Jojo Johan Ghazali VS Edgar Tabares

  Рет қаралды 621,098

PyanzAbraham Bro

PyanzAbraham Bro

2 ай бұрын

ONE CHAMPIONSHIPS - JOJO JOHAN GHAZALI 🇲🇾 VS EDGER TABARES🇲🇽
9 DECEMBER 2023

Пікірлер: 1 000
@arief561
@arief561 2 ай бұрын
Orang yg humble, disiplin dlm latihan dan perlawanan…teruskan harumkan nama Malaysia.
@dota2forfun728
@dota2forfun728 2 ай бұрын
humble tu tak la. nakal2 berlagak tu masih ada sebab muda lagi.. apapun terbaik untuk dia dan cuba jadi humble
@iqramhakim6363
@iqramhakim6363 2 ай бұрын
@@dota2forfun728biasalah darah muda kan umur pon baru 17 tapi ape2 pon dia sanggat bagus 👍🏼
@hertlim4117
@hertlim4117 2 ай бұрын
Kekuatan tumbukan die sgt power! X taw la ms latihan, die tumbuk sandbag ker batu😅
@dr.zakuanazizishamsulharum3280
@dr.zakuanazizishamsulharum3280 2 ай бұрын
rasa nya lebih kpd confident.. mcm muhammad Ali... @@dota2forfun728
@popokarloss2637
@popokarloss2637 2 ай бұрын
​@@hertlim4117mintak sngt dia tumbuk sape yg songlap duit kerajaan😂😂
@mohdadiakmalmddaimon2457
@mohdadiakmalmddaimon2457 2 ай бұрын
Bagus Jojo ni...bibirnya tak pernah lekang dengan ucapan Alhamdulillah & Insya Allah... Semoga terus menjadi juara yg sebenarnya.👍👍👍
@helmiami8
@helmiami8 2 ай бұрын
moga terus ingat Allah
@popthatbeep
@popthatbeep 2 ай бұрын
dia kenal diri
@Kingss0105
@Kingss0105 Ай бұрын
Sifat dia yg buat aku minat sbb tu lah , aku rasa terharu anak muda malaysia islam yg tengah berjaya tak lupa bersyukur dgn tuhan dia Allah , alhamdulillah inspirasi
@moonf4terz137
@moonf4terz137 Ай бұрын
Khabib Malaysia🎉🎉🎉
@muhammadshahputra1006
@muhammadshahputra1006 2 ай бұрын
Subhanallah allahuakbar sebak tngk ank muda yg ringan mulut untuk menyembutkn kalimah yang mulia.. insyaallah alhamdullilah, semoga sentiasa dalam rahmat lindungan Allah swt ❤
@zacm9747
@zacm9747 2 ай бұрын
Damn, this kid is killing it! He's going to be a huge name in Muay Thai one day.
@adamroy4029
@adamroy4029 Ай бұрын
i wanted to see he fight buakaw
@limlimlim2695
@limlimlim2695 2 ай бұрын
Alhamdulillah... Seluruh rakyat Malaysia harus brbangga dan brsyukur punya ank muda spt Jojo ghazali ni..., Congratulations Jojo.
@armscurll
@armscurll 2 ай бұрын
lepas ni kita tunggu Alif pulak🔥🔥🔥
@albertubah823
@albertubah823 2 ай бұрын
Tapi tabares dri mexico mcm beragama islam ba kan
@armscurll
@armscurll 2 ай бұрын
@@albertubah823 mana ada,dia berdoa cara orang kristian bukan cara orang islam la
@shahrol6747
@shahrol6747 2 ай бұрын
Di atas dunia kita pasti bangga, tapi suka atau tidak suka hukum agama yg utama.. Apa hukum untuk sukan tinju ini? Hukumnya haram, kerana ia memudaratkan dan tidak memberikan apa2 faedah.. Bukan saya cakap, tapi Ulama2 yg cakap.. Boleh baca fatwa nya di Google.. Berlatih pertahanan diri itu boleh seperti silat, tomoi.. Tapi pertandingan yg melibatkan penyerangan di muka itu fatwa nya haram.. Wallahualam
@armscurll
@armscurll 2 ай бұрын
@@shahrol6747 ye memang betul,tapi nak buat macam mana dah itu kerjaya dia,kalau nak ikutkan khabib pun orang yang taat pada agama dan ibu bapa tapi dia niat untuk mencari rezeki dengan cara begitu walaupun niat tak menghalalkan cara
@laloba99
@laloba99 2 ай бұрын
Terus tingkatkan skill dan disiplin dik... jangan berhenti berlatih... jangan mudah berpuashati dengan apa yang ada sekarang.. kamu berada dilandasan yang betul... we all Malaysian proud with you... Congratulations....,🥊
@stevenharris1460
@stevenharris1460 2 ай бұрын
Jojo's got pin point accuracy with concrete hands. He's lethal.
