33000 euro ??? - 2 DACII FULL sau TESLA MODEL 3 ???

  Рет қаралды 67,851

Auto Master Chef By Mihai Popescu

Auto Master Chef By Mihai Popescu

Жыл бұрын

Odorizanții auto DeoMaxx pot fi comandati de aici
deomaxx.ro/
/ deomaxx
/ deomaxxperfume
Imi puteți scrie aici
/ automasterchefbymihaip...
sau pe INSTAGRAM
/ automasterchef
Ma puteti ajuta cu donatii aici
Cont Revolut @automasterchef
BIC : REVOLT21
RENT A CAR CRAIOVA
www.littlesofia.ro/
SC LITTLE SOFIA SRL
0760 516 301 PREDARE/PRELUARE AEROPORT CRAIOVA
Pe Robert Preda il găsiți aici
/ robert.preda.3
0764030366

Пікірлер: 375
@George-vj8nf
@George-vj8nf Жыл бұрын
Un episod senzațional de original marca OTV Oltenia in direct și in reluare
@edwardkatona5449
@edwardkatona5449 Жыл бұрын
😂
@AdrCon69
@AdrCon69 Жыл бұрын
"Trei olteni se suiră in Tesla" 😎 N-am mai râs așa de mult de la faza cu Nea Mărin Miliardar cu mașina americană de pe plajă! 😂 👍 PS: am M3 identic de un an si jumatate si 30k km facuti din Romania pana in Italia si nu m-as intoarce la diesel ever!
@RecenziiPeBune
@RecenziiPeBune Жыл бұрын
02:22 Are dreptate Luci, 31k de euro e de aproximativ o lună la noi. E prețul scris mare când intri pe Tesla România.
@m23m23
@m23m23 Жыл бұрын
Incredibil ce drumuri.. cum arata, fara trotuar.. oamenii pe carosabil, evul mediu cu masini scumpe😢
@andycotruta4498
@andycotruta4498 Жыл бұрын
Interesant feedback. Per total o masina cu foarte multe inovații, cu multe atuuri și cu un preț bun. Însă pe partea de ergonomie suferă de probleme tipice ale sedanurilor electrice. Bateriile iti împing podeaua prea sus pentru a rămâne loc suficient de a avea un reglaj al scaunului șofer mai coborât, de a permite pasagerilor din spate sa isi poată întinde picioarele sub scaunul din fata și de a avea un unghi confortabil coapsa/gamba pentru cei din spate. Pe clip se vede asta la dl. Mihai. Cred ca din cauza asta Model Y se vinde acum mai bine ca model 3, chiar dacă se pierde la autonomie și e ceva mai scump. Spațiul un pic mai mare pe înălțime s-ar putea sa rezolve unele din problemele enumerate mai sus. Dl. Mihai, VW a lansat anul acesta ID7, un model care arata foarte frumos și pare mai spatios decât acest model 3. VW anunța și un preț destul de bun. Aștept un episod în viitor cu acea mașină. Numai bine!
@oktaviu8668
@oktaviu8668 Жыл бұрын
Eu când am dat nota 0 la ergonomie, mi-am luat carne în frigider pentru Crăciunul următor. A fost chinuiala de 5 minute în mers în trafic sa găsiți și sa activati o regenerare mai puțin agresiva. La Hyundai și Kia ai padele în spatele volanului și oricine ar face treaba asta în câteva secunde, la îndemână, ușor, ergonomic. Există viață și după Tesla
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Tesla are chestii bune și chestii rele. Dar se pare că toată lumea se concentrează doar pe minusuri.
@haleaurelian
@haleaurelian Жыл бұрын
La cat tech este pe masina asta, pe care nimeni nu-l mai are, nu ma prea intereseaza de niste lufturi care nu-s la milimetru. Nu lufturile fac o masina, iar acest detaliu oricum e mult imbunatatit in ultimii 2 ani. Eu nu ma 'dau' cu 'lufturile'! Tech + Pret = Best In Class
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Tableta are procesor AMD Ryzen (similar cu PS5), pe Model S/X este integrat Steam și poți juca jocuri complexe folosind controllere. Arhitectura Samsung este pentru computerul FSD (Full Self Driving).
@bogdanrusu2777
@bogdanrusu2777 Жыл бұрын
Fi mai deschis Mihai, asta e. Indiferent cum s-ar conduce, cum ar fi scaunele. Are totuși opțiuni de cel puțin 10.000 euro de la BMW, financiar consuma cat cel mai eficient motor termic, spațiul are destul și trebuie să îți scoți din minte mașina convențională și cum se conduce ea. Arată că o mașină, dar e altceva pe sub tabla. E făcută altfel și vrem nu vrem nu e best seller degeaba. Personal e Tesla e singura electrica către care m-aș îndrepta.
@MrTheGras
@MrTheGras 10 ай бұрын
Franarea regenerativa e cea mai smechera chestie la masinile electrice, ai control foarte bun pe viteza de rulare doar din acceleratie, mai ales pe coborarile lungi, nu inteleg cum sa nu iti placa, si nici sa nu fii dispus sa o incerci. Mi se pare ca domnul e un gasoline-head hardcore si a plecat cu niste preconceptii nesanatoase.
