@wojciechzielinski5510 14 сағат бұрын
❤❤😅super
@blobbywin7757
@blobbywin7757 14 сағат бұрын
I 15 minutter rørte Renmark knapt ballen og så litt deprimert ut. Så kommer Hegerberg inn fra benken i det 90.minutt og🔥🔥 Snakk om å vite næyaktig hvilke type pasninger å levere for å spille noen god! Veldig fascinerende.
@blobbywin7757 Күн бұрын
Det er det samme gamle problemet. Kan ikke gjøre ballbesittelse om til mål. Det var ingen straffe i tilleggstiden som reddet oss denne gangen. Brann trenger ny angrepsformasjon og taktikk.
@blobbywin7757 15 күн бұрын
Det er den samme gamle historien. Brann dominerte totalt de første 45 minuttene. Burde hatt MINST to mål, før Vålerenga klarte å score med sin eneste målsjanse like før pause.🤷😠 Det gjør vondt å si dette, men Vålerenga vant fortjent. Fotball handler om å score mål, og det er noe Brann har slitt med siden starten av sesongen. 😥😥😥
@mr.president5130
@mr.president5130 15 күн бұрын
Vard clowns team
@blobbywin7757 16 күн бұрын
Helt fantastisk at du er tilbake Andrine.
@SigurdKjelstrupEide
@SigurdKjelstrupEide 17 күн бұрын
Jeg kjente han som skreiv og sang «når hjerte står i brann» elsker disse videoene
@blobbywin7757 18 күн бұрын
Gratulerer. Utfordringene som kvinnelige idrettsutøvere må overvinne og ofrene de må gjøre. R-E-S-P-E-C-T
@Flesketryne 22 күн бұрын
Ingen bryr seg om kvinnefotball. Guttungen på 13 har mer teft enn disse håpløse livsformene
@wojciechzielinski5510 22 күн бұрын
🐘🐘
@blobbywin7757 27 күн бұрын
Dette var den mest underholdende kampen i Eliteserien denne helgen. To sett med supportere som lager mye støy, to lag som går for en seier, mange sjanser og mye drama.
@TarjeiElias 28 күн бұрын
3:45 Hvor er det røde kortet til Snorre Nilsen som sparker Felix rett i ansiktet? Etter det røde kortet til Finne har vi jo lært at intensjon ikke har noen ting å si, det er kun om man treffer motstander i hodet som betyr noe.
@erikhesjedal3569 Ай бұрын
Det E så deilig å se Palle stiger opp og dunke inn en heading inn på corner, som her og f.eks mot Aruroca. Lurer på om jeg begynner på få en ny favorittspiller, i tillegg til Per-Ove Ludvigsen i glansdagene
@MRELO-j8d
@MRELO-j8d Ай бұрын
hahahahhaahhahaha
@blobbywin7757 Ай бұрын
Effektivitet foran mål 🤷‍♀ I likhet med mange andre kamper i år kunne denne kampen vært avgjort etter 45-60 minutter. Men, Brann bommer fortsatt på sjansene sine. Det er litt sjokkerende hvor avhengig forsvaret er av Sery. Jeg tror ikke den kampendrende utligningen fra hjørneesparket skjer hvis vi har 2 store midtstoppere der inne.
Så mye fokus på Marthine og Aurora. De var ikke ansvarlige for at Brann ikke klarte å score til tross for rundt 75 prosent ballbesittelse. I starten av sesongen, var alle fullstendig klar over at Branns største utfordring kom til å være å bryte ned lag som forsvarer seg dypt. Etter Stabæk borte, og Røa-kampen ,er ikke dette nederlaget, og måten nederlaget skjedde på, noen overraskelse.
@direpants9281 Ай бұрын
Why so shid?? Someone send help. 😭
@kethelindamacena3415
@kethelindamacena3415 Ай бұрын
Vamos Brann!! 🇧🇷vocês são espetaculares !!! Vamos pra cima !!!
@koraykoc6753
@koraykoc6753 Ай бұрын
Teknik direktör Horneland çok iyi işler yapıyor fakat bazı oyuncu seçimlerinde yanlış yapıyor. 10 numaralı Kornvig ve 7 numaralı Warming çok sıradan ve kalitesi düşük oyuncular. Bunları niye oynatıyor anlamıyorum.Bu arada Brann'li oyuncular hakemleride yenmesini bilerek oynamalılar. O bedava penaltı neydi öyle! Maçta VAR' da yoktu anlaşılan.