Programul Securities Lending de la Trading 212

  Рет қаралды 4,113

Ovidiu Tarcu

Ovidiu Tarcu

Күн бұрын

Ce reprezintă activitatea de Securities Lending și cum anume te afectează pe tine ca investitor pe termen lung dacă folosești Trading 212 📝 Pune-ți ordine în bani cu ajutorul unui Plan Financiar personalizat: bit.ly/Planificare-Financiara 👔 Programează o ședință de coaching: bit.ly/Coaching-1-to-1 👨‍🏫 Înscrie-te la „Provocarea 7 Pași până la Prima Ta Investiție într-un ETF, pentru Oameni Ocupați”: bit.ly/Investitii-in-ETF-uri
🤝PARTENERI:
📈 XTB - Investește în în companii și ETF-uri din întreaga lume FĂRĂ COMISION: bit.ly/3s7GepM
📈 Interactive Brokers - Investește în companii și ETF-uri listate pe 135 BURSE: bit.ly/3VoHxwZ
📈 Global Trader - Deschide-ți un Cont Demo GRATUIT și investește în instrumente listate la peste 90 de Burse din SUA, Europa și Asia: bit.ly/3r3SUhp
📈 Trading 212 - Folosește codul promoțional OVIDIU când îți deschizi un cont și vei primi o ACȚIUNE GRATUITĂ ce poate valora PÂNĂ LA 100 EUR*: bit.ly/34PFUUp
*Instrucțiuni: După ce te înregistrezi și îți activezi contul, completează codul OVIDIU în secțiunea Promo Code în aplicația web/mobilă. Odată ce ai făcut asta, o ACȚIUNE GRATUITĂ va fi repartizată în mod automat în contul tău de investiții în decurs de 3 zile lucrătoare.
💱 Revolut - Deschide-ți un cont gratuit și schimbă bani la cursul valutar real: bit.ly/3OIi8fn
🏠 Creditul Tău - Vrei un credit ipotecar? Contactează-l pe Răzvan: bit.ly/3lxYeqU
🏢 InRento - Folosește acest link ca să obții un BONUS în valoarea de 20 EUR**: bit.ly/3AnKEMN
** Bonusul va fi plătit la două luni după deschiderea contului.
⌚ Konvi - Folosește codul promoțional OVIDIU ca să primești un DISCOUNT de 10 EUR pentru prima investiție: bit.ly/3o50UwW
👨‍👨‍👧‍👦 DEVINO Membru al Canalului: bit.ly/MembriiCanalului
📜 RESURSE GRATUITE: bit.ly/392Y704
🎬 ECHIPAMENTUL PE CARE-L FOLOSESC: bit.ly/33mRHsW
Securities Lending s-ar traduce în limba română ca Împrumutarea de Instrumente Financiare, și este practica prin care o entitate, cum este un broker, împrumută instrumentele financiare ale unui investitor, unei alte entități, cum ar fi un trader sau un alt broker, pe baza unui contract de împrumut.
Când vorbim de Securities Lending, în general ne referim la împrumutarea de acțiuni.
În mai 2020, Trading 212 a anunțat că va începe să Împrumute Instrumentele Financiare ale clienților care folosesc contul Trading 212 Invest, clienților care vor să facă Short Selling (Vânzare în Lipsă). Iar pentru a implementa acest proces au apelat la partenerii lor, Interactive Broker.
Chiar dacă Trading 212 împrumută acțiunile sau unitățile de fond ale unui ETF pe care tu le deții, ele nu dispar din contul tău și nu îți este restricționat accesul la ele.
Principalul risc al acestei activități este ca traderul care împrumută instrumentele financiare să intre în incapacitate de plată înainte de a le putea returna. Pentru a se proteja în fața acestui risc, Trading 212 percepe acea garanție care poate fi valorificată.
Cel de-al doilea risc major este ca, datorită mișcărilor Pieței de Capital, valoarea garanției să scadă sau valoarea instrumentelor financiare să crească atât de mult încât garanția să nu le mai poată acoperi.
⏲️ TIMESTAMPS ⏲️
00:00 - Intro
01:12 - Ce reprezintă Securities Lending (Împrumutarea de Instrumente Financiare)
03:55 - De ce se face Securities Lending?
04:58 - De ce practică Trading 212 Securities Lending?
07:14 - Care sunt riscurile activității de Securities Lending?
