1200 KM-es utazás és kempingezés az ID.BUZZ-zal!

  Рет қаралды 111,980

Draskovics Andris

Draskovics Andris

Жыл бұрын

DeAgostini Halálos Iramban: bit.ly/3ZxYiJo
Kuponkód: FFANDRIS
Megtalálsz Instagramon: / draskovicsandris
A videót támogatta a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre.
www.eneos-olaj.hu/
Zene:
www.epidemicsound.com/referra...
Email elérhetőségem, illetve ha van egy használtautód, amiről szívesen látnál hasonló videót, akkor itt tudsz jelentkezni:
andris98.yt@gmail.com

Пікірлер: 285
@Attila-Fazekas66
@Attila-Fazekas66 Жыл бұрын
Ez egy nagyon profi teszt volt, nagyon tetszett! Látom a fejlődést a videóidban, egyre jobbak lesznek! Aranyos a barátnőd, szépek voltatok együtt, nagyon soj boldogságot kívánok Nektek! F. Attila
@dancingmangoes1
@dancingmangoes1 Жыл бұрын
Segítsünk már Andrisnak, hogy legyen legalább 150ezer feliratkozója... megérdemli, minőségi videókat készít nekünk. Iratkozzon fel mindenki, csak egy kattintás 😉
@thefinn6969
@thefinn6969 Жыл бұрын
Lassan lenyomja a totalcart Andris egymaga 👍
@matyasschneider8216
@matyasschneider8216 Жыл бұрын
32:49-nél a pali ráerősít az adott reakciós részre :D
@Malyky78
@Malyky78 Жыл бұрын
Végig is néztem: :-D Ismételten nagyon jó minőségű, profi anyag. Köszönjük. Ami a kocsit illeti, nekem is tetszik, minden szögből, de jól rávilágított Andris, hogy meglehetősen túlárazott és in praktikus ahhoz képest, hogy ez egy vidám kisbusz akarna lenni, amellyel többen együtt utazhatnak kempingezhetnének stb... Pl. - Miért a Hyundainak jutott az eszébe, hogy lehessen konnektorként használni a kocsi, "töltő csatiját"? - Miért nem lehet az anyós és a vezető ülést pl. szembe fordítani a hátsó üléssorral, miközben kinyithatnának egy kis asztalt? - Legfőbbképpen miért is kellett, súllyal mókolni a vezető ülésben ahhoz, hogy aludni lehessen az autóban, egy ELVILEG kisbuszban?????!!!!??? Szóval ez a kocsi, így csak egy túlárazott "Foschvágen ID4 XXL edition": semmi ötlet a külső formán kívül. A finomságok és az ötletes apróságok, továbbra is maradnak a franciá és az ázsiai autógyártásban?
@Adam_Attila
@Adam_Attila Жыл бұрын
Ahogy leírtad 4200Ft/100km a fogyasztásod, azaz 6l/100km üzemanyag fogyasztásnak felel meg és 600km/+1 óra menetidővel kell számolni, egy átlag autóhoz nézve. Azt, hogy az Ionity adott 1 órát, vagy valaki más fizette, az nem releváns az autó teszt szempontjából. Köszi a videót, jó teszt volt!
@palkiss6746
@palkiss6746 Жыл бұрын
Na! Az osztrák kilowattóra is sokkal jobb minőségű, mint a magyar, mert hazafelé abból is kevesebbet fogyasztott! ; ) A magyar kilowattórát tuti, hogy vizezik. Viccen kívül: lehet, hogy a vizes aszfalt nem >annyira< számít a fogyasztásban, hiszen oda felé volt egy jelentős pozitív szintkülönbség, visszafelé pedig ennek a fordítottja.
@kolnk89
@kolnk89 Жыл бұрын
Az a helyzet hogy az álltalad számolt költségek alapján nagyon nem megérős. Az én autóm 5-6 litert eszik 130-as tempóbál és ezek alapján 300ft/100km a megtakarítás (lehet számolni mennyi idő alatt térül meg a többletköltség). Nem vagyok az elektromosok ellen sőt az ioniq5 nagyon bejön, de még mindig nem jó irány ez a töltögetés. Ha a pakkokat lehetne cserélni mondjuk egy “állomáson” 10 perc alatt akkor már lehet, hogy jobb lenne. Mondjuk le a kalappal 180kwh töltés előtt. Konklúzió: a teljes út alatt durva számítással 5000 ft-ot spóloltál egy benzineshez képest. Viszont 3 óra többleted lett az utazás ideje alatt, arról nem is beszélve, hogy egy frekventáltabb időben (nyáron szabadságoláskor) vadászni kell a szabad töltőt meg imádkozni, hogy az is maradjon amíg odaérsz.
@tamasszarvas9366
@tamasszarvas9366 Жыл бұрын
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy hasonló méretű benzines autó (amiben elfér egy franciaágy méretű matrac) nem 6 litert fog fogyasztani. Fagypont alatt meg pláne
@korteparadicsom
@korteparadicsom Жыл бұрын
@@tamasszarvas9366 + A karbantartasarol nem is beszelve...
@zsomborerchegyi7636
@zsomborerchegyi7636 Жыл бұрын
@@tamasszarvas9366 sima mezei Renault trafic diezel 150nél se fogyaszt 7liternel nagyon többet. 5m ért. És még több is a hely benne
@AlwaresHUN
@AlwaresHUN Жыл бұрын
Ezek az elektromos autók azért még mindig friss technológiának számítanak. Első generációs technika pedig mindig drága lesz és kb sose éri meg, az újdonságfaktor már más kérdés. Legalább mire elterjednek (15-20 év) és mindenki ilyeneket fog használni, ezek a mostani technikai/töltési bénázások bőven ki lesznek kalapálva.
