1398. Kaercher SE 6.100 kárpittisztító gép teszt 1. rész

  Рет қаралды 18,998

Lukács László - Az élet iskolája

Lukács László - Az élet iskolája

3 жыл бұрын

Ebben a videóban a Kaercher SE 6.100 kárpitisztító gépet teszteltem PVC padlón felmosással és egy rövid ízelítőül padlószönyegen is. A videóban kicsomaguljuk és össze is szereljük a gépet.
Tartalom:
0:20 Mire használható?
1:11 Paraméterek
3:00 Kicsomagolás, összeszerelés
8:22 PVC padló felmosás teszt
17:07 Szőnyeg tisztítás bekeverés
18:12 Padlószőnyeg tisztítás, rövid ízelítő
A videót támogatta és a készüléket biztosította a Kaercher Hungária Kft. Köszönjük!
www.kaercher.com/
201014

Пікірлер: 27
@indulatosparaszt5330
@indulatosparaszt5330 3 жыл бұрын
Tipp ha pricnivel rá fújni és valami kefével bedolgozni a szőnyegbe és utána felszívni úgy még látványossab lenne az eredmény 😀
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Kipróbálom.
@mszeker88
@mszeker88 2 жыл бұрын
Ha előtte szérazon kiporszívózod egy harangkefével, akkor hatásosabb. Hiába tisztítod ki vizesen, a kárpit, szőnyeg szálak a víz hatására bezárják a port, és bedagadnak. Ha kiporszívózod, és utánna mész nedvessel, hidd el másabb lesz az eredmény
@viktorsomodi2737
@viktorsomodi2737 3 жыл бұрын
Vanish Gold Carpet Care gépi szőnyeg- és kárpittisztító sampont ajánlom a porszívóba. Mi hosszú évek óta használjuk szőnyegre és kárpitra nem volt olyan szennyeződés amit nem hozott volna ki.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Köszi az infót!
@loretabanova4886
@loretabanova4886 3 жыл бұрын
Hello, csak azt szeretném kérdezni hogy csak simán porszívónak is tudom használni majd ha meg veszem? Mivel kicsit borsos ára van ahoz hogy tényleg fel évente egyszer tisztítsam vele a karpitot.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, kitűnő porszívózáshoz is, ám elég drága hozzá a porzsák. Kb. 1000 Ft-ra jön ki egyetlen papírporzsák. Igaz nagyon nagy és sok piszok belefér, de nem biztos, hogy jó teli porzsákkal tárolni majd újra pórszívózni vele.
@richardstenzi
@richardstenzi 3 жыл бұрын
Szia. Egy kérdés (2): a gép belsejében lévő tartályokból nem lötyög ki a folyadék ha jobbra balra van húzogatva a gép. Lesz akkor gondolom autó kárpit tisztítós videód is, már várom. Köszi.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Ha nagyon rángatjuk, akkor igen, kilötyög, de a gép alső részébe, ami szintén egy műanyag tartály. :-) Ha nagyon rángatjuk akkor a tisztavizes tartályba is belellötyöghet a piszkos víz. Ám egy normál átlagos helyzetben ez nem történik meg. Ma készítettem volna az autó tisztítós videót, de nem fért bele a napba, hogy meg is száradjon, így ha jó idő lesz, akkor holnap veszem fel. Én magam is nagyon várom már. :-)
@zb1065
@zb1065 3 жыл бұрын
Én úgy tesztelném le a gép hatékonyságát, hogy a felületek géppel történő tisztítása után a PVC-t felmosnám kézzel vagy moppal, a kisebb szőnyegeket pedig kimosnám kézzel. Ha a víz tiszta marad, akkor hatékony a takarítógép. Csak szemrevételezéssel nem biztos, hogy eldönthetjük mennyire is tiszta egy felület. Lehet, hogy annak látszik, de nem az. Főleg a szőnyegek esetében. Egyébként szerintem praktikusabb a szőnyeget elvitetni és kimosatni. Nem egy horribilis összeg. S valószínűleg hatékonyabb, mint az otthoni bíbelődés. Más: vajon nem létezik olyan házi takarítógép amelynek forgó keféi vannak? Olyasmire gondolok, mint amilyenek a nagyobb üzletekben használatosak, de természetesen sokkal kisebb kivitelben.Nem kéne a porszívó keféjével sikálni (kézzel) a takarítandó felületeket, a forgó kefék megtennék ezt helyettünk...
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Létezik olyan gép ami tud fel mosni a Karchernek is. Majd, ha lesz rá lehetőség egy olyat is tesztelünk majd.
@leventevarga7036
@leventevarga7036 3 жыл бұрын
