2023 - Is it easy to find a job in Dubai? What are the job opportunities in Dubai?

  Рет қаралды 5,058

Tugba Akgun

Tugba Akgun

9 ай бұрын

Hello, in this video we have prepared for those who want to learn about job searching and opportunities in Dubai, we discuss the process of finding a job in Dubai.
Dubai has recently become a significant center for job opportunities. In this video, we attempt to answer the question of how to find a job in Dubai, a city that offers career opportunities in various international sectors.
Job Opportunities in Dubai - We explain in which sectors you can find job opportunities and how to optimize your job search process.
Where Can You Search for Jobs? - By examining the best resources and platforms for job hunting in Dubai, we help you get your job search started.
Here are a few websites mentioned in the video:
Linkedin
ae.indeed.com
dubizzle.com
Glassdoor.com
Gulftalent.com
Hoteliermiddleeast.com
For any other information you want to learn, please feel free to ask in the comments. Don't forget to like and follow us.
#livingindubai #jobsearchindubai #findingajobindubai #workingindubai #howtofindjobindubai

Пікірлер: 77
@nefidoba5448
@nefidoba5448 5 ай бұрын
Tesadüfen actigigim ve izledigim Video. Bilgileriniz ve acik sözünüz icin tsk. 🎉
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 5 ай бұрын
Çok teşekkürler 😊🙏
@maisalbekosmonov
@maisalbekosmonov 6 ай бұрын
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ve çok güzel bir çiftsiniz! Saygılar.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Çok teşekkürler 🙏
@SidraZaza-kj1ng
@SidraZaza-kj1ng 5 ай бұрын
Merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Sağlık sektöründe çalışma hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ?
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 5 ай бұрын
Merhaba, bu konuda doktor bir arkadaşımla video çekmeyi planlıyorum. Bu işte çalışan bir kişiden bu bilgileri almak daha doğru olacaktır. Yanlış bilgi vermeyi istemeyiz :)
@rasimhunkaroglu7286
@rasimhunkaroglu7286 5 ай бұрын
Merhaba Serhat Bey Ben de sizin gibi Turizme gönül vermiş biriyim.Depremden sonra yeni bir hayat kurmak için Dubai'ye gelmek istiyoruz.Biliyorum bu tür talep çok geliyordur size.Acaba cv göndersem bizim için yardımcı olabilir misiniz?
@siyahsayfa529
@siyahsayfa529 6 ай бұрын
ikinizede hayran kaldım Allah mutluluğunuzu daim etsin . bende turizimde çalışıyorum dubaiye gelmek istiyorum ama ingilizce bilgisi ve üniersite mezuniyeti dışında nasıl bir kalifiyeli eleman aranıyor acaba ve turizimde çok iyi yerde okusan bile öyle hemen iyi konuma vermiyorlar yani ben kendimde neleri geliştirip başvurmalıyım cevaplarsanız çok sevinirim
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Merhaba, çok teşekkür ederiz. Dubai’de turizm alanında çok fazla rekabet var maalesef. Dubai tecrübeniz yoksa ne yazık ki başlangıç pozisyonlarından başlatıyorlar. Sadece kalifiye olmak yeterli gelmiyor. Dubai tecrübeniz var mı yok mu ona bakıyorlar. Sizin tek eksiğiniz Dubai tecrübesi gibi duruyor, o da Dubai de çalıştıkça ediniliyor ve yükselmeler de bu şekilde oluyor. Burada hali hazırda hizmet veren büyük Türk firmalarına online başvurarak iş bulmaya çalışabilirsiniz. Buraya gelip iş aramanızı da tavsiye etmiyoruz. Tanıdık yoksa iş bulmak biraz zor, bulsanız dahi muhtemelen çok düşük maaş teklif edeceklerdir ve geri dönmemek için kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Yardımcı olabilmişizdir inş.