@justarts6236
@justarts6236 2 ай бұрын
The steel puncher
@faiz_lah
@faiz_lah 2 ай бұрын
you can see clearly the "mark" left on the body from the punch. burning red....
@chriswrangler5680
@chriswrangler5680 2 ай бұрын
Wish he didn't miss weight 🤦‍♂️
@neotribe1968
@neotribe1968 2 ай бұрын
25 sec
@anuardarusanuar571
@anuardarusanuar571 2 ай бұрын
Tank..🤣
@shahrenazmer9380
@shahrenazmer9380 2 ай бұрын
Terbaik Jojo!!! Teruskan perjuangan dan mengharumkan nama malaysia..tahniah ank muda👍✅🇲🇾👏👏
@pakdinrasyid1536
@pakdinrasyid1536 2 ай бұрын
Terbaek Jojo.. boek anak muda.. respectful.. suka tengok dah banyak perubahan skrg.. menang kali ni dia respect the opponent.. then merendah diri.. says 'Alhamdulillah', 'InshaAllah'.. perfect 👍.. macam Khabib dah aku tgok..
@dcc4111
@dcc4111 2 ай бұрын
Selalu tgk DIA dan rakan2nya joging setiap pagi disekitar Bandar Kuching...MMG padu JoJo... tahniah
@alifduangdon
@alifduangdon 2 ай бұрын
Mashaallah❤☝️
@user_o925
@user_o925 2 ай бұрын
bkn khabib je islam nyokk,jngn slalu compare ngn orng lain kite ade fighter msing2 okay
@ybyusnira9592
@ybyusnira9592 2 ай бұрын
Yup betul.. Jojo sekarang cool dari sebelum ni.. Yang penting jangan over.. Keep it up jojo! To next level..
@ndonmarimin7288
@ndonmarimin7288 2 ай бұрын
​@@user_o925kamu selam je
@mysoulprovider29
@mysoulprovider29 2 ай бұрын
Terbaik. Perbanyakkan bersyukur kpd Allah SWT n teruskan perjuangan n harumkan nama anda/keluarga n Malaysia. Pastikan system support dr keluarga kekal bersama dlm pengurusan sentiasa. Kekal fokus n jadikan azam n niat utk menjadi ahli sukan muslim (Islam) yg terbaik di dunia. Dont ever forget your roots. Ambil contoh2 pengurusan sukan n athlet terbaik dunia spt Dato LCW, Lin Dan, Khabib, Mohamad Salah, CR7, Messi, Erling Haaland n Jude Bellingham. Teruskan berjaya dlm sukan dgn turut bersama membawa contoh, n norma keislaman yg baik utk mata dunia. You can be the next Khabib 💪💪💪. Salute to you Johan Ghazali. Stay focus n keep it up always. We believe you can do it 💪💪💪.
@captainkaizo1082
@captainkaizo1082 2 ай бұрын
Dok gaduh macam ni dok nak bawakan Tuhan. Macam la benda ni benda yg bagus.
@AbamAdy
@AbamAdy 2 ай бұрын
padu mantap JOJO...teruskan usaha sehingga berjaya mencapai matlamat ....kami senantiasa doakan kejayaan anda
@sowhat3670
@sowhat3670 2 ай бұрын
With the age only 17 yo.. but already has a very solid punch.. Congrats to Jojo 🇲🇾🇺🇸
@khalifahwanboss9197
@khalifahwanboss9197 2 ай бұрын
Sesungguhnya semua itu dtg dri allah buat jojo..terbaik3x
@mohdfarid6058
@mohdfarid6058 2 ай бұрын
He mastered the heavy punches at young age, this kid goin to the top.