@adambalogh4459
@adambalogh4459 Жыл бұрын
@@AlwaresHUN Valóban 15-20 év alatt kiforr a rendszer. Viszont eddigre a "hidrogén autózás" is meg fog valósulni és alternatív megoldás lesz az elektromos autózás mellet.
@nemethtamas5665
@nemethtamas5665 Жыл бұрын
lájk, ha szerinted is többet kellett volna szerepeltetni Anettet 😁😁😁
@peterkeszthelyi5233
@peterkeszthelyi5233 Жыл бұрын
Nagyon nyögvenyelős ez az elektromos autózás hosszú távolságok megtételekor. Kicsi hatótáv, nem induló töltések, télen nagy fogyasztás, sok elfecsérelt idő a töltéssel és esetleges szabad töltőoszlopra várakozás, egyre dráguló villamosenergia árak.
@mater1092
@mater1092 Жыл бұрын
Az első telefonok se egyeznek meg a jelenlegi készülékekkel 😉. Valahol el kell kezdeni és annak idő kell
@pirosszirom8998
@pirosszirom8998 Жыл бұрын
@@mater1092 Na ja, de az első telefonoknak nem volt alternatívája, ennek viszont "alig 100 éve" már van. Nem kis különbség.
@mater1092
@mater1092 Жыл бұрын
@@pirosszirom8998 és a legelső belsőégésű autó motorja is megegyezik a legújabb dízelmotorral szerelt autóéval nem?
@pirosszirom8998
@pirosszirom8998 Жыл бұрын
@@mater1092 De: szív, sűrít, szuszog, bszik elindulni. :)
@peterlovasSC28RR
@peterlovasSC28RR Жыл бұрын
​@@mater1092 Ez oks, de én most akarok normálisan közlekedni ezekkel. 20-30 év múlva már nem érdekel a dolog. A példádnál maradva én akkor is nagyon értettem volna az innovációt és hogy idő meg áldozatot kell hozni de ha haladnom kell, akkor maradok a jól bevált lónál, akármennyire is szeretnék autókázni.
@GBIGBIGBI
@GBIGBIGBI Жыл бұрын
Szuper lett a teszt, mint mindig.
@farkasferenc9166
@farkasferenc9166 10 ай бұрын
Na ezért szeretném amit te csinálsz. Senkinek nem jutott eszébe ilyen teszt és ennyire őszinte. Köszi szépen.
@Rozsahegyir
@Rozsahegyir Жыл бұрын
kifele emelkedő van vissza fele lejtő ha jól néztem a tengerszinthez képest magasságokat.
@lillamakrai8086
@lillamakrai8086 Жыл бұрын
A regi változata minden álmom egyszer, de ez is nagyon cuki😍❤️
@MPTR137
@MPTR137 Жыл бұрын
van 230 voltos aljzat? oda bedugnék egy hősugárzót😃
@soncarcorsol3603
@soncarcorsol3603 Жыл бұрын
Ha elfogadjuk, hogy az autót kalandtúrára szánják és valakinek a töltőoszlopok " levadászása" jelenti a kalandot annak tökéletes választás😀 .Szánalmas önáltatásnak tűnik az egész . A teszt nagyon jó !
@elektromosautozas
@elektromosautozas Жыл бұрын
Köszönöm Andris!
@imy3025
@imy3025 Жыл бұрын
Nem lenne ennyi instabil töltő teljesen élhető lenne. Igaz lassabb mint dizellel, de lényegtelen hisz aki elektromos autót vesz az tudja ezt és nem szennyezés úgy. Köszönjük az adást 🔥
@robertsimondj
@robertsimondj Жыл бұрын
nagyon élveztem a vasárnapi ebéd mellé ezt a részt, brutal jó hangulata van🎉 köszönjük! Így tovább Andris! Reflektálva még a szemétre: Amikor anno utaztam amcsiba és jöttünk ki a repülőből, ott is a business class-on eldobálva minden, tele újsággal és szeméttel, pici összefüggést látok a társadalmi elhelyezkedés miatt, nagyon szomorú ez…visszatérve a videóhoz: a Lancia meg ❤gyerekként is csoda volt az az auto! A gombokat nem is értem miért nem hoztak meg vissza, amit lehet tekerni, nyomni az mindig is jó volt az emberiség történelmében 🙂
@macskamati
@macskamati Жыл бұрын
Jó videó és szimpatikus páros. Köszönöm.
@Turbo_TechnoLogic
@Turbo_TechnoLogic Жыл бұрын
Ez korrekt teszt volt, szep volt. Ezek a rohadt erinto gombok...azt erintenem meg erosen aki kitalalta hogy mindenhova azt KOTELEZO tenni. Buszokra is jelzonek... Gratulalok hozza.
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
A videóból is kitűnik, hogy miért tölt egy gyakorlott villanyautós eggyel korábban, mint szükséges lenne. :-) Mert akkor marad "B" verzió. Sosem szoktam 20% alatt érkezni töltőre, hacsak nem kényszerből teszem. Egyrészt akkor lesz hosszú az akku élettartama, ha 20-30%-ot csipegetünk ki belőle és azonnal vissza is töltjük azt, másrészt nem is főzzük meg feleslegesen az akkut "hosszú" nagy teljesítményű töltéssekkel. Én a 64 kWh-s Konát 50%-nál már 80%-ig vissza szoktam tölteni, így mindig optimális hőmérsékleten tartom az akkut és ez a legjobb élettartamban is. Otthon is 70-90% töltöttségi szinten tartom. Sokan hetente egyszer töltik és engedik lemerülni. Na ez szerintem nem túl tudatos hozzáállás. Amit kihasználok, azt hazaérkezve vissza is töltöm a napelemről.