@alincioaba464
@alincioaba464 9 ай бұрын
Nenea cheliosu e dupa passaturile diesel. Orice nu e passat tdi nu e bun. E renault. :))😊
@victorc.979
@victorc.979 Жыл бұрын
Mi se pare ca Luci spune foarte bine, chiar nu ai cum sa iei altceva in acest moment la acest preț
@pricoky
@pricoky Жыл бұрын
Mi-a plăcut review-ul, mai așteptăm electrice! Trageți un ochi la China, au scos niște modele noi foarte interesante. Nu sunt proprietar al unei electrice (încă) dar mă declar ”wannabe”. Personal îmi place TESLA și îmi plac EV-urile în general. Văd mulți hate-eri în secțiunea de comentarii. Nu e nici o problemă că sunteți aici dar poate că nu ar strica să ne temperăm puțin. Părerea mea e că acesta este viitorul vehiculelor. Sunt sigur că în scurt timp EV-urile se vor perfecționa și vor fi eliminate multe dintre ”problemuțele” acestor mașini că nu le mai putem spune probleme. Ca iubitor de tehnologie aș vrea să fac și o paranteză/analogie legată de tranziția asta către EV. Îmi aduc aminte când, acum câțiva ani buni, fiind abonat al revistei Connect citeam un articol despre apariția SMARTPHONE-ului cu touchscreen (nu-mi mai aduc aminte marca). Ce nebunie! Ce revoluție tehnologică! Urma să renunțăm la butoanele fizice și să dăm comenzi doar prin atingerea unui ecran tactil. Au apărut modele peste modele, care mai de care, ecrane mari, funcții noi, etc. Scepticii au bolborosit mult și atunci dar iată cum ne-am trezit astăzi că... aproape că nu ne putem concepe viața fără un astfel de dispozitiv disponibil pentru orice buzunar. Așa e și cu EV-urile. Sunt pline de tehnologie modernă care ne ușurează șofatul, chiar și viața și nu implică consumuri sau costurile de întreținere ale unei termice. Așa că.. atenție unde scuipați astăzi că mâine s-ar putea să lingeți din același loc! PEACE !!!
@replikantu
@replikantu Жыл бұрын
spune-i amicului tau, care vrea butoane, ca din butonul din stanga (rotita) de pe volan poate face o gramada de reglaje, inclusiv sa aleaga temperatura in timp ce merge, etc. Si sa nu uitam ca o astfel de masina isi va pastra valoarea in timp datorita update-urilor de soft.
@MegaCalin11
@MegaCalin11 Жыл бұрын
Ar fi interesant sa faceti un vlog cu eco drive despre Tesla 😃
@2noiembrie83
@2noiembrie83 Жыл бұрын
Felicitări pentru episod. Sunt frumoase discuțiile astea "între prieteni". ❤ Tesla rules! Aceeași baterie fier-fosfat este și pe modelele Seres? Un review la Seres 5, când vedem?
@pleteacosminfilip8397
@pleteacosminfilip8397 Жыл бұрын
Buna Dimineatza Dl Mihai....Weekend cu frumos....
@stefanchiru6614
@stefanchiru6614 Жыл бұрын
De cand il astept ! Prima oara like share subscribe 🔝🔝🔝
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Uite ca a sosit, iar maine e model Y
@GeorgeCraioveanuStanca
@GeorgeCraioveanuStanca Жыл бұрын
zi drept ca incepusei sa pui acatiste .. iti pierdusei speranta chiruleee
@anubaral
@anubaral Жыл бұрын
@@AutoMasterChefByMihaiPopescu Poate pune mana luci si pe un plaid sa vedem masina in actiune
@cristideaconu6240
@cristideaconu6240 Жыл бұрын
Masina electrica versus masina cu motor termic este fix aceeasi dilema continut la posturi TV versus continut on-line (vou tube). Deci Tuaregul poate duce pe platforma Tezla dar invers NU, desi tezla are mai multi cai putere.🙌 Dar nu uitati pe calea ferata sunt de ani de zile locomotive electrice, hibride si diesel, fiecare pentru scopul propus.
@gabrielc5642
@gabrielc5642 Жыл бұрын
Nu înțelegeți masina domne, mașinile trebuie înțelese..nu intelegi că a fost proiectata de ingineri. Mașinile că sa fie înțelese trebuie sa le bagi în pat, trebuie sa faci dragoste cu ele. Acordeonistul așa face, "înțelege mașina" făcută de ingineri.
@RupOase
@RupOase 9 ай бұрын
03:57 - Luci, asta sa recomanzi si cand mergeti 5 in Model 3 si cu bagajele dupa voi :) Model 3 daca ar fi avut haion, ar fi fost masina perfecta. In schimb a devenit masina nostalgicilor de sedanuri nemtesti carora nu le mai ajunge 50-ul de motorina sa agate seara prin centru
@costindospinescu2046
@costindospinescu2046 Жыл бұрын
47:08 Luci, grasu ăsta profită de tine de fiecare dată! "Dai o pizza?.."?....
@fdslog5666
@fdslog5666 Жыл бұрын
Cola - pizza ... cum crezi ca se intretin burtile alea mari :))
@mihaiiulianghita6962
@mihaiiulianghita6962 Жыл бұрын
Tot respectul!
@cristia.6477
@cristia.6477 Жыл бұрын
Ca sa ma refer si la video-ul lui Mihai...foarte bine a remarcat ca este efectiv altceva. E foarte greu, daca esti indragostit de termice, sa o privesti ca pe o masina. Pentru ca NU este. Sunetul turatiei motorului, cutia de viteze manuala, mirosul de benzina, servodirectia hidraulica... sunt elemente care nasc pasiuni. Electrica este un gadget si un smart buy, care nu va naste pasiuni. De aceea, "Miăiță", e de considerat sa ai o Tesla 3 ca masina de zi cu zi, si una de weekend care sa-ti satisfaca placerile de neinlocuit
@danielbucur3144
@danielbucur3144 Жыл бұрын
Vorbiti de mers si pilotat de parca ati fi pe autostrăzile din Germania. Uitati ca noi nu avem drumuri nici pentru 2.0 190cp? Cea mai echilibrată prezentare in aceasta formula. Pretul acestei masini este ok,mi-ati deschis interesul sa fac un test.