@TalehIsmayilov-mk2bq
@TalehIsmayilov-mk2bq 8 ай бұрын
Merhaba cok iyi ve bilgili bir video oldu tesekkur ederim. Sadece bir sorum olucak dubaide online satis icin lisans almak zorunlumu. Mesala ben matbaa isindeyim burdada her hangi bir matbaa calismak istemiyorum ve ilk basta bana kucuk baskilarda lazim olucak makineleri alip evde baski yapim online intagram ve diger sosial media uzerinden satmak istiyorun bu yasal olarak nasil oluyor?sata bilirmiyim yyoksa bunun icin lisan almam gerekiyor?tesekkur ederim cevaplarsaniz sevinirim
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 8 ай бұрын
Merhaba, evet Dubai’de Instagram ve sosyal medya üzerinden online satış yapabilmeniz için bir lisans’a ihtiyacınız oluyor. Ama bu Amazon satışlarından farklı bir lisans. DED cafe diye bi yer var, buraya gidiyorsunuz ve buradan lisansınızı yaklaşık 1-2 saat içinde alabiliyorsunuz. Ücreti yaklaşık 1400-1500 aed civarıydı. Yalnız bu lisans size sadece satış yaptırıyor, herhangi bir oturum vizesi sağlamıyor. Amazon satışları daha çok ticarete girdiği için, onun lisansı daha farklı ve 10 bin aed’den başlıyor. Karıştırılmasın diye, onuda açıklamak istedim. Kolay gelsin :)
@mustafakaracaoglu9192
@mustafakaracaoglu9192 5 ай бұрын
Merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Eşimle birlikte Dil okulu ile 6 aylık gelmeyi düşünüyoruz. Aylık konaklama ve kişisel ihtiyaçlar için ne kadar bütçe ayırmamız gerekir? (2 kişi toplam)
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 5 ай бұрын
Merhaba hangi bolgede, nasil bir konaklama tipinda kalmak istedigine gore cok degisir butce. Dil okulu ile geldiginizde zaten normal bir ev kirlayamazsiniz. Cunku Emirates Id niz olmayacak ve bu sekilde ev kiralamiyorlar. Sadece aylik kiralayacaksianiz , evi veriyorlar ama oda tabi yuksek fiyatlara oluyor. Birde biz kendi aylik giderlerimiz icin bir video cekmistik. Belki o yol gosterici olur size. kzfaq.info/get/bejne/jK9_ocWZ39KneI0.html
@Cem_Adsz
@Cem_Adsz 8 ай бұрын
Merhabalar videonuza Dubai araştırması yaparken karşılaştım aklımdaki bütün soruların cevabını burda buldum gayet iyi Ben Turizm çalışanıyım 5 yıldır sektörde hizmet veriyorum 3 yıldır barmenlik yapıyorum 2011 den beri Kıbrıs da yaşıyorum gelecek ay Dubai ye geliyorum iş için ama turistik vizesi aldım belli bir yerle anlaşmadım henüz
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 8 ай бұрын
Size simdiden basarilar diliyoruz. Ingilizceniz var ise, is bulma sansiniz yuksek.
@Cem_Adsz
@Cem_Adsz 8 ай бұрын
Çok iyi derecede arapça mesleki seviyede ingilizce biliyorum
@barisgibisi
@barisgibisi 22 күн бұрын
Ne yaptın kardeşim? Gittin mi?
@Agayeffdi
@Agayeffdi 4 күн бұрын
​@@Cem_Adszdiploman tanınacak mı sence?
@erenakantv9223
@erenakantv9223 7 ай бұрын
Merhaba çok bilgili bir video olmuş , ben diş protez teknikeriyim istanbulda 5 yıllık tecrübem var ,orada iş konusu nasıl olur kolay bulabilir miyim ?
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Merhaba, eğer İngilizceniz var ise bence iş bulabilirsiniz ama ne kadar kolaylıkla bulursunuz buna yanıt vermek çok zor. Bence internet, instagram veya linkedin vs üzerinden Dubai de çalışan diş hekimlerine ulaşıp, bu konuda belki iş ile ilgili bilgi alabilrsiniz.
