2000 KM cu Tesla Model Y RWD si Bateria LFP - Cum s-a Descurcat ?!

  Рет қаралды 18,960

SDA Dan Cars Romania

SDA Dan Cars Romania

8 ай бұрын

2000 KM cu Tesla Model Y RWD si Bateria LFP - Cum s-a Descurcat ?!
✅ Tesla Referral Code : ts.la/stupinean5809
🛑 Video Editing Tools at 50% Discount on Motion Array : 👉🏻 bit.ly/3IPlxsb 👈🏻
✅ Best Music Copyright Free (2 Month Free Subscription) : 👉🏻 bit.ly/2HYZkdM 👈🏻
Alăturați-vă unei călătorii incitante pe 2000 de kilometri cu Tesla Model Y RWD, echipată cu inovatoarea tehnologie de baterie LFP (Fosfat de Fier și Litiu)! În acest videoclip, vom supune această putere electrică unei teste ultime, evaluându-i autonomia, consumul și cum se descurcă în condiții reale de drum.
Vom săpa adânc în date, urmărind fiecare kilometru pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a performanțelor Model Y. De la străzile orașului până la autostrăzile deschise, vom demonstra cum acest vehicul impresionant se comportă pe diferite tipuri de terenuri și în condiții meteorologice variate.
Fixați centurile și pregătiți-vă pentru o privire în profunzime asupra capacităților incredibile ale Tesla Model Y cu baterie LFP. Fie că sunteți un entuziast EV experimentat sau pur și simplu sunteți curios cu privire la viitorul tehnologiei auto, acest videoclip este plin de informații și date reale pe care nu vreți să le ratați!
Nu uitați să apăsați butonul de apreciere și să vă abonați pentru mai mult conținut electrizant! Împărtășiți gândurile și experiențele voastre în comentarii - ne-ar plăcea să auzim părerea voastră.
DISCLAIMER: Acest videoclip și descrierea conțin link-uri de afiliat, ceea ce înseamnă că dacă dați clic pe unul dintre linkurile de produse, vom primi un mic comision.
#DANADRIAN

Пікірлер: 181
@user-hi2rz6be2q
@user-hi2rz6be2q 8 ай бұрын
Mulțumiri pentru vlog ! Un material suuper , foarte bine făcut ! Felicitări !
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Multumesc si eu 🙏🙏
@adrianadrian1395
@adrianadrian1395 2 ай бұрын
Iti multumesc pentru acest review! Tocmai am facut un dus-intors Geneva-Bucuresti cu un model Y LPF. Piece of cake! Multumesc frumos! Adrian
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 2 ай бұрын
Merci si eu de feedback 👍🙏
@avifel
@avifel 8 ай бұрын
Dane, a fost f bun filmuletul documentar. Mi au placut exlicatiile, imaginile de pe drum....și Elveția !!!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Multumesc 🙏🤗
@alpha-ne4fq
@alpha-ne4fq 8 ай бұрын
Wow! Nici nu imi vine sa cred ca SDA Dan Cars, cel cu review-urile in engleza este roman!! Super treaba, m-am uitat cu cea mai mare placere la acest video, superb realizat. Si pot spun ca m-ai pus pe ganduri legat de modele Standard Range cu bateriile LFP, sunt extrem de promitatoare.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Merci 🤗🙏 Apreciez
@nerannaeran8396
@nerannaeran8396 8 ай бұрын
Era evident dupa accent...
@petrepavelcatea7573
@petrepavelcatea7573 8 ай бұрын
Salutare si drum bun !”
