Kisah Percintaan Suhaimi Saad Dan Ina Naim

  Рет қаралды 532,381

Ong Tai Kim

Ong Tai Kim

Жыл бұрын

Пікірлер: 527
@OngTaiKim
@OngTaiKim 3 ай бұрын
Assalamualaikum kepada semua. Suhaimi Saad bekas anggota kumpulan Inteam baru sahaja kembali ke rahmatullah pada pukul 7.40pm tadi di Hospital Sultan Ismail JB. Sama-sama kita doakan agar roh almarhum ditempatkan bersama para anbiya dan solehin di syurga. Al fatihah..
@AbuMansor-gm9wt
@AbuMansor-gm9wt 3 ай бұрын
Salam takziah...Innalillahi wainna ilaihirojiun
@HambaALLAH-66
@HambaALLAH-66 3 ай бұрын
Inilah video yg paling seronok aku dngr.. Disini..Suhaimi Saad kelihatan sdh tidak sihat.😊 Pasti Ina Naim jadikan video ini, sebagai satu kenangan yg indah. Dia seperti arwah yg aku sayangi,mengalami sakit yg sama seperti SS.
@norlaila8630
@norlaila8630 3 ай бұрын
Inna lillahi waiina illaihi rojiun
@devicetestmail
@devicetestmail 3 ай бұрын
اَللهُمَّ اغْفِرْلَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ
@soff3778
@soff3778 3 ай бұрын
Al fatihah
@nisalan3898
@nisalan3898 2 ай бұрын
Kali keberapa tgk video ni..senyum dibibir sebak dihati..hebatnya SS.. beruntung Ina Naim.. Al Fatihah utk arwah...🤲🏻🤲🏻🤲🏻
@mychanel9532
@mychanel9532 2 ай бұрын
Banyak kali ulang pun x bosan. Mmg terhibir❤❤❤semoga Arwah Ss tenang dan ditempatkan dikalangan orang orang yg beriman dan beramal soleh. Ina isteri yg baik. Smg bertemu kalian di syurga.
@wahapmalaysia1438
@wahapmalaysia1438 Ай бұрын
Boleh di jadi kan Drama Alkisah Cinta SS😅 Alfatihah 😭😭😭😭😭😭 di rindui 😭😭😭😭
@azizahahmad248
@azizahahmad248 3 ай бұрын
Tak sangka boleh dgr dari mula smpai habis…rupa2nya baik dan kelakar orgnya….semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan hamba2Nya yg soleh…semoga Allah perluaskan rezeki Ina dan anak2….Aamiin
@norazizahembong1715
@norazizahembong1715 3 ай бұрын
sama.sblm ni xtau pon dia buat live😢
@ummimuhajirchannel
@ummimuhajirchannel 3 ай бұрын
Sama la, baru baru nk dgr ni smpai hbis.. Slama ni join live diorg dgr skit² je😢... Alahai .. Dh xde dh org nya.. Xdpt dh la dgr live die pasni
@aspalelaselamat1365
@aspalelaselamat1365 3 ай бұрын
Samalah saya pun dari mula Hingga akhir tengok .....moga Allah mencucuri rahmat pd arwah ditempatkan bersama-sama orang beriman.. syurga 🤲
@SITIAZZURABINTIDOLMATDOE-MELAK
@SITIAZZURABINTIDOLMATDOE-MELAK 3 ай бұрын
sy tk pernah nk tgk live dia..tp sy nk tgk live ni skrg
@wawaenol6787
@wawaenol6787 3 ай бұрын
seronok dgr cerita cinta suci mereka.... Al-Fatihah wat arwah.....pasti sudah bahagia disisi Allah SWT❤️
@indramiaji9137
@indramiaji9137 3 ай бұрын
Allahumma Aamiin Ya Allah 🤲🤲
@zalia790
@zalia790 3 ай бұрын
MasyaAllah...seronoknya dengar.. semoga bertemu kembali di syurga.. Al-fatihah buat arwah Suhaimi Saad.. semoga ditempatkan bersama org2 beriman..Aamiin
@njjnh.n
@njjnh.n 3 ай бұрын
Kisah dorang sebenarnya sweet tau tapi cara arwah cerita tu jadi lawak pulak 😅😂 walaupun dorang bersederhana tapi hebat sebenarnya kisah dorang ni, tak pernah terlintas akan tahu kisah dorang sedetail ni sbb lepas kawen dorang senyap sebelum muncul semula kat public sampai la arwah meninggal, kuat betul jodoh dorang 😢❤ moga dipersatukan semula disyurga nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻
@adamiman1618
@adamiman1618 3 ай бұрын
Aku ada layan sebenarnya live ni kejap, sebb tgh keja, aku stop dulu. Kesudahnya aku tk sambung tgok sebb sibuk smpai ke petang, tqsm owner yg up live ni 🙏🙏 izin download ye, sy nk simpan utk kenangan, terlalu indah bagi aku kisah arwah ss dgn ina ni, Allahuakbar..setiap kata2 arwah ss ni penuh dgn makna yg tersirat. Sambil bercerita trkeluar lawak dia yg spontan..aku dari semlm layan smpai terlelap, pagi ni sambung lagi dengar smpai habis. Sambil layan tu sambil aku tergelak2 sebb arwah ss ni bercerita kelakar sungguh. Tercuit hati mendengar. Al-fatihah buatmu Suhaimi saad. Semoga tenang di alam abadi. Syurga buatmu. In sha Allah.