@mervekurt9461
@mervekurt9461 5 ай бұрын
Merhaba, emeğiniz için çok teşekkürler. Nisan -Mayıs ayı gibi dil okulu ile Dubai'ye geleceğim. Web tasarım üzerine çalışmayı planlıyorum. Lisans mezunuyum ancak mühendislikten, tasarım ile ilgili bir diplomam yok. Dubai'de web tasarımı ile ilgili iş bulabilir miyim? Gelmeden önce yapmam/tamamlamam gereken bir öneriniz var mıdır? (Zayıf olduğunu düşündüğüm bir portfoliom var) Cevap verirseniz çok sevinirim.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 5 ай бұрын
Merhaba, zayif oldugunu dusundugunuz bir portfoltonuz var ise, acikcasi isiniz baya zor. ilk once protfoltonuzu arttirin ve isverene sunacak biseyleriniz olsun. Interview gorusmeleri genelde cok asamali oluyor. bir noktada size case verip, bunu tamamlamanizi isteyebilirler vs. Dubai'yi sampiyonlar ligi dusunun. Cok fazla rakibiniz olacak. Ozellikle Hintliler, Pakistanlilar, Filipinliler gibi yazilim, dizayn alanini kendini cok gelistirmis ve ucuz isgucu ile calisan kisiler cok fazla var. Dolayisiyla sizin siyrilmaniz icin ya bir tanidiga ihtiyaciniz var ki CV nizi onden versin basvuracaginiz sirkete, yada CV'nizin guclu olmasi lazim. Ilk once belki Freelance islere bakabilirsiniz. kzfaq.info/get/bejne/m8iFmKt93dzZloE.htmlsi=yig_YvoRknvmRPT4 Bu videom belki size biraz yol gosterir. Freelance acisindan izlemenizi tavsiye ederim.
@thebitli-6876
@thebitli-6876 8 ай бұрын
slm iyi günler..Ana dilim ALMANCA ama almancadan dahga iyi ingilizcem var Almanyada yasiyorum..is bulabilirmiyim...?arti 3 yillik meslegimde var
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 8 ай бұрын
Merhaba, ne is yaptiginizi bilmiyorum ama iyi bir ingilizceniz var ise, is bulma olanaginiz da her zaman olur. Almancanizda oldugu icin, belki ozellikle almanca arayan is ilanlarina bakabilirsiniz.
@nebiharunekin520
@nebiharunekin520 7 ай бұрын
herkes almanya'ya gidiyor sen niye dubai'ye gidiyorsun
@2akrep
@2akrep 4 ай бұрын
Merhaba. Çadır kampına izin veriliyor mu? Ücretsiz orayı gezip çadırda kalmayı düşünüyoruz ayrıca bileklik satıp öyle gezmeyi planlıyoruz? Böyle bileklik satmak için sokakta polis zabitayla sıkıntı yaşar miyiz?
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 4 ай бұрын
Merhaba, Dubai de böyle şeyler yapamazsınız. Çadır kampları yapılan yerler var ama bunlar Dubai’ye 1 saat uzaklıkta fln olan yerler. Şehir içinde çadır kampı yapılabilecek yerler yok. Gece de polisler sürekli sahilleri geziyor ve buna izin verilmiyor. Ayrıca Dubai’de sokakta bileklik satabileceğiniz bi yer, bir bölge de yok. Bazı pazar alanları oluyor, orada da stand kiralamanız gerekiyor. Dubai bunlar için uygun bir destinasyon değil.