@jkori65
@jkori65 Жыл бұрын
Szia Andris! Szuper lett a videó, az autó is egy jól sikerült darab. Még amikor beszélsz róla, akkor is fotóznak kívűlről :))) ( 32:49 - nél). Ha valaki alvásra adja a fejét, a videóban látható időben, az autóban, ki lehetne próbálni egy hősugárzót, hátha az kiváltaná a fűtéssel való vacakolást (1kW-s hősugi inverterhez). Jó lett volna, ha párod is elmondja, milyen volt az utazás, alvás, hőkomfort, hogy Női véleményt is haljunk :) Még 1x köszi a videót!
@algo_ritme
@algo_ritme Жыл бұрын
Köszönjük Andris! Anett 🤩
@laszloveres9542
@laszloveres9542 Жыл бұрын
Szuper videó lett, köszi! :D
@kisgalatcs
@kisgalatcs Жыл бұрын
Szia Andris! Tetszett a videó, már vártam egy ennyire őszinte utazást egy buzz-zal :) Én úgy érzem, hogy nagyon gyerekcipőben járunk ezzel még, de tetszik az irány. Egy dologra biztos jó, hogy egy elektromos autóba nem fog kelleni tachográf :)
@Daniel-if9wr
@Daniel-if9wr Жыл бұрын
Nagyon aranyosak vagytok sok boldogságot nektek ❤️
@zoltansandor4236
@zoltansandor4236 Жыл бұрын
Köszönöm a videót! Nagyon tetszett!! Gratula!!! Igy tovább!! Üdv:Z
@sandorkarsai5125
@sandorkarsai5125 Жыл бұрын
Ez a teszt korrekt volt minden szempontból!
@blghimre
@blghimre Жыл бұрын
Csak érdekességként: Zell am See kb. 650-700 méterrel van magasabban mint Budapest. Az autó utasokkal és csomagokkal kb. 2600 kg lehet. Ekkora tömeg potenciális energiája kb. 5 kWh-val nő odafele és ugyanennyivel csökken visszafele. A hajtás hatásfokával számolva és kicsit kerekítve ez 1 kWh többletfogyasztást jelent átlagban 100 km-en odafele (sík terephez képest) és ugyanennyivel kevesebbet visszafele, tehát a két irány között kb. 2 kWh fogyasztáskülönbség adódhat csupán a domborzatból. Nagyon jó volt a teszt, köszi a videót!
@tifongo
@tifongo Жыл бұрын
Brutálisan drága az autó. A teszt nagyon jó köszi!
@estebanmm8868
@estebanmm8868 Жыл бұрын
Nyugi, nem Magyarország a célpiac. 😀
@custowner-founder
@custowner-founder Жыл бұрын
@Draskovics Andris Jo video, koszonjuk a beszamolot. Elektromos auto varosba/kulvarosba valo, foleg aki otthon/munkahelyen tudja tolteni. Lehetoleg napelemrol ;) 77-80k€ az ara, ebbol 1 vw eup (varosi szaladgalasra) es 1 Vw caddy (csaladi utazasra) is kijon. Es meg marad 30k€
@macskea
@macskea Жыл бұрын
Évi 35.000 kilométert megyek villannyal, szerintem ionity-n még sosem töltöttem. Eddig összesen kétszer jártam úgy, hogy egy bizonyos típusú oszlopnál egyáltalán nem tudtam tölteni, de azóta már az is megoldódott (egy friss magyar fejlesztésű töltő volt, frissítették őket, azóta jók). Szóval csak ebből a videóból, meg az Ionity "színvonalából" senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket.
@Noizy01
@Noizy01 Жыл бұрын
Nekem a hasmagasság csalódás. A régiek elmentek bármilyen úton, de sajna ennek eléggé lent van az alja... ez számomra visszalépés.
@busaluhk
@busaluhk Жыл бұрын
Vannak itt még hibák! Főleg a töltők! Skoda oktavia 1.9 tdi 1200+ km. Oda vissza megjárnám ezt az utat tankolás nélkül.
@balintnagymusic
@balintnagymusic Жыл бұрын
Fantasztikus Videó Gratulálok A Barátnődhöz Is Andris Nagyon Kedves Laza Csini Szimpi Hölgy🙂😉
@ferenctanko1466
@ferenctanko1466 Жыл бұрын
Köszönöm a tesztet! Egy apróság csak: kifelé hegynek fel, vissza hegynek le. Nálam a benzinesen is látszik a kb. 300 méteres szintkülönbség 16km-en. Nem sok a különbség de decikben mérhető.
@O1G73
@O1G73 Жыл бұрын
Semmi értelme ennek a busznak , 5-10 millával drágább mint egy ugyan ilyen dízel , 10 évig tudod tankolni annyiból minimum , és nem kell kompromisszum.
@laszlopapp5713
@laszlopapp5713 Жыл бұрын
Nagyon tetszett!
