2024.06.19. Soroksár állomás átépítés alatt, avagy nagyon nem halad a BuBe-projekt Budapesti szakasz

  Рет қаралды 8,953

Becsky András

Becsky András

11 күн бұрын

Kommentált FullHD videó!
Január óta nem jártam Soroksár állomáson, és be kell valljam nem estem hasra az építkezés fél éves előrehaladásától. Borzasztóan lassan halad, mindezt úgy, hogy az elővárosi vonatok közlekedése 2022.05.01. óta szünetel. Azaz ha nem húznak bele, akkor itt 2025-ben sem lesz kánaán, sőt! A liftaknák és az aluljáró már szerkezetkészek, a peronok viszont még sehol, kizárólag az első vágány mellett épült meg az SK+55-ös peron szegélye. Jelenleg az állomás átépített 2. vágányán zajlik a forgalom a BILK és Ferencváros között, a BILK vonala pedig egy jó ideig a 150-es vonal jobb vágányán halad az állomás végponti (déli) oldala után. Soroksár és az Ócsai úti felüljáró között pedig még nem nagyon épültek meg az új vágányok, holott a régiek már egy éve 2023 júniusában el voltak bontva. De hát hová lenne az a nagy kapkodás, végülis csak az egész déli aggló szív ezerrel. Ha már ott jártam ránéztem a Burma vágányra is, de sajnos alig látni már, tavaly óta nagyon benőtte a gaz. BecsVision 2024
Ez egy FULL HD 1080p videó. Érdemes a minőséget beállítani a fogaskeréknél!!
Amennyiben támogatnád a munkámat, illetve a régi 8mm-es némafilmek digitalizálását: www.paypal.com/paypalme/Becsk...
Winyókra és külső boxokra mindig szükség van, a videók jó minőségben és duplikáltan való tárolása iszonyat tárhelyet kíván! Ez egy ilyen bringa.
Köszönettel:
Becs