@nurullaturkmen1055
@nurullaturkmen1055 7 ай бұрын
Merhabalar çok güzel bilgiler vermişsiniz amma sizden sormak istedigim ingilizcesi olmayan ve diplomasi olmayan biri oraya gelirse ne işlerde çalişa bilir yada nasil iş bulabilir bununla ilgili bi bilgi verirseniz sevinirm ve bu konuyla ilgili bilgi almak isteyen bi çok kişi oldunu düşünyorum teşekkürler
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Merhaba, şimdi diploma ile kasıt burada tam olarak nedir? Çünkü diploması olmayıp çok güzel meslekleri olan birsürü kişi var. İkinci sorum ise (varsayalım vasıfsız olarak adlandırılan ve hiç mesleği olmayan birisiniz), Dubai’ye gelmek isteme amacınız nedir? Şimdi Dubai de diploması (mesleği) ve İngilizcesi olan birinin, mesleğinde başarılı biri olması gerekiyor ki iş bulabilsin. Dolayısıyla böyle kişiler de ona göre iyi para kazanacaktır. Bu aynı zamanda bi restaurantta aşçı olarak çalışan biri içinde geçerli. Bir aşçıda Mesleğinde iyi olacak ki iş bulabilsin. (İngilizce burada biraz daha as bir kriter olabilir). İşinizi çok az aksattınız diyelim, TR de belki müsammaaa gösterilebilecek durumlarda Dubai’de kimse kimsenin gözünün yaşına bakmadan işten çıkarır. Ama hiç bir meslek dalı olmayıp ve İngilizcesi de olmayan biri sadece ve sadece türk işletmelerde iş bulur ve çok çok kısıtlı bir durumda kalır. Ayrıca vasıfsız olacağı içinde max 1-3 bin aed arası maaş verilir. (Bu Türk işletmesine özel değil, tüm Dubai genelinde nerede çalışırsanız çalışın verilecek olan maaştır.) Yani vasıfsız ve İngilizcesi olmayan biri için Dubai cennetten çok cehennemi vaat eder. Mesela şöyle düşünün bir inşaat işçisi olarak biyerde çalışmaya başladınız. Yazın 50 derecenin altında 8-10 saat çalışmayı göze alabilir misiniz? Ki inşaat ta çalışmak için bile ingilizceye ihtiyacınız olacak. Gerçekten böyle şartlarda yaşamaya hazır mısınız? Dubai hiç bir sosyal güvencenin olmadığı ve kapitalizmin en uçlarına yaşayan bir ülke. Bu soruya daha çok da yazabilirim ama genel olarak Videomuzdada aslında üstüne basa basa söylemiştik. İngilizceniz yok ise hele bir mesleğiniz dahi yok ise kesinlikle gelmeyin. Çünkü istediğiniz maaşlarda iş asla bulamayacaksınız. Burada size hiçbir zaman iyi şartlar sunulmayacak. Bunu garanti edebilirim.
@nurullaturkmen1055
@nurullaturkmen1055 7 ай бұрын
@@Dubaiyegoc cevap üçün teşekkür ederim
@ferudunylmaz9363
@ferudunylmaz9363 7 ай бұрын
Selamlar. Oto klinik ihtiyacı var diyorsunuz. Bu konuda adım atmayı planlıyoruz.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Yer açtıktan sonra kendinizi Türkler arasında duyurmaya çalışın. Birde ücretleri ilk başta biraz uygun yaparsanız, bence müşteriniz çok olur. Kolay gelsin 😊
@ferudunylmaz9363
@ferudunylmaz9363 7 ай бұрын
Bilgilendirme için teşekkürler.
@barans949
@barans949 8 ай бұрын
Öncelikle merhaba bir kaç soru sormak istiyorum bilgilenmek amaçlı herhangi bir sosyal medya platformunda hesabınız varmı.? 😊
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 8 ай бұрын
Merhaba tgbgkts instagram hesbaindan yazabilirsiniz.
