2024’de YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER! YENİ DİZİLER LİSTESİ!

  Рет қаралды 6,939

Dizi NEWS

Dizi NEWS

2 ай бұрын

#kızılcıkşerbeti #showtv
Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugün sizlerle birlikte 2024 yayınlanacak dizileri izleyelim videolarımızı izleyerek beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler iyi seyirler diliyorum hoşçakalın sevgiler !!!!
Atv ekranlarının 2024 de izleyicisi karşısına çıkaracağı Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncu kadrosunda Büşra Pekin, Aslıhan Malbora, Akın Aközü ve Halil Babür b,likte yer alacak. Çocukluktan beri arkadaş olan Kılıç ve Ela’nın imkansız aşk hikayesinin anlatılacağı Yaban Çiçekleri dizisi 2024’ün yeni dizileri arasında en çok meral edilen dizi olacak.31 Ocak Çarşamba akşamı yayına başlayacak olan Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Sinem Uslu, Sinan Tuzcu yer alacak Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senarist olarak yer alacağı dizi önce trt 1 de sonra da Tabi’de yayında olacak.Yayınlanacağı kanal belli olmayan ancak çekemlerine başlanan Aşkın Pusulası dizisinin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ali Sürmeli, Engin Öztürk, Büşra Develi, Levent Ülgen gibi isimler yer alacak. Alim Yapım tarafından çekişecek Aşkın Pusulası dizisinde Alperen Duymaz Cihan Baran karakterine hayat verirken Büşra Develi de Elmas karakteri ile yer alacak
Trt 1 ekranlarında 2024 de ekranlarda olacak Kara Ağaç dizisinin oyuncu kadrosunda Olgun Şimşek ve Emre Kıvılcım başrolde yer alacak. Ağalık sisteminin olduğu 1970’li dönemleri anlatacak Karaağaç dizisi Kapadokya’da çekilecek. Kara Ağaç dizisinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren otururken aktif olarak Trt 1’e Gönül Dağı’nı çeken Köprü Film dizinin yapımcısı olacak.Trt 1 ekranlarının 2024 de ekranlara gelecek bir başka dizisi de Kül Masalı dizisi olacak. Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Güneş, Gizem Kala Kül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak. Metin Balekoğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı Kül Masalı dizisinin senaristi ise Nehir Aytamay olacak.Batuhan Demir, Deniz Çatalbaş, Betül Şahin’in başrolünde yer alacağı Aşk ve Gurur dizisi günlük dizi olarak 120 bölüm şeklinde izleyicisi karşısında olacak. Aşk ve Gurur dizisinde Tolga ve Mercan’ın aşk hikayesi anlatılacak.Atv’nin 2024’ün ilk gecesinde yayın hayatına alacağı Yıldızlar Bana Uzak dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Kıratlı, Furkan Andıç, Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Murat Daltaban ve Evrim Doğan yer alacak. Bir pazar dizisi olarak adlandırılan Yıldızlar Bana Uzak dizisinde yapımcı 03 Medya ve Ortaks Yapım olacak. Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Güneş ve Rüzgar’ın aşk hikayesi izleyici ile buluşturulacak.2024’ün en çok merak edilen dizilerinden biri de Senden Önce dizisi olacak. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrol olarak yer alacağı Senden Önce dizisinde İbrahim Çelikkol’un yerine yakışıklı oyuncu Alp Navruz’un da ismi çokça geçiyor. Serdar Gözelekli yöneteceği dizinin senaryosunu Erkan Birgören yazacak.

Пікірлер
Новая Невеста 5 Серия (Русский Дубляж)
36:51
Новая невеста - Yeni Gelin
Рет қаралды 36 М.
Разбудила маму🙀@KOTVITSKY TG:👉🏼great_hustle
00:11
МишАня
Рет қаралды 3,2 МЛН
I PEELED OFF THE CARDBOARD WATERMELON!#asmr
00:56
HAYATAKU はやたく
Рет қаралды 35 МЛН
Jing Bo Ran And Tan Song Yun (Road Home) Real Life Partner 2024
2:31
Only Celebrity World
Рет қаралды 285
8. Gün 2. Bölüm (FULL HD)
2:01:18
8. Gün
Рет қаралды 137 М.
Büyücü Şeyhmuz'un Laneti   Mardin'de Korkunç Olaylar.
2:23
Land of Fear
Рет қаралды 40 М.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm @trt1
2:20:44
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
Рет қаралды 1 МЛН
En Çok İzlenen Sahneler #3 - Nefes Nefese
36:16
Nefes Nefese
Рет қаралды 475
Seni Sevdiğim Güne Lanet Olsun 😠 | Kara Sevdam Hint Dizisi 156. Bölüm
10:59
Kara Sevdam Hint Dizisi - Meri Aashiqui Tum Se Hi
Рет қаралды 315
Разбудила маму🙀@KOTVITSKY TG:👉🏼great_hustle
00:11
МишАня
Рет қаралды 3,2 МЛН