No video

2022 Makyajlı Seat İbiza Style 1.0 EcoTSI DSG | TR DE İLK Sürüş İnceleme

  Рет қаралды 6,661

Uzun Adamlar TV

Uzun Adamlar TV

Жыл бұрын

Yine bir İbiza ile sizlerin karşısına çıkıyoruz fakat bu sefer İbiza makyajlandı.
Dışarıda, öndeki Ecoled farlar dışında çok değişiklik bulunmasa da yenilenmiş iç mekanı ile gerçekten değişiklik sunuyor. Kalite hissiyatını ve tasarımını bir üst seviyeye taşımış olan bu makyaj operasyonunu biz çok beğendik. Yeni 8.25 inç multimedya sistemi ve yeni sportif direksiyonu ile zaten tasarımı iyi olan iç mekan artık daha da kaliteli ve güncel hissettiriyor.
1 litre 3 silindire sahip EcoTSI olarak adlandırılmış bu motor 110 beygir gücünde. İster düşük yakıt tüketimi yakalamak isteyin, isterseniz de performans isteyin bu araç her ikisini de sizlere sunabiliyor.
Hafifliği ve iyi ayarlanmış süspansiyonu sayesinde üzerinde 15 inç jantlar bulunmasına rağmen bir hothatch ruhunda sürüşü sizlere sunuyor.
• Videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ve abone olarak kitlemizi çoğaltmamıza yardımcı olun!
• Yaptığınız yorumları kesinlikle dikkate alıp, içeriklerimizi üretirken göz önünde bulunduracağımız unutmayın!
Diğer videolarımıza da bir göz atın:
• Fiat Egea Cross Urban ...
• Hyundai i20 Style 1.4 ...
• 2020 Model Honda PCX 1...
• 2022 Makyajlı Seat İbi...
• BMW 520i Executive Lux...
• Volkswagen Caravelle 2...
• Seat Arona Xcellence 1...
---------------------------------------------------------
#seatibiza #ibiza #seat #seattürkiye #ibizatürkiye #arabalar #otomobil #yeniseat #yenibiza #2023ibiza #2024ibiza #yeniibiza #ibizadonanım #ibizaperformans #ibizayakıt #ibizatasarım #ibizagüvenlik #ibizafiyat #ibizarakipleri #ibizavs #eniyihatchback #ibizatestsürüşü #ibizayolda #ibizayolculuk #ibizasahipleri #ibizakulübü #hatchback #fr #ibizafr #benzinli #otomatik #İstanbulIbiza #İzmirIbiza #AnkaraIbiza #facelift #makyajlı #makyajlıibiza