Пікірлер: 37
@qwerte9
@qwerte9 8 күн бұрын
Én Soroksáron lakom, látom hogyan épülnek a dolgok errefelé. Azt vettem észre, hogy van amikor egy hét alatt teljesen más a környék, felhúznak pár kilométer sínt, vannak jelentős földmunkák az alépítményben, stb., szóval jelentős haladás látható. Majd utána hónapokig nem történik semmi, minden változatlan marad. Lacházáig bejártam a vonalat, a Haraszti csatornahídtól kifelé egészen jól nézett ki már a helyzet. Hogy egy év múlva itt már járni fog-e a vonat az jó kérdés. (Fog csúszni ...) Ősszességében van ahol jól haladnak, van ahol nagyon nem. Ha nagyon belekezdenek valamibe, akkor egész gyorsan át tudják változtatni a környéket. Időarányosan még nem is annyira tragikus a helyzet, de valóban nagy probléma, hogy 160 km-en építkeznek egyszerre, és nem lett szétdobva 3-4 ütemre az egész. Köszönöm a munkádat, illetve a többi másik videósét is, hogy látom az updateket mi folyik az építkezésen.
@boyrezy6524
@boyrezy6524 9 күн бұрын
Becsky úr !!! Ez nem arról szól hogy hamar kész legyen bakker ==>> hanem hogy mindig lehessen pénzt kérni ==>> EZT IS ME-SZAROS LŐLŐKE CÉGE CSINÁLJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
@ami9675
@ami9675 9 күн бұрын
Kedves András! Én itt lakom Soroksáron és teljesen le vagyunk döbbenve, hogy eltelik úgy hónap, hogy egyetlen kapavágás nem történik. Be lettünk hülyítve, hogy lesz egy közúti aluljáró a Tárcsás utcai és a vecsési úti vasút-közúti átjáró helyett, de sehol SEM lehet látni, hogy az épülne??? Gyakran hetekre lezárják a Tárcsás utcai átjárót, s ezzel szétvágják Soroksár két részét, hiszen a vasúton túli területek, Soroksár-Újtelep csak Pesterzsébet felöl elérhető. A közügyek intézése, pl: személyi igazolvány elkészíttetése egy 10 perces út helyett 2 órába kerül. Siralmas az a trehányság, ahogy ezt építik! Látva a 150-s szakasz többi állomásának építését olyan lassan épül itt minden, hogy nem biztos, hogy megérjük az átadását. Kérlek, nézz utána, hogy egyáltalán épül-e a közúti aluljáró? a szentlőrinci út jobb oldalán hatalmas földkupacok, betontörmelék halmok nőttek ki a föld fölé, de honnan ki tudja? Embert nem látn, így még kérdezni sem lehet! Volt egy önkormányzati képviselő, aki ígért mindent, végül az Önkormányzati ülésekre sem ment be! Tudjuk és látjuk, hogy máshol a vasút építése félelmetes sebességgel halad, kétvágányú fővonali vasúti hidat cserélnek ki 3 munkanap alatt, de ennyire le vagyunk maradva??? Köszi.
@KisgergelyA
@KisgergelyA 7 күн бұрын
Az aluljáró egy része már kész van, az állomás épületétől délre, a Vecsési úti átjáró közelében.
@ami9675
@ami9675 7 күн бұрын
@@KisgergelyA No ma megint elsétálok arrafelé. A gyalogos aluljáró tömbjeit lejet látni, de a közútit én nem vettem észre. De, igazán szégyen, hogy ilyen lassan halad az építkezés. Persze ha csak 10 melós dolgozik, akkor érthető, hiszen kell ember lacházára, s mindenfelé. Ide nem jutott!
@zoltancsanadi9012
@zoltancsanadi9012 9 күн бұрын
Két hetenként járok ki de én se látom a haladást! Se dunaharasztin! De viszont taksonyban már igen!
@herbaklaszloherla8910
@herbaklaszloherla8910 8 күн бұрын
Szuper videó volt Andris én is tervezem a megörökitését a felújítás akkor csak munka mellett nehéz időt szánni rá még ez a meleg nagyon ki veszi az energiákat.
@istvanpeterkovacs730
@istvanpeterkovacs730 9 күн бұрын
Itt-ott, ahol azt mondtad, hogy már lent van a második esetleg harmadik vágány, ott is volt néhány szakasz, amelyen csak le volt dobva a sínszál. Lehet, hogy ott volt a betonalj, de nem volt rögzítve, borzalmasan hullámos volt minden dimenzióban. Sőt az Ócsai úti felüljárótól dél felé, a lent lévő betonaljas sínek “minősége” is kritikán aluli. Ez 160 km/h-ra alkalmatlan, de 100-ra se lesz alkalmas. Ok! Ez az építés egy szakasza, amihez nem értek, de könyörgöm, lerakják és hetekig, hónapokig úgy marad.
@tamasszabo9071
@tamasszabo9071 8 күн бұрын
Kínai vendégmunkások segítség is van, két műszakban is lehetne csinálni. Akkor lenne haladás az építkezéssel, és mihamarabbi befejezésse. 26-os választásokig nem lesz kész, akkor majd megy a kapkodás ezerrel.
@gdobos76
@gdobos76 8 күн бұрын
Hát igen... ha a főmufti focimaki akkor ez van, ha vasútmaki lenne akkor már TGV-ink is lennének :D :D S már elnézést, de amúgy meg ha a nép ezeket x-eli be mindig, akkor meg is érdemlik..
@attilagere6186
@attilagere6186 8 күн бұрын
Ha lehetne fogadást tenni, ki mire tippel? Előbb termel áramot a hálózatba Paks II vagy előbb indul menetrendi forgalom a 150-es vonalon 160-as pályasebességgel?
@szepesidavid6905
@szepesidavid6905 8 күн бұрын