@zoltandeak6278
@zoltandeak6278 Жыл бұрын
minden újságíró oda meg vissza van ezért a jópofa autóért, de nézzük már reálisan a méreteit egy régi egyterű/családi hozza, alsó közép beltér, szívás hosszú útra menni és ne kezdjük el, hogy egy egy vagy két kisgyerekkel mindegy, hogy 1,5 órákat ráhúzunk a menetidőre mert nem az, ez az autó tele van kompromisszummal 35-40 millió forintért (az meg hogy "lehet benne aludni" egy jó kis geg nem több)
@TundeEszlari
@TundeEszlari Жыл бұрын
Fantasztikus videó. 🙂
@Malyky78
@Malyky78 Жыл бұрын
Csak most kezdtem el nézni.... Az 1. oszlopnál is, nem ártott volna álállni egy másikhoz. Pont eg H.András videóban jártak úgy, hogy csak 40KW-tal töltött egy Ionity, aztán oszlop váltással már ment a 100-150. Sajnos az ilyen és ehhez hasonló problémák miatt (ezekre jó példák, Magyarósi Csaba e-autós, utazós videói) is, a 100%-os, elektromos autózás, nálam a "gyerekjáték kategóriába" tartozik. Nemrég voltam ősszel egy olaszo.-i körtúrán és csak 1 az-az egy helyen tudtam tölteni rendesen a 4000 km-es körúton. Nem véletlenül járok, plugin hibriddel. Amennyiben az EU komolyan gondolja, hogy ~13 éven belül, rendeletileg vége lesz, az új belső égésű motorral szerelt járművek forgalmazásának, akkor nagyon kell csipkednie magát ennek a földrésznek, hogy legyen normális, sűrű és műszakilag abszolút rendelkezésre álló, kielégítő teljesítményű és korszerű töltőhálózat.
@poti732
@poti732 Жыл бұрын
Már eu szerte van sűrű töltés.. csak szarok és nem megbízhatóak. Ezért vannak a teslák előnyben toltes szempontbol. Nincs sok tesla töltő a többihez képest DE MŰKÖDNEK. Elon elvileg megnyitja majd őket minden auto számára.
@laszlomolnar9502
@laszlomolnar9502 Жыл бұрын
Nagyon profi tartalmakat gyártasz, követlek az első videóidtól és szép utat jártál be, nem hagytad hogy bekebelezzenek a reklámokkal, nem vagy megvehető, örülök hogy vagy nekünk!
@agardipeter75
@agardipeter75 Жыл бұрын
eneos olaj az elejen, villanyautós tesztben, deagostini magazin a közepén, és végig egy eneos dzsekiben, biztos jobb mint egy Columbia🙂
@macskea
@macskea Жыл бұрын
Ez annyira gagyi, hogy ha van reklám, akkor megvették. Ingyen nem csinálhat senki semmit. Ha te meg más nem fizet egy ilyen videó megnézése után, akkor kénytelen valaki más fizetni. Ez a hirdető, például.
@agardipeter75
@agardipeter75 Жыл бұрын
@@macskea félreérted, ingyen semmi sincsen, de a magasztalás sem szükséges "nem hagytad hogy bekebelezzenek a reklámokkal, nem vagy megvehető," nyilván pénzt keres azzal amit csinál, nincs ezzel baj (max akkor, ha ostobaságokat mondanak a videóikban), de nem kell ámítani senkit, egyik youtuber sem merő szívjóságból/jótékonyságból csinálja amit csinál
@familyvad8556
@familyvad8556 Жыл бұрын
1 kw=400.-ft az utcán / 1 kw=70.-ft otthon. Akkor még mindig jobb a 2.0 crtdi octavia a maga 5 l/100 km-es fogyasztással. ( az árárol nem is beszélve.)
@janoskis4954
@janoskis4954 Жыл бұрын
Szia. Moboiliti ügyfélkulccsal indul az ionity töltő? Köszi ha válaszolsz!
@bithorlohu
@bithorlohu Жыл бұрын
A teszt és a kontextus jó lett Ha ingyen adnák, kellene aztán gyorsan eladni a picsába és venni valami használható autót
@zsoltk3182
@zsoltk3182 Жыл бұрын
Szuper bemutató volt. Remek gép, de az elektromos autók meg mindig rövidtávon relevánsnak. Egy dolgot nem értek, nemrég láttam hogy cellam se-Ben voltak Amon Olivér és Anti Porsche Rally bemutatón és teszt vezetésén. Akkor mégsem maradt el.
@ekemate76
@ekemate76 Жыл бұрын
Minőségi alkotás. Kedvesed a kiegészítő takarót nagyon használta!
@TaligasAttila
@TaligasAttila Жыл бұрын
Melyik az a weboldal, ahol összehasonlítottad az autókat a video elején?
@TheDanzel1990
@TheDanzel1990 Жыл бұрын
Én mondjuk 6,5 óra alatt 3 hete egy landzeit ebéddel együtt Szegedre értem 😅 szóval örülök hogy nem csak elektromos hajtás van
@nmeblackodin007
@nmeblackodin007 Жыл бұрын
Ezt valaki komolyan élvezi, hogy 3x áll meg amig egy gázolajos autóval egyszere meg lehet tenni az utat? Lehet reszelni kellett volna ezen a villanyautós dolgon mielőtt piacra dobják, mert ez élhetetlen pl. kis gyerekekes családdal tuti. A teszt korrekt volt!