@Max-do7tb
@Max-do7tb 2 ай бұрын
Syukur alhamdulillah.. Tahniah Jojo atas kemenangan .. Teruskan momentum,latihan berterusan,baiki kelemahan,baiki pertahanan dan akhir sekali kekal rendah diri.. Please stay humble just like legend Khabib.. 💪🔥🔥🔥
@jiwasepi893
@jiwasepi893 2 ай бұрын
Terbaik lah jojo...,fighter yg padu n humble....🇲🇾 Salam dari 🇲🇨
@damian.r.
@damian.r. 2 ай бұрын
Salam dare?
@aprilianoebymarlbet5123
@aprilianoebymarlbet5123 2 ай бұрын
Monaco?
@ahmadpoktar3323
@ahmadpoktar3323 2 ай бұрын
​@@aprilianoebymarlbet5123Poland🤪🤪🤪
@najibrazak8207
@najibrazak8207 2 ай бұрын
Indo ada ke fighter mendonia
@armscurll
@armscurll 2 ай бұрын
@@najibrazak8207 ada jeka saragih fighter mma pertama indonesia di ufc dan 7 orang mma fighter yang pernah fight di cage warriors (promotion terbesar di UK dan promotion conor mcgregor sebelum ke ufc),malaysia belum ada mma fighter di ufc
@mohdfirdaus3686
@mohdfirdaus3686 2 ай бұрын
Alhamdulilah johan teruskan mara dan kejayaan untuk 🇲🇾 🇲🇾 🇲🇾 ALLAHHUAKBAR
@nalzahs8338
@nalzahs8338 2 ай бұрын
Wow,,,walau maseh muda,,jojo menunjukkn sikap yg matang,,,,salute to jojo,,,
@nagaberasap777
@nagaberasap777 2 ай бұрын
alhamdulillah..terbaik jojo. bangga sebagai anak 🇲🇾. moga terus berjaya dik.
@sitimrs3221
@sitimrs3221 2 ай бұрын
Every sentence will hv InsyaAllah, alhamdulillah..proud of u young man
@kinekclicks6127
@kinekclicks6127 2 ай бұрын
Meremang bulu woi .. mantaplah Jojo .. momentum kejayaan mmg jelas .. karakter mu pasti membawa kejayaan 👏👏
@CMHilmi
@CMHilmi 2 ай бұрын
The attitude like khabib.. Alhamdulillah
@s.o.awillsurvive
@s.o.awillsurvive 2 ай бұрын
Ghazali the Champ, the next big thing🔥 I think that liver punch could be considered one of his most lethal weapons.💪
@anuardarusanuar571
@anuardarusanuar571 2 ай бұрын
🤣🤣🤣👍
@adydy6481
@adydy6481 2 ай бұрын
jojo adalah jelmaan boxing dgn muaythai..tumbukan yg padu,kebanyakkan ko dr tumbukan
@odetteking2524
@odetteking2524 2 ай бұрын
Alhamdulillah suka tengok attitide adik ni yang humble walaupun dah digelar Great Fighter
@sbhuntersbhunter3210
@sbhuntersbhunter3210 2 ай бұрын
alhamdulillah..tahniah jojo..truskan rentak kemenangan..truskan harumkan name malaysia dipersada dunia..u are the best..kami rakyat malaysia sentiasa mendoakan yg terbaik untuk anda..malaysia bolihh..
@muhdfitrijamal4792
@muhdfitrijamal4792 2 ай бұрын
manusia yang sedang gah di persada dunia yang tak lupa pada daratan. padu anak muda. punya la rendah diri jojo ni. the next khabib malaysia
@yonchannel9416
@yonchannel9416 2 ай бұрын
johan ghazali malaysia .. bukan kabib malaysia...johan ghazali afalah diri nya sendiri....
@muhdfitrijamal4792
@muhdfitrijamal4792 2 ай бұрын
@@yonchannel9416 alah kau ni buat mcm aku ni bodo plak. itu kiasan untuk gelaran dia. alamak. ingt aku ni bodo ke .
@mikefoongkt
@mikefoongkt 2 ай бұрын
Johan speaks better English than the Malaysian politicians/ Well done Johan and Congrats
@anuardarusanuar571
@anuardarusanuar571 2 ай бұрын
🤣🤣🤣 your comment 👍
@cokacola368
@cokacola368 2 ай бұрын
Johan mix us vs malay,,
@joharimohdsalleh457
@joharimohdsalleh457 2 ай бұрын
Johan also can speak Malay well too...not like some of us.