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Ms 👍
@bogdanstroe9614
@bogdanstroe9614 8 күн бұрын
De nu ne spui și cat a costat fiecare încărcare, era o informație foarte bună!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 күн бұрын
Bogdan eu nu platesc incarcarea la Tesla pentru ca inca mai aveam incarcare pe referal … nu imi arata atunci cat costa
@mihneavlad448
@mihneavlad448 7 ай бұрын
salut Dan! incearca sa folosesti functia de auto a controlului climei pentru ca ar putea ajuta la consumul de curent, si incearca sa descarci bateria mai mult inainte de a incarca, cu cat o descarci mai mult cu atat masina se va incarca cu o putere mai mare si nu pierzi la fel de mult timp. bafta!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
Merci Vlad de feedback 👍🙏
@onur6560
@onur6560 8 ай бұрын
Subscribed la canalul tau si like la video. Pentru ca arata experienta aplicata, arata realitatea. O prima intrebare: exista siguranta ca vom gasi super charger-ul liber cand ajungem ? aplicatia poate calculeaza in momentul in care tu pui trip-ul, dar intre timp, cineva mai aproape de super charger ajunge cu 15 min inaintea ta. Incerc sa inteleg daca algoritmul iti pastreaza/rezerva incarcarea pe baza unui ID si nu lasa alti soferi sa se programeze acolo sau ii lasa insa un timp limitat. Multumesc.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Merci de feedback 🙏 Daca intre timp vin alte masini la Supercharger va trebui sa astepti 😁 El o sa te intrebe daca vrei sa mergi la alt supercharger si sa te recalculeze. Nu iti rezeva locul
@mihailnovac
@mihailnovac 8 ай бұрын
❤❤❤
@mariusburada01
@mariusburada01 3 ай бұрын
Salut, fain clipul, de curiozitate..cam cate ghost braking-uri ai avut?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 3 ай бұрын
Se intampla din cand in cand sa mai frâneze de obicei cand sunt aproape de camioane pe banda laterala sau cand drumurile sunt mai stramte… pe autostrada nu prea se intampla…
@ingerasulffs
@ingerasulffs 2 ай бұрын
Strategia optima de incarcare la drum lung este sa ajungi pe la 5% baterie la supercharger, incarci cu viteza maxima posibila la nivelul acela de baterie si doar cit sa-ti ajunga sa ai iar doar 5% baterie la urmatorul supercharger, repeat. E psihologica treaba.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 2 ай бұрын
Da 👍
@mashu7846
@mashu7846 8 ай бұрын
👏👏👏👌
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
👍🙏
@deprin2001
@deprin2001 8 ай бұрын
Salutare!Ce cauciucuri de iarna folosesti ,Adrian? Ps: superba Elvetia. Am vizitat-o si noi acum.o luna.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Salut, inca nu am cauciucuri de iarna trebuie sa imi cumpar. Pana acum am folosit Brigestone Blizzak. Inca nu stiu sigur pe care le cumpar
@deprin2001
@deprin2001 8 ай бұрын
Deci nu ai folosit ceva specific pentru mașinile electrice?
@adriand7344
@adriand7344 8 ай бұрын
Foarte bun review, printre cele mai bune reviews in materie de autonomie pe Tesla. Legat de electrice, vad ca autonomia in viata reala e undeva la 250-300 de km de mers pe autostrada. Pentru mine e clar ca nu voi avea nevoie de asa ceva in urmatorii 10 ani. Cu orice benzinar sau hibrid mai de doamne-ajuta ai autonomie lejera de 7-800 de km pe autostrada cu AC si toate functiile, plus economiile de timp la alimentare care inseamna ore bune.
@alexmn00183
@alexmn00183 8 ай бұрын
De acord. Si eu sunt posesor de benzina si cantaresc de ceva vreme tranzitia la electrice. Dar sa fim seriosi nu-mi spune ca faci 700 de km dintr-un sut pe autostrada. Te opresti sa faci cate-o pauza, nu? La un 300-350 km sa zic ? Pauza cat de lunga e cu tot cu alimentat si dezmortit ? 15-20 de min ? In intervalul acesta se incarca Tesla de la 10 la peste 80%, lucru demonstrat in video.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Corect Adrian 👍
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Si eu cred ca este nevoie de pauza la 300 km … este destul de obositor sa conduci fara sa faci pauza macar 20min
@sorinpirtea2306
@sorinpirtea2306 8 ай бұрын
​​@@alexmn00183Ideea nu este să-i faci dintr-o dată pe acei 700 km, ci cu un plin. Civic-ul meu îmi arată 740 km range cu un plin de rezervor. Am mers 600 km în regim de autostradă fără emoții, cu viteze între 140-160 km/h, chestie de care nicio electrică nu este capabilă astăzi. Dar am condus Model Y și este o plăcere, față de orice SUV ICE sau HEV/PHEV.