@arontozser
@arontozser Жыл бұрын
Hello! Azert fogyasztott tobbet a kocsi kifele, mert a kabint es az akksit is sokkal tobb kakao futeni “folyadekhutesben” haladva mint szaraz hidegben. Termeszetesen a kozegellenallas is meg a gordulesi is nagyobb, de a futes ugrik meg drasztikusan ilyenkor. Erdemes -6fokban motorozni egyet, ugy, hogy esik a ho. A boren is erzi az ember a kulonbseget. :) Tok jo volt a teszt :)
@gaborsiegl
@gaborsiegl Жыл бұрын
én sosem fűzök autoban, minek? ott a kabát rajtam
@RETROG69
@RETROG69 Жыл бұрын
Hozzátenném, hogy Zell am See 750 m-en fekszik, ezért oda fel is kellett mászni, míg visszafelé pont, hogy ereszkedtek Budapestig
@PPOOPP33FREEMAIL
@PPOOPP33FREEMAIL Жыл бұрын
70 literes a tankom, dízel autó. Oda vissza megjárom ezt az utat útközbeni tankolás nélkül. Akkor lesz a villanyautó konkurens ilyen úton ha ezt tudja majd. Lehet hogy nem is olyan sokára remélhetőleg. De ez a rengeteg szívás a töltéssel ez kiábrándító. Amúgy gratula a videóhoz, profi munka, élvezetes volt.
@strobi0001
@strobi0001 Жыл бұрын
Illene egy hasonló kaliberű autóhoz hasonlítani 🙂 VW kisbusz 10 felett fogyaszt 130-as tempónál, az 600 km 1 tankolással. Emellett felsoroltál 1 előnyt a dízelautók javára, a villany hajtásnak rengeteg előnye is van ezzel az egy kompromisszummal szemben. Például nem kell 10 órát járatnod a motort, hogy legyen fűtésed éjjel. 🙂
@PPOOPP33FREEMAIL
@PPOOPP33FREEMAIL Жыл бұрын
@@strobi0001 Nyilvánvaló hogy a villanyhajtás ezerszer jobb dolog a dizelnél. Csak a jelenlegi használhatóságának a kínjairól beszéltem.
@laszlobende8872
@laszlobende8872 Жыл бұрын
Ez leginkább a Sharan utóda, érdemes lenne azzal összehasonlítani. Egyebkent jo a teszt, köszi.
@vilmosjanospapp3436
@vilmosjanospapp3436 10 ай бұрын
Nem is tudtam hogy van barátnőd. Most beszélsz Anettről először és most látható először a csatornán? Egyszer lehetne majd egy q&a videó mindkettőtökkel.
@zoltanberczeli4835
@zoltanberczeli4835 Жыл бұрын
Szia! Tényleg korrekt lett a videó. Köszönjük. Többünknek feltűnt,hogy kifelé kabát és sapka van rajtatok. Spórolni kellett a fűtéssel,vagy valami más az oka?
@mk1jettayoungtimer
@mk1jettayoungtimer Жыл бұрын
Örülök hogy az én generációm még fosszilis üzemanyagokat használva éljük le autós életünket. Remélem ebből a csodálatos átállásból semmit sem fogok személyesen megtapasztalni.
@simontemplomos
@simontemplomos Жыл бұрын
Igen, ebben a legszomorúbb, hogy 2 fronton (hatótáv-töltés zabszem effektus+az átlag polgárnak megfizethetetlen árú autó) is elveszik az autó-autózás tömegek számára biztosította mozgás felhőtlen szabadságát. Egy generáció és maximum a felső vagyoni réteg kiváltsága lesz a személyes mobilitás
@gaborbartucz7233
@gaborbartucz7233 Жыл бұрын
Ha csak ezek az elktromos buziságok lesznek,kukába vágom a jogsimat... a teszt szokás szerint jó lett. Birom Andrist, csak a témátol kapok agyfaszt
@keresztestibor966
@keresztestibor966 Жыл бұрын
@@simontemplomos Ez így van!
@akosk7022
@akosk7022 Жыл бұрын
@@gaborbartucz7233 dehogy fogod 😀
@MicheleLagorio
@MicheleLagorio Жыл бұрын
Csinos az Anett melletted ❤️❤️❤️ Már ezért meg érte meg nézni a videót 😁
@lorantjuhasz2853
@lorantjuhasz2853 Жыл бұрын
Az Ionity Ügyfélszolgálata tud franciául pl?
@danielsgarage6278
@danielsgarage6278 Жыл бұрын
Nem mintha lenne rá 30 millióm, de annyi pénzből, sokkal korrektebb elektromos és benzines autókat lehet venni. Nem lesz egy sláger termék, ahogyan a new beetle sem lett az. Pedig annál is megvolt a cuki design.
@gaborfridrich2958
@gaborfridrich2958 Жыл бұрын
Tiszta szégyen ez a töltögetés, ez a vidi is tökéletesen bizonyítja hogy utazásra teljesen alkalmatlan egy akkus autó,helyben városban munkába menet oviba járni oké. minimum plugin hajtás a megfelelő
@Berry_1818
@Berry_1818 Жыл бұрын
Szerintem nagyon gyorsan el fog oregedni az autonak a formaja. Az ules illetve a belter gyonyoru viszont egy csaladnak nem hiszem hogy ez lenne a megfelelo. Se egy munkas csapatnak. Igaz hogy nem munkasoknak van tervezve. De akkor ez a feher belter kinek? Nagyon gyorsan fog koszolodni. Koszonjuk a tesztet. Profi volt.
Жыл бұрын
Nem kötelező ilyen beltérrel venni, ezek mind feláras dolgok, mint a duál fényezés is.
@Berry_1818
@Berry_1818 Жыл бұрын
@ igazad van. De akkor is. Ez a beltér szerinted kinek lenne megfelelő? Praktikus?
@Szata76
@Szata76 Жыл бұрын
24:53 Megsérült az autó, vagy az csak só a töltőnyílás felett, mellett?
