2011.11.27. DVTK - FTC 2-3

  Рет қаралды 48,041

hawk

hawk

12 жыл бұрын

szurkolás

Пікірлер: 65
@Rajmundsmidt
@Rajmundsmidt 11 жыл бұрын
Nemtudom mikor lesz ilyen legközelebb Miskolcon vagy bárhol máshol.. Köszönjük MLSZ.. Megöltétek a focit..
@MrBalazs11
@MrBalazs11 12 жыл бұрын
A legnagyobb és legjobb szurkolótábor! :) Remélem egyszer eljuthatok egy hazai meccsre, innen Kaposvárról :)
@BekonyX
@BekonyX 12 жыл бұрын
@LyonnaisFan1 Újoncként 5. hely nagyon nagy dolog. Én Fradistaként tényleg örülök hogy van egy jó Diósgyőr egy remek táborral. Sajnos nem hallottuk egymást, de ez szerintem érthető, mind2 tábor hozta a 100%-ot! Csak így tovább! Hajrá Fradi!
@HolySnapszer
@HolySnapszer 12 жыл бұрын
Egy világ tört össze bennem is, az az igazság... ezt hozni kellett volna! A szurkoló táboron semmi, DE SEMMI nem múlt! :) Ebben biztos vagyok! Fradi megérdemelten nyert, de egy igazi Diósgyőri, akkor sem búsul, ha kikap, akkor sem érdekli más, ahogy engem sem! Amíg élek én, nem érdekel más... Csak a Diósgyőr, Csak a Diósgyőr, Csak a Diósgyőőőőr! ;)
@MrNorbertinho
@MrNorbertinho 11 жыл бұрын
Nagy szurkolás volt!!! Respect!!! üdv. Szegedről :D
@bogohungary
@bogohungary 11 жыл бұрын
CSAK A DIÓSGYŐR! MINDENKI KI A MECSEKRE!!!! HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
@PorcaccioniKFC
@PorcaccioniKFC 12 жыл бұрын
fantasztikus szurkolás,le a kalappal Miskolciak Kitartás a Felvidékről.
@LyonnaisFan1
@LyonnaisFan1 12 жыл бұрын
@BekonyX nagyon örülök.vannak még rendes fradisták is akik nem a trollkodással vannak elfoglalva... nektek is a legjobbat.bízom abban hogy a bajnokság végén a tabúlka felsőház részén lesztek.
@eXtenSior
@eXtenSior 11 жыл бұрын
Megölték a szurkolást és vele együtt a focit... Az embernek nincs kedve kimenni a meccsre, mert nincs hangulat, ennyi erővel otthon egy sör mellett is nézhetem.
@18TeTe99
@18TeTe99 12 жыл бұрын
Leisztinger vett nektek hangfalak?? mit kért cserébe ??
@DVTKmanful
@DVTKmanful 12 жыл бұрын
@BekonyX köszönjük. ezzel nem értek egyet . kellett hallanatok! mivel 1100 jöttetek el hozzánk, ebből a 30% énekelt , de lehet sokat is mondtam... nálunk meg 3 szektor végig szurkolt , kb 1500 szurkoltunk :DD + ehez jönnek néha bekapcsolódó ülő szektorok :))
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
:D:D:D abban biztos vagyok hogy ettől csak jobbak leszünk (+most már lesz az a bizonyos pirotechnika:D) :) Fradi ide vagy oda.. most nem kötekedés képen!! szerinted 12K átlag megvan? :) én nem vagyok benne biztos, ez az évetek most nagyon tré volt max a idétlen lilák ellen volt telt ház meg vendégbe hozzánk utaztatok fullon! amúgy fradi DVTK menne az aranyért következő szezonba milyen buli lenne minden meccsen... (felejtsük az álmot mindegy, majd kiderül..) :D
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
szép volt zöld kislány (a százból valamelyik..) :D
@trabantosh
@trabantosh 12 жыл бұрын
Kurva nagy meccs volt,sajnos a másodikban a Ferencváros lefocizta a DVTK-t. Nem sokszor van ekkora flash Magyarországon a bohócligában.