@putrikhalil9990
@putrikhalil9990 3 ай бұрын
Bahagia yg tidak dibuat2 hingga sy sgt terkesan dgn kata2nya. makna hidup hakiki. Cinta mengejar akhirat. Semoga sy dan suami begini hingga ke akhirnya. Pahala arwah mengalir byk video tazkirah jd FYP lps pemergiannya.. Al-Fatihah buat Almarhum Suhaimi Saad.
@aidilconcult
@aidilconcult 3 ай бұрын
Seronok dgr kisah ss ni, kami semua syg saudara kami, kami bersaksi Suhaimi saad ini org baik Ya Allah... Kau cucurilah Rahmat keatasnya
@syarms4232
@syarms4232 3 ай бұрын
Amin Ya Mujib, Amin ya Rabbal A'lamin
@maizatulrasyidahmazalan7977
@maizatulrasyidahmazalan7977 3 ай бұрын
Tak berhenti senyum tengok video ini... Alhamdulillah, bahagia itu sederhana ❤✨ Semoga arwah SS ditempatkan dikalangan orang² beriman dan tenang di sana.
@cikguaikhairani
@cikguaikhairani 2 ай бұрын
Aamiin yra
@riyahhussinsaid
@riyahhussinsaid 3 ай бұрын
Tersenyum dengar cerita ni. Semoga roh almarhum Suhaimi ditempatkan dalam kalangan orang2 beriman
@loritaabdullah8513
@loritaabdullah8513 2 ай бұрын
Kalau difilemkam kisah cinta dorgst sweet habis..yg dgr pun sengih² je ..al-fatihah buat arwah...
@sharifahszarida3485
@sharifahszarida3485 3 ай бұрын
Ina Naim trbaik , isteri yg baik utk arwah SS, bertuah kedua2nya mempunyai jln hidup yg zuhud dan sederhana dan redha ..Alhamdulillah
@Ahmad-rb5gc
@Ahmad-rb5gc 3 ай бұрын
First time tgk video arwah ss..Seronok sgt..bahgia rasa dihati dgr arwah bercerita...semoga arwah ditempatkan dikalangan org² yg beriman dan beramal soleh..Aamiin
@midazyusoff6425
@midazyusoff6425 3 ай бұрын
Kisah cinta suci nan sejati ina ❤ suhaimi. Barakallah
@lavishlavish7839
@lavishlavish7839 3 ай бұрын
Muka Ina Ni sejuk Mata memandang.Perempuan baik.keikhlasan jelas.Beruntung arwah SS
@nourelain89
@nourelain89 3 ай бұрын
ina naim cute
@suetukimin2417
@suetukimin2417 3 ай бұрын
setuju...
