No video

1479. Suzuki téli❄/nyári🌞 kerékcsere otthon, nyomás szenzorok. Mankókerék vagy defektjavító? 🛠🚘

  Рет қаралды 15,855

Lukács László - Az élet iskolája

Lukács László - Az élet iskolája

3 жыл бұрын

Ebben a videóban következzen pár hasznos információ a kerékcseréről, ha nyomásszenzoraink is vannak az autóban. Továbbá azt is megnézzük én hogyan oldottam meg ideiglenesen, hogy legyen teljes értékű pótkerekem, mert a mai autókhoz már csak defektjavító szett jár, amit én nem kedvelek. Igaz súlyban sokkal kevesebb, mint egy mankókerék, ám én mégis a mankókereket választom majd. A videóból kiderül, hogy miért.
Köszönöm a sok hasznos információt a Szabó Suzuki szervízvezetőjének!
www.szabosuzuki.hu
210404

Пікірлер: 80
@szekreny0
@szekreny0 3 жыл бұрын
Laci, légyszi készíts egy utánfutós tesztet, megrakva, emelkedőn, stb. Mert papíron olyan erősek és nyomatékosak a turbós benzinesek, mint a turbódízelek, de szeretném ezt látni egy hiteles tesztben. Vacilálok dci duster vagy scross 1.4t de még nem a hibrid közt. Köszike.
@istvankiss5809
@istvankiss5809 3 жыл бұрын
Teljesen jó videó. 👍 Bár én megjelöltem volna a téli kerekeken hogy melyik hol volt.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Ó bakker! :-( Tényleg az elmaradt. Ez nagy hiba. Na ez a vége a kapkodásnak. Fél órám volt a forgatásra. :-( Igaz csak 6800 km van bennük, de jó lett volna megjelölni. Mondjuk mivel forgásirányosak, ezért majd kitapogatom vagy lemérem melyik van jobban megkopva és kisakkozom melyik volt elől. A nyárikon nagyon látszik a különbség 9 km után is. :-) Ezen is fog. Az oldalak egyértelműek a forgásirány miatt, csak az elől hátult kel kibarkóbáznom. Na majd erről is lesz legalább videó. :-)
@tamasvass7627
@tamasvass7627 3 жыл бұрын
Üdv, viszonylag könnyű megállapitani hogy melyik hol volt, a hátsó gumikba sokkal több az apró kavics. 😉
@akosszeredi5571
@akosszeredi5571 3 жыл бұрын
Én pedig direkt forgtaom hogy ne legyen 2db 0-ra kopott gumim 3 év alatt.
@peterkovacs6877
@peterkovacs6877 3 жыл бұрын
Ahova mondtad hogy hiányzik a hernyó csavar ami rögzíti a féktárcsát az a szerelés miatt van. Ha cserekor nem jön le a tárcsa akkor oda 2 csavart behajtva lenyomja a tárcsát a kerékagyról. A videót tovább nézve van még hozzáfűzni valóm ezért szerkesztem. Nem láttam hogy van-e a pótkerék helyén a lemezre bitumen lap ragasztva vagy sem. Ha nincs akkor autó hifis boltban lehet venni ilyen ragasztóval ellátott bitumen lapokat amik merevítik a lemezt így nem tud beremegni és nem ad ki zajt valamint magában is hangszigetelést lát el.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen van ilyen bitumenes lemez rajta gyárilag. Köszi az ionfót a tárcsáról! :-)
@markparizs1325
@markparizs1325 3 жыл бұрын
Jó napot! Segíteni szeretnék. Ami ezen a Suzuki van az nem kerék anya hanem kerék csavar. A japán autókba(nem biztos hogy mindegyikbe) egy munkahengerre fog a kézi és a pedálfék. A BMW nél van az hogy a tárcsa belső peremét meghosszabbították és rakták bele egy sokkal rosszabb minőségű dob féket is ami legalább ad neki még egy hibalehetőséget a sok közül, és ez által van mégegy külön fék ami szerintem fölösleges, de majd megmondják az okosok. A féktárcsa rögzítő csavar furatát valószínüleg azért nem lehet látni mert más sugárméreten van a furat. Szokott így lenni, ez csak akkor derül ki ha levesszük a két csavart a munkahenger hátulján és le szedjük, utána pedig a féktárcsát is és akkor kiderül a bűnösség. Az a csavar csak még egy biztonsági eset. Szerencse kell hogy kiessen a féktárcsa. De mint ahogy maga is mondta a kerék tartó csavarok a helyén tudják tartani. Egy "tengelyen" csak azonos nyomás lehet a kerekekben, és ez igaz a gumimárkákra is. A mankókerekst nagyon nem ajánlom, hiába lesz tőle nagyobb a raktér, mert azzal nem lehet gyorsan menni, , hülyén is néz ki, és 80 km-et lehet emenni velük, ami egy nagy útnál jó nagy fejfájást tud okozni. Ez csak az én véleményem, a döntés természetesen a magáé. És hogyha sikerül beszereznie egy magasnyomású mosót akkor nagyon örülnék neki, meg szerintem mindenki ha erről is készítene egy videót, persze ez is a maga döntése.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Köszönöm a segítőkész kiegészítéseket. Na így is lehet! :-) Nem minősítve a másikat és a földbe döngölve hanem emberi módon. Az ilyen jól esik és szívesen fogadom. Lassan kihal az egymás iránti tisztelet. Pedig, ha valaki valamibe energiát tesz segítő, jó szándékkal, azt én mindig tisztelem és emberi hangon teszek kiegészítéseket én magam is.