Пікірлер: 15
@user-nq8hc8fd7s
@user-nq8hc8fd7s 5 ай бұрын
Aracı 2021 Ağustos ayından beri kullanıyorum ve en büyük artıları ve eksilerini şu şekilde size aktarabilirim. Pozitiflerden başlayacak olursak araç genel olarak her konuda çok başarılı, sürüşü de çok canlı hissettiriyor. Güvenlik anlamında ise donanımları gayet yeterli ve optimize çalışırken, yaklaşık 1 yıl önce TIR ile kafa kafaya kaza yaptığımızda ise muazzam bir şase sağlamlığı gösterdi. Kazayı sadece birkaç kırıkla atlattık. Motorun şanzıman ile optimizasyonu 4 silindirli motorlar kadar iyi olmasa da, şehiriçi sürüşlerinde çok yormadığınız takdirde bunu bir sorun olarak görmek yanlış olur. Kendimce eksiklikleri ise bu aracın sportif karakterine 15 inçlik jantlar hem görsel hemde performans anlamında yakışmıyorlar, bir diğeri ise iç mekandaki trimlerden ses gelmesi çok olası bir durum. Merak ettiklerinizi yorum olarak bekliyor olacağım.
@barisdem
@barisdem 6 ай бұрын
Acil fren sistemi çok güzel bir özellik, çoğu denk markada yok. Bence en başta ve arka disklerle birlikte anlatılabilecek bir konu. Maalesef ülkemizde hemen hemen bütün araba incelemeleri iç malzeme, plastik kalitesi, ekran animasyonları anlatılıyor. Oysa bunların hiçbiri hayat kurtarmaz. Çok güzel inceleme olmuş gerçekten.
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 6 ай бұрын
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Daha çok konuşmamızı istediğiniz konular var ise önerilere açığız. Dediğiniz gibi bu araçtaki güvenlik donanımları çok stabil bir şekilde çalışıyor, segmentindeki diğer araçları da kullandık fakat bunun kadar hızlı ve doğru tepki vereni yoktu.
@barisdem
@barisdem 6 ай бұрын
VAG grubunu kızdırmadan DSG sorunlarından bahsedilebilir veya bahsettiğim bu güvenlik donanımlarının artısından. İnsanlar sadece fiyat kıyaslaması mı yapıyor, aracın iç donanımına mı bakıyor veya bu güvenlik önlemlerinin hayat kurtardığının ne kadar farklında. Önerim aracın NCAP test sonuçları varsa onları da verebilirsiniz ama genel olarak keyifle izledim@@uzunadamlartv
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 6 ай бұрын
Teşekkür ederiz, bunu dikkate alacağız.
@azizdogan6904
@azizdogan6904 7 ай бұрын
2007 seat cordoba staylance 1.4 tdi aracimdada ayni tavan aydinlatma var cok kaliteli bir aydinlatma durusu hissiyati gorselligi on numara bence kesinlikle degistirilmemeli
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 7 ай бұрын
Haklısınız, işlevini yerine gayet iyi getiriyor. El alışkanlığımız da oldu her araçta aynı şey olduğu için. Sağdaki soldakileri LED takıp ortadakini halojen bıraktım, ışığı ve görseli daha da iyi oldu.
@zkannm
@zkannm 5 ай бұрын
Yakıtı şehir içi tüketimi nasıl acaba golf 1.2 tsi 7 minimum çok takıyor tr ye göre bu avantajlı mı yakıt açısından
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 5 ай бұрын
Golf 1.2 TSI'a göre bu 1.0 EcoTSI motor bariz bir şekilde daha az yakıt tüketiyor. 1.2 TSI motoru manuel şanzımanla deneme fırsatım olmuştu ve hatırladığım kadarıyla aynı rotada, bu incelediğimiz araca göre 1 litreden fazla tüketim farkı olmuştu.
@baturbatu6027
@baturbatu6027 Жыл бұрын
Hic tutamak yok, emniyet kemer yukseklik ayari yok, arka kapi kollari kromsuz, arka aydınlatma yok, bagaj kapak ici plastik ufacık.. Cliolaşmış ibiza. Hatta clio joy misali.
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv Жыл бұрын
Maalesef dediğiniz gibi maliyet azaltma çabaları İbiza modeline de sıçramış durumda. Her geçen yıl araçtan görünen veya görünmeyen özellikleri çıkarıyorlar. 2017'de ilk çıktığında yine STYLE donanım paketi bugünküne göre çok daha dolu bir paket oluyor.
@hmttprk
@hmttprk 4 ай бұрын
El freni manuel. Bu malesef rahatsız edici bir durum
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 4 ай бұрын
Evet, bu kadar donanıma sahip bir araçta eksiklik olarak görebiliriz. Rakiplerine kıyasla eski tip bir hava veriyor. Diğer yandan, sportif bir karaktere sahip bir araçta ufak tefek eğlencelere izin vermesi de ayrı bir artısı.
@ercanyesiltas
@ercanyesiltas 2 ай бұрын
Bence el freni ve anahtarla calistirma birer artı bu araçta. Nefret ediyorum dugmeye basip calistirmaktan ve elektronik otomatik el freninin ilk kalkista şanzımanla inatlasmasindan
@uzunadamlartv
@uzunadamlartv 2 ай бұрын
Dediğinize katılıyoruz. Aradaki senkronizasyon iyi olmadığı takdirde özellik, kötülüğe dönüşüyor. El freninde ise yeni trend elektronik olduğu için herkes bekliyor ama şahsım adına manuelden çok memnunum.
Playing hide and seek with my dog 🐶
00:25
Zach King
Рет қаралды 35 МЛН
Summer shower by Secret Vlog
00:17
Secret Vlog
Рет қаралды 13 МЛН
Finger Heart - Fancy Refill (Inside Out Animation)
00:30
FASH
Рет қаралды 28 МЛН
When F1 Drivers Raced the SAME CARS (And SENNA Won)
13:54
Driver61
Рет қаралды 415 М.
Makyajlı Yeni İbiza 1 0 ecoTSI DSG inceleme Neler Değişmiş
3:55
kaysericarcity
Рет қаралды 3,8 М.
Doğan Kabak |  2017 SEAT LEON 1.0 TSi İLK SÜRÜŞ
20:19
Doğan Kabak
Рет қаралды 291 М.
Seat Ibiza İncelemesi | Gökhan Telkenar & Ceyhan Eryalaz | beIN GARAJ
22:03
650.000 TL SEAT İBİZA ALMAYA GİTTİK !
16:52
Küçük Burjuvazi
Рет қаралды 376 М.
Octavia 1.0 Elite | Sorular yorumlar ve sesli düşünceler
31:15
Seat Ibiza Style 1.0 EcoTSI DSG 2021 İncelemesi
21:46
Uzun Adamlar TV
Рет қаралды 1 М.
Seat Ibiza 1.0 EcoTSI | Fiyat/performans şampiyonu mu? | TEST
21:37