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Végig néztem a videót, mert nagyon kellene nekem egy olyan autó, ami tágas KÉNYELMES, nagy hatótávval rendelkezik és lehet benne kényelmesen aludni is. Ez az autó így a teszt alapján egy hatalmas csalódás. Andris, azt mondod nem olyan belőle a kilátás, mint egy bunkerből. Akkor az a nyomorult "A" oszlop mi ott? Piszkosul zavaró, hogy benne van a látótérben. Az, hogy nem reagálnak az érintő gombok, ez szerintem elfogadhatatlan egy 20 milliós autóban. Nem is értem a lelkesedésed az autó iránt, hisz olyan bakikkal és negatívumokkal van teli, hogy az én lelkesedésemet a nullára letöri. Az, hogy egy 77 kWh nettó kapacitású akkuval télen 180-250 km a hatótáv, az szerintem nem egy jó irány a villanyautózásban. Én most egy 64 kWh nettó akkus Konát használok és közel 400 km-t tudnék megtenni vele egy töltéssel, igaz nem 130-as tempóval, mert ezek a villanyautók nem a 130-as tempóról kellene, hogy szóljanak, hanem a környezettudatos közlekedésről, amihez az alacsony fogyasztás is hozzátartozna. Én most télen is 13-16 kWh/100 km fogyasztásokkal járok, ami még sok is a korábbi autómhoz képest, ami egy éhező művész Ioniq 28 kWh volt. Az, hogy kicsit több, mint 1000 km-en megeszik egy villanyautó annyi áramot, amit én egy hónap alatt használok egy teljes háztartásban, na az szerintem nem olyan vicces. Nagyon sajnálom, hogy villanyautógyártás nem az Ioniq hatékonyságának vonalát vitte tovább, hanem átment a rajzfilmfigura rajzolatú, űrszekerek gyártása irányába, ahol a hatékonyság már másodlagos tényező, a lényeg a Design. A benzines autóknál meg vért izzadnak, hogy teljesíthető legyen az 5 liter körüli norma papíron, mert ugye tudjuk, hogy ahogyan használják azokat az autókat is, annak köze sincs a wltp adatokhoz. Összefoglalva, nem látok jó irányt sajnos, hanem a külsőségekre támaszkodó áramfalókat látom, egyre nagyobb teljesítményekkel, amit sajnos a nehézlábú tulajoknak gyártanak. Csak hát szegény környezetünk megint háttérbe szorul, pedig ezt a mocskos levegőt szívjuk mindannyian. :-(
@SadaWeb
@SadaWeb Жыл бұрын
nem tudod neki megadni,hogy tölteni mész és füstön elő mint a tesláknál ?
@hondani81
@hondani81 Жыл бұрын
BUZZmeg! 👍
@zoltanzadeczki3680
@zoltanzadeczki3680 Жыл бұрын
Tetszik, meg értem is wzt azbelektromos vonalat, de ezt a túrát egy C4 grand is megcsinálja ennyiből, ugan így, és az csak eggy Francia!
@arontoth8517
@arontoth8517 Жыл бұрын
Vezettem én is ezt az autót, valóban izgalmas formájú és kényelmes, viszont nekem pont az volt a tapasztalatom, hogy meglepően hangos. Nem tudom, hogy lehet-e akusztikus üveget kérni és ebben esetleg az volt. Ez érdekelne, ha valaki tudja.
@AttDi-pd6hw
@AttDi-pd6hw 5 ай бұрын
Jó, de mégsem.Nagyobb akksi, megoldás a folyamatos álló fűtéshez + hátsó szellőzésre akkor igen. Érthetetlen, hogy ha eleve a szörfös ' feeling a cél a leendő vásárlóknak ezeket nem vették figyelembe.+ gagyi szoftver..ennyi pénzért?....Remek a videó ...a barátnőd tündéri ❤ :-)
@afroditechenel1034
@afroditechenel1034 Жыл бұрын
Nagyon szupi kis autó, de ezek a töltő problémák elég kiábrándítóak, ahogy az autó ára is..
@gyorfiendre6867
@gyorfiendre6867 Жыл бұрын
És amikor pont mondtad, hogy mindenki megnézi az autót, pont fotóztak :P
@csabaungvari5881
@csabaungvari5881 7 ай бұрын
Jól sikerült a teszt. Egy észrevétel:végülis az nem derült ki milyen nyelven tudtál beszélni az Ionity központtal...csak kíváncsi vagyok ez hogyan működik.
@karolygyulai8666
@karolygyulai8666 Жыл бұрын
Ennyi pénzért lehetne már benne egy range extender is és akkor nem lenne ilyen nehézkes vele a hosszú táv sem.
@peteragard
@peteragard Жыл бұрын
A fogyasztás különbség a nyugati szeleknek és a völgyből hegyre menetelnek köszönhető. És itt el is érkeztünk a nyugati benzinnel többet megy az autó temához. Vagy a nyugati áram is jobb? :)
@aladarnemeth241
@aladarnemeth241 Жыл бұрын
A "kislányon" a sapka a fűtés hiányát mutatja?
@laszloantal8836
@laszloantal8836 Жыл бұрын
es a takaro a laban szinten ... maradok a diesel nel 😉
@Schummy818
@Schummy818 Жыл бұрын
és kb majdnem végig kabátban... spórolni kellett a kwh-kal
@peterkovacs233
@peterkovacs233 Жыл бұрын
10-ért még reális is lenne.
@kamazos2
@kamazos2 Жыл бұрын
Hát ja max 15 milláért én tuti megvenném 30+-ért kurva drága !
@Mandarin9900
@Mandarin9900 Жыл бұрын
Jó akkor nyertem, én ingyen is elviszem :D
@zsoltie95
@zsoltie95 Жыл бұрын
Amikor megláttam, hogy 30 folott vannak, majdnem bef*stam.
