2024: Mi várható a Vatikánban? - Isaac Newton, Szent Malakiás és Pio atya a pápaság jövőjéről

  Рет қаралды 56,179

Hetek

Hetek

6 ай бұрын

Exkluzív tartalmakért kérjük csatlakozzon a Hetek Podcast Támogatói Körhöz
/ @hetek
A pápa 2023-ban magyar származásúnak nyilvánította Szent Mártont, aki többek között Franciaország hivatalos védőszentje. Tévedésről azonban szó sincs: Ferenc nyilatkozata egy nagyszabású európai rekatolizációs programba illeszkedik. Vannak, akik a Vatikán növekvő érdeklődését Magyarország iránt - amelynek része volt az április végi pápalátogatás is - egy másik magyar vonatkozású katolikus jövendölésnek tulajdonítják, amely a II. János Pál által 2002-ben szentté avatott Pió atyától származik. A kezén stigmákat - Krisztus sebeit - viselő, már életében szentként tisztelt olasz szerzetes a következő sorokat vetette papírra: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük.”
Vannak, akik szerint ez a bizonyos madár egy magyar pápa lehet. Következő adásunkban foglalkozunk majd a 12. században élt ír püspök, Szent Malakiás pápalistájával, amelyen a soron következő - és egyben utolsó egyházfő a Petrus Romanus, vagyis Római Péter nevet viseli. Mindenesetre Pió atya jövendölése joggal táplálhatja azok reményét, akik hisznek a magyarok (egyház)történelemformáló szerepében. A Pió-prófécia ugyanis így zárul: „Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” - írta.
Kapcsolódó adásaink a Vatikán és a pápaság titkairól:
Ferenc pápa és vatikáni konkordátumok sötét története
• Ferenc pápa és vatikán...
Szent Malakiás ősi listája a Vatikán végzetéről: magyar lesz az utolsó pápa?
• Szent Malakiás ősi lis...
A kelta láncszem: Szent Patrik, a Merovingok, a koronázási kő és Malakiás listája
• A kelta láncszem: Szen...
Ferenc pápa útja: Bergoglio, a diktatúra és a jezsuiták titka
• Ferenc pápa útja: Berg...
Jezsuiták, a globalizmus első élcsapata
• Jezsuiták, a globalizm...
Titkos háború a Vatikán feletti hatalom megszerzéséért - a Sankt Gallen-i maffia
• Titkos háború a Vatiká...
Az EU csillagainak rejtélyes szimbolikája és a Mária-kultusz
• Az EU csillagainak rej...
Kövess bennünket:
Facebookon: / hetek
Instagramon: / hetek.hu
Soundcloudon: / hetek-magazin
és online is: www.hetek.hu

Пікірлер: 117
@5127Sarah
@5127Sarah 6 ай бұрын
Hálásan köszönöm. Nagyon érdekes, reméélem, hogy a kutatók még több csodára lelnek majd.
@katalinlenky3322
@katalinlenky3322 6 ай бұрын
Miután az ország tele van 3-4000 éves szkíta halomsírral és tudjuk, hogy itt volt a Szkíta birodalom nyugati határa, a szkíta lovastemetkezés pedig a kereszténység felvételéig szokás volt, ez nem meglepő. Csak ezt nem tanították a töriórán....
@csabanebodor
@csabanebodor 6 ай бұрын
Az igazi Tanokat a régi Őseink tanították a jó Isten hűsègéről és az iránta érzett szeretetről. A moszani Egyház a hamis és nem a réginek titúlált Pogány Egyház!!!! Valóban,Magyarország régen kiérdemelte a jó Isten végtelen szeretetét és tiszteletét a cselekedeteivel!!!!♥️🐝😇. A mostani Magyarság nahytöbbsége,sodrodik a sokszínű Politikai ladikban!!!! Odahúzok,ahol jó alapon. Egy lóvat nem lehet egy seggel meg ülni,de két Úrat sem lehet egyszerre szolgálni!!!! Vagy a jó Isten igaz ügyét kőveti,vagy a hinta-palinta ingatag Júdás Ügyét szolgálja!!! Az útóbi,tiszavirág életű.Rendeszerek,jönnek,mennek és a jó Isten sem alszik!!!! Mindent lát és hall.Minden embert odasoról,ahova való!!!!! A Ferenc Pápát nem tartom egyenes embernek,ha nem megalkúvó hinta-politikája van az igaz hitről!!!! Bórt iszik és.vízet prédikál nyájasan🤔🤔🤔🤔. Ezt monta Jézusunk az álszentekről😇♥️.
