No video

2020 Mazda3 sedan Skyactiv-X180, 4K POV TEST: Vynikající kombinace

  Рет қаралды 55,135

roadblog.cz

roadblog.cz

Күн бұрын

Nová možnost podpory formou členství: / @roadblogcz
Je nová Mazda3 dokonalé auto? Ne, to ale není žádné. Její poměr skvělých vlastností vůči těm špatným je ale velice příznivý!
Článek, informace a fotky: www.roadblog.c...
Patreon: / roadblog
PayPal: paypal.me/road...
Číslo účtu: 1294766021/3030
Facebook: / roadblog.cz
Instagram: / roadblog.cz
Použitá kamera: Sony Action Cam FDR-X3000

Пікірлер: 115
@Raymondcz
@Raymondcz 4 жыл бұрын
Tahle se jim fakt povedla. Plná výbava za 750k, super, pro mě mnohem lepší volba než předražená octavie 4.
@TractorsChemer
@TractorsChemer 4 жыл бұрын
Nejkrásnější sedan. Díky za video.
@jakobos7660
@jakobos7660 4 жыл бұрын
Jsem moc rád, že máme i my v Česku takového kvalitního recenzenta automobilů! 🙏🏽 Skvěle udělané video jako vždy! S takovou budeš stejně úspěšný, jako slovenští “kolegové” s Garáž TV. 😍
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
A já jsem moc rád, že jsou tu lidé, kterým se to líbí. ❤️ To je ta motivace, proč to dělat. Děkuju.
@josefkanta5266
@josefkanta5266 4 ай бұрын
Ahoj, moc děkuji za obě recenze na toto auto, musím napsat, že jsem těch recenzí viděl víc, ale ty Tvé mi přijdou nejkvalitnější a je z nich nějak cítit, že říkáš věci upřímně a lidsky. Minulý týden jsem pořídil tuto 180 sedan v manuálu a jsem opravdu nadšený. Ještě jednou díky a přeji vše dobré. :)
@docker_cz
@docker_cz 4 жыл бұрын
Ahoj z Ukrajiny) Děkuji za zajímavou recenzi na Auto) I když nejsem příliš japonská auta. Vždy palec nahoru. Hodně štěstí !!! Omlouvám se . Píšu přes překladatele)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Ahoj z Čech! Děkuju, tobě také! :-)
@Kamziky
@Kamziky 4 жыл бұрын
zase som si po dlhej dobe pozrel tvoje video a som rad ze kvalitny recenzenti ktory recenzuju auto a nekoopiruju marketingove udaje vyrobcu este nevyhynuli :)
@kenjiseq
@kenjiseq 4 жыл бұрын
Super video! 🤙 Mám tuhle Mazdu v sedanu a červené (jen motor G místo X) jako své první auto a nemůžu si na nic stěžovat, perfektní auto pro zábavu i obyčejné ježdění 🙂
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju! A gratuluju k super autu!
@red1165
@red1165 4 жыл бұрын
Skvelé predstavenie auta ako vždy Vďaka👍 No Mazda3 nám narástla ozaj kus auta a pekného Hlavne interiér v jednoduchosti je krása ale hlavné velké + Umiestnenie multimediálneho Display Nádhera Motor tých 180koní viac než dosť Veď ste to aj dostatočne predviedol ...Tak len pekne opatrne:) Držte sa
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Je to opravdu kus auta. Kus krásného auta. 😉
@davidholy161
@davidholy161 4 жыл бұрын
Bože tohle je tak skvostný auto🥰😍
@matesmates3178
@matesmates3178 4 жыл бұрын
Mazdy jsou nejkrásnější autíčka za mě nádhera sakra štveš mě asi prodám svoje auto a půjdu do Mazdy😁😁😁👌 jinak skvělé video za 1 s* díky 😀
@David6037
@David6037 4 жыл бұрын
Zdravim Tome, dekuji zase za super video a jako majitel 2 Mazd bych se take rad vyjadril. Co se tyce otazky s omezovacem, zacal jsem jej pouzivat nedavno hlavne kvuli rozkopane D1, kdy clovek nasleduje kamiony ktere ruzne meni rychlost a ja dbam jen na to, abych zbytecne neprekracoval dany limit 80 km/h - tady si myslim ze je omezovac celkem na miste a ma vetsi smysl nez tempomat (ten neadaptivni). Ohledne vrzani, myslim a nekde jsem cetl, ze jak nova 3 tak i nova CX-30 trpi spatnych chlazenim entertainmentu, takze plasty za displejem se vyrazneji zahrivaji a pak zacinaji povrzavat. Bude se to snad resit svolavackou, popr. individualnim pristupem u tech kde se problem objevi - vymena chladice. Ale jak rikam, informace neni overena u oficialnich zdroju a mam je z druhe ruky. Preji mnoho stastnych kilometru a tesim se na dalsi Mazdy :)
@milanhromada3232
@milanhromada3232 4 жыл бұрын
Super recenzia ... A obdivujem už dlho dizajn Mazdy a túto krásnu červenú metalizu ktorá sa mi dostala pod kožu
@spaceshort65
@spaceshort65 3 жыл бұрын
Super recenzia. Konecne niekto nepozera len cez den na fazonu ale aj v noci svetla skontroluje a porovna, zrychlenie vyskusa. Zrychlenie a svetla su podla mna najdolezitejsie pasivne bezpecnostne prvky. A az tu sa im niekto venuje. Dakujem. Auto inac chcem take, ale na odporucanie s manualom.
@roadblogcz
@roadblogcz 3 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! ❤️
@icetigerCZ
@icetigerCZ 4 жыл бұрын