Szerinted egyszerűsitené a dolgokat ha még meglenne a Nagy-Burma? Szerintem butaság volt megszüntetni és hagyni leépülni , 2001-ben is milyen jó hasznát vették.
@szaki73
@szaki73 9 күн бұрын
Pesterzsébet... 0 dolog történt.
@jozsefm2043
@jozsefm2043 9 күн бұрын
Szerintem soha nem lesz kész ez a projekt!
@Zoli049
@Zoli049 8 күн бұрын
Ennek szerintem az volt a lényege, hogy valaha is elkészüljön. 🙂 Máshol már el lenne felejtve.
@attilazoltanslezak
@attilazoltanslezak 8 күн бұрын
Elvileg 2026-ra lesz kész az egész cucc. Választásokra virìtani kell.
@becskyandras
@becskyandras 8 күн бұрын
4 év! Hát gratulálok! A világ leglassabb épitkezéseinek egyike a budapesti agglóban! Hajrá narancsköd!!!😪😪😪
@zsoltmaros1475
@zsoltmaros1475 3 күн бұрын
Kína adja a pénzt, Mészáros építi. 2025. ősz a jelenlegi határidő. 2026-ban lesz választás, talán addigra elkészül.🤔
@stevensteven5109
@stevensteven5109 7 күн бұрын
Alkalom adtán érdemes szóba elegyedni magasabb beosztású pályamunkásokkal. Sok döbbenetes információt el lehet csípni, és ezek fényébe kitisztul a kép. Egyes információk szerint ez nem mostanában lesz teljesen kész. Kezdetben dízelezés lesz vélhetően sokáig... És ami már most biztos, hogy délegyházától felfele végig "80H korlátozás" lesz érvényben egész addig míg 100%-ban kész nem lesz fizikailag és adminisztratíve is.
@SGZoli1
@SGZoli1 8 күн бұрын
Az esztergomi vonalat is 6 évig csinálták. Mire ez elkészül, nem lesz jármű, ami menjen rajta.
@rjb125
@rjb125 6 күн бұрын
03:44 - Betontalpfa! 😆😄
@csepelpeti6079
@csepelpeti6079 8 күн бұрын
A Kunszentmiklóstól lejjebb lévő szakasszal is jobban haladnak, Soltszentimrén már az esőbeállók,az új peron,a peronra vezető akadálymentes rámpa helye is megvan,meg az átjáró is kész van,a gyalogátjáró is meg a síneket elválasztó korlát is,sokat haladtak a vidéki szakasszal,de remélem hogy 2026-ra kész lesz,akik okoskodnak azok inkább hallgassanak hogy ez nem lesz kész soha még tíz év múlva sem,prolik az ilyenek,én szerencsére csak Soltszentimre és Fülöpszállás között használom most gyakrabban az 1115-ös vonatpótló Volán járatot,mert Fülöpszállástól Kecskemét irányába haladok tovább és hál Istennek nem Pestre!
@user-vs5yl6uz1r
@user-vs5yl6uz1r 8 күн бұрын
Még 10 év múlva sem fog elkészülni. Ez az egész projekt egy baklövés.
@rjb125
@rjb125 6 күн бұрын
Mi az a "bilk" ??
@nattis83
@nattis83 5 күн бұрын
Budapesti Intermodális Logisztikai Központ - Soroksár déli hátáránál található
@scattyweb
@scattyweb 6 күн бұрын
Bezzeg a Gubacsinál megy a meló, de ezt emlitetted is!
@szaki73
@szaki73 9 күн бұрын
2027-28-ra mondta a kalauz, az utolsó napokon.
@dusty.7792
@dusty.7792 9 күн бұрын
Eközben a 120-on a Szabadkígyós bez. - Kétegyháza kiz. szakaszt leszámítva kb. teljesen kész vannak a beruházással. Minden csak akarat kérdése...
@user-iq5kr5sp7d
@user-iq5kr5sp7d 5 күн бұрын
A legfontosabb kimaradt az,hogy a Vecsés út aluljárója hol épül és hol tart az építkezés ! Az új demokrácia 34.évében úgy építkezünk mintha a szocializmus építenénk ! Itt tart 2024 -ben a hazai vasútépítés ! Ez szégyen !
@gaborhajnal6159
@gaborhajnal6159 9 күн бұрын
Nyugdíjba mész kész lesz! Mit lázadsz? Eltelik az életed? Kit érdekel? Gondolják mások, pl. a főnökök.
@kernaiernone9518
@kernaiernone9518 9 күн бұрын
Már elnézést, de nekem most nincs időm ilyesmire. Majd megnézem, ha lesz időm.
@boyrezy6524
@boyrezy6524 9 күн бұрын
Becsky úr !!! Ez nem arról szól hogy hamar kész legyen bakker ==>> hanem hogy mindig lehessen pénzt kérni ==>> EZT IS ME-SZAROS LŐLŐKE CÉGE CSINÁLJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
버블티로 체감되는 요즘 물가
00:16
진영민yeongmin
Рет қаралды 78 МЛН
Haha😂 Power💪 #trending #funny #viral #shorts
00:18
Reaction Station TV
Рет қаралды 14 МЛН
A Világ Leggazdagabb Országának Sötét Titka
14:33
Tízes Lista
Рет қаралды 130 М.
Kipróbálom a CAF villamost
32:31
Winkler Róbert
Рет қаралды 43 М.
Dupla Nohabos terheléses vizsgálat a Gubacsi hídon
6:41
Andras Kisgergely
Рет қаралды 4,3 М.
Aszód-Tura: Élcelődés a halállal
28:04
vdszsz
Рет қаралды 165 М.
A leghihetetlenebb módon elhagyott vonatok
9:01
Pandora HU
Рет қаралды 192 М.
Németh László mozdonyvezető UTOLSÓ SZOLGÁLATA!
17:58
Hárman a pályán
Рет қаралды 72 М.
ÉRKEZNEK AZ ÚJ DÍZELMOZDONYOK A MÁV-HOZ?!
3:09
TMIX
Рет қаралды 21 М.
Choose a car for Daughter ❤️ #car #automobile #viral
0:16
Drive Vibes
Рет қаралды 2,7 МЛН
ПРУЖИННЫЙ ДВИГАТЕЛЬ - Как это устроено?
12:03
Front Tractor Tire Project #project
0:51
SB Skill
Рет қаралды 16 МЛН
transmission    gear box  #automobile #熱門
0:10
Amazingproduction
Рет қаралды 8 МЛН