@elzorab1
@elzorab1 8 ай бұрын
Salut Dan! Te urmaresc de mult timp, imi place ce faci, cum vorbesti, cum prezinti, etc. Spune-mi te rog, de ce preferi model y si nu model 3? In afara de spatiu interior ceva mai mare, ce alte avantaje mai sunt ? Recunosc ca-mi place mai mult model y dar parca o autonomie mai mare nu strica, iar spatiul interior din model 3 este absolut suficient!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Deci am ales Model Y pentru faptul ca este mai spațios si stai mai bine in poziția de condus. Mai imi place ca este mai înalt mai ales pe gropile din Ro si mai are si plasticele de protectie pe langa roti si pe marginile masini. In rest este mai ok Model 3. Este important sa ai range mare cand faci drumuri dese lungi. Daca mergi mai putin de 500 km pe saptamana este ok si SR
@cristin6543
@cristin6543 8 ай бұрын
Salut Dan, poti sa ne spui, cat timp ai asteptat la toate incarcarile si cat ar fi costat in total drumul parcurs? Multumesc!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
In jur de 150 euro , am pierdut in jur de 3-4ore la incarcat
@silverbullet9285
@silverbullet9285 8 ай бұрын
Recomandarea mea pentru mers pe autostradă pe ploaie: aplicați pe parbriz soluție antipicaturi Rainshield, făcută de cei de la Prox ( sunt și sponsori în raliul României), pe care o găsiți la rafturi în marile magazine. O folosesc personal de mai mulți ani, o aplic la 2 sau 3 luni iar un flacon mă ține și 3 ani. Efectul este incredibil, peste 80 km/h toate picaturile de ploaie se duc în sus, pe parbriz și practic eu merg fără ștergătoare pornite. Le pornesc când merg mai încet. Am mers și pe ploaie normală și torențială fără probleme.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Da corect 👍
@PWRTechVideos
@PWRTechVideos 7 ай бұрын
Cu ce tip de camera video ai filmat acest clip, GoPro Hero 10, 11 sau 12?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
Parca am filmat cu Iphone 14 pro 😁 nu mai stiu daca am folosit si gopro 11….
@iulianmetec8796
@iulianmetec8796 8 ай бұрын
Buna SDA DAN CARS ROMANIA. Am o rugaminte -poate faci un vlog cu calibrarea bateriei la tesla. Am gasit pe youtube ceva de la tine (ceva shorts) dar necunoscand foarte bine engleza nu prea am inteles. Desigur cand ai posibilitate. Ms.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Iulian calibrarea bateriei LFP se face singura in moment ce o incarci pana la 100% si ea se opreste. Cand ajunge la 99% incepe procesul de calibrare.
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Pe trailerul pe care l-am vazut in clip erau transportate tesle cimva (germanua psrca).
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Cred da
@emilburtea617
@emilburtea617 8 ай бұрын
Cum te impaci cu suspensiile masinii pe drumurile romanesti,iti clantane dintii pe drumuri proaste,gen piatra cubica,gropi,denivelari,etc?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Emil ei au mai îmbunătățit suspensiile în comparație cu modelele anterioare si sunt ok.
@RupOase
@RupOase 8 ай бұрын
53:45 - costa 9.90€ vinieta pentru Austria. Pacat ca varianta electronica a vinietei trebuie cumparata cu 18 zile in avans...
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Da corect 👍
@RupOase
@RupOase 2 ай бұрын
@@sdadancarsromania update: au scos limitarea aceea de 18 zile (in sfarsit). Din aplicatia lor, ASFiNAG, se poate lua de pe o zi pe alta acea vigneta!
@iftodeconstantin5439
@iftodeconstantin5439 6 ай бұрын
Salutari Dan.Nu te tenteaza sa treci la LR?In afara de motor in plus si baterie mai mare mai este vreo diferenta intre ele?parca nu are nici proiectoare de ceata SR.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Da cam astea sunt diferențele… sincer ar fi mai practic LR la drumuri lungi
@iftodeconstantin5439
@iftodeconstantin5439 6 ай бұрын
@@sdadancarsromania Sistemul audio este același?Ce autonomie reala ai cu ea?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Sistemul audio este diferit este mai bun pe LR. Am cam 300 km range depinde mult de condiții.
@OscarRSB
@OscarRSB 8 ай бұрын
Salut. Ai idee daca se mai poate obtine tichetul rabla pentru achizitia unei Tesla M3?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Nu stiu sigur dar suna la Tesla si iti spun ei exact
@OscarRSB
@OscarRSB 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania mersi. Succes cu noul canal :)
@beniaminsuciu4925
@beniaminsuciu4925 8 ай бұрын
Nu mai sunt fonduri. Doar la anu o sa mai fie
@JonnyJonny96
@JonnyJonny96 6 ай бұрын
Am si eu o intrebare,cum este sistemul audio de pe SR? Intentionez sa imi iau un M3SR si eram curios cum este comparativ cu LR .
