Pukkiparty palaa Valioliigaan! | Teemu Pukki avainroolissa Norwichin nousussa takaisin pääsarjaan

Рет қаралды 18,229

Viaplay Urheilu

3 жыл бұрын

Viikonloppuna se varmistui: Teemu Pukki ja Norwich pelaavat ensi kaudella jälleen Valioliigassa!
Suomalaistykki on ollut 25 maalillaan merkittävä pala Norwichin paluussa maailman kovimpaan futissarjaan. Seuran päävalmentaja Daniel Farke ylisti Pukkia vuolaasti studiolähetyksessä. Tutkan alle otettiin myös Pukin ja hänen tutkaparinsa Emiliano Buendian yhteispeli.
Englannin Championshipin otteluita näet yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sportin kanavilla. Lisäksi Teemu Pukin ja Norwichin paluun Valioliigaan näet ensi kaudella samoissa kanavissa! | www.viaplay.fi

Пікірлер: 14
3 жыл бұрын
Tehkääpä herrat hyvät analyysivideo tästä "superliigasta"
@dickmccarthy9496
@dickmccarthy9496 3 жыл бұрын
Superliiga ei ainakaan vielä tule toteutumaan. Jalkapallo voitto tämän erän :) katotaan toinen puoliaika sitten onnistuuko korruptoituneet kusipäät tasoittamaan.
@ViasatUrheilu 3 жыл бұрын
Seuraavan kerran Norwichin otteita voit seurata tiistaina 20. huhtikuuta, kun kärkiottelussa Kanarianintujen vieraaksi saapuu Watford. Lähetys otteluun käynnistyy kello 19:55 Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport jalkapallolla!