@LyonnaisFan1
@LyonnaisFan1 12 жыл бұрын
grat a fradinak! megérdemelten nyertek. vereség előfordul bárhol,bármikor,bárkivel. télen lesz idő rendbetenni a dolgokat.
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
@Forseti1993 na az ami sose lesz /"sajnos"/ pedig kíváncsi lennék hogy ha a 2 tábor összefogna mi sülne ki belőle! :) de hát ez rejtély marad. addig is CSAK A DIÓSGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐR. remélem a görögtüzes majom kap vagy 2évet :) szabály az szabály NINCS PIROTECHNIKA (pedig az nem bűn:S)
@14vini88
@14vini88 12 жыл бұрын
@HolySnapszer 1. félídő csoda szép volt, 2. félidőben elaludtak sokszor:(
@DVTKmanful
@DVTKmanful 12 жыл бұрын
@BekonyX bocs ! Ti 1100ból ha 600an szurkoltattok... még mi egész meccsen 3 szektor + az egész stadion :D szerintem 11ezer diósgyőriből 2ezren végigszurkolt :) esélytelen , hogy nem hallottatok, akkor valami baj lehet a füleddel :) :)
@HolySnapszer
@HolySnapszer 12 жыл бұрын
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK HEJJ-HEJJ!
@TheDROGBA1123
@TheDROGBA1123 12 жыл бұрын
még a kamera is mozog olyn nagy a szurkolás :D (Y) hangulat ott van a szeren :)
@LyonnaisFan1
@LyonnaisFan1 12 жыл бұрын
@Lampipetya ENNYI! ott a pont. bár úgyis csak a szánalmas trollkodás lesz a jövőben.meg ezen a videón is. pedig itt a követendő példa. a hangulat szinte tökéletes volt,leszámítva a nem túl kultúrált viselkedést a két oldalról. de az is a foci része!
@a_floor
@a_floor 11 жыл бұрын
Hajrá FTC!
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
@bujdione 1:36ra gondolsz pontosan? (: ha igen.. akkor a válasz itt van: IGEN :)
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
@88VITYA88 igazad van! de ha mi csináltuk volna akkor már rég ezt zengné a TV, Rádio (stb... szóval Média) h ezek a "Diósgyőri "huligánok" már megint rossz fát tettek a tűzre..." mérges voltam még akkor mikor írtam hogy remélem kap vagy kettő évet inkább ne kapjon semmit INKÁBB ENGEDJÉK A PIROT!!!!!!! ;) Hajrá Diósgyőr!!
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
:) mint ha nem ugyan azok a dalok forognának körbe körbe az NB1-es meccseken. Látszik hogy gyerek vagy még és "jajj lopott szöveg" -.- biztos hogy tudnék én is mutatni olyan dalt amit ti is "loptatok"! de hát "szívetek zöld-fehér, kalap szart nem ér!!!" ;) Hajrá Miskolc("afrika")!!! :) (csak hogy meglegyen az örömöd) :)
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
ha nem írod a végére hogy nem sorrendbe írtad akkor már meg is szóltalak volna!! :D de teljesen igazad van!!! utálom budapestet!!! de el kell ismerni 2.-3. helyen ők szerepelnek :) (előző szezonról van most szó!!)
@David950406
@David950406 12 жыл бұрын
ide kéne a 20 ezres stadion nem máshova!!
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
Sajnos mai napig nem kaptunk még arra választ hogy a BORSODI fagyisták mit szolnak a "rühes borsod" kiíráshoz? ez nekik is ugyan olyan "jól esett" mint a társainak (akik nem borsodiak)????? Remélem kapok választ (kulturáltan!!!) :) köszönöm! Hajrá Diósgyőr!!!!!!!!! :)
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
jaa de azt ne mondja senki hogy a 2. félidőbe nem volt szurkolás!!!! volt csak kicsit halkabb én ugy szurkoltam hogy mai napig nincs hangom!!!! és a körülöttem lévők is ugyan így voltak! Hajrá Diósgyőr!