@fikhriekhairi5817
@fikhriekhairi5817 2 ай бұрын
@@joharimohdsalleh457mic drop haha
@junnaui5525
@junnaui5525 2 ай бұрын
Johan speaks better Malay than the Malaysian politicians. 😂
@Asherrzzx_
@Asherrzzx_ 2 ай бұрын
Terbaik future champ! Teruskan penguasanmu!
@TheLUSMAYS
@TheLUSMAYS 2 ай бұрын
Another TKO from 17 Years Old Fighter from Malaysia/USA 🇲🇾🇺🇸..
@Spearrr52
@Spearrr52 2 ай бұрын
Nope, he 16 bro
@ajimadnan
@ajimadnan 2 ай бұрын
@@Spearrr5217
@SmackDown-vq9zi
@SmackDown-vq9zi 2 ай бұрын
​@@Spearrr52 This month... johan is 17 years old
@FizoAziz-wm6im
@FizoAziz-wm6im 2 ай бұрын
❤❤❤
@mrblank7060
@mrblank7060 2 ай бұрын
Malaysian.
@nishaismail
@nishaismail 2 ай бұрын
Proud to be Malaysian! You go Jojo!! ✊🏼🇲🇾
@PlacesAndFoods
@PlacesAndFoods 2 ай бұрын
Fast and heavy punches. What a beast! Malaysia boleh! Jojo terbaik ni.
@mdazrul9010
@mdazrul9010 2 ай бұрын
Harap jojo dpt kekal konsisten dlm setiap pertandingan❤❤❤
@sazmanmusic
@sazmanmusic 2 ай бұрын
When the promo and intro is longer than the actual match, then you will know its good!
@muhammadshuhailhassan8955
@muhammadshuhailhassan8955 2 ай бұрын
Great Jojo, u make us proud as Malaysian n Muslim. May Allah always bless, protect n guide u in ur journey to become GOAT…the next Muhammad Ali n Khabib inshaaAllah
@ahmadammar7247
@ahmadammar7247 2 ай бұрын
OmG..this liver shot!!! Ultimate!!..
@dashkuridastampubolon9175
@dashkuridastampubolon9175 2 ай бұрын
Tangan besi dari Malaysia yg bakal menggegar dunia Muay Thai ❤
@roslanhassan1596
@roslanhassan1596 2 ай бұрын
InsyaAllah
@yutaa7453
@yutaa7453 2 ай бұрын
InshaaAllah anak Malaysia akan terus maju jaya 💪🐯
@shazlanizam3189
@shazlanizam3189 2 ай бұрын
Padu Jojo superb finish. Definitely keeping an eye on your next fight! Lessgo proud Malaysian 🇲🇾 👍🏼
@onaechan
@onaechan 2 ай бұрын
Johan looking very humble to me and he look like he has a very socialized team this is a key to be a champion
@user-jg1iu9pl2h
@user-jg1iu9pl2h 2 ай бұрын
Alhmdulilah,,,padu jojo,,,syukur🤲
@mohdracid3616
@mohdracid3616 2 ай бұрын
Johan in english = champions 💪🏻💪🏻 InssyaAllah Alhamdulillah 🤲🏼
@shahrol6747
@shahrol6747 2 ай бұрын
Kita bangga kan dgn pencapaian dia.. Tapi suka atau tidak apa yg dia buat tu haram.. Sukan tinju yg memudaratkan hukumnya dalam agama islam adalah haram..
@RedMi-os1km
@RedMi-os1km 2 ай бұрын
​@@shahrol6747Si paling harammmmm jadahhhh dah mulaaa dahhhh😮
@mohdroyzileemustaffa3479
@mohdroyzileemustaffa3479 2 ай бұрын
36 saat ini memang gile 👍🏻👍🏻
@NickBagan
@NickBagan 2 ай бұрын
Congrat Jojo..... tangan kanan awak memang padu macam batu... Kipidap teruskan usaha harumkan nama hingga di peringkat dunia. Kami 1Malaysia bangga dengan awak....
@mohdputeraadieka8269
@mohdputeraadieka8269 2 ай бұрын
kiri la wei
@amukreng6316
@amukreng6316 2 ай бұрын
Tahniah Jojo, contoh yang baik untuk anak muda Malaysia. Bersukan hingga berjaya. War ready young man. Masa depan yang cerah untuk Jojo, teruskan berjuang dan semoga berjaya, InsyaAllah.