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Pe Model 3 urmeaza sa il testez 😁 Pe SR Model Y este super ok pentru ca este sistemul premium ca si pe LR dar pe M3 vine cu un sistem diferit. Cred ca saptamana viitoare o sa am Model 3 Highland SR la teste si o sa adaug si sistemul audio
@JonnyJonny96
@JonnyJonny96 6 ай бұрын
@@sdadancarsromania Sunt curios,am fost la un test drive,dar nu aveau decat LR disponibil pentru test si intradevar este super dar imi depaseste bugetul.
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Ce stii de rabla plus 2024? Ca am inteles ca la anul valoarea voucherului prntru masina electrica se va reduce (am auzit la tv).
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
De indata ce aflu ceva o sa fac un clip 👍
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Ms.
@nicolaecatu6298
@nicolaecatu6298 8 ай бұрын
Salut. La sfârșitul lunii am de făcut un drum până în Germania tot cu un Model Y SR.Ce tip de baterie ai pe mașină ( de la ce producător ) ? Mersi.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Am LFP cea fabricata in China 👍
@nicolaecatu6298
@nicolaecatu6298 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania ok, eu o am de la Berlin cu baterie de la BYD... Sunt curios de diferenza dintre ele.
@dinutepes
@dinutepes 8 ай бұрын
Y SR facut la Berlin? De cand au inceput sa faca SR-uri acolo?
@nicolaecatu6298
@nicolaecatu6298 8 ай бұрын
De câteva luni bune. Cred că din primăvară.
@claudiutamas79
@claudiutamas79 3 ай бұрын
4:25 Cred că v-ați răspuns singur aici la întrebarea De ce nu apare Timișoara pe hartă: are stația de încărcare în oraș. 😢😢 Probabil era prin zonă o încărcare rapidă care să vă ajute până la Szeged. Ocolul prin oraș consumă timp și energie degeaba (zic eu).
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 3 ай бұрын
Da 👍 Normal trebuia sa apara in aceea perioada a fost o eroare în navigație acum apare 👍
@cosminkevin
@cosminkevin 8 ай бұрын
Mișto clip . M-am uitat 1h jumate la tv ca la un film documentar :) Acuma trecând la lucruri serioase : Mă bate gândul să iau o Tesla SH. Bugetul meu este de 25.000 EUR (+/- 1000 EUR) Oscilez intre Model3 (2020) și Model S (2016-2017) Kilometri pana in 70-80k. Vă rog care îmi puteți da vreun sfat le primesc cu brațele deschise. Ce nu am înțeles pana acum: 1. Sunt câțiva pe OLX/Autovit care menționează că vând mașina cu “încărcare gratis pe viață” . Opțiunea asta este transmisibilă după vânzare ? Sau oamenii sunt samsari care încearcă sa agațe prin cuvinte pompoase ? 2. La ce costuri de întreținere ar trebui sa ma aștept pt 15-25.000 km pe an ? 3. Dacă mașina nu mai e in garanție, se pot face reviziile basic (filtrele și frânele ?) la un alt service ? 4. Cum sunt cei de la DAB ? Ei sunt singurii autorizați in România pt service Tesla ? 5. Dacă cumpăr o Tesla din alt oraș in afara de București … cum as putea sa o verific ? Știu ca “google is my friend” de câteva luni ma tot pregătesc și citesc mai mult ca la școală, dar am impresia (uneori) că și ce citesc pe net e FOARTE subiectiv :) Dau fundă pt orice răspuns (i’m that old😂)
@GenacheLive
@GenacheLive 8 ай бұрын
Si eu am cam aceleasi intrebari ca si tine :)) sper sa iti raspunda cineva, dar parerea mea este ca daca ai 25.000 buget...fa cumva si mergi spre 32.000 cu speranta ca prinzi un tichet rabla...eu cam asa am gandit situatia. Nu as da mai mult de 20.000 pe un SH mai vechi de 2 ani. Incarcarea gratis pe viata este valabila la masina, nu la persoana (din cate stiu eu), deci este transmisibila.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Deci ca si service nu esti obligat sa faci service la un anumit numar de km. Este recomandat la din 2 in 2 ani. Eu as cumpara modelul din 2020 pentru ca are autopilot, senzori, camere. Technologie de siguranta mai avansata si baterie mai noua. Cu service in Romania deocamdata stiu de cei de la DAB nu stiu in rest.
@GenacheLive
@GenacheLive 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania Nu te lipesti de 2020. Cel mai ieftin model 3 pe autovit acum e 30.000 Eur
@iulianmetec8796
@iulianmetec8796 7 ай бұрын
Inca ceva - am inteles ca pe aplicatia tesla poti limita incarcarea la un anumit procent ( sa zicem sa se incarce pana la 70% sa zicem)...