@markparizs1325
@markparizs1325 3 жыл бұрын
@@nepazarolj köszönöm. Én is sok helyen láttam hogy nem tisztelik az embert és úgy beszélnek vele mint a kapcaronggyal. Nem is tudják hogy mennyi idő általán a felvétel a vágás... Ezen próbáltam változtatni kiskorú létemre.
@davidkovacs7630
@davidkovacs7630 3 жыл бұрын
Ha kiszerelnéd a fékrendszert, és redukálnád a kerékcsavarok számát ötről kettőre, nagyban csökkenne a fogyasztásod.
@marcellszakacs1515
@marcellszakacs1515 3 жыл бұрын
Azok a csavar lyukak nem rögzítés miatt vannak, hanem a cserénél a könnyebb levételért. Bele kell hajtani egy csavart és akkor könnyen lejön még ha össze is rohadna a kerékaggyal.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, köszi, már mások is felvilágosítottak minket. :-)
@bergeronx367
@bergeronx367 3 жыл бұрын
Mert a szerviz jobban tudja mint a gyár, mindig a gyári ajánlás a mérvadó. Általában a A oszlop környékén vagy a tanksapka környékén van matricán a keréknyomás értékek. Attól eltérni nem jó, nem szabad. Túlfújás futómű hamarabbi kopásához vezethet, és a komfortot is rontja(jobban érződnek az úthibák). A futóművet a gyári ajánlású guminyomáshoz tervezik.
@DenHadnagy
@DenHadnagy 3 жыл бұрын
Az Égéstérben mondta pont a Michelin egyik mérnöke, hogy a gyári ajánlás + 0.2 bar csak előnyökkel jár. Én is 2.3 helyett 2.5-en járok. Ha nagyon kukacoskodna az ember, akkor csakis olyan gyártmányú és típusú abroncs kerülhetne az autóra, amivel a gyárból kijött, hiszen a futómű ahhoz van optimalizálva, nekem ez a Fordom kezelésijében benne is van.
@bergeronx367
@bergeronx367 3 жыл бұрын
Törvény szerint is csak olyan kerülhet fel rá ami a típusengedélyébe szerepel, műszakin nem is mehetne át. Rendőr nem megfelelő gumiméret miatt büntethet is, és a biztosító is beleköthet. (Osztrák német utakon nem érdemes próbálkozni ilyennel, vaskos lehet a végösszeg) Gyári ajánlás nem véletlen nincs általános szabály ennyivel annyival többre mert az jó, egyik kocsi jobban tolerálja más meg nem. Az én kocsimnál meg mozgó guminyomás van megadva súly terheléstől függően. Alap a 2.4 minden kerék, tele kocsinál már 2.7 és hátul 3.0. Amúgy aki nem veszi észre a gyári nyomástól való eltérést ott már gond van. Én most voltam műszakin hogy tutira átmenjen(amúgy is átment volna) engedtem 0.2 a gumikból(ugye akkor jobbnak lehet mérni a lengésscsílapítót, puha gumi ezért is bukó tényező) és simán éreztem hogy valami nem kerek sokkal másabb volt a kocsi rugózása. Gyári előírás nem véletlen műve, ezért se térünk el se olajban, se fékfolyadék minőségében a gyári előírásoktól.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Ebben csak az az érdekes, hogy a nyári gumikban a gyári nyomás 3 bár. :-) Ezt már többektől hallottam egyébként.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen a 2,5 bár az rendben van maximálisan.