@bloomthefighter4972
@bloomthefighter4972 3 ай бұрын
memilih akhirat lebih drpd harta malah lebih bahagia.mmg ada ciri2 bidadari syurga
@TheMilkCarrot
@TheMilkCarrot 3 ай бұрын
Mereka ada pilihan utk dapat dunia, sb 22 artis, boleh je nak kaya raya, tp mereka lebih memilih akhirat. SubhanaAllah. Tinggi kebergantungan mereka dgn Allah. Mereka berdua saling melengkapi, kalau pempuan lain belum tentu boleh ikut cara hidup ss, walaupun 22 dari felda+felcra, tp ina ni mmg Allah dah sesuaikan dgn ss. Alfatihah (dibaca) utk arwah ss
@lindamarzuki2938
@lindamarzuki2938 3 ай бұрын
semuga allah swt limpahkan ina dan anak2 nya rezeki yg melimpah, banyak baik berkat tanpa ada apa2 kesulitan dan kesusahan sepanjang hidup mereka didunia ini. Aamiin.
@norizah592
@norizah592 3 ай бұрын
Ye ...indahnya perencanaan Allah...moga bertemu semula disyurga firdausi...
@user-js8qu7rl8c
@user-js8qu7rl8c 3 ай бұрын
boleh buat drama kisah mereka ni...kita yg mendengar pun rasa bahagia..Al-fatihah untuk Suhaimi Saad ..semoga arwah bahagia di sana..
@darulamiera8636
@darulamiera8636 3 ай бұрын
Isteri ketawa itu salah satu tanda dia bahagia...😂
@dillarahman2369
@dillarahman2369 2 ай бұрын
Yerrr setuju tuuu
@dillarahman2369
@dillarahman2369 2 ай бұрын
Sukerrrr tengok video ni ulang ulang....
@sihanifcreator5663
@sihanifcreator5663 3 ай бұрын
Masya allah Dedek Seorang suami yang sentiasa Memuliakan istrinya..Semoga amal ibadahnya diterima di sisi Allah Amiin Salam dati Indonesia 🤲🤲😭😭🇲🇨🇲🇨🇲🇾🇲🇾
@zarinamohmad3371
@zarinamohmad3371 3 ай бұрын
Allahuakbar..sedih pulak bila dengar kisah percintaan ina dan arwah.. Ya Allah..tempatkan arwah bersama2 orang2 yg beriman di Syurga Firdaus 🤲
@hasmidah812
@hasmidah812 3 ай бұрын
Dengar sampai habis, walaupun selama ni x pernah follow..seronok dengar cerita arwah,senyum sendiri dengar
@amd8448
@amd8448 3 ай бұрын
Orangnya berilmu tinggi, pilih hidup sederhana. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah…in sya Allah. Dari cara arwah bercakap, ternyata orgnya berilmu dunia akhirat.
@noorazlindamohdnordin419
@noorazlindamohdnordin419 3 ай бұрын
Mesti video ni akan jd kenangan yg terindah buat Ina...❤
@manikwani6174
@manikwani6174 3 ай бұрын
Dah hari ke3 arwah pergi,tp masih rasa sebak bila tgok video2,lagu2 arwah .moga kak ina dan anak2 tabah tempuhi hidup.kita yg xda apa2 ikatan maaih terasa sedih,apatah lagi anak isteri arwah 😢
@yatiezu6406
@yatiezu6406 3 ай бұрын
Seronok dgr kisah mereka brdua..Moga arwah & Ina brtemu disyurga abadi..Aminn
@aslinasulaiman6681
@aslinasulaiman6681 3 ай бұрын
Aamiin ya Mujiib
@cikguaikhairani
@cikguaikhairani 2 ай бұрын
Aamiin yra
@FarhanaOthman-mu1pq
@FarhanaOthman-mu1pq 3 ай бұрын
Terus nangis tengok rakaman ni. Sebaknya... 😭
@norhanimdyusoff3379
@norhanimdyusoff3379 3 ай бұрын
Samantha dgn sya nangis trus
@azie8070
@azie8070 6 ай бұрын
Nampak bahagia Daina Naim..ada hikmah dia putus tunang..Allah nk bg jodoh yg baik..smoga kekal bahagia hgga ke Jannah
@rayyanrizq3152
@rayyanrizq3152 3 ай бұрын
Alfatihah buat arwah suhaimi..x sangka kelakar orgnya..seronok dgr cerita cinta dorang..bahagia cara ss & ina❤
@masnah2714
@masnah2714 3 ай бұрын
Kuat betul ingatan Ss ni,seronok dgr cita dia
@syazahnaf4243
@syazahnaf4243 3 ай бұрын
Kan... betul2 arwah menghargai isterinya..byk benda yg arwah ingat...