@hulk8889
@hulk8889 7 ай бұрын
Bir şey daha sormak istiyorum. Property finder sitesinden rent periodu yearly olarak seçmemiz tek seferde yıllık kirayı vereceğimiz anlamına mı geliyor yoksa yıllık olarak kalacağımızın taahhütünü vermiş mi oluyoruz
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Yıllık olarak anlaşma yapıyorsunuz. Kiranızı ev sahibi ile anlaşmanıza bağlı olarak, senelik kirayı 4 çek, 2 çek veya tek çek olarak ödüyorsunuz. Çek sayısı arttıkça kirada bir miktar artabilir. İlanlarda kaç çek istendiği yazabiliyor. Kiraya ek agentaya kiranın yüzde 5’i ödeniyor ve ev sahibinede yine %5 depozito ödüyorsunuz. Ayrıca elektrik su bağlanırken 2000 küsür depozito ödüyorsunuz. Yani senelik 50 bin aed kim ev kiraladınız diyelim ve 4 çek olsun: ilk ay, 12,5k kira+2,5k agenta+2,5k ev sahibi+2,1k dewa; yaklaşık 20k ödemeniz olur. Yanınızda parayla gelmeniz tavsiye ederim. İlk başta şirket bunları karşılarmı emin değilim. Bazı şirketler housing önden verebiliyor.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
kzfaq.info/get/bejne/jK9_ocWZ39KneI0.htmlsi=HhDQHBnBaqCUNU2f Bu videomuzda, bunlardan biraz bahsettik. Yararlı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Bi göz atın :)
@hulk8889
@hulk8889 7 ай бұрын
Çok saolun firma sanırım avans veriyor 12 aylık kirayı sonra da kesinti yapıyor maaşdan. Tekrar teşekkürler. İyi akşamlar. @@Dubaiyegoc
@Lifee4224
@Lifee4224 7 ай бұрын
Elektrik elektronik mühendisi is bulabilir mi
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Evet yeterli bilgi, deneyim ve ingilizce var ise elektrik elektronik muhendisi is bulabilir.
@illuminationturkey
@illuminationturkey 2 ай бұрын
Merhabalar peki görsel sanatlarla ilgili iş kolaylığı var mı bilginiz var mı. Sanatçı olarak
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 29 күн бұрын
gorsel sanatlarla ilgili kendi isini yapan baya turk var. ama is kolayligi hakkinda bilgim yok.
@irmakgulsoy3567
@irmakgulsoy3567 6 ай бұрын
Merhaba. Ben cam biblo ustasiyim. Dubai de is bulma sansim varmidir?
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Merhaba, hiç bilmiyorum açıkçası. Yanlış bilgi vermeyeyim.
@kemalozturk7741
@kemalozturk7741 7 ай бұрын
Merhaba ben masörüm.İngilizcem orta seviye tecrübem çok yok iş bulma olasılığım nedir?Bir de Türkiye de erkek olmam büyük dezavantaj genelde tercih edilmiyoruz.Orda bu durum nedir?Bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim:)
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Merhaba, erkek masor olmaniz burada da dezavantaj olacaktir muhtemelen :(( Daha once hic erkek masor gormedim Dubai'de acikcasi. Genelde bu isi filipinliler yapiyor Dubai'de. dolayisi ile Turk olarak bu isi yapamiyor bile olabilirsiniz. Bunu arastirmanizi tavsiye ederim. Ayrica masor olarak cok az para kazanirsiniz. Benim bildigim Filipinliler masajdan max aylik 2,5-3 bin AED arasi bisey kazaniyor. Masor olarak Dubai'ye gelmenizi tavsiye etmem.
@kemalozturk7741
@kemalozturk7741 7 ай бұрын
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim:)
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
@@kemalozturk7741 rica ederim. Kolay gelsin
@user-xm8db5sj7w
@user-xm8db5sj7w 6 ай бұрын
Fitness antrenörlüğünden orada iş bulunup ortalama bir para kazanılabilir mi ingilizcem var
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Evet is bulunup, para kazanma oraniniz tamamen size bagli olur. Iletisiminiz ne kadar iyi ise o kadar para kazanirsiniz. bununla ilgili haftaya bir video yayinlayacagim. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
@engincandogan2093
@engincandogan2093 6 ай бұрын
Merhaba. Malatyada yasayan bir depremzedeyim. Dubaiye turist olarak gelip is bulma imkanin var mi acaba ? 27 yasinda atanamamis bir öğretmenim. Tesekkur ederim
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Merhaba İngilizcen ve tanıdığınız yoksa Dubai de işiniz çok zor olur. Hatta bence bulamazsınız. İngilizceniz var ise deneyebilirsiniz ta ama yine kolay olmayacaktır ve 1 ay kalmayı düşünürseniz kalacak yer, yeme içme masrafınız çok olacaktır. 1 hafta fln gelirseniz de iş bulma olasılığınız az olacaktır. Birde burda aceleyle bulduğunuz bir iş için çok düşük ücretler verecekler. Aylık yaşam masraflarınızı zor karşılayabilirsiniz bu durumda. Çünkü garsonluk yaparım bile deseniz, tecrübeniz yoksa sizi işe almazlar. Bence yapabilirseniz Avrupa, Amerika fln deneyin. En azından uber yapma şansınız olabilir. Dubai de o da zor. Çok az para kazanılıyor.
