Planurile Clinicii Hope 2024
31:15
Singuratatea de Sarbatori
1:15
4 ай бұрын
Anxietatea de Sarbatori
2:35
4 ай бұрын
Пікірлер
@Cristina-io6lx
@Cristina-io6lx 7 сағат бұрын
De cand sensibilitatea a devenit o problema? Sau mai bine zis persoanele sensibile? De ce nu ar fi ceilalti o problema? Sau mai bine zis de ce ce ar trebui sa fie o normalitate sa nu fi sensibil?
@carinaotl
@carinaotl 13 сағат бұрын
Ms mult
@ErikgabrielArsene
@ErikgabrielArsene 2 күн бұрын
Santeti nebuni un copil de un an nu poate sa aiba o 100 de cuvinte nu va mai luoati dupa specialisti puli, disperati sa va faca sa dati bani
@monicadima6543
@monicadima6543 5 күн бұрын
Care este numarul
@TeodorConstantin-zy6it
@TeodorConstantin-zy6it 8 күн бұрын
Nu faci nimic cu medicamente
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 9 күн бұрын
Dacă ajunsaram sa ne bazam pe FBY ,vai de mama noastră .
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 9 күн бұрын
Vad numai psihiatri vorbind ,de ce ?. Ce vor să ne inducă frica ?.
@theukvoyager
@theukvoyager 12 күн бұрын
Copiii*
@tudorn679
@tudorn679 12 күн бұрын
Despre terapia Open Dialogue ce părere aveți? Sau ce părere aveți de tarile ce oferă gratuit servicii pentru recuperarea persoanelor ce sufera de schizofrenie? O boala cu care ești condamnat la moarte în România dacă nu ai bani
@StefaniaVasile-oz5gu
@StefaniaVasile-oz5gu 17 күн бұрын
Așa este si eu sunt borderline
@Alinairina87
@Alinairina87 20 күн бұрын
Eu vreau sa ies din relația de cuplu dar nu înțeleg de ce, pentru că ne iubim...😞
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Bună ziua! Se întâmplă ca uneori să simțim diverse lucruri contradictorii, este important însă să nu luăm decizii pripite, marcate de impulsivitate. Pe canalul nostru avem un nou video concentrat pe Sanatatea Relatiilor - Dimensiuni Patologice in Relatia de Cuplu, în care Dr. Gabriella Bondoc, medic primar psihiatru, psihoterapeut si fondator al Retelei de Clinici Private Hope prezintă problemele actuale ale cuplurilor din Ro. Îl puteți vizualiza chiar aici și puteți să vă lămuriți în multe aspecte: kzfaq.info/get/bejne/eL2Wg7eoqdjVopc.html
@olganegru6417
@olganegru6417 22 күн бұрын
Bună seara eu am amorțeli în tot corpul și cind merg un picior îl simpt greu și cîrcei am uneori în picioare la tălpi vă rog frumos dați-mi un sfat cum pot să mă tratez.
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Bună ziua! În primul rând, trebuie să verificați dacă acești cârcei nu sunt cumva cauza unor probleme fizice de sănătate, verificați cu ceva analize recomandate de către medicul de familie, iar în momentul în care aceste suspiciuni au fost înlăturate, mergeți către un consult de specialitate pentru a depista gradul de anxietate și care ar fi tratamentul potrivit acesteia. Ne puteți apela pentru mai multe detalii la nr de telefon: 0374554321. Zi frumoasă!
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 25 күн бұрын
Ba da ,se tratează .
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Titlul videoclipului este Schizofrenia nu se vindecă, DAR SE TRATEAZĂ! Practic asta am spus și noi. Vizualizați videocipul pentru lămuririle necesare. O zi frumoasă!
@bogdangheorghe5427
@bogdangheorghe5427 29 күн бұрын
Un psihiatru cu fler , experienta , diagnosticheaza TAB
@elenaecaterina4497
@elenaecaterina4497 Ай бұрын
Poate conduce autoturismul?
@boopaulaboo
@boopaulaboo Ай бұрын
Si unii nu putem inghiti nici propria saliva in perioadele de stres
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Desigur, suntem diferiți. Unii dintre noi consumăm mai multe alimente în perioadele stresante, în timp ce alții nu se pot hrăni deloc.