@asmawarabdulgani1592
@asmawarabdulgani1592 2 ай бұрын
Alhamdulillah semoga di tempat kan di kalangan orang orang soleh Aamiin ya Rabbal Alamin.Baru tahu rupanya baik dan kelakar orangnya
@mamatipah1541
@mamatipah1541 3 ай бұрын
Allahuakbar... setelah ketiadaan ss, baru kita diluar sini dpt mengikuti jln cerita hidup diaorg... rasa gembira dn sedih bercampur baur... tak dpt dibayangkn rasa hati Ina Naim skrg ni... 😢
@wawa-ro8kc
@wawa-ro8kc 3 ай бұрын
bila dengar video ni..ss and ina naim kejar akhirat cari pahala tiba2 jd insaf kjap sbb skrg kjar dunia je😢
@rozitaangkasa1274
@rozitaangkasa1274 3 ай бұрын
Baru je tengok. Allahuakbar kelakar juga Arwah. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman. Aamiin.
@samilasaid7956
@samilasaid7956 3 ай бұрын
seronok dgr crita arwah.. baik arwah ni.. moga rohnya di tempatkn bersama2 org beriman dan beramal soleh.. sedih pulak.. moga ina tabah..
@cheqah
@cheqah 3 ай бұрын
Baik nye arwah, nampak bahagia sgt ina dan suami.. semoga arwah ditempatkan dikalangan org beriman aminnn
@shakhan5589
@shakhan5589 3 ай бұрын
First time saya tgk video SS. Dpt rasa positif auranya. Rasa rugi x follow masa hayatnya. Moga mengalir pahala berterusan buat SS, moga diangkat darjatnya di sana. Mesti Ina sgt terasa kehilangan SS. Moga diberi kekuatan buat Ina meneruskan kehidupan.
@xoxosmile2457
@xoxosmile2457 3 ай бұрын
Sweet je hubungan mereka suami isteri bersederhana dunia kaya di akhirat..bertuah Ina pilih ketua keluarga kerana agamanya..Datang sini bila dgr berita ss meninggal dunia.. Innalillahiwainnailahirojiun semoga Allah mencucuri rahmat rohnya Aamin🤲
@azreenyeennina3505
@azreenyeennina3505 3 ай бұрын
Ya Allah..mesti ina naim rindu waktu ni..😢
@mamatipah1541
@mamatipah1541 3 ай бұрын
tak sangka arwah ss org yg kelakar... bahagianya Ina bersuamikn SS.. ❤
@putribalqis6739
@putribalqis6739 3 ай бұрын
Tak pernah follow ss pun tapi arini stay sampai abes....power of ss
@emyfara240
@emyfara240 3 ай бұрын
Masyaallah...aq tgk sampai abis 18/11/2023 ,gelak² tumpang bhgia SS dgn IN, smpai lupe saat ni SS dah xde.. Al-Fatihah (dibaca) utk SUHAIMI SAAD..
@shabeauty.5853
@shabeauty.5853 3 ай бұрын
Ss ni klu perasan,dari dulu selalu akan puji isteri dia..smg yg baik2 buat mereka dunia akhirat.
@hayanizakaria3392
@hayanizakaria3392 3 ай бұрын
Sederhana tu membahagiakan....al fatihah buat SS. Semoga Ina tabah...rugi tak ikut live pasangan ni dulu2...sgt menghiburkan
@norsitifatimahosman9396
@norsitifatimahosman9396 3 ай бұрын
Betul..baru tgk hari ni...kelakar arwah ni..
@mamatipah1541
@mamatipah1541 3 ай бұрын
saya jugek.. sebelom2 ini, tak pernah tgk cara kehidupan diaorg walau peminat mereka berdua, tapi bila arwah dah tinggalkn dunia ini baru kita tau cerita diaorg.. baru keluar 1 persatu gelagat diaorg..
@AsmahMohammed
@AsmahMohammed 3 ай бұрын
Betul..
