25. august 1996 Vejle Boldklub-Viborg 1-1

Erik Boye, Thomas Gravesen, Dan Sørensen, Finn Christensen, Bo Harder, Lars Døhr, Kurt Fritsen, Jens Madsen, Jacob Olsen, Jesper Segaard, Dejvi Glavevski.
Udskiftningsspillere:
Peter Christiansen (afløste i det 51. min. Bo Harder), Jesper Mikkelsen (afløste i det 66. min. Dejvi Glavevski) og Magnus Wikstrøm (afløste i det 74. min. Jesper Søgaard)
Kampens gang:
27. min. 1-0 Thomas Gravesen
72. min. 1-1 Finn Christensen (selvmål)
Dommer: Jørn West Larsen
Tilskuere: 2.701
Der var ikke meget at råbe hurra for i hjemmekampen mod Viborg. At opgøret sluttede 1-1, kunne hverken VB eller de 2.700 tilskuere være utilfredse med - også selvom VB scorede begge kampens mål.
I kampen sæsondebuterede Kurt Fritsen som sweeper, og det slap han hæderligt fra. Thomas Gravesen var rykket frem på forreste midtbane, og det blev ikke nogen ubetinget succes.
VB begyndte ganske godt, og efter 27. minutters spil bragte Thomas Gravesen sit hold foran, da han dukkede op ved fjerneste målstolpe og med et velrettet hovedstød sendte bolden i Viborgs målnet efter Bo Harders fine pasning.
Viborgs udligning faldt i det 72. minut, da Finn Christensen snittede et langt Viborg-indkast fra Peder Henriksen i eget målnet. VB-anførerens første selvmål nogensinde så forståeligt at han ærgrede sig.
Vi burde have lukket kampen efter de første 55 minutter, men i stedet forsvandt vores midtbane helt ud af kampen, og så lavede vi alt for mange fejl, påpegede træner Ole Fritsen efter kampen.

Рет қаралды 772
Mbappe Free Kick Goal - Real Madrid vs Barcelona 4-3 - All Goals & Highlights 2024