Egy darabig en is gondolkodtam rajta, hogy jo lenne, ha lenne egy ilyen, de kozben talaltam egy helyet, ahol 6500 Ft-ert egy egesz hetvegere ki lehet berelni ugy, hogy adnak hozza mososzert is. Mivel ugy sem hasznalnank minden nap, valoszinu maradok is egy darabig ennel a megoldasnal. Fel evente egy hetvege alatt vegig lehet menni vele az egesz lakason es az auton is :) Egyebkent meglepo, hogy sokszor a tisztanak tuno karpitokbol mennyi koszt tudnak ezek kiszedni.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Nálunk a családban is használva lesz, ezért így már jobb, ha saját van. :-)
@leventevarga7036
@leventevarga7036 3 жыл бұрын
@@nepazarolj Igen, mondjuk, ha mar havonta egyszer hasznalva van, akkor megeri megvenni. A Karcher meg kifejezetten jo otlet volt :)
@markkrisztiansimonyi7880
@markkrisztiansimonyi7880 2 жыл бұрын
@@nepazarolj szia jo a ketyere? :)
@botondbanki7193
@botondbanki7193 3 жыл бұрын
Egy jótanács: miután befújtad, egy kefével dolgozd el picit és utána szívd fel, sokkal jobb hatást érsz el úgy. Lehet kapni fúróba fogható fejet párezerért.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Na ilyen fejet kerestem és nem találtam fűróba. Hol lehet ilyet kapni, mert jó lenne az autó kárpithoz.
@attila1155
@attila1155 3 жыл бұрын
Ha az aliexpress-en nézed, akkor “drill brush” néven fogsz találni, de akár az emagon is van “kefekészlet fúróhoz” néven ;)
@zsoltszabo7224
@zsoltszabo7224 3 жыл бұрын
Laci tabletával jobban jársz ez a CarpetPro van tabletában is RM 760 -as én azt használom . De jó hozzájuk a Henkel gyártmányú termékek is Persil, Ariel stb. a lènyeg hogy fékezett habzásù legyen. Ezt a gépet én nem ismerem Nekem Kärcherből két profi takarító eszközöm van Puzzi 100 Super . A gégecső igen ha sokat vannak használva ami Nálam Hála Istennek igen.kb. két éve után megtörnek. Nem szabad 6 fok alatt tartani az sem tesz jót Neki. A víz ami kell bele max . 50 C fokos legyen. Én kéz meleg vízet ajánlom. Használt után vegyszer mentes vízzel ki kell mosni a gépet. Ja igen a Kärchernek van folt eltávolitòja a RM 769 univerzális na az nagyon jó csak ajánlani tudom. Mindenre jó zsìrkrèta, olaj, stb. De a sima foltokra jó a Wanish is .
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Köszönöm a hasznos tanácsokat! :-)
@zsoltszabo7224
@zsoltszabo7224 3 жыл бұрын
@@nepazarolj nagyon szívesen a Facebook oldalamon lehet látni jó sok képet amit a géppel végeztem. Úgy találsz fent, hogy Suvicka . Ja még egy tanács hogy gyorsabban száradjon a géppel amit kibír szívni vizet addig kell vele dolgozni. Úgy hívom , hogy olyan vizes kell, hogy legyen mintha egy vizes kézzel fognád meg. De ha van légkondicionáló berendezés akinek van azt ajánlom, hogy kapcsolják be rajta a páramentesitő funkcióját.
@andrasszilagyi4449
@andrasszilagyi4449 3 жыл бұрын
Ma már sajnos nem tart semmi több tíz évig, a nagy márkák termékei sem. Kb. 3-5 év és kuka.
@MsHeindl
@MsHeindl 3 жыл бұрын
Egy moppal gyorsabban végzel és az áram se fogy..
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Persze, nyílván nem is a felmosást akartuk kiváltani, viszont az érdekes tapasztalás volt, hogy amit profi felmosóval sem sikerült felsubickolni szennyeződést azt ez megtisztította. Ami még furcsább, hogy eddig is professzionális, ipari felmosószert használtunk és ég és föld volt a különbség a Kaercher saját anyagához képest, a Kaercher javára.
@RipMe
@RipMe 3 жыл бұрын
"Azt gondolom"...
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
:-)
@janosjano8990
@janosjano8990 3 жыл бұрын
De fasza volna most adtál egy ötletet köszi lehet meg is veszem.
1408. Autó belső tisztítás 🚘💧 otthon Kaercher SE 6.100 kárpittisztító géppel
18:41
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 17 М.
1404. Szőnyegtisztítás Karcher SE 6.100 kárpitisztító géppel. 🧹💧 Teszt.
12:34
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 7 М.
Bony Just Wants To Take A Shower #animation
00:10
GREEN MAX
Рет қаралды 6 МЛН
Алексей Щербаков разнес ВДВшников
00:47
Как пользоваться моющим пылесосом Karcher Puzzi 8/1 c
8:42
KARCHER SE 6100 - HALI YIKAMA MAKİNESİ
7:55
Karcher Türkiye
Рет қаралды 209 М.
Čištění sedaček v autobusu/ Bus seats cleaning
4:08
SemiServis
Рет қаралды 22 МЛН
İHLAS AURA CLEANMAX ROSE TEMİZLİK ROBOTU HALI YIKAMA VE DERİN TEMİZLEME
14:35