11. august 1996 Vejle Boldklub-Hvidovre 2-2

Erik Boye, Thomas Gravesen, Dan Sørensen, Finn Christensen, Bo Harder, Lars Døhr, Jacob Olsen, Jens Madsen, Eduard Demenkovets, Jesper Søgaard, Jesper Mikkelsen
Udskiftningsspillere:
Peter Graulund (afløste i det 46. min. Jesper Søgaard), Magnus Wikstrøm (afløste i det 59. min. Eduard Demenkovets) og Jan Larsen (afløste i det 80. min. Jacob Olsen)
Kampens gang:
45. min. 0-1 Daniel Niron
61. min. 0-2 Per Laursen
63. min. 1-2 Jens Madsen
73. min. 2-2 Finn Christensen
Dommer: Steen Pedersen
Tilskuere: 2.804
Efter 2-2 mod Hvidovre kan det vel siges, at VB smed to points væk i kampen mod de københavnske oprykkere. Siges skal det også, at VB vel måtte være tilfredse med det ene point, idet Hvidovre var foran både 1-0 og 2-0. En meget svag kamp på Vejle stadion, og for hjemmeholdet var kun en ihærdig slutspurt i stand til at skjule en ellers pinlig forestilling.
Hvidovre kom foran i første halvlegs overtid. Både Bo Harder og Lars Døhr snorksov i VB-forsvaret, så Hvidovres israeler, Daniel Niron ugenert kunne heade bolden i mål på Dennis Danielsens aflevering. I det 61. minut blev det 2-0, da Per Laursen efter at have erobret bolden fra Thomas Gravesen ubesværet kunne passere Erik Boye.
To minutter senere gjorde VB's sweeper næsten skaden god igen, da han med en perfekt pasning fra højre fandt Jens Madsen ved fjerneste stolpe, hvorefter Jens Madsen med hovedet dirigerede bolden forbi en chanceløs Jørgen Nielsen i Hvidovres mål.
På en perle af et mål sørgede VB-anfører, Finn Christensen, for VB-udligning i det 73. minut, da han fra kanten af feltet direkte på frispark sendte bolden i mål.