Otteluraportti 8.6.2024 HJS - FC Inter 2

Рет қаралды 54

FC Inter Turku

2 ай бұрын

Reservijoukkueen runkosarjan toinen kierros vierähti käyntiin viime lauantaina, kun Interin tie vei Hämeenlinnaan HJS:n vieraaksi. Inter koki kauden toisen tappionsa Hämeenlinnassa, kun HJS voitti ottelun lukemin 2-1. Ottelu lähti Interin kannalta tahmeasti käyntiin, kun HJS siirtyi kuskin paikalle jo ottelun ensimmäisellä kympillä. Reservijoukkue tuli kuitenkin ottelussa tasoihin noin varttia myöhemmin, kun edustusjoukkueesta mukana ollut Otto Lehtisalo upotti pallon HJS:n maalipuiden väliin, jonka myötä tauolle siirryttiin 1-1-tasatilanteessa.
HJS onnistui maalinteossa myös toisen jakson ensimmäisellä kympillä, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Inter ei yrityksistä huolimatta saanut tasoitettua ottelua, jonka myötä pisteet jäivät Hämeenlinnaan. Tappiosta huolimatta Inter jatkaa edelleen B-lohkon kärkipaikalla, kun 11:ssä ottelussa pisteitä on kertynyt 25 kappaletta. Toisena niskaan hengittää HJS, joka voittonsa myötä nousi neljän pisteen päähän reservijoukkueesta.