@MarianaIlie-mj2ir
@MarianaIlie-mj2ir Ай бұрын
Concentrez foarte rău nu repede de ce mam îngrășat foarte tare dorm cu pastile de somn
@ioanagregore9864
@ioanagregore9864 Ай бұрын
Din pacate printre noi sunt oameni multi tulburati ( bipolari , narcisisti , bordeline , schizofrenie ) ce putem face pentru noi?!
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Bună ziua! Nu înțelegem întrebarea. Vă afectează faptul că printre noi se află și oameni tulburați? Nu este ceva ce poate fi controlat, iar existența acestor oameni nu ar trebui să prezinte un disconfort pentru nimeni. Pentru noi putem face foarte multe lucruri, pentru a ne păstra sănătatea mintală și emoțională și acesta este singurul lucru pe care ar trebui să ne concentrăm. Zi frumoasă!
@vioricasassu2307
@vioricasassu2307 Ай бұрын
Daca tot dati lectii, va rog sa corectati tittlul videoclipului (din respect fata de limba romana). In mod corect, titlul ar fi trebuit scris asa: " La ce varsta incep COPIII sa vorbeasca ?".
@ClinicaHope
@ClinicaHope 10 күн бұрын
Bună ziua! Titlul videoclipului a fost scris greșit dintr-o eroare de typing, nu din necunoștință de cauză, vă mulțumim pentru semnalizare, greșeala a fost remediată.
@cosmingurau
@cosmingurau Ай бұрын
Unde este link-ul?
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Bună ziua! Puteți găsi link-ul fie în descrierea shortului, fie accesați direct site-ul nostru în youtube bio și căutați programul Găsește-ți Echilibrul! De asemenea, pe rețelele de socializare puteți găsi detalii în timp real privind toate programele de tratament și psihoeducație în curs! Zi frumoasă!
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Sau puteți accesa link-ul aici: clinica-hope.ro/tulburarea-borderline/#tratamentborderline
@BoranRaluca
@BoranRaluca Ай бұрын
Din păcate 😢😢😢
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Bună ziua! Ne pare rău să auzim că aveți parte de stări neplăcute. Pe site-ul nostru puteți găsi teste psihologice validate de specialiști, unde puteți să vă faceți o idee (deoarece un test completat online nu poate ține loc de un diagnostic specializat), să vedeți dacă aveți o predispoziție către stări depresive. La aici link către testul psihologic pentru depresie: clinica-hope.ro/test-depresie/ De asemenea, ne puteți apela la nr de telefon: 0374554321 pentru informații!
@BoranRaluca
@BoranRaluca Ай бұрын
Din păcate da!😢😢
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Bună ziua! Pe site-ul nostru puteți găsi teste psihologice validate de specialiști, unde puteți să vă faceți o idee (deoarece un test completat online nu poate ține loc de un diagnostic specializat), să vedeți dacă aveți o predispoziție către stări depresive. La aici link către testul psihologic pentru depresie: clinica-hope.ro/test-depresie/ De asemenea, ne puteți apela la nr de telefon: 0374554321 pentru informații! Zi frumoasă!
@mihaelacorbeanu306
@mihaelacorbeanu306 Ай бұрын
Salut! Cred ca sunt depresiva pt ca.de multe ori sint trista si nunumai asta ...😑
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Bună ziua! Ne pare rău să auzim că aveți parte de stări neplăcute. Pe site-ul nostru puteți găsi teste psihologice validate de specialiști, unde puteți să vă faceți o idee (deoarece un test completat online nu poate ține loc de un diagnostic specializat), să vedeți dacă aveți o predispoziție către stări depresive. La aici link către testul psihologic pentru depresie: clinica-hope.ro/test-depresie/ De asemenea, ne puteți apela la nr de telefon: 0374554321 pentru informații! Zi frumoasă!