@bergeronx367
@bergeronx367 3 жыл бұрын
@@nepazarolj Halommásra meg szóbeszédre meg szerelő ezt mondta, ilyenekre nem szabad hallgatni. Fel kell lapozni a könyvecskéjét vagy megnézni a matricát egyértelműen le van írva hogy mi a jó a kocsinak. Olajból se halommás alapján teszünk hanem azt amit a gyártó előír. Miért. Mert az jó a kocsinak. Guminyomás amúgy se állandó ezt is sokan elfelejtik. Gay-Lussac II. törvénye Téli időjáráshoz ajánlják a +0.2, és ezt is csak a hőmérséklet változás miatt. Mert mondjuk télen délután 9fokban be van lőve a guminyomás az ha bejön másnap a hideg és lesz -9fok 0.2 bárral csökkenni fog a guminyomás. És többet árt a puha gimi mint a pár tizeddel túlfújt. Nyáron pont ezért se kell túlfújni. Mert egy délelőtti beállított guminyomás délutáni fóróságban simán lehet 0.2-0.3 bárra több. És egy eleve túlfújt gumi esetén az már igen sokk nyomás növekedés.
@csababaricz1979
@csababaricz1979 3 жыл бұрын
A Négy évszakos gumi nem volt opció ?
@mateman4418
@mateman4418 3 жыл бұрын
Szia! Nekem egy Hybrid Vitarám van, szintén Szabóéktól, legszívesebben én is otthon csinálnám a kerék cserét de nincs emelőm se légkulcsom. Szerintem beszerzem ezeket és én is megcsinálom itthon. Köszi a videót :)
@Daditss
@Daditss 3 жыл бұрын
Én is magamnak cserélek évek óta. Emelő+nyomattékkulcs együtt nincs 20eFt. Ennél többet hagy az ember a szervízbe...
@CsakVocvagentne
@CsakVocvagentne 3 жыл бұрын
@@Daditss Kecskeméten 2000Ft-ért csináljuk, tehát ha ügyes vagy 5 év alatt nullára kijössz és már csak a 10X fél óra b*szakodással leszel nullában ;)
@Daditss
@Daditss 3 жыл бұрын
Nálunk a kerékcsere családi program. Nem is tudom már hány éve így csináljuk. Több, mint 7 az biztos. 3 autón cseréljük. Már réges-rég visszajött az ára és a 3 kocsi megvan 1 óra alatt. De ebből is a fele azzal megy el, hogy összevadásszuk a kerekeket. Már gondolkodtunk, hogy benevezünk az F1-be kerékcserélőknek.
@Gaben23
@Gaben23 3 жыл бұрын
@@CsakVocvagentne /db gondolom és ezt egy éven 2x. Kicsit azért gyorsabban megtérül az:)
@CsakVocvagentne
@CsakVocvagentne 3 жыл бұрын
@@Gaben23 2000ft-ért 4 db kereket cserélünk, egy nem is kicsi műhelyben. Nem térül az meg hamarabb soha ;) De ezek után szerintem emelni fogunk mert az itteniek tudatában úgy is nagyobb összegek élnek :)
@Sanyi1978
@Sanyi1978 3 жыл бұрын
Lehet korai volt még a csere, sajnos.
@davidka004
@davidka004 3 жыл бұрын
Amilyen tél volt vígan el lehetett járni nyari gumival is.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, igazad lehet. :-) Vicces időjárásunk van manapság.
@gaborkovacs8125
@gaborkovacs8125 3 жыл бұрын
De nagyon is megeszi az ózon a gumiból készült dolgokat
@attilakis6036
@attilakis6036 3 жыл бұрын
Én pont most cserélem a vitarán a kerekeket. 😁 Hasznos tartalom.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
👍
@attilakis6036
@attilakis6036 3 жыл бұрын
Nem centiroztam gyári acelfenit cseréltem gyári alura😁
@davidnagy2894
@davidnagy2894 3 жыл бұрын
Pótkerék jó ötlet mert nekem csak egyszer lett mozgás képtelen az autóm mikor egy kátyú szétvágta a gumit és a felnit.
@fgabor87
@fgabor87 3 жыл бұрын
A kerékcsavaroknál hogy acél vagy lemezfelnihez jó, nem (csak) a hossza határozza meg. Lemezfelnihez 99%-ban lencsés típusú kell, az alufelnik egy részéhez pedig kúpos. A kettő pedig értelemszerűen nem csereszavatos.