@gaboredes9315
@gaboredes9315 Жыл бұрын
2db Tesla model 3 árából. Hát köszönöm. 😂😂😂 5 üléses, tehát családi autónak necces.
@lczk0.0
@lczk0.0 Жыл бұрын
Miért a család 6 főtöl indul ? Méh kiadva gondolom vagy 30 millióért
@gaboredes9315
@gaboredes9315 Жыл бұрын
Bocsánat... "Nagycsaládos" ott is csak 7 személyesre élt a kedvezmény. De ha van apuka-anyuka, 3 gyerek, akkor nagymama már csak a tetőboxba, utánfutón fér el. 😎
@lczk0.0
@lczk0.0 Жыл бұрын
@@gaboredes9315 jogos :)
@Kona0002
@Kona0002 Жыл бұрын
Persze jópofa ez az autó, még a töltési gubancokkal is együtt tudnék élni, de ez az ár egy kabaré. Ennek pont fele ennyibe kéne kerülnie. Így sajnos akármennyire is jópofa, de ott van benne a csúfos lehúzás is. Ennyi pénzért biztosan nem ezt választanám, pedig amúgy tetszik, hiányosságai ellenére is. Az meg, hogy álló helyzetben kikapcsol a fűtés, tényleg a legnagyobb vicc. A két fő probléma, hogy nem látom azokat a megoldásokat, ami miatt ez egy valódi kaland jármű lenne, illetve azt sem látom, hogy miért kérik el ezt a boros összeget. A szoftvert leszámítva ez az autó egy faék.
@gaborjanosi7022
@gaborjanosi7022 Жыл бұрын
Fárasztó ez az állandó hatótáv para. :-)
@hansapils222
@hansapils222 Жыл бұрын
A videó nagyon jó lett viszont ez az elektromos autós hosszú távú utazás elég problémásnak tűnik.
@mater1092
@mater1092 Жыл бұрын
Vagy csak Teslát kell használni 🤷‍♂️
@gabornagy3888
@gabornagy3888 Жыл бұрын
@@mater1092Igy van, a most levezetett Oslo-Bp utunk Teslaval a bizonyitek, hogy igenis van elektromos auto, amit nemcsak vårosban lehet hasznålni. Ezenkivul Pesten olyan helyen vagyok, ahol nincs type 2 tøltø, mindig utcån tøltøk, es nem gond tøltøt talålni mår Magyarorszågon sem.
@mingajoseph5293
@mingajoseph5293 Жыл бұрын
12:30 körül, amikor jobb hátulról látszik az autó töltés közben: vajon az elektromos tolóajtó megállna mielött letöri a nyitva levö töltöfedelet? És kézzel rátolható?
Жыл бұрын
Nem ér el odáig az ajtó kinyitva. De egyébként gondolnak az ilyesmire, általában azt az oldalt reteszeli, nem lehet kinyitni (ha elektromos az ajtó, akkor meg vagy ugyanez vagy megáll hamarabb).
Жыл бұрын
Nyilván az is benne van a fogyasztásbeli különbségben, hogy a szél legtöbbször nyugatról fúj keletre.
@laszlodrotar3666
@laszlodrotar3666 Жыл бұрын
Andris nem véletlenül január 22.én utaztatok?
@adambordas5024
@adambordas5024 Жыл бұрын
Hazafelé persze hogy kevesebbet fogyaszt. Nekem is mindig mondták hogy az osztrák gázolaj jobb.🤔
@sipooo
@sipooo Жыл бұрын
nekem a csaj is bejön. autóhoz adták? mert akkor megyek azt a lelkem is eladom egy id buzz-ért 😀
@CFC026
@CFC026 Жыл бұрын
Remek videoó, köszönjük. De melyik magyar család engedhet meg magának egy közel 35-40 milliós autót???? 😞
@csabalorincz3139
@csabalorincz3139 Жыл бұрын
Akkor a benzin után az osztrák áram is jobb? Hisz abból kevesebbet fogyaszt! 🙂
@PeterGal987
@PeterGal987 Жыл бұрын
Ugyanez ugrott be nekem is, de ugye odafelè is töltöttek kint többször is, ezèrt nem akartam ìrni 😄
@peterkornis5377
@peterkornis5377 Жыл бұрын
Vagy egyszerűen csak tényleg onnan ide kedvezőbbek a terepviszonyok és ezzel végleg eldőlt ez a kreténség a "jobb külföldi üzemanyag" és a "minden minálunk a legszarabb az egész világon" vonalon...
@andraspopovics
@andraspopovics Жыл бұрын
Semmi csoda nincs, felénk lejt az út..
@laszlotikk8669
@laszlotikk8669 Жыл бұрын
Udv, kimaradt a szel, mert nyugati az uralkodo szelirany minalunk. Ez a hatalmas felulet pedig nem szereti ha fujjak.
@zoltanvass1566
@zoltanvass1566 Жыл бұрын
Véletlenül nem azért volt visszafelé kisebb a fogyasztás, mert Ausztria tengerszintileg magasabban van mint Magyarország?
@pitbullhab
@pitbullhab Жыл бұрын
Miért nem Montenegróban indultál? :) 😫
@zolieee17
@zolieee17 Жыл бұрын
Egy modern sharan
@kisscsaba1688
@kisscsaba1688 Жыл бұрын
Ami legjobban megkapta a fülem: csak Ioniti töltésssel tervezek,mert azt ismerem,azt szoktam meg,azt tudom hogy hol van. Hát éljen az elektromos autózás,a pár száz kilométer hatótáv, de legfőképpen az autózás szabadsága.