@katalinlenky3322
@katalinlenky3322 6 ай бұрын
@@csabanebodor "egy lovat két seggel" gondolkozzon mit ír le! A helyesírás is fontos, ha már magyarkodunk.
@1dayUllC
@1dayUllC 5 ай бұрын
@@csabanebodor Nem véletlen, hogy amikor Dél-Amerikába látogat, tudatosan elkerüli szülőhazáját. Egyáltalán nem "szent" a "Szentatya"... Sőt..!
@anikofarkas7756
@anikofarkas7756 6 ай бұрын
Minden tiszteletem ... köszönöm szépen ezt a hangfelvételt (történelmet !!!) Kell hogy okosodjunk tisztázódjon a sok félreértet dolgok Jó egészséget kivánok Maradok nagy tisztelettel !
@1dayUllC
@1dayUllC 5 ай бұрын
Angolosaknak "kötelező", kzfaq.info/get/bejne/d7t7dLR-2b6nomw.htmlfeature=shared
@kalmanszonda8383
@kalmanszonda8383 6 ай бұрын
Milyen titkos iratokat őrizhetnek a Vatikánban , Magyar népről és eredetéről amit nem hoznak nyilvánosságra ?!
@TheGabormester
@TheGabormester 6 ай бұрын
Semilyet gyöxi.
@angelatoth4686
@angelatoth4686 6 ай бұрын
Titkos,így nem publikus. Szerintem közünk lesz a világ megmentésében. Mint mindig....
@rider6862
@rider6862 6 ай бұрын
Kungfu Pandában elárulja a lúd a levesének a titkos összetevőjét. A Panda azt gondolja, hogy most eljött az idő, és végre valahára megtudhatja, hogy mi a titkos összetevő. Panda nézi a lúdat és ő megmondja, hogy a titkos összetevő a semmi, mert nincsen titkos összetevő. Az egyik lényege a filmnek az, hogy benned van a titkos összetevő.
@matyashorvath4359
@matyashorvath4359 6 ай бұрын
Olyasmi amire senki nem is gondol. . .
@user-yr4ie5et6j
@user-yr4ie5et6j 6 ай бұрын
És a legfontosabb , hogy miért vajon miért nem. Mi vagy kik lehetnek annak akadályozóik?...
@FellegiZeno
@FellegiZeno 6 ай бұрын
Köszönöm,nagyon élvezetes volt!
@auroraasztalos6976
@auroraasztalos6976 5 ай бұрын
Koszönöm az elõadást , nagyon érdekes és értékes...
@ingran7777
@ingran7777 6 ай бұрын
A Magyarság tőrténelme minimum Atilláig nywűlik vissza. Mindig is nyilvánvalő volt, hogy a Mag,yaro Hunok, azaz Szkíták.
@beniben4864
@beniben4864 6 ай бұрын
jaj, ne má, engedjük már el ezeket, nézzünk előre a nemzet túlélésére embörök
@alivemoon
@alivemoon 6 ай бұрын
​@@beniben4864 A tény itt Magyarul beszélünk! Úgye tudod, hogy a régészek sosem találtak annyi Hunt,Avart,Gepidát,Rómait,stb.., amiből arra lehetne következtetni, hogy ide bárki hozta volna a Magyar nyelvet? A lényeg az, itt az alap lakosság Magyarul beszélt. A honfoglalás a mese. Atila, Avarok és Árpádék is felmentő seregek voltak Róma, Frank, Bizánc és Német hódítások ellen. Atila, Avarok és Árpádék egyik sem dult fel itt semmit, de foglalkoztak azzal, hogy máshova Kárpátmedencéből elszegödtek harcolni Nyugati csatákba! Igazából a "kalandozás", sem volt más mint elszegődtek más konfliktusokba zsoldosnak. Hun, Avar és Árpádékat időben megkülönböztethetőek, sírmelékletekben megkülönböztethető, hunok még egyenes kardal temették Árpádéknak meg már fejlettebb szabjájuk volt, egészben vagy már csak részben temették mellé a lovat, de öszhatásban tök ugyan az a kultúra!