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
@Dominium85warrior de azt is nézd h nektek minden kb200km míg nekünk ZTE 350körül oda vissza mar kb700km nektek csak 400:-) ti utaztok oda vissza max 4,5-5orat mi addig utazunk 8-9orát..nem mindegy :-)
@HolySnapszer
@HolySnapszer 12 жыл бұрын
@azisten12 Megérdemelte, mert nem játszottunk jól!:) Ezt nem lehet letagadni! Mondjuk AKI DIÓSGYŐRI... nem búsul, hanem töretlen szurkol! Miért?? Érted élek én... Érted harcolok! Csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr...Érted meghalok! :)
@BekonyX
@BekonyX 12 жыл бұрын
@DVTKmanful Nagy kár ha nem a csapatodra voltál kíváncsi hanem minket néztél. Szerintem (majdnem) az egész vendég szektor szurkolt, de ha nem hiszed nyugodtan nézd meg cokekrisz legújabb videóját;) Hogy miért nem hallottuk egymást? Nagy tömeg+zajban nehéz szerintem, de lehet tényleg az én fülemmel van a baj:)
@Rajmundsmidt
@Rajmundsmidt 11 жыл бұрын
A stadion lehet hogy nem nagy de legalább nem a legkisebb..Ezért kéne már felujítani.. és min.25 ezresre csinálni..az is tele lenne..
@HolySnapszer
@HolySnapszer 12 жыл бұрын
Nem értem, hogy miért kell annyira elkeseredni a meccs miatt, a kikapott meccs miatt!! Rendben... tényleg fontos meccs lett volna, de a Diósgyőr, nem arról híres, hogy ennyitől meghátrál! A Himnuszunk sem hiába szól így: Amíg élek én, nem érdekel más... Aki Diósgyőri, az ne csak akkor legyen Diósgyőri, mikor nyerünk, hanem akkor is, mikor biztatni kell a csapatot, s mikor vesztünk, de tudjuk, hogy továbbra, nekünk kell nyernünk! Hiszen azt is tudjuk, hogy: MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK HEJJ-HEJJ!
@Cirbonukleon
@Cirbonukleon 12 жыл бұрын
legalább a Fociban néha összefog a magyar! Éljen Nagy-Magyarország!
@bujdione
@bujdione 12 жыл бұрын
1:30 nál komolyan gondolják? :D
@valerosssi1
@valerosssi1 12 жыл бұрын
Azt kell mondjam Ma is nagyot alkottunk a csapatot kivéve...
@szaxo90
@szaxo90 12 жыл бұрын
De akkor is ilyen tábor sose lessz magyarországon mint a dvtk :) Hajrá diósgyör!
@kakadu9700
@kakadu9700 12 жыл бұрын
Nem kell egymást ocsmárolni,Mivel ha nem lenne ez a két csapat az nb 1 ben akkor egy nagy 0 lenne a bajnokság,És igy azért van egy kis szIn a magyar fociban e két csapat miatt!!!Akik meg szidják egymást azok magukat minősitik.Kit érdekell,hogy ki hangosabb,meg ilyen gyerekes dolgok,nem értem.Bár még lenne hozzánk és A Fradihoz pár hasonló csapatok a bajnokságban,akkor lehet elörébb is lenne a magyar foci.Hajrá DIÓSGYŐR!!!!!!!És gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez,rászolgáltak!!HAJRÁ DVTK
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
nem tudom hogy miért kell oltani egy mást mind a kettő tábor jelenleg a LEGJOBB Magyarországon! az a kis trágárság meg kell bele amit meccsközbe megy amúgy unalmas lenne (: ezt ugy nézzétek hogy Diósgyőri vagyok hiába szívből utálom a ferencvárost de elkell ismerni ők sem kisebbek mint mi és mi sem vagyunk náluk kisebbek... én lesz@rom az internetes szavazásokat h ki a legagyobb mert tudom h DVTK,FTC-én kívül nincs más most per pillanat!!! Hajrá Diósgyőr! grat a fradinak a 3pontért! :)
@aryan0668
@aryan0668 12 жыл бұрын
5:43 Diósgyőr!