@anuaribrahim8916
@anuaribrahim8916 2 ай бұрын
Pergghh xspai 1 minit..mata pn xdann bkedip..😅😅 dh win..paling respect pd fighter jojo ni..senantiasa rendah diri..sllu ucap Alhamdulillah..In sha Allah..kekalkn jojo wlaupn kamu lbih tkenal 1 hr nnti..moga Allah memberkati hidup jojo..Aamiin
@KomradChenkov
@KomradChenkov 2 ай бұрын
entrance song make me proud of Malaysian
@lokmanhakim8547
@lokmanhakim8547 2 ай бұрын
Allhamdulillah.. Allhamdulillah... Terbaik Ank Muda Malaysia.. inshaallah di puncak dunia nnti 💪💪💪💪
@mdzack9350
@mdzack9350 2 ай бұрын
Alhamdulillah, Tahniah Johan, terus perjuangan.. 👍
@peachtreee4649
@peachtreee4649 2 ай бұрын
Wow. That liver shot must be powerful enough for his opponent to not recover from in time. 😮
@justarts6236
@justarts6236 2 ай бұрын
Very humble person..still remember Allah are the given..good job jojo..
@redahkuyupbikers5366
@redahkuyupbikers5366 2 ай бұрын
Alhamdulillah ..semoga semakin berjaya dengan attitude sebegini insyallah tak mustahil Johan you will live up your name one day
@adyputra7656
@adyputra7656 2 ай бұрын
Well done anak Malaysia💪💪💪
@bukhari5769
@bukhari5769 2 ай бұрын
Tahniah Jojo…teruskan momentum kemenangan..💪🏻💪🏻
@kariomar3340
@kariomar3340 2 ай бұрын
The best JoJo!
@yustamfahmy6094
@yustamfahmy6094 2 ай бұрын
Reprenting malaysia.. buat ku merindinggg
@roza1069
@roza1069 2 ай бұрын
Congratulations...young Malaysian... So proud of u...sentiasa merendah diri dan ingatkan Allah... Teruskan sikap yg baik ini... Allah akan bersama anda.... Allhamdulillah, Ammiin
@amzlino
@amzlino 2 ай бұрын
Terbaik JOJO..💪💪
@jopryzarimba6166
@jopryzarimba6166 2 ай бұрын
Padu ..terus maju jojo 👍💪
@relaksluu7922
@relaksluu7922 2 ай бұрын
4:00 Aku respect moment ni dia mintak bapa dia baca doa dl
@mohdbasri3597
@mohdbasri3597 2 ай бұрын
Smoga jojo tidak digossip dgn artis2 malaysia dan terlibat dengan sgala hiburan yang akan menjahanamkan kariernya..sudah byk yang seperti itu..
@dannyharina4399
@dannyharina4399 2 ай бұрын
yang saya tahu Ai mimi la 😂😂😂😂
@user-uz2wy1ol1t
@user-uz2wy1ol1t 2 ай бұрын
Mantap jojo!🔥🔥 stay humble❤
@eaismikayla6275
@eaismikayla6275 2 ай бұрын
The introduction was longer than the fight .. impressive JOJO💥💥💥💥💥
@azharmatdesa6788
@azharmatdesa6788 2 ай бұрын
Syabas anak muda dari Malaysia dan amarika anda memang hebat semoga anda menjadi juara dunia termuda dalam masa terdekat ini
@chandrakedeh4250
@chandrakedeh4250 2 ай бұрын
Terbaiklh Jojo..bgga melihat anak Malaysia camni..hrap ada lagi yg akan mengekori dri blkang dlam apa sja sukan..
@sayhardslayer2076
@sayhardslayer2076 2 ай бұрын
Alhamdulillah.. and he's getting more humble too.. Congratulations Son..
@RaphaelAngelo19XX
@RaphaelAngelo19XX 2 ай бұрын
Good job my Malaysian-American!! 🇲🇾🇺🇲😊💪💪💪💪
@bmares41
@bmares41 2 ай бұрын
Way to go JoJo. Been watching from your first fight and you keep getting better and keep taking them out. Congratulations!