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
Da se poate 👍
@ovidiumarin2341
@ovidiumarin2341 4 ай бұрын
Dane, am o intrebare, CAND AU PUS CEI DE LA TESLA bateria LFP ? ...PRODUCEAU CU ACEASTA BATERIE IN 2021?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 4 ай бұрын
Cred ca a fost de la inceput dar nu stiu sigur … poti verifica in setările masini
@CatalinV
@CatalinV 8 ай бұрын
53:45 sau le lipeste temporar de tricou ca sa adune scame
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
👍
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Buna SDA CARS ROMANIA! Nu stiu ce sa zic cu problema la tesla ta, dar daca nu merge dupa un reset, atunci suna la tesla si vezi ce iti spun ei. Dar .... tu ai instalata harta Romaniei? Nu stiu, imi dau cu parerea. Multumesc si mai astept si alte vloguri interesante.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Salut Iulian am rezolvat 👍👍 Sa updatat harta
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Bine. Scuze de deranj.
@filippxx
@filippxx 3 ай бұрын
O Tesla e conectata permanent la internet. Nu exista conceptul de harta instalata, aia e pentru mașini de acum 5 ani si mai vechi care îți cer sute de Euro sa îți dea un update la hărți.
@mocgeo7198
@mocgeo7198 8 ай бұрын
Ce consum a fost de la Sibiu la Timișoara? Ms
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Parca in jur de 160wh … nu mai stiu exact …. Am spus la un moment dat in clip
@mocgeo7198
@mocgeo7198 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania ok! Mulțumesc.
@Volta24
@Volta24 8 ай бұрын
La Pitesti mai mereu este liber. Rar cand am vazut 3 masini in acelasi timp.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Da este ok 👍
@bogdan2736
@bogdan2736 8 ай бұрын
Am o curiozitate: de ce nu folosesti clima pe auto? Selectezi temperatura pe care o vrei si masina automat regleaza viteza de ventilatie. Si de ce scartaie asa tare pe denivelari? Min 7
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Cred ca aveam ceva in spate de scârțâia, nu imi amintesc. Daca lasi pe 22c cateodata consuma inutil.
@bogdan2736
@bogdan2736 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania te întrebam pentru că la o Kona electric dacă o las pe auto, se oprește singur compresorul și nu consuma inutil dacă l-aș lăsa de exemplu pe manual
@iwod1638
@iwod1638 8 ай бұрын
Salutare,cat timp poti conduce masina cu nr de Romania in Elvetia? Ms😉
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
6 luni din cate imi amintesc si cu carnetul de conducere la fel.
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Buna Dane. Cand am vazut prima data codul tau de referal am ras cu hohote. Nu te supara dar nu ti-a venit in minte niciun alt num decat stupinean si cifre? Ma asteptam la un nume mai de doamne ajuta - chiar sdacarromania era mai frumos.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
L-as fi schimbat dar nu te lasa 😁
@Iulian-zygmunt17
@Iulian-zygmunt17 8 ай бұрын
Cine????? Tesla sau platforma de referal?
@iulianbarbu1185
@iulianbarbu1185 8 ай бұрын
Cat te-a costat curentul în această călătorie? Ms
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Iulian eu nu am platit la Supercharger nimic inca mai am KM gratuiti. Dar ar fi fost in jur de 150euro. Cam 80ron pe incarcator.
@silviumaftei1533
@silviumaftei1533 5 ай бұрын
Salut.cum ai facut sa ai km gratuiti??si cati ai??
@beniaminsuciu4925
@beniaminsuciu4925 8 ай бұрын
Stai prea mult la incarcat, incearca sa ajungi cu 10-15% la urmatorul suc si sa pleci cand iti zice masina, nu are rost sa incarci 100% si sa ajungi la urmatorul suc cu 54% pt ca vei incarca mult mai incet
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Da corect 👍
@parsachance5003
@parsachance5003 7 ай бұрын
Spuneti preti de încărcare de baterie de 10-100% la rapid ?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
In jur de 100 ron depinde de incarcator
@PAdi-wk2iu
@PAdi-wk2iu 7 ай бұрын
Cat se da reducere cu acest referal? Am intrat pe Tesla si am observat ca reducerea este de 252 Euro. Parca era mai mult!?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
Se schimba mereu reducerea. Trebuie urmarit pe perioade
@PAdi-wk2iu
@PAdi-wk2iu 7 ай бұрын
@@sdadancarsromania Sper sa prind cu programul rabla plus, am auzit de la stiri ca joi se porneste iar . O sa folosesc codul tau de reducere. Oricum este bataie de cap si nu se stiu daca prind programul, mi se pare coplicat.