08:23 - Ce părerea am eu despre această practică
📢RECOMANDATE PENTRU TINE:
➡️Recenzie Trading 212 - • Recenzie Trading 212
➡️4 MODIFICARI IMPORTANTE la Trading212 pe care TREBUIE sa le cunosti - • 4 MODIFICARI IMPORTANT...
➡️Cum să investești 1000 de lei - • CUM SA INVESTESTI 1000...
➡️Cum se impozitează câștigurile din investiții la Bursă: • Cum se impozitează câș...
🔺DISCLAIMER 1: Unele link-uri din această descriere reprezintă link-uri de afiliere de la partenerii cu care lucrez. Dacă folosești aceste link-uri pentru a cumpăra produse de la ei, vei susține canalul meu de KZfaq prin faptul că eu voi fi recompensat cu un mic comision. Însă acest lucru nu presupune nici un cost adițional pentru tine.
🔺DISCLAIMER 2: Videoclipurile publicate pe acest canal de KZfaq au scop EDUCATIV și NU REPREZINTĂ recomandări de investiții. Dacă anumite companii sau ETF-uri sunt menționate în cadrul videoclipurilor ele au doar titlul de EXEMPLU.
Orice investiție prezintă un anumit grad de risc. Există riscul chiar să pierzi bani. Instrumentele financiare de tip CFD, sunt foarte riscante. De aceea trebuie să te educi și să te informezi cât poți de bine înainte de a investi bani. Doar așa vei putea lua cele mai potrivite decizii pentru TINE.

Пікірлер: 73
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 2 жыл бұрын
Alte videoclipuri despre Trading 212: 1. Recenzie Trading 212: kzfaq.info/get/bejne/padngKR5vNGtloE.html 2. 4 MODIFICARI IMPORTANTE la Trading212 pe care TREBUIE sa le cunoști: kzfaq.info/get/bejne/idWolsJ42c-VgZc.html 3. Trading 212 A DAT DRUMUL la înscrieri: kzfaq.info/get/bejne/h9aldKuYyeDJcok.html Folosește codul promoțional OVIDIU când îți deschizi un cont la Trading 212 și vei primi o ACȚIUNE GRATUITĂ ce poate valora până la 100 EUR: www.trading212.com/ro Instrucțiuni: După ce te înregistrezi și îți activezi contul, completează codul OVIDIU în secțiunea Promo Code în aplicația web/mobilă. Odată ce ai făcut asta, o ACȚIUNE GRATUITĂ ce poate valora până la 100 EUR va fi repartizată în mod automat în contul tău de investiții în decurs de 3 zile lucrătoare.
@claudiusmihet6654
@claudiusmihet6654 3 жыл бұрын
Foarte bine, multumim!!!
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Cu drag!☺️
@thund3rro
@thund3rro 3 жыл бұрын
Foarte interesant! Multumim mult, Ovidiu! Deci se pare ca nu e asa mare problema precum spun acele "persoane cu influenta din sfera investitiilor". De la ei (fara sa le dam numele) am auzit si eu prima data de acest aspect al imprumuturilor, iar asta m-a facut sa pun acel comment, pe care l-ai citat. Multumim mult inca o data! Keep up the good job!
@acsiata
@acsiata 3 жыл бұрын
Ovidiu da informatii incomplete de data asta. Problema e una foarte mare, prin definitie in clipa in care cumperi o acctiune detii o pozitie de long (speri ca se va aprecia ca ulterior sa vinzi in profit). "Persoana" care o imprumuta de la broker o face ptr a shorta impotriva pozitiei tale si a interesului tau direct. Ptr un comision absolut modic actiunile tale sunt folosite ptr a-ti submina propria pozitie. Dupa mai bine de 4 ani de bursa am ajuns la concluzia ca cel mai scump tip de comision e cel oferit de "comisioanele gratuite" . Executia e sub orice critica, facilitatile oferite sunt minime, iar actiunile tale sunt oferite spre imprumut altor institutii care "pariaza impotriva ta".
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Mă bucur că ți-a fost de folos! 🙂 Asta nu înseamnă că nu aș prefera să nu facă. Dar dacă practică Securities Lending ca la carte, riscul e mic.