@salapolivalenta77
@salapolivalenta77 Жыл бұрын
Gata sefu, am dat si like :) Ar merita o din asta daca ai niste panori sa o incarci acasa. Dar faza cu miroase a ars mi se pare de toata jena....pai ati fost cu ea pe circuit si nu am vazut eu pe filmare? Inadmisibil. Sincer chiar nu e ce trebuie, iar de autonomie nush ce sa zic.
@adrianadriano9352
@adrianadriano9352 Жыл бұрын
Minutul 34:05 cel mai tare moment bravo stima si respect va pup 🤗
@SimTechnics
@SimTechnics Жыл бұрын
23:41 da dar in unele momente o franare mai brusca te poate pune in situatia de a derapa 😁
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Condusul cu frâna regenerativă ajuta la recuperarea aprox 30-35% energie. Te obișnuiești cu frâna regenerativă in aprox o săptămâna.
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
Daca esti obisnuit cu condusul defensiv si regenerativ te obisnuiesti in 5 minute. Daca esti genul cocalar care vine cu viteza maxima pt ca eu fac coasting la stop rosu si te bagi in fata si franezi brusc, da, notiunea poate fi abstracta si ciudata sa simti asa ceva. Oamenii aia nu pot intelege la ce se foloseste one pedal driving.
@MariusPetrus
@MariusPetrus Жыл бұрын
Ati fi putut spune mai multe despre bateriile LiFe Se incinge bateria la accelerare mai puternica? In sarcina? Ce miroase a ars?
@superman19121976
@superman19121976 Жыл бұрын
Acceleratia pe standard Hai sa mergem :))) Foarte direct in plecari Luci :)))
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Model 3 RWD are 1860kg, bateria este in podea cu o distribuție a greutăți de 49-51% fata-spate. Frânarea de urgentă cu anvelopele Michelin este 36m de la 100km/h, cam cu 3m mai mult decât o termică similară. De acord, ar trebui niște frâne mai bine dimensionate pentru greutate.
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Un Passat oprește tot în 36-35m
@gratianmarcu4725
@gratianmarcu4725 Жыл бұрын
Odata cu emanciparea femeii, cineva a creat Tesla cu comanda vocala, sa nu scada egoul bărbatului ca inca ii asculta cineva ordinele😂😂😂
@vst9266
@vst9266 Жыл бұрын
Înainte de "hemancipare" crezi că i se ascultau?
@danielboricean2341
@danielboricean2341 Жыл бұрын
Eu am crezut ca doar nevasta-mea are o problema cu soferul, dar vad ca mai sunt si altii 😂 "ai grija, nu te baga!", "vezi ca vine!", "pune frana!", "mergi prea tare!". Ma gandeam ca daca imi iau Tesla o sa fie mai linistita pentru ca e o masina silentioasa, dar la ce reactii au avut barbatii astia la o plimbare scurta nu stiu ce sa mai cred. Faina prezentarea.
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
Sa vezi ce reactii provoaca Tesla pasagerilor.... mai ales dar e de la LR sau Performance :) Dar acolo vorbim de supercar-uri deja, chiar daca preturile nu sunt chiar de supercar. Dar nici mici nu sunt, mai ales in comparatie cu SR.
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Tesla Model 3 RWD (LFP) încarcă cu maxim cu 170kW. Din teste încarcă de la 10-80% in 25 min
@adriancopaci3524
@adriancopaci3524 11 ай бұрын
Apreciez masinile electrice si cred ca sunt viitorul. Dar ca sa afirmi ca ai facut 1500 Km cu 70 lei asta este cam gogonata. Ar fi interesant sa ne dati traseul si statiile de alimentare gratuite. In caz contrar poate dati o dezmintire. Cu un consum minim teoretic de 15kw/100 Km inseamna 225 kWh. Mie nu-mi iese asta cu aritmetica. Nota. Practic orice Tesla consuma 18-20 kW/100Km.
@nicuchiselita4655
@nicuchiselita4655 11 ай бұрын
Sunt de acord cu ce ai spus. Recent am avut ca si masina de schimb o masina electrica, nu tesla ce-i drept, si am alimentat doar de la statii cu 1.10 lei / kw, si cei 770 km m-au costat 140 lei. Pana la 1500 km e drum lung …
@bejandrag
@bejandrag Жыл бұрын
E posibil sa se atinga cu roata spate de borduri din cauza ampatamentului destul de mare pt lungimea masinii Si majoritatea vireaza m strans decat ar trebui Pariez ca puntea spate e cu vreo 8, 10 cm mai in spate decat sunt obisnuiti conducatorij, are lungime de 4,70 si ampatament 2,88
@vst9266
@vst9266 Жыл бұрын
33 mii euro? Vacanțe ,că o viața avem. Fiare sunt pe toate drumurile.
@mihaistefanescu1999
@mihaistefanescu1999 Жыл бұрын
Depinde ce preferi
@fdslog5666
@fdslog5666 Жыл бұрын
Cine da 33 k pe tesla are si bani de vacante ... E un obiect... pe care il cumperi cu subventie de la stat, il folosesti 1-2 ani.. si il vinzi in aceeasi bani in alta tara europeana ce nu beneficiaza de un asa mare ajutor de la stat.
@radualexandrupadure4509
@radualexandrupadure4509 Жыл бұрын
Da, 31k cu subventii de la stat
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Depinde de ce vrei
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Uită-te la valoarea de revânzare. După 10 ani o vinzi cu 20,000€. Dacă mergi in vacanță nu rămâi cu nimic material.
@whitenoisenaturesounds5967
@whitenoisenaturesounds5967 Жыл бұрын
Jur ca am incercat sa cumpar Tesla, dar mi se pare ca nu e comfortabila. Model 3 are suspensii rudimentare, care pe drumurile care nu sunt perfecte se comporta execrabil.