@danychiriac6260
@danychiriac6260 8 ай бұрын
Decu dacă încarci de la testala e gratis..???
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Eu inca mai am km de la referal 👍
@brukanbrugner6978
@brukanbrugner6978 8 ай бұрын
E atat de bun materialul pentru comparatie.... romanistan, evul mediu, vs austria, germania, elvetia.... fabulos. Daca ai nevoie de vreun sofer sau orice altceva, ping me :))
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Merci Andrei de oferta o sa tin in minte 👍
@laurentiu555
@laurentiu555 3 күн бұрын
Se aude un scîrtîit enervant .... Care sunt avantajele folosirii unei electrice? Eu nu le vad poate tu vezi....
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 3 күн бұрын
De exemplu am 30k km pe masina acum si nu am bagan nici un ron in ea pana acum. Am avut un Model 3 din 2019 4 ani si nu am bagat nici un ban in ea … costuri mai mici de exploatare… ușurință in conducere …. Putere mai mare … spatiu mai mare … sunt multe
@cciureanu
@cciureanu 8 ай бұрын
Totuși … de ce nu zbori spre Elveția?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
A trebuit sa merg si in Germania si Franta si aveam nevoie de masina.
@cciureanu
@cciureanu 8 ай бұрын
@@sdadancarsromaniaah, are sens atunci. Sunt curios dacă aș fi făcut același drum mai ușor sau mai greu cu o mașină electrică (Nuremberg-Iasi și retur asta vară, cu mașina mea actuală, benzină), planul e să cumpăr o Tesla Model Y LR dar și să zbor spre România în alți ani.
@EremiaRelu
@EremiaRelu 8 ай бұрын
Salut...cred că o să comand si eu Tesla....model 3... Y nu s hotărat
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
👍
@iulykenoby6058
@iulykenoby6058 Ай бұрын
Jaf de masina la suprapreț,si gurul avantaj este ca se conduce singură dar restul este de căcat,era cat pe aci sa cumpar in jaf ca ăsta bine ca nu, Audi, Mercedes, BMW,chiar si wv ,sunt cu 10 clase pesta rahatul asta scump ,daca era la jumătate de preț da se merita dar asa nu
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania Ай бұрын
👍
@amb102
@amb102 8 ай бұрын
ramane intrebarea: de ce dracu sa fii atat de inconstient incat sa conduci atata timp fara sa dormi?
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Daca erai atent am spus ca am dormit undeva la 4 ore in Austria. De ce crezi ca am facut 35 de ore ….. fara pauza cu o masina ICE se face in 18,19 ore.
@amb102
@amb102 8 ай бұрын
Am fost atent. Întrebarea rămâne.
@RupOase
@RupOase 8 ай бұрын
​@@amb102 e o diferenta mare intre a merge constant cate 7 ore cu doua pauze de 5-10 minute fiecare, cu ICE si a merge 16 ore cu pauze de 30-40 de minute la fiecare 2-3 ore. Poate incerci si tu, pe ICE vreodata :) Eu, spre exemplu, cu o Kona, ajung pe timpul verii sa stau treaz 15-16 ore dinspre Elvetia spre Romania (1300 km) in prima zi, iar la cazare in Romania (in jur de ora 21) sa ma pot bucura de inca doua ore la restaurantul hotelului.
@switchtoelectric
@switchtoelectric 8 ай бұрын
De ce faci videouri atât de lungi? 😁😁
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Sincer am vrut sa fie scurt dar a iesit lung 😪 😁Oboseala
@Gojanel
@Gojanel 8 ай бұрын
Cum se explica ca modelele Tesla 3 si Y, au in China o autonomie mai mare? Model Y Europa - 533 km, Model Y China - 688km. Model 3 China - 713 km Model 3 Europa - 629 km. De ce? Cine cunoaste?
@davidpantilimon4635
@davidpantilimon4635 8 ай бұрын
Ciclul de masurare e diferit (WLTP in Europa vs CLTC in China, unul mai nerealist)
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Sincer nu stiu daca folosesc WLTP dar oricum nici unul nu e realist. Poti sa mai scazi 100km lejer
@Gojanel
@Gojanel 8 ай бұрын
@@davidpantilimon4635 1 km tot km ramane. Ce poate fi deferit?