@LyonnaisFan1
@LyonnaisFan1 12 жыл бұрын
nem tudom meddig fog még menni a trollkodás de engem nem érdekel! már itt is elkezdődött. a fradi nyert el kell fogadni. nincs időgép amivel vissza lehetne repülni vasárnap reggelre hogy újrajátszódjon a meccs. egyszer eljön az idő az átoktörésre. elsőéves újoncként így is maxot nyújtott a dió! SAJNOS igazat kell adnom a fradistáknak. NEM SEGGNYALNI AKAROK,engem nem érdekel más csak a diósgyőr! tavasszal is ott leszek a bérletemmel. nem érdekelnek a divatmajmok a fradinak sok sikert!
@Haliwood1919
@Haliwood1919 12 жыл бұрын
Szép szurkolás mindkét részről, de azért hajrá Haladás!
@BoltonBeni21
@BoltonBeni21 12 жыл бұрын
az utolsó 10 percben is készült felvétel ezen szektorok soraiban helyet foglaló szurkolókról? :)
@bwiktoor
@bwiktoor 12 жыл бұрын
Fradisták mondják magukat a legnagyobb szurkolótábornak? Mikor a csapatuk hátrányban volt a hangjukat nem lehetett volna hallani, mintha ott sem lettek volna... Van még mit tanulni :)
@BekonyX
@BekonyX 12 жыл бұрын
@DVTKmanful nem akarok veszekedni, nincs igazad:)
@csako84
@csako84 12 жыл бұрын
@HolySnapszer Igy jártál wháháháháhá te tényleg azt hitted hogy?? jobbak vagytok? wháháháhháháháháháháhááháh
@Royhun
@Royhun 12 жыл бұрын
FALUNAP !
@19MiskolcDVTK10
@19MiskolcDVTK10 12 жыл бұрын
ugye milyen szar hogy nem idegesít minket és nem tudjátok nyomni a szöveget? :) de haver menj végig majd a biztonsági embereken és nézd meg hogy mennyi "magyar" van közöttük (persze a fradi őreiről beszélünk most!) :) meg sétálj le a keletibe azon az utvonalon ahol mi mnetünk most hétvégén :) nézd meg hogy mennyi "magyar" ember fog szembejönni :) utána cigányozzál "hutyika" :)
@bakter861110
@bakter861110 12 жыл бұрын
Ez nem stadion hanem egy rohadt istálló!!!
2011.09.25. DVTK - Győr 2-0
20:10
hawk
Рет қаралды 98 М.
2014.05.10. FTC - DVTK 2-1
15:02
hawk
Рет қаралды 29 М.
Iron Chin ✅ Isaih made this look too easy
00:13
Power Slap
Рет қаралды 36 МЛН
Playing hide and seek with my dog 🐶
00:25
Zach King
Рет қаралды 35 МЛН
A Fradi Tábor indulása Miskolcra | 2023. 10. 22.
2:56
Ferencváros Fans
Рет қаралды 6 М.
A Diósgyőr 32 év után verte otthon a Fradit
4:18
Magyar Labdarúgó Szövetség
Рет қаралды 108 М.
Gera megmentett labdája
1:05
apetour
Рет қаралды 107 М.
Curve Goals That SHOCKED The World
5:35
iLance7i
Рет қаралды 42 МЛН
Bad Blue Boys / Ferencvaroš - Dinamo 13.08.2019.
10:36
Josip Kuže
Рет қаралды 488 М.
2011.04.17 Nyíregyháza - DVTK 2-3
14:15
Adammvideos
Рет қаралды 69 М.
Diósgyőr -  FERENCVÁROS 1 - 4  2013 11 02   SZURKOLÁS
31:02
cokekrisz
Рет қаралды 72 М.
DVTK ULTRAS
4:10
Hungarian Ultras
Рет қаралды 17 М.
Könnyes búcsú egy legendától
1:47
Magyar Labdarúgó Szövetség
Рет қаралды 152 М.
Скромный парень НАКАЗАЛ ЧЕЧЕНЦА за дерзость 😡
1:00
Knee Slide Fails 😂
0:26
footpanna
Рет қаралды 8 МЛН
UFC 304 : Эдвардс VS Мухаммад
2:27
Setanta Sports UFC
Рет қаралды 225 М.