@norhanimdyusoff3379
@norhanimdyusoff3379 3 ай бұрын
Masha Allah..kelakar rupanya arwah ni pttlh ina setia dgn suaminya wlpn xhdp dlm kaya raya tp sentiasa hdp dlm kebahgiaan dlm kegembiraan..semoga arwah husnul khotimah..
@lynasakura1755
@lynasakura1755 2 ай бұрын
Sy dulu pn yg ajak suami kahwin,lps sebulan bertunang. Cukup 6 bulan nikah.Alhamdulillah...moga arwah SS & Ina bertemu kembali di syurga.Al-Fatihah
@nurhidayahhani1392
@nurhidayahhani1392 3 ай бұрын
Selama 1:30:02 tak boleh berhenti senyum 😂 Moga allahyarham Suhaimi Saad tenang di sana dan dihimpunkan bersama orang2 yg beriman Aamiin
@ikierenggian9717
@ikierenggian9717 3 ай бұрын
Kann..sy pun sama
@sitiaidiadamaisha8665
@sitiaidiadamaisha8665 2 ай бұрын
Klau sll join live MMG xlarat nk gelak jaa😂
@aishamommy6126
@aishamommy6126 3 ай бұрын
al fatihah arwah suhaimi saad...terasa arwah masih ada bercerita dan vdeo ni jd kenangan indah buat ina, anak anak dan keluarga
@ziefhanif3013
@ziefhanif3013 3 ай бұрын
Bahagia dengan cara mereka.. nampak bangga betul n isteri dia selalu selit2 pujian dekat isteri dia.. telatah ss ni jenis yg mesra gaya cakap happy go lucky.. pergi mu di usia yg masih muda namun aku yakin ss mmg dah tinggal bekalan yg tbaik serta cukup utk family & dirinya sdiri. Al fatihah
@husnidaaziz6299
@husnidaaziz6299 3 ай бұрын
Suka dengar kisah SS ni, semoga ditempatkan di SyurgaNya kelak...Aamiin.
@aminahadnan9401
@aminahadnan9401 6 ай бұрын
Best dengar ,patutlah jadi jodoh ,Terbaik susunan Allah
@norsitifatimahosman9396
@norsitifatimahosman9396 3 ай бұрын
Dua kali repeat dgr cerita ina dan arwah...gelak2 sambil memasak...mmg tak boring....jika arwah ada lg, mesti sy akn follow ceritanya...tp Allah lebih menyayanginya...moga Allah tmpatkn rohnya dikalangan org beriman...amin....
@masitohalikasman8647
@masitohalikasman8647 7 ай бұрын
Bahagia itu tidak perlu kaya dan bnyak harta....bahagia itu ckp saling memahami, saling mencintai dan saling mengasihi...moga ina dan suhaimi hdp bahagia hingga ke jannah aamiin🤲
@zaaza4827
@zaaza4827 3 ай бұрын
🤲🤲🤲
@ayyrider852
@ayyrider852 3 ай бұрын
Setuju..jodoh dan bahagia itu rahsia Allah namun bmbing dn semai dgn Iman, cinta kpd Allah dn Rasul..pasti kebahagiaan akan menyusul kemudian..
@saidaabdullah6645
@saidaabdullah6645 3 ай бұрын
Seronok dgr cerita dorg baiknya Ina Naim untung arwah Suhaimi dpt isteri yg baik semoga arwah Suhaimi ditempatkan dalam kalangan orang 2 yg beriman Aamiin ya Rabbal Alamin
@songhenmi8992
@songhenmi8992 3 ай бұрын
Suke tengok Ina Naim layan je time arwah suami bercerite tetibe hati sebak 🥹
@HRTemplateMalaysia
@HRTemplateMalaysia 3 ай бұрын
Ya Allah. Best rupanya live SS. Semoga rohnya dirahmati Allah.
@Yush-pl3ws
@Yush-pl3ws 6 ай бұрын
Dia ni sebenarnya kelakar la, ramai yg suka salah faham dengan dia
@fareezpaker1237
@fareezpaker1237 7 ай бұрын
Minat sgt suami isteri ni kelakar biarlh apa org nak kata janji bahgia moga ke jannah.
@happysa2672
@happysa2672 3 ай бұрын
Dalam cerita pasal dia X habis habis dia puji isteri anak dia, dia MasyaAllah TabarakAllah itu Allah bg jodoh org baik dgn orang baik.