@Gojanel
@Gojanel 8 ай бұрын
@@sdadancarsromania Deferenta este in cifre si actualizari. Acolo Tesla Y arata altfel, cu update. Scazi 100, dar oricum e mai mult decat in UE.
@GenacheLive
@GenacheLive 8 ай бұрын
@@Gojanel difera ca in China poate testeaza in interiorul unui service in conditii ideale...WLTP testeaza din cate stiu un mers constant de 90km/h 50% din baterie si restul de 50% conditii ideale de oras (fara trafic, fara semafoare, fara franari si accelerari bruste, etc). Nici un test nu pune bagaje si mai mult de 1 om (soferul) in masina.
@georgesbv1
@georgesbv1 2 ай бұрын
cam penibil sa stai dupa camion. Am o joanghina de 15 ani, 135 kkm, 100 cai si am ramas perplex ca o Tesla mergea cu 120 km/h pe autostrada. Am lasat sa incetineasca masina sa vad cu cat mergea.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 2 ай бұрын
👍
@robertvasile4262
@robertvasile4262 8 ай бұрын
Mai trebuie lucrat puțin la "in altă ordine de idei".. prea des repetată fraza..
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Da 👍
@lucianoiarca2961
@lucianoiarca2961 8 ай бұрын
Deci, masina electrica te condizioneaza….adica, te scoate de pe traseu sa încarci, daca folosesti aerul conditionat si depasesti 130km orari esti fript etc etc. În conclusie, masina electrica nu e facuta pentru drumuri lungi. Cînd masina electrica va avea o autonomie de cel putin 800km reali pe autostrada, atunci cu siguranta o sa-mi cumpar una
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Cam asa ceva Lucian 👍
@mikem987
@mikem987 8 ай бұрын
Daca faci concedii cu masina sa zicem de 2 ori pe an, cum fac majoritatea familiilor, faptul ca deviezi de cateva ori de pe autostrada sau ca ajungi in Germania cu 2 ore mai tarziu e un non-issue. Asa pot spune si eu ca o sa-mi iau din nou un SUV diesel/benzina cand acestea vor putea parcurge 100km la pretul de 2-7 euro (depinde la ce statii alimentezi - acasa, hotel/gratis, supercharger). Masina electrica clar nu e pentru toata lumea, dar eu nu ma mai intorc la ICE.
@lucianoiarca2961
@lucianoiarca2961 8 ай бұрын
@@mikem987 Vreau sa mentionez dela început ca eu nu sunt contra masinii electrice, ba chiar î-mi place foarte mult din mai multe motive pe care le stim toti. Pot sa obiectez faptul ca eu personal nu suport, nu diger idea ca trebue sa ma opresc, sa fac devieri de percurs din 250km în 250km, sa tin cont de atmosfera/clima si alti factori, s-au e interzis? Eu personal merg 550km ma opresc si alimentez… punct. Repet nu suport idea sa fiu conditionat de masina, ma streseaza faptul ca trebue sa fiu mereu în alerta de Kw, unde încarc, cît încarc etc etc. Nu suport chestia asta! Cît despre faptul ca masina electrica nu e pentru toti sunt de acord cu tine, nu toata lumea are 45.000€ hai sa fim seriosi. Eu personal o sa astept pîna în 2035 cînd masinile vor fi mai performante, si o sa coste mult m-ai putin.
@rm783
@rm783 4 ай бұрын
Conditioneaza, concluzie, când. Expuneti si premisele. Din moment ce ati inceput cu Deci, este inutil sa mai folositi sinonimul “in concluzie” la mijlocul concluziei. Sper ca nu va supar. Vreau doar sa fiu util.
@rm783
@rm783 4 ай бұрын
Daca premisa e ca masinile care ard petrol rafinat dauneaza la fel ca electricele atunci eu opinez ca niciodata nu va fii mai bine sa cumperi o full electrica. Mai ales cand nevoia e sa parcurgi cu o pauza de 10 min 550 km, cu o masina care nu costa mult si acasa nu ai charge point rezervat.