@andreazsuzsannamodis126
@andreazsuzsannamodis126 6 ай бұрын
​@@beniben4864ki hátra nem lát, az előre sem
@terezevafarkas4547
@terezevafarkas4547 6 ай бұрын
😂😂😂😂
@terezevafarkas4547
@terezevafarkas4547 6 ай бұрын
aki hátra néz ,"sóbálvánnyá válik "! --elég minden napnak a maga baj - és csak ELŐRE- e földi lét ,élet " -vége utáni ÖRÖK IDŐRE !!! ÖRÖK ÜDVÖSSÉG , VAGY ÖRÖK KÁRHOZAT !- No az nem mindegy. Itt meg tegyünk meg mindent amire kaptunk képességet -szeretni,szeretni ,szeretni -áldozatot hozni - az élet minden területén , mert azon van csak áldás@@andreazsuzsannamodis126
@rozalialakatos9173
@rozalialakatos9173 2 ай бұрын
Koszonom ezeket a keresztenyseg tortenelmenek megorzott latasokat,meg bizonyara sok relytett esemenyek kerulnek elo!
@editmilan3505
@editmilan3505 6 ай бұрын
Felettébb különös, hogy a katolikus egyház, lényegében nem biblikus alapokra épült. A Biblia egyértelműen kimondja, hogy egyetlen közvetítő van ember és Isten között, Krisztus. Jézus pedig kimondja, hogy senkit se nevezzünk mesternek se, atyának, mert mi mind testvérek vagyunk és egy az atyánk, az Isten, egy a mesterünk a Krisztus. Így imádkozni a szentekhez, védőangyalokhoz, Máriához a Biblia tanításai alapján nem helyénvaló, de valójában értelmetlen is, mivel Jézus azt is elmondja, hogy az ő nevében közvetlenül az Atyához is szólhatunk.
@jozsefpeter5089
@jozsefpeter5089 5 ай бұрын
Jó lenne,ha az Országok,vallástól függetlenül ,megosztanák a birtokukban lévő régi papírokat,könyveket,a világ hálon,hogy gazdagodjon,a tudásunk,és kétszer ne kövessünk el, ugyanazt a hibát! 47:46
@tamaskovacs4002
@tamaskovacs4002 6 ай бұрын
4:38 a legfőbb közjogi méltóság még mindig a Szentkorona.
@ilonakiss9020
@ilonakiss9020 6 ай бұрын
Csak rossz helyen tartják, le van árnyékolva.
@user-jx1ob1vd5v
@user-jx1ob1vd5v 6 ай бұрын
Pio atyának a próféciája valóságos. Bízom abban, hogy lesz magyar pápa❤❤❤
@DjSoma55
@DjSoma55 5 ай бұрын
Erdő Péter nem magyar, azért van ott, ahol.
@1dayUllC
@1dayUllC 5 ай бұрын
@@DjSoma55 Így igaz.
@1dayUllC
@1dayUllC 5 ай бұрын
Inkább Carlo Maria Vigano érseknek lenne (valóban megérdemelt) helye a poszton. Ő az emberiség megmaradásáért, és a "fekete" pápa leleplezéséért tesz. Több csatornán keresztül.
@istvantarjani191
@istvantarjani191 5 ай бұрын
Nincs Szent Pio atyának próféciája Magyarországra vonatkozóan, közvetlen munkatársai cáfolták. Kitalálás az egész történet.
@csiknekertimaria1111
@csiknekertimaria1111 6 ай бұрын
A püspöki, tutszi katedrálisban a magyar jelképek, a turulnezetség piros,ezüst színei láthatóak. Ez tény
@ilonakiss9020
@ilonakiss9020 6 ай бұрын
István király nagy szent volt a keresztény Európában és Árpád-házi. Azért van ott a címer.