@sharifahszarida3485
@sharifahszarida3485 3 ай бұрын
Saya suka sgt kat arwah suhaimi , selalu jgk dgr live nya.. Sedih pemergiannya awal sgt... Alfatihah ke atas arwah , moga rohnya di cucuri rahmat Allah....Aamiin
@herlina738
@herlina738 3 ай бұрын
Nostalgia mereka berdua 💟 Al-Fatihah buat almarhum Suhaimi saad moga rohnya dicucuri rahmat..🤲
@rozilatip1687
@rozilatip1687 2 ай бұрын
dh lebih 5 x kali ulang x jemu2 dengar cinta sejati diorang...al fatihah utk aruah suhaimi saad...
@AchiqueNick
@AchiqueNick 2 ай бұрын
Samalah kita...berkali2 dgr tak bosan... Moga arwah Ss Berbahagia di sana dan moga ina dan anak2 diberi kekuatan di sini...
@zakiahjamak7997
@zakiahjamak7997 7 ай бұрын
Tak sangka kelakar rupanya SS ni 😂.. Semoga terus berbahagia kalian sekeluarga ..sentiasa dlm Sakinah Mawaddah Dan Rahmah ❤
@Feet_Flying
@Feet_Flying 3 ай бұрын
Dlu baca media saja tentang dia tapi sejak layan live arwah dn ina,saya jadi minat dgn drg berdua.Segala ilmu dan Pesanan yg arwah kongis selama ini akan sya ingat sampai bilax
@rohayahdarus3300
@rohayahdarus3300 3 ай бұрын
Bahagia x perlukan wang bertimbun.Semoga Allah tempatkan roh arwah disisi org beriman dan beramal soleh.aamiin yra
@mamahazim7497
@mamahazim7497 3 ай бұрын
MasyAllah kematian yang menghidupkan jiwa orang2 yang mati😢😢😢
@hamidahjamaluddin
@hamidahjamaluddin 3 ай бұрын
Kelakar … seronok dengar… ini pertama kali dengar cerita ina & ss
@mohammadhafizul7697
@mohammadhafizul7697 3 ай бұрын
01:05:00
@masitahkadir9049
@masitahkadir9049 3 ай бұрын
Ku doa kan moga kalian sekeluarga bertemu dan bersatu di jannah..
@suziedebra380
@suziedebra380 3 ай бұрын
Lucu jugak arwah ni..Semoga DIA di tempatkan bersama dengan orang2 yang beriman...
@sitikhadijah1763
@sitikhadijah1763 6 ай бұрын
Kelakar nya SS Ni. Sweet dorang Ni. Jodoh pertemuan aturan Allah SWT ♥️
@norriashah154
@norriashah154 3 ай бұрын
Bahagia rmhtangga diorang ni wlaupun tak mewah. Semoga kalian semua ditemukan di jannah. Ameen2. Al fatihah
@noorzirairfananita143
@noorzirairfananita143 3 ай бұрын
Jodoh itu rahsia Allah.Sebak bila arwah ckp tahun ni genap 16thn jodoh kami.Semoga bertemu kembali Di syurga.Alfatihah(dbaca)utk Allahyarham Suhaimi Saad .semoga ina Dan anak2 Di permudahkan urusan Dan Di murahkan rezeki
@mazzkgbaru1239
@mazzkgbaru1239 3 ай бұрын
Allahumma firlahu wa'arhamhu wa'afihi wa'afuanhu buat arwah Suhaimi Saad smg Allah megampunkan dosa nya dan di mudahkan sgl urusan arwah di alam barzakh dan smg Allah terangi kubur nya asbab amal soleh nya semasa di dunia aamiinn Allahumma aamiinn 😇😇😥
@loneranger2553
@loneranger2553 3 ай бұрын
Manusia yg hebat arwah ni,insyallah berjaya dia semasa hidop didunia,manusia yg cuba sedaya upaya mengelakan dari fitnah kebinasaan didunia,setelah dia takda orng2 yg menfitnah menghina dia baru nmpak allah tunjuk,kun faya kun😊
@sitizaharah8906
@sitizaharah8906 3 ай бұрын
1st time bukak channel ni..bila dia pergi, baru sy cuba mengenali arwah selepas ramai bercerita pasal kebaikannya..terlewat..😢Ya Allah..kelakarnya..😂😂😂..Al-fatihah..semoga rohnya ditmpkan di dlm syurgaNya..aamiin..