@elenapitigoi9433
@elenapitigoi9433 Ай бұрын
❤❤❤
@FeliciaNastase
@FeliciaNastase Ай бұрын
❤❤❤🌷🌹🌷🌹🌷🌹🥰
@mariannajakob4746
@mariannajakob4746 2 ай бұрын
Sotul meu e Bipolar are tratament de mai bine de 10 ani tot nu scapaā de schimbari de dispozitie are anexitate furie insuportabilā uneori ! Ajutā daca daca se consultā cu terapeutul conditionat ? Ce sfaturi î-mi puteti da ! Multumesc ❤
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Bună ziua! Ne pare rău să auzim că treceți printr-un astfel de tumultul în relația cu cel iubit. Este foarte important să înțelegeți că tulburarea bipolară nu dispare nicăieri. Este cronică și recurentă ceea ce înseamnă că o va avea toată viața, desi nu este la fel de intensa in simptomatologie în toate perioadele vieții. Ce trebuie să facă? Să meargă constant la terapie, să nu oprească tratamentul și să aveți parte împreună de cursuri de psihoeducație și abilități pentru gestionarea tulburării. Noi avem astfel de servicii, precum și singurul program complet pentru gestionarea tulburării bipolare care contine atat psihoeducatie, curs abilitati, consultatii psihiatrie și psihoterapie. Voi lăsa un link mai jos pentru vizualizare și informare. De asemenea, ne puteți apela pentru informații complete la nr. de telefon: 0374554321
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Program pentru gestionarea Tulburării Afective Bipolare, Navigând între Poli: clinica-hope.ro/tulburarea-bipolara/#tratamenttulburarebipolara
@mariannajakob4746
@mariannajakob4746 Ай бұрын
Vā multumesc pentru raspuns ! Dar sotul meu este de origine Olandezā si nu vorbeste Limba Românā ! Si greu decide sa facā ceva sā schimbe ceva ! Aproape ca nu mai pot face nimic pentru el ! Are un caracter destul de dificil !
@cameliam355
@cameliam355 2 ай бұрын
Dar îmi place sa fiu depresiva !? E felul meu de a fi ! 😊
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Este minunat că încercați să vedeți lucrurile într-o manieră pozitivă, dar dacă simțiți că simptomele vă scapă de sub control, este bine să căutați ajutor specializat. O zi minunată!
@user-th3kn6rh3z
@user-th3kn6rh3z 2 ай бұрын
Am o stare de agitatie..imi joaca stomacul...
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Vă recomandăm să încercați să discutați cu un specialist pentru a vă da seama dacă este vorba de anxietate și pentru a afla cum o puteți combate! O zi frumoasă!
@ginahelbling-goanta7449
@ginahelbling-goanta7449 2 ай бұрын
De ce sunt româncele afectate atunci când muncesc? Este o rușine sa muncesti? Vad ca accentul italian l-a luat imediat, dar munca,nu . Numai românii se simt umiliti cand muncesc! Vor bani multi si munca putina!
@marineagu9558
@marineagu9558 2 ай бұрын
Astenia de primăvară nu apare fără stres. Mișcarea fizică este mereu condiționată și limitată de factori stresanți diverși (sociali, financiari, de spațiu, etc) și chiar dacă este importanta, ea este un lux, de care astenia duce lipsă acută
@ClinicaHope
@ClinicaHope Ай бұрын
Am explicat deja acest fapt, întregul short a avut ca temă practic că astenia de primăvară apare în urma stresului cauzat de toți acești factori.
@marineagu9558
@marineagu9558 2 ай бұрын
De cele mai multe ori, la terapie ajung victimele persoanelor cu răni adanci emoționale. Agresorul prin comportamentele sale negative, mal adaptative și nesănătoase, blochează, strică și distruge alte persoane aducandu-le în situații de nedorit, în condițiile în care agresorul se consideră făuritor de destine bune și nu vede necesară terapia și pentru propria persoană pt a-și înțelege mai bine propriul comportament disfuncțional față de propria viață, dar și a celor din jur. Concluzia este un 'cerc vicios', în care relația victimă - agresor devine extrem de dăunătoare și distrugătoare în ambele părti !
@miskoistvan2820
@miskoistvan2820 2 ай бұрын
Buna ziua, avem un baiat de 3ani si 5luni, am observat in zilele trecute ca tot mai des repeta untima silaba, cu ar fi: din cuvantul jucarie, dupa ce a pronuntat cuvantl repeta "ie" sau la cuvantul plimbare, repeta re , adica ultima silaba.. poate fi o problema? Multuesc anticipat!