@mirceapopescu7620
@mirceapopescu7620 Жыл бұрын
Te acomodezi , accepți 😊
@hater8812
@hater8812 Жыл бұрын
Imbatabila 270 cai electrici, consum 70 ron la luna, tehnologie top, ce mai conteaza restul ei) viitoarea 1.9 tdi
@tomoiagavasile3461
@tomoiagavasile3461 Жыл бұрын
Vlog foarte bun. Singurul lucru care nu-mi place e cum ai parcat Touareg-ul😀. Ce te costa sa il parchezi corect
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Un comentariu
@Nick-rq1iq
@Nick-rq1iq Жыл бұрын
Am cca. 6000km facuti cu 3 "electrice" hyundai - cei mai multi km, mercedes si cel mai putini nr de km spring - clar sub orice asteptari - pt pretul obtinut dupa reduceri, vouchere & discount sa zicem ca face sens. Problema mea e ca nu ma impac neam cu ⚡ e ceva gresit acolo sau la mine, habar n-am🤷🏻‍♂️. Nu stiu ce inseamna o dacie "full" dar daca are ac si servodirectie pt mine e suficient s-o aleg in locul oricarei electrice, fie ea si tesla. Ps. daca se mai producea matiz sau orice altceva mai ieftin cu ac si servo clar castigau in fata astora in ceea ce ma priveste. Hai cu hate-ul❤️
@gcr3990
@gcr3990 Жыл бұрын
Exagerați cu scaunele alea, sunt ok pentru persoanele normale, posibil sa fie problematice pentru persoanele supraponderale sau cei mai slăbuți. Intr un scaun profilat de BMW m3 sau m2 cum stați domnu Mihai? Pun pariu ca nu va gasiti pozitia in scaunul ala, de recaro nu mai vorbesc. Tot spuneti de Renault, in Megane 4 GT aveți loc in scaun? In talisman n ati avea o problemă cu scaunele, sunt mari si ofera suficient sprijin. Volanul este ok, nu wow. In rest este o masina care se simte grea, accelereaza foarte bine, insa pe viraje varianta standard are lipsurile ei. Stabilitate foarte bună are model 3 performance. Pentru un șofer normal masina asta oferă destule, motiv pentru care se vinde bine. Baftă!
@torentmonkey
@torentmonkey Жыл бұрын
Buna pt navete pe langa casa etc. O sa iti displaca maxim cand esti cu maimulta lume dupa tine, iti faci un concediu, planifici tot si vezi ca pe unde ai vrut sa te opresti sunt statiile ocupate, indisponibile... trebuie sa faci logistica tata daca iesi la un drum lung si asta e cam aiurea. Daca era infrastructura faina era complet altceva.
@adriannicolas8763
@adriannicolas8763 Жыл бұрын
Cică frânează greu 😂😂😂 pai dacă ai scos asistenta la franare (frânarea regenerativa) 😂😂😂
@SoriNachoS568
@SoriNachoS568 Жыл бұрын
un mare likeeee
@ovidiucarstea2649
@ovidiucarstea2649 Жыл бұрын
Singurul lucru la care nu-mi place la a mea, este scaunul. Are n reglaje, dar foarte greu de gasit o pozitie confortabila.
@WARGODS-ez1bu
@WARGODS-ez1bu Жыл бұрын
e bombă și se mai ieftinesc, economies of scale
@razvanpop366
@razvanpop366 Жыл бұрын
30:32 marele sofer si handler auto se incurca in semnalizare mor
@hater8812
@hater8812 Жыл бұрын
Oooo masina mea preferata si mai ales a lui Mihai🎉🎉🎉
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Sa stii
@randyops5246
@randyops5246 Жыл бұрын
9:20 Vai cum vibreaza roata cand ajunge la viraj maxim. Am crezut ca iese de sub aripa. Nu are un fel de protectie, un fel de incetinire a virajului cand ajunge spre maxim? Cred ca ar trebui.
@Barynony
@Barynony Жыл бұрын
Ar fi frumos sa testati GLC 300 Diesel Hibrid, as fi curios de parerile voastre!😊
@edwardnack
@edwardnack Жыл бұрын
Model Y e mai urâta poate dar e mult mai spațioasă iar pt familie e super
@Stefan-9wd
@Stefan-9wd Жыл бұрын
Și nu e aceeași masina cu Model 3 Adică platforma e aceeași dar nu și procesul de fabricație. Partea din spate e turnata altfel și o face mai rigida (în sensul bun) iar materialul e aluminiu în loc de otel. Deci clar primești pe lângă mai mult spațiu și o tehnologie mai buna... Nu îmi plac SUV-uri le dar în absenta unui break sau măcar un hatchback Model Y clar e o opțiune mai buna decât model 3 deci mai ușor cu afirmațiile asa categorice mai Popa dacă nu cunoști toate detaliile...la fel și cu afirmația ca folosește Google Maps...de unde afirmația asta, din contra asta r unul din minusurile Tesla (ca nu poți sa pui google maps sau Waze nici măcar cu ajutorul telefonului nesuportand nici Android auto nici Apple car)
@edwardnack
@edwardnack Жыл бұрын
@@Stefan-9wd bine zis !👍același lucru zic si eu .
@sorintarna9649
@sorintarna9649 Жыл бұрын
Pai bro, cu masinile astea se merge relaxat la 30 mph in Los Angeles, nu se alearga pe sport. :))) Sunt pt oameni ocupati si mereu conectati, de aici si interiorul super simplu, nu ai nevoie de feeling.. masina e.. ikea. Dar in acelasi timp e mai sigura decat un volvo. Si la banii astia, e perfecta, daca ai acces la infrastructura.