@remusrares5024
@remusrares5024 3 жыл бұрын
Buna ziua. As dori sa imi spuneti daca din punct de vedere al impozitarii, ETFurile din Luxemburg sunt impozitate asemanator cu cele din Irlanda? Etfurile de la Lyxor sunt ok din punctul dvs de vedere? Multumesc. Felicitari pentru munca depusa si informatiile oferite.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Sunt impozitate similar când vine vorba de investiții în UE. Diferit când vine vorba de investiții în companii din SUA.
@ionuthosteanu787
@ionuthosteanu787 3 жыл бұрын
Buna Ovidiu, foarte frumos videoclip, multumesc pentru informatii. Ai putea sa mi sugerez un broker bun pentru un portofoliu de dividende? Multumesc anticipat.
@IluSsIoNnN
@IluSsIoNnN 3 жыл бұрын
Yes please!
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Cu drag! Pentru România, poți să te uiți la TradeVille, iar pentru străinătate Interactive Brokers. Cu mențiunea că cel din urmă este destul de costisitor din punct de vedere a comisioanelor. Ar fi și Trading 212, dar nu acceptă clienți noi momentan.
@ionuthosteanu787
@ionuthosteanu787 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu Care piața o consideri mai stabila si buna pt viitor, cea din Romania sau cea din afara acesteia ?
@ionuthosteanu787
@ionuthosteanu787 3 жыл бұрын
@@GVPetrisor Multumesc frumos pentru raspuns si explicatii.
@imobiliare7518
@imobiliare7518 3 жыл бұрын
Salutare !
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Salut!
@acsiata
@acsiata 3 жыл бұрын
Principalul risc la care esti expus e cursul , prin definitie in clipa in care cumperi o acctiune detii o pozitie de long (speri ca acctiunea se va aprecia ca ulterior sa vinzi in profit). Institutia sau persoana care imprumuta acctiunile de la broker o face ptr a shorta impotriva pozitiei tale si a interesului tau direct. (ia o pozitie opusa pe piata folosind acctiunile tale) Ptr un comision absolut modic ce ramane la broker actiunile tale sunt folosite ptr a-ti submina propria pozitie. Dupa mai bine de 4 ani de bursa am ajuns la concluzia ca cel mai scump tip de comision e cel oferit de "comisioanele gratuite" . Executia e sub orice critica, facilitatile oferite sunt minime, iar actiunile tale sunt oferite spre imprumut altor institutii care "pariaza impotriva ta".
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
E adevărat că brokerii de discount au anumite dezavantaje printre care se numără cele menționate de tine. Însă pentru mulți investitori, care au sume destul de mici de investit, sunt prima opțiune. Pe parcurs, poți să-i părăsești și să plătești brokerii care percep comisioane. Legat de faptul că cineva pariază împotriva poziției tale, nu e cel mai grav lucru. Doar pentru că eu pariez împotriva Germaniei diseară, nu înseamnă că echipa pleacă de la EURO 2020. Au încercat Hedge Fund-uri cu miliarde în cont să falimente GameStop și AMC și nu au reușit. Nu-mi fac griji pentru Cornel care a auzit ieri de Short Selling. Pentru că ăștia sunt clienții IB la care împrumută T212 acțiuni. Hedge Fund-urile lucrează mai degrabă cu BlackRock și Vanguard. Dar dacă pentru tine reprezintă o bulină neagră majoră, nu trebuie să folosești nici un broker care practică Securities Lending. Asta este doar viziunea mea și argumentele care stau la baza ei.
@acsiata
@acsiata 3 жыл бұрын
​@@ovidiutarcu Sorry dar nu suntem la footbal. Acolo nu conteaza cine ia pozitie impotriva ta, ai acelas rezultat. Pe bursa sunt nenumarate cazuri in care pozitii de short luate impotriva unei companii au dus la falimentul ei. Ii afecteaza capacitatea de crestere, abilitatea de a se imprumuta etc. GME -AMG sunt exceptiile. Iti trimit cazuri concrete daca te intereseaza. Ce e corect e ca ptr Gigel care e la inceput si pune 3 lei deoparte lipsa comisioanelor e un avantaj (fie el unul psihologic). In fine, ideea pe care o sustin e ca un broker ca Trading 212 are o serie de dezavantaje serioase , daca ai portofoliu mic nu are sens sa-ti faci griji. Dar cand sumele incep sa se adune e cazul sa te gandesti daca nu cumva te sabotezi singur.