@elenapitigoi9433
@elenapitigoi9433 2 ай бұрын
Multumesc asemenea ❤️
@user-hz5ts7nh2m
@user-hz5ts7nh2m 2 ай бұрын
Înțeleg , ca toti avem un soi de manie,ca altfel am avea relatii armonioase si ne am creste copii in dragoste si echilibru mental. Gradual întreaga lume e bolnavă .Sigur unii necesita tratament.Ma gândeam la Isus care a vindecat demonizați. De ce oare nu se întâmplă si azi?. Versetul meu preferat este acela in care Sf Apostol Pavel spune ca Dumnezeu n a pus in noi un duh de frică,ci de putere de dragoste si de înțelepciune.Frica este generatoare de fel de fel de afecțiuni.Afecțiuni de care nu sunt scutiți nici cei care ne tratează.
@ClinicaHope
@ClinicaHope 2 ай бұрын
Din pacate povestea spune ca Isus nu mai este printre noi ca sa poata face asta... Si nu cred ca inca a ajuns cineva sa aiba acest har...
@elenaoancea1468
@elenaoancea1468 27 күн бұрын
​@@ClinicaHope Despre Domnul Isus și Cuvântul Său nu este poveste. Contează credința și încrederea și împlinirea voii Lui. Dar (trist) nouă oamenilor ne place enorm ce ne oferă Satana ,iar pe Dumnezeu îl facem sclavul nostru ca să ne rezolve probleme făcute din trăirea în păcat. Fiți binecuvântată, stimată doamnă. Dumnezeu se poate folosi de dvs. pentru a ajuta oamenii.
@bogdangheorghe5427
@bogdangheorghe5427 3 ай бұрын
Boala serioasa cu urcusuri dar mai ales coborari, cu stingerea luminii.. Sufar de 20 de ani de tulburare afectiva bipolara Controlul la psihiatru si tratamentul sint obligatorii Viata si perspectiva din care trebuie s-o privesti -cind esti bipolar- e alta " treaba"..
@user-gj9gz8dp8m
@user-gj9gz8dp8m 3 ай бұрын
Multumesc pentru aceasta emisiune interesanta si domanei doctor. Mentionez doar ca microfonul prezentatoarei a facut zgomot pe intreaga emisiune.
@andreeachelaru6405
@andreeachelaru6405 3 ай бұрын
😢😢😢😢eu așa sunt ieu
@ginailie250
@ginailie250 3 ай бұрын
Muțumesc!❤amăndurora ❤❤
@coziapricop6988
@coziapricop6988 3 ай бұрын
Eu nu dorm aproape deloc și iau și medicamente ,ma puteți ajuta cum sa dorm
@davinebeck8916
@davinebeck8916 3 ай бұрын
Promo sm 😞
@vasilesas5312
@vasilesas5312 3 ай бұрын
Ññ
@user-ux5tg5xh8h
@user-ux5tg5xh8h 3 ай бұрын
Foarte multi părinti nu ințeleg ca copii se nasc nevinovati..😢.E mult de muncă cu educația românilor..Manelele,conceptiile proaste,politica,alimentația,joburile,gelozia,etc si toate conceptile proaste,greșite,în loc de bune ale unora, a făcut ca românii să ajungă așa..Fratilor e mai bine să fiți optimiști decât pesimiști ori negativiști..
@ioanat.5375
@ioanat.5375 4 ай бұрын
Astia sint mai psihopati si cu tulburari psihice ! Nu va este Rusine? Citi bani ati primit din Vaccinuri si masti, sarlatanilor?🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
@A-Light-from-Heaven_
@A-Light-from-Heaven_ 4 ай бұрын
DOMNUL DUMNEZEU ISUS HRISTOS ESTE ADEVĂRUL ȘI SINGURA MÂNTUIRE EL ESTE ÎMPOTRIVA ICONOLATRIEI , ȘI A LUCRURILOR URÂCIOASE ȘI NECURATE
@danutolteanu3193
@danutolteanu3193 4 ай бұрын
Să-l alegem președinte pe dn. Dr . Prim . Psih . Alexandru Paziuc , de la C-lung . Moldovenesc .
