yarış motoruna şimdi sahip olup deli gibi para kazaniyorsam hepsi senin sayende Batu abim
@kanuni2235
@kanuni2235 Жыл бұрын
Nasıl başardın
@Batu.z
@Batu.z Жыл бұрын
Kardesim 👊🏼
@tahsindenizkartal7408
@tahsindenizkartal7408 Жыл бұрын
Ne kadar zamanını aldı
@mehmetakifozcelik1054
@mehmetakifozcelik1054 Жыл бұрын
En son yorumunda 12 gün önce, 5 ay sonra yurt dışına açılıp deli gibi para kazanacağını söylemişsin. 12 günde mi oldu bunlar helal be hahahahahahahahha
@antifeminist11
@antifeminist11 Жыл бұрын
Batu abi bak etkileşim yapıyorum yorumumu silme api. Çok winnersın api biz loserız
@yakupdemir7454
@yakupdemir7454 Жыл бұрын
Son 7-8 yıldır herkesin bu yıl en çok kazandıracak internet üzerinden işler diye çekip ettiği videoların tekrarı olmuş ama yine de emek var.
@alicevik2481
@alicevik2481 Жыл бұрын
Upwork te bir teklif kabul edilince bildirim gelir mi?
@aycagungormez5614
@aycagungormez5614 Жыл бұрын
Uzun zamandır düşündüğüm ama nereden başlayacağımı bilmediğim konularda tokat gibi geldi. Ben de aşağı yukarı benzer düşüncelerdeydim.
@Shero-qr7rm
@Shero-qr7rm Жыл бұрын
Abu binaries yapmak icin banka hesabin gerek var dimi
@OFazeX
@OFazeX Жыл бұрын
Dijital akademiye katılmak istiyordum faka ücretli olduğunu hiç düşünmemiştim mecbur başka öğrenim kaynakları bulucam daha yaş 18 başarılabilir
@oyunavcs3856
@oyunavcs3856 Жыл бұрын
Merhaba hocam seni yıllardır takip ediyörum. Shopify magazasi actim Senin sayende
@dunyannenleri1402
@dunyannenleri1402 Жыл бұрын
Birde seminer önümüzdeki hafta mı yapılacak hangi platformlardan katılabiliriz
@sweetandpastries1433
@sweetandpastries1433 Жыл бұрын
Sizin gibi akilli insanlara herzaman saygim sonsuz tebrik ediyorum basarilar diliyorum👏
@MustafaKaracaTR10
@MustafaKaracaTR10 Жыл бұрын
Abi okadar çok istiyorum bu işleri ögrenmek istiyorum ki bir türlü beceremiyorum nerede nasıl ne şekilde yapabileceğimi.
@sadecesomebody
@sadecesomebody Жыл бұрын
İş için başvurmak istiyorum nerden size ulaşabilirim
@ozgurcekic3673
@ozgurcekic3673 Жыл бұрын
Önce seninle Aynı kafada olduğumu Düşündüm daha sonra tek farkının senin farkındalığının ve zamanının çok değerli olduğunu sonuna kadar hissettim
@motivation_stree
@motivation_stree Жыл бұрын
Senin izinde ve yola çikmiş bulunmaktayim abi çok yarayişli video bu arada
@mustafaberkenhanilci2435
@mustafaberkenhanilci2435 Жыл бұрын
Bir yerden başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
@Esatoktyyldrn
@Esatoktyyldrn Жыл бұрын
Benim bu dropshipping modellemesinde aklımda tek soru işareti bırakan kısım kargolama bölümü, açıklayabilecek varsa sevinirim
@yakupsats3597
@yakupsats3597 Жыл бұрын
Kardeşim çok teşekkür ederim gerçekten insanlara çok yardımcı oluyorsun inşallah herkes anlar bir gün saygılar😊
@evdekalturkiye1600
@evdekalturkiye1600 Жыл бұрын
abi eğitimi satın alamadım ücretsiz nasıl gelişebilirim
Batu Z KİMDİR? Artık Doğruyu Söylemek Zorundayım 😓
27:48
КОМПОТ В СОЛО
00:16
⚡️КАН АНДРЕЙ⚡️
Рет қаралды 30 МЛН
УГАДАЙ ГДЕ ПРАВИЛЬНЫЙ ЦВЕТ?😱
00:14
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 4,1 МЛН
НРАВИТСЯ ЭТОТ ФОРМАТ??
00:37
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 6 МЛН
아이스크림으로 체감되는 요즘 물가
00:16
진영민yeongmin
Рет қаралды 62 МЛН
11 Pasif Gelir Fikri | Oturduğun yerden 5.000$ kazan 🤩
12:56
Hikmet Anıl Öztekin
Рет қаралды 1,3 МЛН
TRENDYOL'DA HAFTADA 200.000 TL KAZANIYORUM
41:41
Tuger Akkaya
Рет қаралды 458 М.
İSTİFA ETTİ, E-TİCARETTE İLK 4’E GİRDİ
17:58
Tuger Akkaya
Рет қаралды 246 М.
MİLYON DOLARLIK BİR GÜN @Batu.z #batuz
19:48
Batu Z
Рет қаралды 107 М.
Para Harcamadan DOLAR KAZANMA
9:05
Dolar Getiri
Рет қаралды 10 М.
Küçük paralarla nasıl zengin olunur? | Mert Başaran anlattı...
41:20
Cansu Canan Özgen
Рет қаралды 416 М.
КОМПОТ В СОЛО
00:16
⚡️КАН АНДРЕЙ⚡️
Рет қаралды 30 МЛН