@DenHadnagy
@DenHadnagy 3 жыл бұрын
Laci, tudom, hogy sokat pályázol, de egy 4S gumi fel sem merült? Nyilván lejárod, amit kaptál hozzá, de egy Crossclimate+ elég sok nyűgtől megkíméli az embert, bár nem tudom, hogy mennyit mész egy évben. Nekem kb. 15.000/év, én azért választottam 4S gumit, mert akkor 3-4 évente vaciúj szett kerül az autóra, nem öregszik el. Csak egy gondolat :) Köszi a videót!
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, a Zoéra Vredestein Qudrack 5-öt tettem én is. nagyon szuper gumi volt. Én 2 hónap alatt megyek 15 ezer km-t. :-) Mivel a 4 évszakos gumik kb. annyi túlfogyasztást jelentenek mint a téliek, ezért nekem szerencsésebb a téli/nyári megoldás, így a nyárival beljebb vagyok. 3 év vagy 150 ezer km-ig tervezem megtartani az autót, addig nekem simán ki is bírja ez a két garnitúra és ezzel is fogom eladni majd és ülök át egy újba, ami remélhetőleg már egy elektromos lesz ismét. :-) Az autóra vásároltam kibővített teljeskörű garanciát, ami 5 év vagy 150 km. Tehát még garanciálisan adom majd el, hogy ne legyen kockázat az új tulajnak. A motorra, hybrid rendszerre, váltóra 10 év garancia van vagy 200 ezer km. Az is lehet, hogy 190 ezerig nálam marad, ha nagyon megszeretem. :-)
@zsoltrab651
@zsoltrab651 3 жыл бұрын
De elfogadnám ezt a szép és jó autót!
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
👍 Szerintem ár/érték/megbízhatóság arányban ez most verhetetlen. Annyit fogyaszt, mint egy jó dízel, megy mint egy rakéta, közben kényelmes, tágas SUV.
@antaltoth9295
@antaltoth9295 3 жыл бұрын
Defektjavító kukac spray helyett!
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Így van. :-) Ez lesz betéve helyette vagy mellé.
@repecs
@repecs 3 жыл бұрын
Egyszer egy hozzáértő magyarázta nekem hogy a lemezfelni és az alufelni más csavarokat igényel.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, itt is írta valamelyikőtök hogy érdemes olyan csavarokat használni amelyeken a kúp elfordul, itt nincs veszélye annak hogy esetleg nagyon megszorul a csavar az alufelni ben. Korábban készült és ilyen videóm amikor a Chevrolet Takumaról nem tudtam levenni csak 2 m-es erő karral a kerék csavarokat.
@davidka004
@davidka004 3 жыл бұрын
Auto függő. Skodarol tudok nyilatkozni. Ott a lemezfelni es a gyari alufelni ugyan azzal a csavarral rogzitheto. Utangyartott alufelnihez kell a masfajta csavar.
@repecs
@repecs 3 жыл бұрын
köszönöm.
@szekreny0
@szekreny0 3 жыл бұрын
Innen is látszik, hogy túl széles a 215ös gumi, hiszen nem is fér be a helyére (195/××) 😜
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
:-) Igen. A fogyasztásnak bizony nem tesz jót. Valóban elég lenne ide a 195/65 R15. Na de így van olyan fék az autón, hogy megáll mint a szeg. :-)
@szekreny0
@szekreny0 3 жыл бұрын
@@nepazarolj attól hogy 195, még lehet R17. egy 195 ös minőségi gumi , megáll úgy, mint egy gyengébb 215ös.
@gondenzator
@gondenzator 2 жыл бұрын
11:18 - A kerékcsavarokat átlósan kell meghúzni... 3mp-el később meghúzza a mellette lévőt. XD.
@pucoka4272
@pucoka4272 3 жыл бұрын
Fantasztikus, hogy olyan dolgokról beszélsz amihez nem értesz és rosszul is csinálod. Pl nem kerék anya hanem kerék csavarokkal dolgoztál. Bemutatod, hogy keresztbe kell meghúzni a csavarokat és nem így csinálod. Nagyon kevés autónál van a rögzítőfék a tárcsa belsejébe helyezve. BMW, Opel Omega pl.