@MaiTareCaDiavolul
@MaiTareCaDiavolul Жыл бұрын
Luci nu știu, ori mi sa părut mie ori...... Când ai laudato cand nu mașina asta 😂❤❤
@catalinstoica9344
@catalinstoica9344 Жыл бұрын
Pai asta era si idee! Sa nu mai cumpere nimeni!! Ceata totala
@adriannicolas8763
@adriannicolas8763 Жыл бұрын
Dețin din decembrie un model 3 performance și e o mașină extrem de rapidă pt 50-60mii€ (unde stau eu nu exista eco bonusuri pt mașini electrice)
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
are performante de lamborghini si pret de 4 ori mai mic.
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Presiunea 3.2 bar este prea mare, trebuie adusă la 2.9bar cum este recomandat. Cu presiune prea mare simți suspensia prea rigida.
@catalinstoica9344
@catalinstoica9344 Жыл бұрын
Inainte sa mi achizitionez tesla y performance,am avut seria 5 ,530d 2017!! (Scaune seria 7😅) ceva de genul scaune full!! In y stau fiarye bine ,nu mi gaseam locul sub nici o forma in bmw!! La un drum de 300km imi reglam scaunul de multe ori! Daca sufar de ceva ar fi ventilatia si cam atat! Despre voi foarte misto toti !! I am promis lui Luci ca vin la craiova cu y pt un video !! Nu am mai spus nimic.
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Te așteptăm
@fdslog5666
@fdslog5666 Жыл бұрын
Asta se intampla cand ai multe setari la scaunul soferului. Iti gasesti greu locul.
@catalinstoica9344
@catalinstoica9344 Жыл бұрын
@@fdslog5666 rau ca sunt multe rau ca sunt putine!!cert este ca eu stau bine in y!!
@camilstoenescu
@camilstoenescu Жыл бұрын
Doua Dacii full sunt mai mult de 33k euro.
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Bateria LFP are 60kW brut și 57.7kW net, la consumul făcut de voi înseamnă 380km range.
@Ursulalb
@Ursulalb 10 ай бұрын
Cel mai practic sistem de regenerae este cel de pe Kona electric
@Saganist420
@Saganist420 11 ай бұрын
"Daca treci pe langa passat, iti arata passat sau tomberon?" KeK
@stormxxl766
@stormxxl766 Жыл бұрын
Eu nu inteleg unde e scaderea asta de pret ca nu se vede .pe siteul tesla din germania model 3 costă 51 de mii de euro long range si vreo 45 de mii varianta de baterie mai mică .
@turcut7910
@turcut7910 Жыл бұрын
Nu l am vazut asa dezamagit pe Mihai nici cand a aflat ca scot passatul din productie😂
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Chiar ma așteptam să meargă altfel
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
​@@AutoMasterChefByMihaiPopescu varianta performance este mai rigidă
@Dark_Xayne
@Dark_Xayne Жыл бұрын
Deja este masina pe hidrogen. Curentul poate fi controlat de guvern si asta nu e bine , pur si simplu daca vreau sa controleze populatia opresc curentul si adio mobilitate
@Andrei_L1
@Andrei_L1 Жыл бұрын
Pff, asta era, ca vor sa controleze guvernul populatia, de aia nu e bune electricele. Succes in a face rost de benzina sau motorina daca se inchid statiile de carburanti.
@George-in4zf
@George-in4zf Жыл бұрын
@@Andrei_L1 as dori să știu ești vaccinat și dacă da cu cate doze ...
@Andrei_L1
@Andrei_L1 Жыл бұрын
@@George-in4zf Vaccinat cu zero doze.
@George-in4zf
@George-in4zf Жыл бұрын
@@Andrei_L1 cate amenzi ai luat în pandemie
@Andrei_L1
@Andrei_L1 Жыл бұрын
@@George-in4zf Zero vaccinuri, zero amenzi.
@bubu23101989
@bubu23101989 Жыл бұрын
Cata frustrare in ala cu bmwul😂😂😂😂😂
@CoajaCristiandance
@CoajaCristiandance Жыл бұрын
ii zicea Nicolae Guta in boxe : "locul 1 numai 1 sunt mereu pe locul 1 nu dau un pas inapoi si nu cad pe locul 2.
@rempha
@rempha Жыл бұрын
Versiunea Tesla Model 3 RWD are 283CP și 420Nm, 0-100km/h in 6,1 sec
@mirceapopescu7620
@mirceapopescu7620 Жыл бұрын
Am stat la cozi , la greu , acum o luam de cap , să ne spună ăștia când sa mergem și când nu... La cât de grea e , articulațiile or fi pe măsură 😮 , sau din 30 de mii în 30.000 le schimbi 😢
@oktaviu8668
@oktaviu8668 Жыл бұрын
Un gadget (ca nu e mașină) urât ca o broască depresiva și cu interior de CFR clasa 2. Totul e făcut ieftin la ea, produs ieftin. Minimalist, însă la modul ieftin. 96% din acest gadget este software. Nu as cumpăra asa ceva nici cu 1000 de euro. Oamenii la modul general sunt atrași de gadget-uri și gimicks pentru ca sunt ființe ușor de manipulat în a crede că ei chiar au nevoie de asa ceva. Exact la IPhone :)
@razvanflorin882
@razvanflorin882 Жыл бұрын
se vor trezi cand vor fi obligati sa cumpere "masinile" astea. Pe langa telefon vor mai avea un stres cu electrica.