@cosminstan8842
@cosminstan8842 2 жыл бұрын
Salut. Felicitări pentru munca depusa si pentru un canal plin de informatii foarte bune. Cu referire la Trading212, care stim ca este o companie de 15 ani de tip Fintech si care are sediul in UK si Bulgaria si conturile in Cipru tu ca investitor pe termen lung, sa zicem 10-12 ani ai avea incredere in ei? Mersi.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 2 жыл бұрын
Investițiile internaționale din portofoliul public prin ei le fac. Așa că pot să zic că am încredere că o să reziste pe termen lung. 🙂
@cosminstan8842
@cosminstan8842 2 жыл бұрын
@@ovidiutarcu Mulțumesc pentru răspuns! Multa bafta.
@ForbiddenFlameStudios
@ForbiddenFlameStudios 3 жыл бұрын
Salut Ovidiu! Nu e o intrebare legata de bursa dar m-am gandit ca esti mai informat pe tema. Se poate face tehnica cumpararii unei proprietati cu un credit ipotecar, pe care sa o dai in chirie iar chiriasul practic sa plateasca creditul, la final sa ramai cu proprietatea respectiva aproape gratuit ?
@CONTINUUM2
@CONTINUUM2 3 жыл бұрын
Se poate,dar nu prin programul Noua Casă.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Se poate, dar să fii atent la condițiile contractuale din contractul de creditare. Cum a zis Seby, la Noua Casă e interzis, la credite convenționale depinde de bancă.
@lupac3193
@lupac3193 2 жыл бұрын
Inregistrarile aparent sunt din nou disponibile, insa nu se mai poate deschide cont in USD (singurele optiuni sunt EUR si RON). Eu inca astept sa-mi valideze contul, dar din ce m-am uitat prin interfata nu-mi place ca nu poti vedea usor daca un ETF este cu acumulare sau dividende si nici care sunt costurile fiecaruia.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 2 жыл бұрын
E foarte ușor să-ți dai seama dacă un ETF este cu acumulare sau cu distribuire. Unul are (Acc) în denumire, celălalt (Dist). Referitor la TER, această informație este mai bine să o iei direct de pe site-ul administratorului de fond. Pentru că acolo este cea mai relevantă și mai actualizată. Poate în viitor vor adăuga această informație în platformă și cei de la Trading 212 așa cum este a XTB.
@bogdanpopa2704
@bogdanpopa2704 3 жыл бұрын
Poti sa imi zici daca stii ceva despre Degiro?
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Din câte am văzut pe site-ul lor, România nu este o țară din care-ți poți deschide cont. Dar poate fi o alternativă bună dacă locuiești în una din țările vestice.
@the.blue.raven7777
@the.blue.raven7777 3 жыл бұрын
O idee de video : merita in aceasta perioada sa cumperi un apartament pt inchiriere, cu credit ? Multumesc
@iulians2893
@iulians2893 3 жыл бұрын
Niciodata sa nu te mai gandesti sa devii sclava bancii ;) scoate-ti din cap ca un apartament este o investitie cand il vei lua pe credit 👌
@iulians2893
@iulians2893 3 жыл бұрын
Care e pretul apartamentului ? Ce creditare faci ? Si pe cati ani ? Cunosti valoarea reala a apartamantului si randamentul real? Daca nu cunosti astea stai departe de acest model de investitie cu bani imprumutati
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Atâta timp cât găsești un DEAL BUN, merită. În caz contrar, nu . Probabil mai greu în perioada asta. Eu am decis să nu mai fac videoclipuri despre imobiliare până când nu fac efectiv prima investiție ca să documentez procesul.
@perenidavid5901
@perenidavid5901 3 жыл бұрын
Nu au dat încă drumul la înregistrare din nou t212...
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Așa este 😐...
@remusrares5024
@remusrares5024 3 жыл бұрын
Buna ziua. Puteti sa ma ajutati, va rog, sa inteleg cum se face acumularea dividendelor in ETFurile cu acumulare? Cei de la XTB nu au putut sa imi zica ceva prea clar. Multumesc.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Companiile din cadrul indicelui plătesc dividendele către societatea care administrează ETF-uil. Ea, în loc să-ți distribuie mai departe banii, îi reinvestești în acțiuni ale companiilor din cadrul indicelui. În consecință. tu deții mai multe acțiuni la acele companii în mod indirect. Sper că am reușit să te lămuresc! 🙂
@remusrares5024
@remusrares5024 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu cred ca inteleg intr-o oarecare masura, dar nu 100%. Si actiunile acelea, cumparate cu dividendele mele, ale cui sunt? Mie in contul de brokeraj am inteles ca nu imi apar actiuni in plus. Multumesc pentru efortul de a explica.