@DenHadnagy
@DenHadnagy 3 жыл бұрын
Fantasztikus, hogy mennyire a semmiségen rugózol, merő rosszindulatból. Ritka az ilyen lelkiismeretes, autóját szerető, igényes ember. Igen, van aki felcseréli néha a tőcsavar - kerékanya szavakat, de a lényegen sokat nem változtat, a videón látod, mi van. Gondolom ugyanígy megakadsz, ha valaki centíroztat, és nem centríroztat, és üzemanyagot tölt a benzinkúton, és nem tüzelőanyagot a töltőállomáson. A sorrend a kerékcsavaroknál a vágás miatt tűnik rossznak, a rögzítőfék kialakításán meglepődni meg nem értem, miért ne lehetne. Egy lelkes, segítőkész laikust látsz, pár pontatlansággal, de persze egyből bele kell állni, ilyen stílusban, rosszhiszeműen. Hát ha valami, ez fantasztikus.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Egyetértek Ferrarival, ám sajnos manapság erről szól az internet és kommentszekció, hogy hogyan találjunk hibát. :-( Igen ez igaz, hogy ez nem kerék anya, hanem kerék csavar ám elhiheted, hogy minden laikus autótulajdonos érteni fogja miről beszélek. :-) megértem ha vérprofi viszont kiakad rajta, na de aki nem csinál semmit csak az nem hibázik mint tudjuk. :-) A keresztbe húzást úgy csináltam, csak mivel közben beszéltem és a kijelzőt is néztem közben azért folytattam a mellette lévővel, ezért látszik a videóban, hogy a mellette lévővel folytattam, de ha a vágatlan videót látnád, akkor kiderülne, hogy valóban keresztbe húztam le a csavarokat. :-) Én a fiam Vectráján láttam ,hogy külön van a kézifék. A szerelő ott azt mondta, hogy a legtöbb autón így van. Ismét mindenki más mond, mi meg igazodjunk el rajta. :-) de szerintem ez sem olyan veszélyes, hogy bele keljen kötni, na de mindegy. :-)
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Örülök, hogy van, aki átlátja és jó helyen kezeli a videóimat. Sosem állítottam, hogy mindenben vérprofi vagyok mert senki sem az mindenben. Az élet iskolája a napi teendőkről szól és arról, hogy én magam ezeket hogyan oldom meg. Se több, se kevesebb. :-) eddig elég jól elboldogultam az életben így. Jó, ha egy férfi minden problémát képes otthon megoldani szerintem. Én ehhez adok infókat, hogy minél többen megtehessék ezt.
@joer8127
@joer8127 7 ай бұрын
@nepazarolj Köszönöm a videódat ! Szerintem sokkal többen vagyunk akik értékelik a befektetett munkád !!! Sajnos a negatívnak ható kommentek rosszul esnek, de lehet csak a kommentelőnek gyenge a kifejező és empatikus képessége . Nem mondok újat : Mindenkinek vannak hibái . Ne add fel az ismereted továbbadását és arra koncentrálj, hiszen te jó ember vagy . A számodra rossz dolgokat engedd el . Gondolj bele, ha mindenki így gondolkozna és viselkedne mennyivel jobb lehetne Minden és Mindenki.
@tiborcsidei9377
@tiborcsidei9377 3 жыл бұрын
Autóbontóba egypár ezer a mankókerék én mindenféle mezőgazdasági géphez azt szokom venni mélységállító keréknek mert töredéke mint máshol .Nem kell elárulni hogy új autóba lesz mert akkor vérszemet kapnak ,ők is tudják mennyi az új ezért kamuzni kell valamit miért kell .
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
A Wagon R-hez 5000 ft-ért vettem bontóban. :-)
@davidnagy2894
@davidnagy2894 3 жыл бұрын
Régen nálam is téli nyári gumikhoz külön felnik voltak de sajnos egy idő után nagy tempónál rázni kezdtek vihettem a gumishoz centrírozni őket következő kocsimhoz már nem vettem külön felniket.
@Daditss
@Daditss 3 жыл бұрын
Mert a gumi átrakása az biztos olcsóbb, mint pár évente újra centrírozni, mert leesett egy súly. XD
@davidnagy2894
@davidnagy2894 3 жыл бұрын
@@Daditss Átszerelés volt 8 ezer centrírozás meg 4 ezer alkalmanként ehhez hozzá jön még a 4 db felni ára 60 ezer akkor ki lehet számolni hogy éri meg a legjobban.