@victorc.979
@victorc.979 Жыл бұрын
1)de ce spui ca e un gadget, mașina e mai spațioasă și mai sigura decât oricare alta din acest segment 2)cum e totul ieftin la ea? Tu te ai urcat măcar într-una sau ai văzut cât de praf este noul C klass la interior, și dacă stam sa ne gândim mașina asta nici nu trebuie comparata cu C klass prin prisma prețului, trebuie comparata cu A klass, care e chiar praf și pulbere, ai mei au schimbat tot timpul mașinile foarte des, recent am avut un A6 nou, după ce am testat un pic bordul, a început sa scârțâie in permanență(mașina de 14k km si 50k SH), pur si simplu o opțiune mai buna decât Tesla nu exista, lucru care se vede si in vânzări, la 31k iei un rahat de Arona cu motor de 1l, si care nici nu are dotările unui model 3, orice mașina care sa aibă dotările, spațiul, puterea, un tren de rulare atât de performant si siguranța, te va costa cel puțin dublu fata de acest model 3. Tu si de altfel mulți alții printre care si tata sunteți hateri gratuiți Tesla fără niciun motiv, pur si simplu nu puteți sa acceptați ca au venit unii asa rapid si vând atât de mult
@oktaviu8668
@oktaviu8668 Жыл бұрын
@@victorc.979 da ma da, m-am urcat în toate și călătoresc peste tot și vad lumea și am destui bani și îmi permit sa îmi cumpăr cam orice mașină pana în lux, ca nu am ajuns încă acolo, am doar 31 de ani. Acum ca am clarificat asta, eu observ și înțeleg de ce costă doar atât și se simte ca e ieftină. Asta e părerea mea, e urâtă și e un produs ieftin și plin de software, nu îmi place deloc. Nu văd de ce încerci să mă convingi de orice altceva
@dinuovidiu8161
@dinuovidiu8161 9 ай бұрын
🍇🦊😂😂
@spruceguitar
@spruceguitar 9 ай бұрын
Doamne cat esti de prost oktaviu. Am zis o gramada de BS despre Tesla pana am condus-o. Faceam misto fiindca in jobul meu cam toti au model 3 sau S, eu fiind old school inca cu masini germane. sunt in Canada nu in tara dar nu conteaza. Am zis asa pana cand am luat una de lucru inchiriata 4 zile. 1. De la viteza de autostrada i.e. 120kmh pana la 170 pleaca ca o masina puternica de pe loc. Ceea ce masina termica cu aceeasi 360 de cai nu face de la 100. Deci mananci bors. Mult. 2. Condu o Tesla cateva zile inainte sa o critici. Nu e CFR. Tu esti si ignorant si arogant in acelasi timp. Alege una; nu le poti face pe amandoua.
@edwardkatona5449
@edwardkatona5449 Жыл бұрын
Ați uitat să resetați consumul....... Scoate sub 4l/100km....... 😂😂😂
@catalinstoica9344
@catalinstoica9344 Жыл бұрын
Pffff ,ce am ras la gluma asta!!
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
150wh/km înseamnă 1.5l/100km.
@radustefan6654
@radustefan6654 Жыл бұрын
Liber la comentarii , yuhuuuuuu :D
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Hai sa vedem ce se poate !
@bogdanbaltag1015
@bogdanbaltag1015 Жыл бұрын
Foarte frumos videoul ,dar inca nu se merita o masina electrica deoarece este in plaja unde oamenii au bani care nu se uita la consum .Sunt curios daca iti pica ceva la tesla cat costa si unde poti sa o repari ?
@sbstn110
@sbstn110 Жыл бұрын
Mulți dintre oamenii care au bani au ajuns să aibă bani pentru că se uită la consum și se uită la costuri în general.
@bogdanbaltag1015
@bogdanbaltag1015 Жыл бұрын
@@sbstn110 nu discut de ce au alții bani,doar că mașina e făcută pentru ei și dacă stai bine și te gândești in vest oamenii normali ca noi și-o permit noi nu .
@mkultra85
@mkultra85 Жыл бұрын
Nu mai are senzori și face totul pe camere, dar am văzut demonstrații de la proprietari că nu mai este atât de precisă în estimarea distanței la parcare de exemplu.
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
fratele meu, ai camera! WTF? Ce iti trebuie sa citesti centimetrii ramasi? Esti nivela laser?
@mkultra85
@mkultra85 Жыл бұрын
@@brukanbrugner6978 pai ia-ți Logan și nu mai discuta despre tesla daca o luăm așa pe românește
@klondike9716
@klondike9716 Жыл бұрын
In sfârșit domnu Mihai. Bem cafeaua in stil american cu Tesla asta.
@lioYouTube
@lioYouTube 22 күн бұрын
El nu stie sa o porneasca si ce butoane are si spune ca e Renault..😂😂am una de asta performance .. e top masina !
@ionutflorinhulea1604
@ionutflorinhulea1604 Жыл бұрын
O masina interesanta. Pt Bucuresti este ideala.
@seiceanuflorin6565
@seiceanuflorin6565 Жыл бұрын
Apreciez parerile voaste si canalul, dar la partea de scaune sunteti in eroare mare- pe model 3 sunt niste scaune excelenye, la nivel de masina premium, chair mult peste cele basic de A4, bmw 3
@luciteck
@luciteck Жыл бұрын
peste cateva luni e programat sa apara un facelift. Posibil sa devina si mai interesanta atunci.
@razvanflorin882
@razvanflorin882 Жыл бұрын
28:43 tare asta, AC-ul il au pornit ?
@masiniculucipopa
@masiniculucipopa Жыл бұрын
Da
@victorconstantinescu7324
@victorconstantinescu7324 Жыл бұрын
Min. 35.40....domnule Luci Popa: depasire in curba, pe linie continua. Ce sa zic...ca sa fiu mai elegant ?!🫢
@stefanchiru6614
@stefanchiru6614 Жыл бұрын
Poate sa fie si dubla continua 😂😂 , are vizibilitate ?!? Imi raspunzi cu da sau nu .
@victorconstantinescu7324
@victorconstantinescu7324 Жыл бұрын
@@stefanchiru6614 Era in CURBA, de unde vizibilitate ?! Este linie continua, meltene. Punct.
@stefanchiru6614
@stefanchiru6614 Жыл бұрын
@@victorconstantinescu7324 depinde de curba , boul baltii ....
@stefanchiru6614
@stefanchiru6614 Жыл бұрын
@@constantinrazvan9094 pe valea oltului sunt cazuri cand este pusa incorect .