@mihaiceset7700
@mihaiceset7700 2 жыл бұрын
Buna ziua ...am o întrebare legată de trading 212... Mă chinuiesc sa cumpăr acțiuni câțiva ani buni 5-10-15 ani la rând .. întrebare acțiunile cumpărate sunt pe numele meu(CNP)? Pot sa las moștenire acele acțiuni copiilor mei ?
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 2 жыл бұрын
În acest moment nu poți să lași acțiunile efectiv moștenire. Însă copiii tăi pot moșteni contul de investiții. La fel ca orice alt bun. Nu știu care este procedura. Va trebui să-i întrebi direct pe ei.
@bogdand687
@bogdand687 3 жыл бұрын
Salut, Ovidiu! Fain clipul! As avea si eu ceva de impartasit cu aceasta comunitate! Luna aceasta a fost prima luna in care suma in lei virata prin transfer bancar catre T212 nu a intrat complet, adica dupa calculele mele mi-au fost retinuti ~1.74%. Sunt in discutii cu cei de la T212 ca sa aflu ce s-a intamplat- momentan pare ca se spala cu maini cu asa zisele banci intermediare care “may charge fees”; inca nu am primit un raspuns concret. Mentionez ca investesc la ei luna de luna si contul T212 Invest este in lei, la fel ca si valuta transferata din contul meu bancar. Ai patit vreodata lucrul acesta? Sau a mai intalbit cineva recent/in trecut aceasta situatie? Sunt chiar curios de raspunsul tau! Multumesc! Numai bine!
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Nu am pățit până acum așa ceva. Într-adevăr poate fi vorba de fees pentru că acum e o plată în afara UE. Și nu știm câte bănci intermediare există între tine și Barclays. Poți să dai un mesaj și băncii sau aplicației de unde ai inițiat transferul. Poate te pot ajuta ei.
@bogdand687
@bogdand687 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu Multumesc de reply! La Brexit m-am gandit si eu INSA in Iunie am facut 2 transferuri, in Mai la fel, Aprilie la fel si tot asa din Dec 2020.. am avut 0 lei retinuti pe drum in tot timpul asta…o alta varianta ar mai fi cursul valutar adica conversia lei - eur - lei sau lei - gbp- lei, dar ambele variante tot se rezuma in final la intrebarea: dc pana acum nu s-a intamplat asta? 😤
@andreipopleaca1608
@andreipopleaca1608 3 жыл бұрын
Salut Ovidiu, recomanzi Trading 212 pentru investiți pe termen lung? Eu asta vreau cu ei dar nu din pricina comisionului mic ci pentru cei 10% taxa pentru dividende dar si pentru colaborarea cu IB.
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Eu am început anul trecut să construiesc un portofoliu public prin intermediul lor. Cu ideea de a-l păstra pe termen lung. În momentul de față sunt puțin mai rezervat pentru că încă nu au dat drumul clienților noi și nu știu care este motivul real. Ei susțin că e din cauza upgrade-ului dar nu sunt atât de sigur. Dacă își revin și nu mai au astfel de blocaje, o să-i consider în continuare un broker solid.
@andreipopleaca1608
@andreipopleaca1608 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu Mersi de raspuns. Am cont si la IB dar greutatea cu care trebuie sa adauge sume, faptul ca trebuie sa trec banii prin revolut, faptul ca au comisioane consistente si faptul ca nu pot cumpara fractional, m-au determinat sa aleg o varianta mult mai prietenoasa si sper ca Trading 212 sa fie aia.
@adrianrotaru1974
@adrianrotaru1974 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu cum gasim portofoliul tau pe T212?
@andreipopleaca1608
@andreipopleaca1608 3 жыл бұрын
@@GVPetrisor Am început deja sa investesc de prin decembrie in Trading 212 si am un profit frumușel + o suma de cateva zeci de mii de euro. Probabil o sa incep sa investesc in IB dar inca imi e greu sa inteleg cum sa depun bani :).