@lavishlavish7839
@lavishlavish7839 3 ай бұрын
Saya pun sama.1st time buka.lucu orangnya.tapi kagum Ina penyabar.
@user-fl5iq9lz1m
@user-fl5iq9lz1m 3 ай бұрын
Sy dh bbrpa bulan lalu sy br knal arwah dan terus jd peminat couple ni sejak tertgk live dorg .. lagi2 arwah sgt kelakar tgk live dorg xpenah bosan ikut gelak2 lg..skrg btul2 rindu arwah xda.
@sitirahimahjamil60
@sitirahimahjamil60 3 ай бұрын
Makcik pon denga ni, kelakarlah. Moga Allah sejahterakan roh dan jasadnya dan masukan allahyarham ke dalam syurga tanpa hisab, aammin. Rindu pulak makcik kat Ina, Takziah buat Ina dan keluarga, moga Allah luaskan rezeki dan mudahkan semua urusan, jaga diri dan anak baik2
@akuboss8667
@akuboss8667 3 ай бұрын
Nmpak sgt kebahagiaan ina bersama ss..ss sgt menghargai dan mencintai isteri nya...moga menjadi contoh kpd yg sudah berkahwin ataupon yg bakal berkahwin..
@marzieanaabrahman7463
@marzieanaabrahman7463 3 ай бұрын
Bahagia dgr criter..kisah indah arwah SS tinggal utk isteri dan anak2❤
@anitahirahdaud3959
@anitahirahdaud3959 3 ай бұрын
Heheheheh fefeeling ketika nyanyi slps Ina mtk jaga beg... Innalillah..hirojiun utk arwah moga ditempatkan bersama org2 yg beriman Utk Ina dan anak2 insya Allah diberikanNya kekuatan dan kesabaran aamiinn YRA..
@azlinnaamiruddin2786
@azlinnaamiruddin2786 2 ай бұрын
Seronol dgr lucu sgt Arwah ngn ina nie...1st time tgk...bleh tau bila ms arwh live nie sb dgr arwh kata umur Arwah 43 mknanya still baru kan.. dulu jrg nampk siaran mereka suami isteri skluarga sb jrg bkk TikTok..sejak arwah mninggal smua dlm sosmed up vid2 Arwah n kluarga x kiralh dlm utube FB TikTok...br dpt Tau seronol tgk kisah mereka ss kongsi ilmu agama skali.. Al-fatihah buat arwah 🤲
@namn2910
@namn2910 3 ай бұрын
Bahagia cara dorg, susah sng bersama, byk kenangan indah bersama dgn ank2.. ina xmakeup pun cntik..
@norhanimdyusoff3379
@norhanimdyusoff3379 3 ай бұрын
Semakin lama tgk video ni hti begitu sedih dgn pemergian arwah SS begitu awal..Allah lebh menyayangimu..semoga ina tabah membsrkn ank2 tampa suami Allah sentiasa bersamamu..
@aunihusna7074
@aunihusna7074 3 ай бұрын
kisah cinta trpaling epik n premium selepas Epilog cinta wan semail golok ngn lucy (ardini)
@suzaimahsuib-hs3rn
@suzaimahsuib-hs3rn 2 ай бұрын
Assalamualaikum, Alhamdulillah, terjumpa video ni... Teringat kat arwah SS, suka tgk video2 dia, kelakar....x sangka SS ni, nampak mcm pendiam, tp peramah dn kelakar juga org nya😊... Suara arwah SS mmg sedap dn lunak merdu klu nyanyi lagu nasyid.... Di Doakan semoga roh arwah SS di cucuri Rahmat dan di tempatkan arwah di dlm kalangan hamba2nya yg beriman dn beramal soleh dn ke syurga Aamiin Ya ALLAH In Shaa Allah Aamiin Ya ALLAH 🤲🥲🇲🇾❤️🇵🇸
@rujiahabdmajid3453
@rujiahabdmajid3453 2 ай бұрын
Alhamdulillah. Kasih sejati hingga akhir hayat.