@cotelasisu
@cotelasisu Жыл бұрын
La firma CEVA duc la descărcare cutii de viteze ISIN. Am văzut ca aveți pe geaca
@mirceapopescu7620
@mirceapopescu7620 Жыл бұрын
Turometru 😮, trb unul la vrăjeala 😂, că să nu fie brusc totul ( asta gândesc eu , alții n-au treabă)
@mariokarabulea6927
@mariokarabulea6927 Жыл бұрын
Sunt curios daca Mihai ar conduce un MY si i-ar placea mai mult. Daca poti, pune-l sa conduca si un MY.
@mariansava2375
@mariansava2375 Жыл бұрын
O astept la 20k :)
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
Orice e posibil, la cat au scazut, Dar e posibil sa o mai astepti o vreme.
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
​@@brukanbrugner6978 o să scoată un model mai mic pentru Europa, probabil pe la 25k
@cristia.6477
@cristia.6477 Жыл бұрын
Acum, cu programul guvernamental, e aproape moca. Iar Spring e efectiv moca. Suntem tara cu cel mai bun program pentru electrice. Si deja cererea e foarte mare, nu stiu cat va mai tine. In plus, e important si bugetul, dar valoarea la revanzare e, de asemenea, importanta. Eu nu cunosc un alt vehicul de volum care sa piarda atat de putin in valoare. Asta mai si castiga, daca e sa consideri inflatia.
@RamRam-qt6sy
@RamRam-qt6sy Жыл бұрын
Cat costa cauciucurile astea,care la presiunea,greutatea si accelerarile…garantat nu tin mai mult de 2 ani?!
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Cauciucurile sunt specifice mașinilor electrice.
@germancars1520
@germancars1520 Жыл бұрын
Abia aștept sa vina Id 7 gtx...sunt convins ca ii va stinge lumina...
@AlexEne-ek5ro
@AlexEne-ek5ro Жыл бұрын
Nu va stinge nici o lumina... Sa fim serioși.. Exista modele în China care sting lumina
@BaGGuiToruL
@BaGGuiToruL Жыл бұрын
Va fi mult mai scump
@AlexEne-ek5ro
@AlexEne-ek5ro Жыл бұрын
@@BaGGuiToruL evident ca nu va fi la prețul la care cumperi unul second hand cu 250 000km...
@dragospahontu
@dragospahontu Жыл бұрын
Poate la cum se conduce, in rest nu va fi mai eficientă. ID.7 le va fi cel puțin 40k cu rabla.
@germancars1520
@germancars1520 Жыл бұрын
@@dragospahontu nu va fi la preț de Spring, asta e clar....🤣
@donlucianoantonucci6231
@donlucianoantonucci6231 Жыл бұрын
ca tot ati vorbit in videoclip de motorul acela de passat 2.0 136 de cai, am avut si eu si va spun sincer ca am avut multe probleme cu el
@bejandrag
@bejandrag Жыл бұрын
Masina are aprox 1.700 kg, nu mi se pare mult, de ce se simta asa greoaie?
@fdslog5666
@fdslog5666 Жыл бұрын
Din cauza suspensiei slabe. Daca treci de la bmw la tesla.... o simti greoaie. Dar in alte conditii nu se simte deloc greoaie, are cuplu mare si directia usoara, e foarte agila.
@George-vj8nf
@George-vj8nf Жыл бұрын
Deja aud acordeonul cum cânta in comentarii
@AutoMasterChefByMihaiPopescu
@AutoMasterChefByMihaiPopescu Жыл бұрын
Din fericire nu va canta niciodată
@George-vj8nf
@George-vj8nf Жыл бұрын
@@AutoMasterChefByMihaiPopescu chiar ma bucura treaba asta ,ma irita prezenta lui in comentarii
@hater8812
@hater8812 Жыл бұрын
24:36 loooooo
@71doru27
@71doru27 Жыл бұрын
Am condus doar o singură mașină electrică și anume Ford Mustang Mach-E 320 CP dacă țin bine minte și nu mi-a plăcut! Eu conduc sportiv, îmi place ca mașina să fie agilă, să am aderență bună, direcție precisă și incisivă, frână foarte eficientă, Ford ul meu Focus Mk3 150 CP din lipsă de mai mulți bani, mă satisface! O mașină electrică este grea, nu ai cum să fentezi legile fizicii, cu aproape o tonă în plus peste mașina mea, nu prea are cum să aibă același comportament. Nici pe accelerare nu m-a impresionat, 0-100 nu mă interesează, mă interesează 80-150 și acolo nu este wow, accelerarea este diferită față de o benzinară turbo, aș spune că era cel mult ca senzație echivalentul unui 180-200 CP benzină, simți pierderea cuplului pe măsură ce prinde viteză într-un mod neplăcut. Dar viitorul este deja aici dacă pot spune așa, uitați-vă la ce se întâmplă în China, au deja zeci de modele EV dacă nu peste sută care sunt deja pe străzi, deja multe dintre ele mult peste Tesla ca design, finisaje, ambianță, calitate materiale și destul de aproape dacă nu chiar peste cu unele modele și la capitolul eficientă, autonomie, performanțe, siguranță! Cel mai probabil pentru mine dacă voi mai cumpăra o mașină, aceasta va fi o ,, chinezărie '' electrică pe motiv de raport preț/calitate ! Pentru cine mai are încă dubii, căutați ce mașini fac chinezii azi și în general unde a ajuns China, la ce nivel de dezvoltare și la ce nivel tehnologic... metrouri fără conductor care ating 160 km/h, stații de metrou imense și absolut superbe, trenuri de mare viteză și gări de asemenea superbe, valabil și pentru aeroporturi, orașele din sud sunt deja la mare distanță de orice altceva și atenție... peste 140 000 km de autostradă! Cu părere de rău, este destul de probabil ca doar Tesla să ne mai sune familiar peste 15-20 ani!