@Adul8888
@Adul8888 2 ай бұрын
Love bila dia guna lagu entrance by malaysia artist. Ada logo bulan bintang di seluar represent malaysia. Dan tidak lupa starting dengan doa ! Mantap bro
@mightguy8191
@mightguy8191 2 ай бұрын
Alhamdulillah jojo ! Bergetar tulang rusuk member , permulaan yg baikk 💪🏽
@Sellie003
@Sellie003 2 ай бұрын
Semoga Allah pelihara adik Jojo, usaha selagi mampu, ingat Tuhan, ingat ibubapa... doa kami untuk adik, sentiasa merendah diri, kekalkan jati diri anak melayu, ingat asal-usul. Inn Sha Allah, Alhamdulillah. Terbaik 👍
@edtv956
@edtv956 2 ай бұрын
Great fight..... Congratulations to my idol Johan Ghazali 👏👏👏
@ahmadazian3390
@ahmadazian3390 2 ай бұрын
Pasti kebangaan rakyat Malaysia, jojo johan pasti johan, Alhamdullilah...
@mohdrhaw1653
@mohdrhaw1653 2 ай бұрын
He is special beyond special
@timchau727
@timchau727 2 ай бұрын
WHOA NOW THATS FAST 💨 Very Nice 👍 Congratulations Young Blood
@fzaris
@fzaris 2 ай бұрын
Terbaik JOJO. Anugerah dr Allah. Dgn izinnya, semuga jgn lupa bahawa segalanya dr Allah.
@kentazaha374
@kentazaha374 2 ай бұрын
Johan.. We Malaysians really proud of you.. We like to hear Alhamdulillah and We like to hear In Sya Allah from you..
@mohdfarish8272
@mohdfarish8272 2 ай бұрын
Betul2 fenomena beliau..❤❤❤❤❤
@Califateful
@Califateful 2 ай бұрын
The Mexican guy just dropped after getting a few hard punches. Way to go Jojo!
@abdulrazakabdulmajid1090
@abdulrazakabdulmajid1090 2 ай бұрын
That was a liver shot. If perfectly executed almost always resulting in a TKO.
@MattDobon
@MattDobon 2 ай бұрын
Alhamdulillah.. You're the man Jojo !!!
@selva7134
@selva7134 2 ай бұрын
Wow, jojo is getting better n better, a champ in the making ! He is a born fighter.....
@UmarzukiMochlis
@UmarzukiMochlis 2 ай бұрын
great mannerism champ!
@perpaduan459
@perpaduan459 2 ай бұрын
He was training more than a real fight.the training is very hard.thats why a real battle just a practicing for him
@madyiedefender
@madyiedefender 2 ай бұрын
Terbaik jojo ... 👏👏👏👏🔥🔥🎉🎉🎉
@apitghani
@apitghani 2 ай бұрын
Maksud JOHAN tu lah championnnn💖🇲🇾🇺🇸
@hasfa09
@hasfa09 2 ай бұрын
Lepas ni tak perlu kaitkan lagi tambah US tu. Malaysia cukup. Tak payah naikkan nama US tu
@SmackDown-vq9zi
@SmackDown-vq9zi 2 ай бұрын
@@hasfa09 sebab Mak si Johan Ghazali tu orang USA
@apitghani
@apitghani 2 ай бұрын
@@SmackDown-vq9zi agaknya dia buat2 minat lah kot 🤣
@fianshiferfianshifer7255
@fianshiferfianshifer7255 2 ай бұрын
​@@hasfa09so mak dia kena buang lah? tak salah Malaysia/Us . dah mak dia us bapa dia malaysia
@sharxM16
@sharxM16 2 ай бұрын
Maksud Johan in bahasa Juara ..
@enonino1164
@enonino1164 2 ай бұрын
jojo ada anugerah penumbuk solid bukan semua orang dapat penumbuk mcm tu walau training puluh tahun ..berak sampai bergantung di tali belum tentu dpat...dahsyatt juga edgar tabares bukan calang-calang tu rodtang pun ambil masa nak tunduk kan dia spektakular punya KO ...tauhid dia pun tinggi dia pernah kata dalam gelangang takda sapa dapat tolong kecuali ALLAH ...tawakal dia tinggi...memang gila la umur baru 17 org lain umur 17 hanya mampu beragan-agan saja tetiba aku teringat ceramah ustaz auni berkenaan MUNTAN X
@afie.fadzlin
@afie.fadzlin 2 ай бұрын
betul tu.roadtang pun terpaksa layan tabares lebih dari 2 round kot kalau taksilap baru lah dapat K.O kan tabares..