@hassannorsiah3671
@hassannorsiah3671 3 ай бұрын
Semoga Arwah SS ditempatkan dikalangan orang beriman Dan beramal soleh. Aaamiin. Ina Naim, you are not alone. Allah knows what is best for you
@faizahfaizah1236
@faizahfaizah1236 3 ай бұрын
Salam takziah buat Ina Naim dan anak-anak... semoga Allah hantar hamba Allah yang boleh mengganti arwah membimbing Ina Naim dan anak-anak.. Aamiin 🤲
@Harimau_Satu
@Harimau_Satu 3 ай бұрын
Abang suhaimi baru sahaja menghembuskan nafas terakhir 😭 Al-Fatihah
@user-mi3dh7rf7h
@user-mi3dh7rf7h 3 ай бұрын
Aku percaya saling solat berjemaah suami isteri itu penguat kasih syg walau ko hidup dlm serba kekurangan .Itulah beza suami memimpin melalui agama sebab yg basic pun dah buat dan yg lain akan mudah dah sebab tak ramai kita dpt jaga solat melainkan saling mengingati khususnya suami kita sendiri sebagai pembimbing.
@dillarahman2369
@dillarahman2369 2 ай бұрын
Entah berapa kali aku ulang, senyum pun ada, sedeh pun ada,
@faridahsamat4543
@faridahsamat4543 3 ай бұрын
Alfateha buat arwah yg telah keRahmatullah.. baru aku dgr keleta terhiburnye juga. semoga arwah ditempatkn disisi org² beriman soleh shuhada tenang dia disana.
@suesalbiyah3856
@suesalbiyah3856 3 ай бұрын
Assalamualikum keluarga Ina naim...seronok juga dengar kesah2 suahaimi saad ni suami ina rupa nya lawak juga Orang nya sentiasa ceria semuga roh nya bersama2 orang2 beriman yang soleh dan solihin Aamiin2 yra.
@Damaihanifa
@Damaihanifa 2 ай бұрын
Comel pasangan ni. Sambil tgk sambil sebak 😢
@msnur9839
@msnur9839 3 ай бұрын
Rindu nak tengok arwah buat live dkt tiktok. Ss ni mmg kelakor orangnya. Klu buat live je mesti suka usik ina. Ina mcm biasa lah gelak sakan😂 Mmg pasangan bahagia diorang ni. Moga arwah ss di tempatkan dlm kalangan org beriman! Amin
@aminzack20
@aminzack20 3 ай бұрын
Innalillahiwainnailaihirojiun buat Suhaimi Saad. Moga Allah ampunkan segala dosa dan terima segala ibadah.
@thebeliever3270
@thebeliever3270 3 ай бұрын
Innalillahiwainnailaihiraajiun.. semoga arwah suhaimi bin saad ditempatkan dalam kalangan org2 mukmin yg beramal soleh.. Aamiin..
@latipahhashim1516
@latipahhashim1516 3 ай бұрын
Tback kisah mereka..kelakar lak suami isteri ini..bila SS dh kembali ke pangkuan Iilahi br tengok video ni... Al fatihah...salam takziah...
And the winner is… @PANDABOI 😂 | Arnaldo Mangini #comedy #magic
00:24
Arnaldo Mangini
Рет қаралды 16 МЛН
skibidi toilet 70 (part 3)
06:04
DaFuq!?Boom!
Рет қаралды 42 МЛН
사랑을 온 몸으로 표현하면??!!👶🏻👦🏻👩🏻💗💕 #shorts #가족
00:28
하이델빌리지 Heidel Village
Рет қаралды 33 МЛН
🤣🤣🤣
00:25
Marat Oralgazin
Рет қаралды 665 М.
Suhaimi Saad || Sembang Motivasi Pagi & Kelas Mengeja 😉
2:52:08
Selebriti Malaysia
Рет қаралды 66 М.
Suhaimi Saad Memang Seorang Penghibur 😀
54:32
Selebriti Malaysia
Рет қаралды 142 М.
Ceramah Penuh Peranan Wanita Akhir Zaman | Ustaz Wadi Annuar
1:02:05
Ustaz Wadi Annuar
Рет қаралды 222 М.
And the winner is… @PANDABOI 😂 | Arnaldo Mangini #comedy #magic
00:24
Arnaldo Mangini
Рет қаралды 16 МЛН