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 Жыл бұрын
Am mari dubii in ceea ce spui despre putere samd. Stiu ca multe electrice sunt limitate pe la 160km/h. Nush de Mach-E, nici nu voi cauta, ca e prea scumpa fata de Tesla. Tesla merge pana la minim 220 km/h. Putine masini pe combustie cred ca pot asta. Deci cred ca te inseli amarnic aici. Cat priveste chinezii, ai dreptate in prima parte. Am vazut toti pe youtube ce au. Dar am vazut si acele masini misto, ca desing, cu range comparabil, nu mai mare, costa de la 30-40 mii de euro in China. In UE vei avea, posibil mai multe condiiti pt securitate, deci bani in plus, mai multe taxe, bani in plus, plus lipsa de reprezentare in Europa. Daca iti place un model chinez, ok, poate vor scadea preturile, ok, dar, momentan, Tesla vinde in Europa masini americane facute in China sau Germania, la preturi de 42-47 mii, pret de pornire. Vorbind la pretul de bazam poate sunt la fel, dar taxele si alte cerinte pt securitate e posibil sa le creasca pretul considerabil. Insa e binevenita o concurenta intre americani si chinezi pt piata auto, ca poate asa se vor trezi si frumoasele din padurea adormita care inca o ard pe DieselGate.
@cstgbl
@cstgbl Жыл бұрын
News În Italia disponibilă versiunea Long Range RWD.
@fhshsjx
@fhshsjx Жыл бұрын
Singura parte buna a unei masini electrice e ca o incarci acasa de la panouri fotovoltaice, in rest daca incarci in oras nu merita, ea are consum urban de minim 20kw la mers incet bara la bara si iese la cost ca un diesel daca incarci de la statie. In rest cel mai economic pare sa fie full hibridu care scoate 3% in oras in medie. Practic full hybridu in oras costa cu 35% mai putin la suta km de oras si merge 80% full electric din ce castiga la frane.
@robertgabriel6510
@robertgabriel6510 Жыл бұрын
😂😂Asta e laguna 3 camuflată 😂😂🎉🎉
@Volta24
@Volta24 Жыл бұрын
Mai întâi trebuie sa o înțelegi și să înțelegi tehnologia diferită de la ea. Daca o vei compara cu o termica nu o sa ți placa. Trebuie să gândești diferit și să accepți schimbarea ...😂😂. Ford Mustang electric ar fi o soluție. Este cred singura care că și eficientă se apropie de Tesla sau tot acolo
@marianilie7321
@marianilie7321 Жыл бұрын
Eu nu stiu cum sa am regen cat mai puternic si vara si iarna , sa nu mai mut piciorul de pe acceleratie si voi vreti coasting de pe vremea dinozaurilor 🤦‍♂️
@nicolaerusu1464
@nicolaerusu1464 Жыл бұрын
Fix asta mi-a placut si mie cel mai mult la tesla.
@edwardnack
@edwardnack Жыл бұрын
Nu pot sa cred ca Mihai și-ar lua asa ceva , ciudat ..
@liviurosca
@liviurosca Жыл бұрын
Like pentru Daniel că a stat în ploaie.
@ionutgeanta9496
@ionutgeanta9496 Жыл бұрын
👍👌
@floflo6341
@floflo6341 Жыл бұрын
Mihai, daca vrei sa iti iei, mai asteapta cateva luni pana apare faceliftul
La filmare, în parcare, pe căldura asta mare cu o mașină mică și tare
41:56
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 2,7 М.
1100km cu Tesla Model 3 dupa scumpiri. Mai merita masina electrica?
18:24
DO YOU HAVE FRIENDS LIKE THIS?
00:17
dednahype
Рет қаралды 92 МЛН
100❤️
00:19
MY💝No War🤝
Рет қаралды 15 МЛН
Incredible magic 🤯✨
00:53
America's Got Talent
Рет қаралды 66 МЛН
42500 euro ! Ce altă mașină cu 500 CAI poți cumpăra cu banii ăștia ?
1:05:44
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 40 М.
Opel Zafira 1.9 CDTI - automata
36:30
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 6 М.
DACIA SPRING - așa cum n-a fost și nu va mai fi prezentată NICIODATĂ plus un test-drive de coșmar
1:01:59
Tesla Model 3 Performance - cea mai VANDUTA masina din EUROPA
53:29
Atelierul de Detailing
Рет қаралды 96 М.
Plimbare pe Transalpina cu Tesla Model 3
17:42
ECO DRIVE
Рет қаралды 15 М.
Mașina la care trosnește totul
49:14
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 57 М.
Prietenul meu Lucică , o viață de  @masiniculucipopa
42:23
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 14 М.
Cea mai rapidă mașină lentă - Tesla Model 3 dual motor - long range
50:42
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 22 М.
PRIMUL DRUM cu Tesla MODEL Y Long Range (Breb, Maramures)
20:03
Darius Jula
Рет қаралды 10 М.
PASSAT-ul de la Mioveni - cunoscut și ca DACIA LOGAN cu faruri in Y
57:43
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 49 М.
Ninja H2 Moto Tourist Bogey Biker Highlights -Ride4 Isle Of Man Drive Motorcycle Race Crashes #crash
0:20
Ninja H2 Moto Tourist Bogey Biker Highlights -Ride4 Isle Of Man Drive Motorcycle Race Crashes #crash
0:20
ЛАЙФХАК В ЖАРУ На велосипеде #shorts
0:18
Леха МАК
Рет қаралды 378 М.
Мгновенная карма 😱
0:10
Story-Bytes
Рет қаралды 6 МЛН
😱 Секретная фишка складных велосипедов!
0:36
Тот самый Денчик
Рет қаралды 443 М.