@podcast3
@podcast3 3 жыл бұрын
@@andreipopleaca1608 poți să cumperi fracțional, trebuie doar activată opțiunea. Cât despre transfer, la mine se face de pe o zi pe alta fara probleme
@iulians2893
@iulians2893 3 жыл бұрын
De ce chestiile astea nu se intampla la Brokerii seriosi ? Interactive Brokers iti cere acordul pentru asa ceva . La creare contului esti intrebat daca esti de acord cu Securities Landing . Charles Schwab Deasemeni , IG Markets , toti sunt de peste 30 de ani in piata si ai nostrii inca investesc in revolut, etoro,xtb si trading 212 🤔🤔 cred ca alegerea unui broker ar trebui sa fie prima lectie financiara inainte sa invatati sa tranzactionati 🙄
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Pentru că acei brokeri îți iau comision de tranzacționare ca să facă rost de venituri. Pentru că dacă ar fi fără comisioane și ei ar trebui sp apeleze la Securities Lending fără opțiune. Și eu aș prefera să plătesc un comision rezonabil și să nu se facă Securities Lending. Dar nu pot să-i condamn pentru că o fac. Sper că aceste noi comisioane pe care au început să le introducă să le aducă stabilitate financiară ca să devină opțională.
@iulians2893
@iulians2893 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu chestia asta te va afecta enorm pe lichiditate in cazul in care vei dori sa inchizi pozitii , daca cineva face Short pe actiunile tale in momentul in care vei dori sa vinzi sau sa rebalansezi tu nu vei putea executa vanzarea :) in mod normal in aceste cazuri se cere acordul tau ca si client , sunt situatii in care nu poti inchide pozitii si poti ajunge sa ai pierderi de 10 ori mai mari decat comisioanele daca ai un portofoliu suficient de mare 🙄
@alextutorial1994
@alextutorial1994 3 жыл бұрын
Interesant momentan astept sa imi trimita email ul de la trading.... Poti sa imi dai un sfat? Am investit 200eur p etoro . Am cumpărat actiuni la nio si amd . Pana aici toate bune si frumoase doar ca nu am reusit sa le trimit documente le necesare pentru a valida adresa si mi au blocat contul cu returnarea de 190eur inapoi in cont. Am facut profit din cele 2 acțiuni aproximativ 20eur care au ramas p platforma . Acești 20 trebuie sa ii declar la anaf? Sau doar cand scot acești bani de pe platforma trebuie sa ii declar....
@ovidiutarcu
@ovidiutarcu 3 жыл бұрын
Trebuie să-i declari pentru că au intrat în contul de la broker. Care îți aparține. Chiar dacă nu ai reușit să-i scoți încă. Sper să găsești o soluție ca să poți retrage toți banii.
@alextutorial1994
@alextutorial1994 3 жыл бұрын
@@ovidiutarcu la anaf? si in cat timp ar trebui sa ii declar?
@alextutorial1994
@alextutorial1994 3 жыл бұрын
@@GVPetrisor mersi
@alextutorial1994
@alextutorial1994 3 жыл бұрын
@@GVPetrisor deocamdată nu
@alextutorial1994
@alextutorial1994 3 жыл бұрын
Mersi
Ce TAXE SI IMPOZITE platesti daca investesti la BURSA
11:58
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 25 М.
RECENZIE eToro
15:44
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 40 М.
Alex hid in the closet #shorts
00:14
Mihdens
Рет қаралды 7 МЛН
50 YouTubers Fight For $1,000,000
41:27
MrBeast
Рет қаралды 165 МЛН
КАК ДУМАЕТЕ КТО ВЫЙГРАЕТ😂
00:29
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 8 МЛН
Cum să faci PRIMA Investiție Imobiliară
20:34
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 22 М.
4 MODIFICARI IMPORTANTE la Trading212 pe care TREBUIE sa le cunosti
14:37
Ce este un ETF
15:02
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 16 М.
EVITA tranzactionarea cu CFD-uri
12:57
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 8 М.
7 DEZAVANTAJE ale Strategiei Dividendelor
14:02
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 12 М.
Recenzie Trading 212
13:54
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 44 М.
8 lucruri care te împiedică să scapi de datorii
11:48
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 6 М.
Recenzie TradeVille
15:54
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 46 М.
Recenzie despre platforma de investiții eToro
17:44
Ovidiu Tarcu
Рет қаралды 24 М.
Fonduri Mutuale vs ETF uri - Care sunt mai potrivite pentru tine?
13:30
Alex hid in the closet #shorts
00:14
Mihdens
Рет қаралды 7 МЛН