@csiknekertimaria1111
@csiknekertimaria1111 6 ай бұрын
@@ilonakiss9020 István király még meg sem született, amikor a címerpajzs meg volt. Szent Márton több száz évvel előbb élt. Jelenlegi magyar nyelvű idegenvezetés szerint szent Márton magyar királ,fi volt szó szerint.
@ilonakiss9020
@ilonakiss9020 5 ай бұрын
@@csiknekertimaria1111 Hát persze, hiszen Vajknak született. A címer megvolt korábban is. Árpád-ház. El kellene dönteni 1000 év után hogy Turul, vagy István. A kettő nem fér össze.
@irmadobi8584
@irmadobi8584 5 ай бұрын
@@ilonakiss9020 aki a testvérét is megölette, hogy hűségét, alázatosságát bízoyítsa a pápának,Vatikánnak.!!??.András is a pápa unszolására vezetett keresztes hadjáratot a Szentföldre..Ne csodálkozz, ha az ott élt nép ellensége a MAGyar népnek..
@donsforza
@donsforza 6 ай бұрын
Szent Malakiást Gorogországban nagyon tisztelhetik - lépten, nyomon azt hallod: malaka, malakia!
@petervarga1310
@petervarga1310 6 ай бұрын
😂 persze csak az mást jelent.
@st3910
@st3910 6 ай бұрын
Ferenc pápa nevét nem lehet kapcsolatba hozni Petrus Romanus-szal? Esetleg Róma megtagadója? Nem Péter volt, aki megtagadta Jézust? Csak kérdezem!
@thespolar
@thespolar 6 ай бұрын
AZ A SZEMÉLY PÁL VOLT.
@st3910
@st3910 6 ай бұрын
@@thespolarDehogyis! Péter tagadta meg háromszor, mielőtt a kakas megszólalt! Biblia: Mk 14.34 "Péter, mondom neked, mielőtt a kakas megszólal, háromszor letagadod, hogy ismersz." Pál először üldözte, aztán volt a megtérése, abból ered a pálfordulás kifejezés!
@laszlonagy3415
@laszlonagy3415 6 ай бұрын
Ferenc pápa Asziszi Szent Ferenc nevét vette fel, akit Petros Franciscus Romanus néven emlegetettek, sokan csak úgy utaltak rá hogy a Római Péter.
@belavalodi850
@belavalodi850 6 ай бұрын
@@laszlonagy3415 ezt a hülyeséget honnan vette? Giovanni di Bernardone néven születetett Assisi Szent Ferenc!
@laszlonagy3415
@laszlonagy3415 6 ай бұрын
Nem pontos amit az előbb írtam. Francesco di Pietro di Bernardone néven született. És egyszerűen római Péternek szólították.
@pusztanadas8437
@pusztanadas8437 6 ай бұрын
Sisak a helységnév nem sziszek
@Danny-bv6zv
@Danny-bv6zv 6 ай бұрын
Így szórakoznak az izraeli katonák Gázában : kzfaq.info/get/bejne/n8yPjZWLytfWfmw.htmlsi=SIyrsoL13EhOm0Qi Nyilván erről nem esik szó egy keresztény csatornán, mert gáz ezzel azonosulni. Igaz ?
@mzoli79
@mzoli79 6 ай бұрын
Nem látok semmilyen problémát.
@Danny-bv6zv
@Danny-bv6zv 6 ай бұрын
@@mzoli79 Addig arcoskodnak, amíg Irán és a többi muzulmán ezt nem elégeli meg ! Ajánlatos olvasgatni a hozzászólásokat...
@onadiotto1976
@onadiotto1976 5 ай бұрын
Szkíta Hun Magyar népnek nem lehet Pápája! Ne menjünk szembe az igaz Istennel, Jézus Krisztus igazságával.Akik a pénz istennét Imádják azoknak semmi nem szent.A sátáni világ, ellenkezik az igaz Isten hittel és cselekedetkel.
@SirZepha
@SirZepha 6 ай бұрын
Blanár Mihály (ő az irója a Szent Pió Atya a titokzatos karizmatikus című könyvnek, amelyet a Testvéri Szolgálat Alapítvány adott ki 2002-ben), azt mondta, hogy ő nem tud erről a próféciáról semmit, és nincs semmiféle hiteles olasz forrás ami ezt a próféciát megerősítené.