@danbietul2346
@danbietul2346 6 ай бұрын
modifico, punei un motor disel... asa nu faci treaba...😂
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Daa clar 😁👍
@gabidijma5655
@gabidijma5655 6 ай бұрын
Apropo ai grija ca astia la Tesla lucreaza cu km chinezesc..adica vezi ca km de Tesla are vreo 7-800 m😂😂😂😂
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Hehe 😁👍 Buna asta
@dumitrelepetre1061
@dumitrelepetre1061 8 ай бұрын
Vorbind într-una și cu mâna prin tabletă numai atenție la drum nu e asta
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Merci de feedback Petre!👍Totul a fost sub control
@iulianmetec8796
@iulianmetec8796 7 ай бұрын
El zice ca din cauza imigrantilor care ajung in Austria. Pe bune? Dar ce face Ungaria? Nu o intereseaza ceva de imigranti si lasa deschise granitele sale sa treaca imigrantii ca prin branza!
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 7 ай бұрын
Corect
@gabidijma5655
@gabidijma5655 6 ай бұрын
Man eu am pățit cu motocicleta care avea un range de 200_240km sa am surpriza sa ramin fara brnzina la dracu-n praznic unde stiam eu ca e o benzinarie,care bineînțeles se inchisese intre timp si stateam ca idiotu si nu stiam cum ies din rahat ..a cenit un nene cu un pet de 2 l de benzină....asta cu benzina,d'apoi la curent,esti nebun😂😂😂..no way cu electricele la drum ..poate in altă viață
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 6 ай бұрын
Se poate intampla da 👍 Dar si aici daca gasesti o priza poti incarca oriunde ai curent
@filippxx
@filippxx 3 ай бұрын
Primii oameni care au luat automobil de la căruță la fel ziceau... sa cauți benzina când iarba și apa găsești peste tot? Realitatea e ca s-au înmulțit stațiile chiar și în România, ca de la Unguri in colo nu ai absolut nici un stres.
@stefancaratas5651
@stefancaratas5651 2 ай бұрын
Masină aceasta este atât de deșteaptă, încăt îți arată cu mult timp înainte faptul că ajungi pe rezervă.
@dumitrelepetre1061
@dumitrelepetre1061 8 ай бұрын
Ar trebui mai degrabă sa interzică tabletele centrale care încurcă Foarte mult privirea decât un GPS care îl pui în fata ochilor și privirea e întotdeauna înainte.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Ms de feedback 👍
@softobd2804
@softobd2804 8 ай бұрын
At trebui ca , oameni ca tine să își facă upgrade-ul la alte mașini , nu să rămână la moda veche. Așa ca nu mai fiți invidioși pe aceia care au măsine de genul asta. 😂
@racherumarius
@racherumarius 8 ай бұрын
Hai sa fim seriosi !!!
@adrianscobercea790
@adrianscobercea790 8 ай бұрын
Nici gratis nu mi-ar trebui așa ceva. Sunt bune pentru oraș sau drumuri scurte.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 8 ай бұрын
Merci Adi de feedback 👍👍
@kinglg3195
@kinglg3195 4 ай бұрын
Ce capacitate are baterea si cîți ps are motorul.
@sdadancarsromania
@sdadancarsromania 4 ай бұрын
299cp 60kw
@kinglg3195
@kinglg3195 4 ай бұрын
Mersi .urmăresc ce poate tesla
@nicoletabadea994
@nicoletabadea994 8 ай бұрын
❤❤❤
VREI MAȘINĂ ELECTRICĂ? EVITĂ ACESTE GREȘELI!
22:08
George Buhnici
Рет қаралды 32 М.
Tom & Jerry !! 😂😂
00:59
Tibo InShape
Рет қаралды 53 МЛН
PINK STEERING STEERING CAR
00:31
Levsob
Рет қаралды 24 МЛН
Increíble final 😱
00:37
Juan De Dios Pantoja 2
Рет қаралды 106 МЛН
Super gymnastics 😍🫣
00:15
Lexa_Merin
Рет қаралды 107 МЛН
Tesla Model Y SR RWD Baterie LFP Test Consum si Viteza de incarcare Iarna -4C
32:49
Test de peste 2000 km cu mașina electrică
42:54
ECO DRIVE
Рет қаралды 61 М.
ADEVĂRUL despre Tesla Model Y #580
51:48
Mihai Dacin
Рет қаралды 12 М.
București - Berlin cu mașina electrică
27:34
ECO DRIVE
Рет қаралды 27 М.
Самое идиотское ДТП года
0:13
Новостной Гусь
Рет қаралды 821 М.
3 wheeler new bike fitting
0:19
Ruhul Shorts
Рет қаралды 50 МЛН
perbaikan busi loncat dudukan dol #shorts
0:53
Belajar Mekanik Dari Nol
Рет қаралды 8 МЛН