@tyutyesz01
@tyutyesz01 Жыл бұрын
Charging error... szép új világ 🤦
@forgacstamasgergely
@forgacstamasgergely Жыл бұрын
4. töltés🤔… Ugye? Mi van, ha hárman várnak töltésre, előtted? Hmm, ez megint🤔… Városban!! Nagyszerű megoldás, de tovább, messzebb, télen??
@forgacstamasgergely
@forgacstamasgergely Жыл бұрын
Inkább a Shelby😉, ne mondd, hogy, nem!?
@gaborantal5508
@gaborantal5508 Жыл бұрын
A feléért lehet venni E Berlingo / e rifter-t, ami ugyan így 5 személyes, tolóajtós családi autó. Oké, azokban 50-es akku van és nem néznek ki ilyen jól sem kívűl, sem belül ... De nekem nem érne meg 15-20 M ft.-ot a Buzz design, akármennyire is tetszik az autó.
Жыл бұрын
Csak épp az e-Berlingo városban tud kb. 150 km hatótávot télen, ez meg 130-nál is elgurul bő 200-at a pályán. 🙂
@blizardo13
@blizardo13 Жыл бұрын
16:52 lehet tudod de a kwh nal nem kell "per órával" osztani ha jól tudom. Most látom írtad h érdekes mértékegység.. sorry
@PG.9
@PG.9 Жыл бұрын
Nekem ez az elektromos autó dolog még mindig maceranak tűnik. Nem ad kellemes egy nyugodsagot.
@laz1go286
@laz1go286 Жыл бұрын
Elmentek az egyik legfaszabb sikozpontba, es basszus nem vesztek egy napijegyet, es nem sieltek 1 napot legalabb, ez erthetetlen. Kaprun fantasztikus. A kilatas atom fent. Nem mindig van jo ido, de mindig jo havuk van a magassaga miatt. Remelem legkozelebb nem hibaztok ekkorat .. A teszt amugy kiraly lett mint mindig..
@laszlosevi2013
@laszlosevi2013 Жыл бұрын
most sem hibáztak!!! elvagy te tévelyedve kisgyerek! Ők így döntöttek,ők így akarták,ők így szervezték. Nem a te dolgod mások utazásit,egyéb programjait megszervezni.
@davidnagy2894
@davidnagy2894 Жыл бұрын
Nagyon jó ilyen tesztel más nem állt elő
@traube79
@traube79 Жыл бұрын
Tudom ajánlani, Mogyorósi Csaba olaszországi utazását a Skoda-val, full elektromosan. Ott is aztán töltötték mindennél, még Tesco hosszabítóval is, aztán paráztak, mert nem működött egy se, ami működött oda nem volt jó az app. Olaszország, mondjuk Verona, 8 óra kocsival, nekik két nap volt tranzitszállással. Szóval külföldre menni, családdal pláne erősen nem ajánlott! Eléggé gyerekcipőben jár még ez az elektromos autózás.
@davidnagy2894
@davidnagy2894 Жыл бұрын
@@traube79 Láttam de furgonban alvók videót japánok szoktak készíteni
@tomi12619
@tomi12619 Жыл бұрын
Tök jól néz ki. 1.5 TSI van belőle? ;) Ez a fél órás töltikézés, állandó stressz borzalmas. Taxinak viszont jó lehet.
@zoltannagy8677
@zoltannagy8677 Жыл бұрын
Az összkerekes a hegyekben télen kell. Körülöttem a lakók több mint felének az van.
@theGabe87
@theGabe87 Жыл бұрын
2:36 Csukd be azt az ajtót, a hó foltot hagy az ülésen :D
Volkswagen ID. Buzz: Végre valami! - Speedzone teszt
40:06
speedzone.hu
Рет қаралды 123 М.
Itt az új guruló otthonunk: vettünk egy LAKÓAUTÓT!
25:21
Draskovics Andris
Рет қаралды 181 М.
Heartwarming: Stranger Saves Puppy from Hot Car #shorts
00:22
Fabiosa Best Lifehacks
Рет қаралды 20 МЛН
World’s Deadliest Obstacle Course!
28:25
MrBeast
Рет қаралды 160 МЛН
Получилось у Вики?😂 #хабибка
00:14
ХАБИБ
Рет қаралды 7 МЛН
Lehet még 100.000 Ft alatt autót venni?
19:54
Draskovics Andris
Рет қаралды 161 М.
EZ MEKKORA!? - Volkswagen ID.BUZZ - Vezettem
19:41
Andras Horvath
Рет қаралды 159 М.
Ilyen a LEGOLCSÓBB TESLA 2023-ban!
41:23
Draskovics Andris
Рет қаралды 184 М.
Első utazás az ‘olcsó’ LAKÓAUTÓNKKAL
19:48
Draskovics Andris
Рет қаралды 136 М.
ID Buzz Cargo Camper | Full Build
8:43
The Ply Guys
Рет қаралды 20 М.
VW ID BUZZ  - 5 WORST and 5 BEST things! Watch before you BUY
11:26
It's Only Electric
Рет қаралды 35 М.
Batman in traffic sportbike public ##funny #foryou #shorts #prank #bike #moto #scary
0:40
EXiAN BATMAN / Dont Touch My Bike
Рет қаралды 18 МЛН
ТЮНИНГ РУЛЯ НА СТАРОЙ BMW😱#истории #тюнинг #bmw
0:46
АРХИВ ИСТОРИЙ
Рет қаралды 606 М.
heavy equipment
0:26
Mr PumpOperator Saudi Riyadh
Рет қаралды 12 МЛН
Mustang Shelby GT500: The Ultimate Muscle Car
0:14
9EPIC
Рет қаралды 9 МЛН