@engincandogan2093
@engincandogan2093 6 ай бұрын
@@Dubaiyegoc cevapladığınız için teşekkür ederim. Çoğu kişi sizin verdiğiniz cevapları veriyor yorumlarda. O zaman Dubai işi benim gibiler için zor. İngilizcem yok az öğrensem bile yine zor yaşarsınız dediniz. O halde Dubai işini kapatiyorum. Teşekkür ederim. Yalnız bir sorum daha var. Turist olarak geldiğimde uygun hostel ve odalar bulabilir miyim ?
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Dubai de son zamanlarda kapsul oteller cikti. kapsul sekilde bir yatak kiralayip orada kaliyorsunuz. booking.com uzerinden bu tarz yerlere bakabilirsiniz. En uygun secenek bu olacak sanirim. Kolay Gelsin.@@engincandogan2093
@hulk8889
@hulk8889 7 ай бұрын
Merhaba umm Hurair 2 bölgesinde 5000 aed civari mobilyalı studio daire bulabilir miyim Executive flat dediler ama bunlara nereden ulaşabilirim
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
Merhaba, propertyfinder yada bayut sitelerinden bakabilirsiniz. Dubizzle da var ama çok fazla fake ilan oluyor orada. Yinede bi bakabilirsiniz.
@hulk8889
@hulk8889 7 ай бұрын
@@Dubaiyegoc cevabınız icin tesekkur ederim. Oradan baktığım zaman minimum 7000-8000 aed aylik çıkıyor. Recruiter a sorduğumda çevrede max 2500-3000 Aed ye executive accommodation önerdi.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
@@hulk8889 bazı evlerde sadece oda kiralayabiliyorlar. Eşyalı oluyor. Acaba size böyle birleyen önermiş olabilirler mi? Umm hurair bölgesini çok bilmiyorum ama bende baktığımda hem çok az opsiyon var, hem de dediğiniz gibi gayet pahalı.
@hulk8889
@hulk8889 7 ай бұрын
Buraya 8-9 sene tecrübelii masterı olan inşaat mühendisi olarak geliyorum. Firma bana sorduğunda fazla araştırmadığımdan 4500-5000 dolar demiştim onlarda benzer bir teklif yaptılar. Az mı söyledim bilmiyorum bu miktara araç alınabilir mi sizce @@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 7 ай бұрын
@@hulk8889 Ne az ne de çok diyebilirim. Bence Dubai standartlarında eğer tek kişi olarak geliyorsanız ortalama bir maaş. Bikaç maaşınızı biriktirip yada şirketinizin anlaşmalı olduğu bir banka varsa ve krediyi ilk maaştan sonra çekmenize olanak sağlıyorsa, kredi çekip ortalama bir araba alabilirsiniz. İlk ay genelde anlaştığınız şirket size bir otelde konaklama sağlıyor. İlk ay otelde kalmayı ve onların ödemesini anlaşın. Sonra geldiğinizde nerede ev tutabilirsiniz, nasıl araba alırsınız araştırırsınız zaten. İlk aylar harcamalarınız çok olacak ve muhtemelen hiç para biriktiremeyeceksinz. Ama umutsuzluğa kapılıp az maaş alıyorum diye düşünmeyin. Zamanla masraflarınız azalır ve buraya geldikten sonra başka ve yeni fırsatları kollarsınız. Dubai tecrübesi başka iş bulmak için mutlaka gerekiyor. Şimdiden tebrikler.