@adavada5394
@adavada5394 5 ай бұрын
Bla-Blanár....így már érthető 😂
@istvantarjani191
@istvantarjani191 5 ай бұрын
Erről van szó. Semmiféle hiteles forrás nem támasztja alá, hogy bármilyen, Magyarországra vonatkozó kijelentése lett volna Szent Pio atyának.
@meszarosjakabne6684
@meszarosjakabne6684 5 ай бұрын
Minden népnek meg van a magatörténete így Az Isten NÉPÉNEK is ! Ami a többiekhez viszonyítva örőkké tartó ! A választás az emberekké ?
@orangyal3950
@orangyal3950 6 ай бұрын
Szűz Mária mai is több helyen megjelenik! Azokat mondja, mint szent Malakias!
@zsolthorvath6401
@zsolthorvath6401 5 ай бұрын
Miaz? Egyházi személy írásjelejeket ró? Pap-ír
@adavada5394
@adavada5394 5 ай бұрын
Haha..Atillát is tagadják...😂
@karolyszabo4087
@karolyszabo4087 6 ай бұрын
Ezt se hallgatom tovább! Szektás nagy duma.
@miklosjuhasz6413
@miklosjuhasz6413 6 ай бұрын
😂😂😂
@TheGabormester
@TheGabormester 6 ай бұрын
SEMMIT. Semmit nem láttak előre.
@istvan6856
@istvan6856 6 ай бұрын
@@anima12288 Mikor kimondod hogy Atya már vétkeztél...ez ellen: Máté, 23:9 - Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, a ki a mennyben van. Persze aki tapodja az eredeti 10 PARANCSOLATOT annak + másik 10 már meg se kottyan. Miért embertárs ? 2 Mózes 20 rész Károli Gáspár biblia
@anima12288
@anima12288 6 ай бұрын
@@istvan6856 Kisbetűvel mondtam ki...
@istvan6856
@istvan6856 6 ай бұрын
@@anima12288 Ez a Pio... bibliai neve ez: János, 8:42 - Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem. János, 8:43 - Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat. János, 8:44 - Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja. Igye látod ki a keresztelő apjuk. ...már csak tudta meik név íllik rájuk. Mimdre, zsinórba.
@anima12288
@anima12288 6 ай бұрын
@@istvan6856 Különben se tudom, csak feltételezés.
@istvantar6111
@istvantar6111 6 ай бұрын
@@istvan6856 Jo estet kivanok! Mi az eredeti 10 parancsolat?
@sarilaci2207
@sarilaci2207 6 ай бұрын
Ez így elég gáz...
@adavada5394
@adavada5394 5 ай бұрын
Haha..Atillát is tagadják...😂
#66 El Salvador, Costa Rica & Guatemala // Szűcs Péter // Az Utazási Podcast
1:14:25
utazgatok | Az Utazási Podcast
Рет қаралды 4,4 М.
ОСКАР vs БАДАБУМЧИК БОЙ!  УВЕЗЛИ на СКОРОЙ!
13:45
Бадабумчик
Рет қаралды 2,6 МЛН
Alat Seru Penolong untuk Mimpi Indah Bayi!
00:31
Let's GLOW! Indonesian
Рет қаралды 15 МЛН
孩子多的烦恼?#火影忍者 #家庭 #佐助
00:31
火影忍者一家
Рет қаралды 45 МЛН
A szeretet nem jutalom, hanem orvosság - Böjte Csaba előadása
44:59
Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye
Рет қаралды 29 М.
Háború Izraelben testközelből - Castel-Földvári Anna
1:21:30
Pio atya rózsafüzére (Egy kedves férfi hallgatóm kérésére)
1:19:17
Mindig van remény!
Рет қаралды 92 М.
ŐK TIZENKETTEN: Böjte Csaba
41:09
52nd International Eucharistic Congress
Рет қаралды 31 М.
ŐK TIZENKETTEN: Szikora Róbert
41:16
52nd International Eucharistic Congress
Рет қаралды 22 М.
ОСКАР vs БАДАБУМЧИК БОЙ!  УВЕЗЛИ на СКОРОЙ!
13:45
Бадабумчик
Рет қаралды 2,6 МЛН