@wiwit_hazlindasadde
@wiwit_hazlindasadde Ай бұрын
Woowww...Really amazing first time saya nampak seorang Muay Thai dari Malaysia beraksi dipentas antarabangsa. Teruskan usaha mu dik muga Allah bersama mu
@eddywong4056
@eddywong4056 2 ай бұрын
Congratulations Jojo 🎉🎉
@walidmh7128
@walidmh7128 2 ай бұрын
Jojo terbaikkkkk
@syarkthebites4031
@syarkthebites4031 2 ай бұрын
Terbaik jojo mix 🇲🇾 🇺🇸 terus maju..
@jaa858mezz3
@jaa858mezz3 2 ай бұрын
36 saat je..terbaik jojo❤❤❤
@mohdzamzuris
@mohdzamzuris 2 ай бұрын
Proud Of You,Our Malaysian Boyz❤❤❤
@abdulmutalibabdrahman4500
@abdulmutalibabdrahman4500 2 ай бұрын
Perbanyakkan lagi latihan JoJo utk kebaikan diri kamu atok doakan kamu teruskan niat menjadi juara dunia muay tai seperti tercatatnya atas nama kamu Johan Ghazali Tahniah
@fairulidzwan
@fairulidzwan 2 ай бұрын
Tahniah❤🎉
@markming1618
@markming1618 2 ай бұрын
Padu tumbukan jojo. Skli kene ko terus. Terbaik ank muda malysia
@allentertainment1726
@allentertainment1726 2 ай бұрын
semua hasil K.O dari tumbukan dia , mmg padu
@johansalter8690
@johansalter8690 2 ай бұрын
You have a bright future ahead of you kid, remember stay humble, work hard and look after your family and friends, we Malaysians are so proud of you kid. MALAYSIA BOLEH...
@daliangai2438
@daliangai2438 2 ай бұрын
Duduk pun belum panas kerusi .. 😂😂😂😂...terbaik..
@SmackDown-vq9zi
@SmackDown-vq9zi 2 ай бұрын
Sekejap jer
@meagatfazukar
@meagatfazukar 2 ай бұрын
Steady bang. Congratulations. You r a gem
@uzer3544
@uzer3544 2 ай бұрын
that liver blow really do wonder. mantap jojo
@erwansulaiman6943
@erwansulaiman6943 2 ай бұрын
Tahniah jojo. Sentiasa merendah diri ya.
@tupaistudio2283
@tupaistudio2283 2 ай бұрын
Mak aih senak sampai xleh recover.. alhamdulillah mng
Boom! The Deadliest Knockout Machine EVER - Buakaw Banchamek
55:05
VoteSport
Рет қаралды 16 МЛН
САМОЕ СТРАДНОЕ ВИДЕО😱
00:39
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 2,9 МЛН
Süper ❤️ Smart family 🤣💕🎥 #shorts
00:57
Koray Zeynep
Рет қаралды 27 МЛН
SO THIS IS NEXT?! 🙌❤️
00:23
Celine Dept
Рет қаралды 128 МЛН
Tawanchai vs. “Smokin” Jo Nattawut | Full Fight Replay
9:40
ONE Championship
Рет қаралды 668 М.
JOJO GHAZALI VS POKCHEK KAYU KELAT - KELANTAN K.O SYSTEM
17:54
Johan "JoJo" Ghazali
Рет қаралды 269 М.
He Destroyed A Muay Thai ICON 😱 Nico Carrillo vs. Muangthai
8:22
ONE Championship
Рет қаралды 152 М.
Ayo, Listen! We Watching Muay Thai Fights: JOJO vs. TAI
19:05
Comrade Classen
Рет қаралды 175 М.
NAIZA 57: Zhalgas Zhumagulov vs  Cleveland Mclean
25:27
NAIZA TV
Рет қаралды 82 М.
Роналдо ВЫГНАЛИ ИЗ СТРАНЫ
0:54
HELP_EVERYONE
Рет қаралды 3,4 МЛН
Amazing dodge!!! #Dodgeball in Japan
0:12
Amazing Dodgeball in Japan!【View channel】
Рет қаралды 3 МЛН
19 ЛЕТНИЙ ПАРЕНЬ ПОПАЛ В UFC, СЭЙДЖ НОРТКАТТ
0:53
Super Dave To The Rescue! #dodgeball #highlights #shorts - 322
0:10
Josh Martinez
Рет қаралды 34 МЛН