@kadlrdizlek5824
@kadlrdizlek5824 3 ай бұрын
Arapça olurmu
@BerivanSokupkacar
@BerivanSokupkacar 14 күн бұрын
Merhaba matematik öğretmeniyim, okullar bir türk öğretmenle çalışır mı, nişanlım dubaide çalışıyor. Ben ev hanımın olmak istemiyorum. Sence is bulma ihtimalim var mi ve diplomam geçerli olur mu
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 14 күн бұрын
@@BerivanSokupkacar okullar Türk öğretmenlerle çalışıyor tabi ama eğitim dili İngilizce. Yani İngilizce ders vermeniz gerekiyor. Ayrıca eğitim sitemi Türk eğitim sisteminden farklı ve Dubai’de okuldan okula da eğitim sistemi değişiyor. Amerikan sistemi var, İngiliz sistemi var vs. İş bulmanız için bu sistemlerede hakim olmanız gerekiyor. Ama okullarda çeşitli branşlarda çalışan Türk öğretmenler var.
@BerivanSokupkacar
@BerivanSokupkacar 14 күн бұрын
@@Dubaiyegoc iş bulana kadar nerede kalabilirim, bana biraz yol gösterir misin. Türkiyedeki bir İngiliz okulunda staj yapmak benim için o okullara girmeye yeterli olur mu. Bir de öğretmen maaşıyla kirami ve giderlerimi karşılayabilir miyim
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 14 күн бұрын
@@BerivanSokupkacar nişanlamış Dubai de kalıyorsa, onla kalabilirsiniz. Ama eğer tek başınıza yola çıkacaksanız çok iyi araştırın. Nişanlınıza güvenceniz yoksa, Dubai ye iş bulmadan gelmenizi önermiyorum. Çok zorluk çekersiniz. Bu konuda yol gösterebilecek konumda değilim, çok fazla öğretmenlik konusuna hakim değilim.
@BerivanSokupkacar
@BerivanSokupkacar 14 күн бұрын
@@Dubaiyegoc iş bulmadan gelme demişsiniz internetten başvurup kabul edildiğimiz işe kesin kabul edilmiş oluyor muyuz? Kesin iş bul derken.
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 14 күн бұрын
Kontrat gönderilirse ve imzalanırsa kesin kabul edilmiş olursunuz ama şirketler her zaman cayma hakkına sahip tabi ki. Ayrıca oturumunuz olmadan Dubai de turist vizesi ile ödediğiniz ücrete göre 1 ay veya 3 ay kalabilirsiniz. Bu sürede iş bulmanız gerekir. Sürekli iş bulma stresiniz olur ki, Dubai de öğretmenlik geçmişiniz yoksa iş bulmanız hiç kolay olmayacaktır.
@ahsenbuyukelyas9021
@ahsenbuyukelyas9021 6 ай бұрын
Aşçıyım iş bulma imkanım zor mu
@Dubaiyegoc
@Dubaiyegoc 6 ай бұрын
Merhaba, bu konu ile ilgili yarin bir video paylasacagim. Onu izlemenizi tavsiye ederim. Ama bulma ihtimaliniz var tabi ki. Son zamanlarda cok fazla Turk restauranti acildi. Sansinizi deneyebilirsiniz.
@ahsenbuyukelyas9021
@ahsenbuyukelyas9021 6 ай бұрын
Teşekkürler
DUBAI'DE YAPMAMANIZ GEREKEN 10 ŞEY | DUBAI'DE YAŞAM
12:39
Mor Deve
Рет қаралды 42 М.
Little girl's dream of a giant teddy bear is about to come true #shorts
00:32
🤔Какой Орган самый длинный ? #shorts
00:42
Dubai’de Fizyoterapist Olmak | DUBAİ’de İŞ BULMAK
21:20
oykununoykuleri
Рет қаралды 12 М.
TRT'den istifa edip Dubai'ye yerleşti I Dubai'de olmaktan çok mutluyum...
25:20
MBD Ticari Danışmanlık
Рет қаралды 1,4 М.
Dubai'ye Nasıl Geldik / Dubai'de İş Bulma / Dubai'de Yaşam
25:01
birciftgezenti
Рет қаралды 81 М.