@danutolteanu3193
@danutolteanu3193 4 ай бұрын
Să-l alegem președinte pe dn . Dr . Prim . Psih . Alexandru Paziuc de la C-lung . Moldovenesc . A fost invitat în emisiunea # Garantat sută % # .
@danutolteanu3193
@danutolteanu3193 4 ай бұрын
Sărut -mîna dna . Dr . Vă preocupă problemele grnrrate de TELEPATIE ? Am probleme cu Siguranța .
@danutolteanu3193
@danutolteanu3193 4 ай бұрын
Să-l alegem președinte pe dn . Dr . Prim . Psih . Alexandru Paziuc de la C-lung . Moldovenesc . A făcut o propunere , care , trebuie aplicată pe mapamond !
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 4 ай бұрын
Nu cumva aceste probleme apar de la medicatie .
@ClinicaHope
@ClinicaHope 4 ай бұрын
Bună ziua! Nu. Pentru diagnosticarea cu această tulburare și orice altă tulburare, trebuie să fie îndeplinit un număr al simptomelor conform taboului clinic, simptome care apar în absența medicației. Episodul maniacal este vital în diagnosticarea Tulburării Bipolare și este un simptom care se regăsește la toți cei suferinzi, variind intensitatea, în schimb. Poate apărea din cauza medicației doar în cazul în care, diagnosticul este pus greșit și nu sunteți identificat cu tulburare bipolară și primiți un antidepresiv care poate declanșa episodul maniacal.
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 4 ай бұрын
@@ClinicaHope Am inceput sa cred și eu în asemenea lucruri ,dar nu Sint împăcat cu idea că un medic poate sa beneficieze de viața mea ,după bunul plac ,și să fie stapin pe viața mea (internarea non-voluntara ) și am văzut că te mai poate interna non-voluntar și în cazul sinucideri .De ce ?. Ce vor să facă ?.
@ClinicaHope
@ClinicaHope 4 ай бұрын
@@MarianDiaconu-eb9nh Nimeni nu beneficiază de viața nimănui. Deciziile de internare non-voluntară se iau în momentul în care dumneavoastră reprezentați un pericol pentru sine și cei din jur. Practic sunteți internat involuntar în momentul în care manifestați comportament suicidar. De ce? Pentru a fi împiedicat să vă faceți rău. Psihiatrii și medicii din domeniul sănătății mintale nu doresc decât să vă ajute să traversați perioadele dificile din viața dvs. și să vă împiedice să luați decizii pripite. Practic doresc să vă stabilizeze. Tulburarea Afectivă Bipolară este o tulburare de dispoziție care poate fi gestionată doar cu ajutorul medicației, psihoterapiei și psihoeducației.
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 4 ай бұрын
@@ClinicaHope Deci ,numai pot fi sigur pe viața mea .Dar ,am văzut urmărind reportaje in Franța la primiri urgențe ,in momentul in care se făcea ,,imobilizarea " o doamna doctor la cel ce îl rețineau ,îi puneau o perna sau un cearceaf pe fata și apăsau ,De ce făceau lucrul asta ? Mie îmi este frica sa mă prezint la altfel de medici dacă aș avea nevoie .Să știu că medicul beneficiază de viața mea .Am încredere în medici ,as încerca să mă duc la psiholog sau psihiatru că am o uitare ,dar credeti-ma îmi este teama ,mi-a arătat un medic coleg de școală (Sintem de aceași virată ) citeva articole din legea pacientului ,și drept să vă spun mă îngrozește ,de exemplu : art .17 spune așa : Dacă furnizorul de servicii medicale considera că o intervenție medicală ,numai este nevoie de consimțământul pacientului sau al aparținător ului ,nu spune daca ești conștient sau inconștient ,iar așa un art 18 daca nu mă înșel spune că poți fi fotografiat de către furnizori de servicii medicale .
@MarianDiaconu-eb9nh
@MarianDiaconu-eb9nh 4 ай бұрын
@@ClinicaHope Ce înseamnă psihoeducatie ? Ce înseamnă psihoterapie Mulțumesc .
@zoltankovacs8506
@zoltankovacs8506 4 ай бұрын
Părerea mea este că medicamentele doar ameliorează efectele depresiei,nicidecum nu vindecă depresia. Până nu se elimină sursa depresiei(nu se taie răul din rădăcină) nu putem scăpa de ea.