@FOXTAL2
@FOXTAL2 3 жыл бұрын
@@davidnagy2894 Hosszútávon érdemes inkább a külön garnitúra. A guminak sem tesz jót a le-föl szerelgetés
@Daditss
@Daditss 3 жыл бұрын
@@davidnagy2894 Nem tudom neked, hogy jött ki a matek. Én is kimatekoztam és úgy éri meg a legjobban, ha én szerelem át. Mezei lemezfelnim 4db 56e volt annó. És akkor 8eFt volt felgumizni és centrirozni (már akkor is sokaltam 5 perces munkáért). Tehát 1 évbe 16e. Viszont évente emelik az árat ugye az infláció miatt. Egy set gumival 8 évet eljárok. Tehát durván 3x annyi pénzt hagyok a gumisnál, ha ők csinálják nekem az átrakást. És ebbe nincs benne a benzinköltség és az időm amiért elmegyek oda és esetenként várok a soromra.
@davidnagy2894
@davidnagy2894 3 жыл бұрын
@@Daditss Nekem nem érte meg külön felni. Én öt max hat évente cserélek gumit hiába nem kopik le a mintázat már vizes úton nem fog jól tapadni sokkal nagyobb fékút. Gondolkodtam négy évszakos gumikon is van jó minőségű is őt év után úgy is gumi csere.
@lacike767
@lacike767 3 жыл бұрын
A vonó horog az gyári Suzuki, vagy te választottad hogy ijen legyen ? Kösz.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Nem gyári a horog és azért választottam, mert ezt ajánlották. A gyári több, mint dupla ennyibe került volna sajnos.
@lacike767
@lacike767 3 жыл бұрын
@@nepazarolj értem, és hogyan vagy megelígedve a le, föl rakásával ha vontató, elég praktikus, könnyedén megy ?
@mz_x4373
@mz_x4373 3 жыл бұрын
Ez mondjuk tényleg nagy butaság hogy a tárcsát semmi nem fogja az agyra , igazán nem tartott volna semeddig a tervezés/gyártásnál csinálni legalább egy furatot. Egy észrevétel, ha esetleg tudsz szerezni mozgokupos csavarokat érdemes azzal felrakni az alufelnit mert nem “rohad “ össze annyira és jóval könnyebb meglazítani
@davidka004
@davidka004 3 жыл бұрын
Nem rakhatsz rá mozgokupos csavart ha nem az valo hozzá. Ki fog par nap alatt lazulni es szetveri a csavarfészket. Nyomatekra kell meghuzni es akkor nem lesz baj a leszedessel se.
@mz_x4373
@mz_x4373 3 жыл бұрын
@@davidka004 igen ha magadnak csinálod érzéssel huzod meg és jó, de ha a hülye gumis rakja fel és baszik rá ,csak jol megpörgeti légkulccsal akkor az cumi, a mozgókúpos pedig ha meg van húzva ahogy kell sose lazul le
1957. Gyári alufelni vadászat. 🚘 + pár hasznos infó a gumiabroncsokról. 🛒⚖
14:51
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 7 М.
女孩妒忌小丑女? #小丑#shorts
00:34
好人小丑
Рет қаралды 20 МЛН
Jumping off balcony pulls her tooth! 🫣🦷
01:00
Justin Flom
Рет қаралды 35 МЛН
小丑把天使丢游泳池里#short #angel #clown
00:15
Super Beauty team
Рет қаралды 36 МЛН
Challenge matching picture with Alfredo Larin family! 😁
00:21
BigSchool
Рет қаралды 30 МЛН
Kerékcsere Otthon - Tippekkel
5:09
ABN Germany
Рет қаралды 2,9 М.
1819. Suzuki S-cross 1,4 l, 48 V hibrid 60 ezer km-es garanciamegőrző szerviz, gyertyacserével.🛠
12:38
70 ezres szerviz Suzuki S-Cross 1,4 T 48 V hibrid.🚘 + visszacsapó szelep visszahívás gar.csere
11:54
Távolságtartó tempomat: nézd, Anyu, láb nélkül!
15:17
Vezess TV
Рет қаралды 39 М.
Kerékcsere magadnak?
7:45
Varga Miklós Balázs
Рет қаралды 2,5 М.
Suzuki gyártástechnológia film
21:49
Sweetchili Film és Animáció
Рет қаралды 47 М.
1481. Suzuki S-Cross és Vitara hybrid akkuk az ülés alatt. 🚘⚡ Mire vigyázzunk?
2:25
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 6 М.
女孩妒忌小丑女? #小丑#shorts
00:34
好人小丑
Рет қаралды 20 МЛН