Na tuhle recenzi jsem se max. těšil. Jako hrdý majitel M3 sedan sky X v manuálu od 25.9.2019 se těším na dodívání tvé recenze. S autem mám zatím díky Euroviru jen cca 8,5 tkm, spotřeba 5,8 a budu jí nulovat každý rok 25.9. Motor z hlediska spotřeby luxus, jde vidět že je to diesel na benzín, tzn. jízda kilometr tam a kilometr zpět = velká spotřeba, delší jízda (nad 100 km) bezproblému mezi 4 - 5 l/100 km. Akcelerace je nevalná na 180 k, přece jen 223 Nm je málo, ale otáčky motor miluje a nad 4 tis je to raketa.
@Baskervil
@Baskervil 4 жыл бұрын
Omezovač rychlosti jsem použil vlastně jenom jednou a to ve Švýcarsku. Mají tam kameru na každém sloupu a pokuty jsou doslova likvidační. I místní jedou +/- 5km pod. Tam se to opravdu hodilo, jelikož kdyby se člověk zapomněl tak to zabolí. :-)
@ZeptejSeFilipa
@ZeptejSeFilipa 4 жыл бұрын
Konečně někdo, kdo dělá test a měří stejně jak já :D
@matejlukes5353
@matejlukes5353 4 жыл бұрын
Opět fantastické video. Příště bych si přál seat ateca, pokud by to bylo možné.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Příště to nebude, ale v budoucnu snad ano. :-)
@karelnicek5714
@karelnicek5714 2 жыл бұрын
Tyhle mazdy mají fakt pěkný vnitřní prostor vpředu. Je to fakt stylovka. Vzadu ale chybí usb a ovládání těch průduchů. Oproti našim škodovkám mnohem povedenější ten interiér. Motor by mohl být lepší co se týče výkonu pro předjíždění a pak by to byla bomba. Tahle silnější verze ale stačí. Na to kolik má koní by mohlo lítat ale lépe mi přijde. Na druhou stranu je to ale velice úsporné auto.
@Lucinka2823
@Lucinka2823 3 жыл бұрын
Aktuálne, za mňa tiež nádherná, aj keď dosť špecifická farba auta je polymetal gray. :)
@adamklokocka396
@adamklokocka396 4 жыл бұрын
Ahoj sorry že jsem trochu zaspal. A nenapsal dřív. Ale zase super recenze a přemejšlím nad koupí.
@cestmirviktorin1987
@cestmirviktorin1987 4 жыл бұрын
ahoj tak pred mazdou kloboucek prekrasna diky za recenzi
@KasumiSha
@KasumiSha 3 жыл бұрын
Ja pouzivam omezovac :) diky za video, chci objednat novou 3 a rozhoduji se, jestli M nebo AT. M na mazde je skvelej, ale druhe auto mame s AT a je to trochu schiza presedat:)) tohle video me nalomilo, ze AT nebude spatnej..:)
@LadisSH
@LadisSH 4 жыл бұрын
Nádherná recenze :)
@extracoolboy
@extracoolboy 4 жыл бұрын
Fajn video jako vždy.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju!
@VladaS.75
@VladaS.75 4 жыл бұрын
Pěkné video, pěkné auto. To vrzání bohužel není problém konkrétního auta, M3 BP s různými pazvuky mají poměrně často problémy, stejně jako s nelícujícím víčkem nádrže. Jezdil jsem s M3 BP, ktera měla najeto cca 7000 km a uvnitř vrzalo a chrastilo snad úplně všechno - to pro mě bylo dost velké zklamání od Mazdy. Osobně jsem Skyactiv-X vyškrtnul z výběru kvůli drahemu servisu - každý třetí rok za cca 13 000 kč. Zbytečně složitý ekomotor, který není takovou revolucí, jak Mazda od začátku tvrdí. V úsporném režimu jede motor za splnění určitých podmínek a pokud se trošku honí, tak se chová jako klasický spalovací motor a to ještě celkem neúsporný. Řekl bych, že je lepší volbou klasická G150. Škoda, že zmizela G165... (naštěstí jednu vlastním). Bohužel dneska už jde i Mazda eko cestou vypínání válců apod.
@radimcech5214
@radimcech5214 4 жыл бұрын
Máš to paraádne natačene video ;)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju! :-)
@MichalStangl
@MichalStangl 4 жыл бұрын
Tahle červená je ta nejkrásnější barva jakou na autech potkávám..
@silnicnipirat
@silnicnipirat 4 жыл бұрын
Souhlasím! Snad bych si ji nechal nastříkat i na svoje Mitsubishi...
@branislavfritz5949
@branislavfritz5949 4 жыл бұрын
V prvom rade, diky za recenziu ;) bol som davnejsie na testovacej jazde Mazdy 3 s tymto Xkovym motorom a automatom. Bola to jazda len na par minut, ale osobne som tam tych 180 koni necitil, aj ked bola to len jazda po meste plus obchvat. Automat tomu autu "ubera" vykon a cele je to skor o pohodovej jazde ako o sportovosti. Interier fakt krasny az premiovy, taka pohodova jazda, ale za celkom dost penazi :) v dnesnej dobe skor zobrat asi G150 ktora je lacnejsia.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Není za co! On hodně u toho motoru dělá i jeho projev, protože je takový opravdu hodně lineární a díky tomu působí trochu tupě. A pak ještě ten automat, který je sice pohodlný, ale jak je i z technických údajů jasné, zrychlení nepomáhá. :-)
@ladislavlaurencik6019
@ladislavlaurencik6019 4 жыл бұрын
autobible.euro.cz/motor-mazda-skyactiv-x-v-praxi-co-dokaze-diesel-na-benzin/
@Concionator
@Concionator 4 жыл бұрын
Záleží na druhu omezovače. V renaultech jsem ho používal vždycky, v hondě nastavuji taková ta pípnutí. Aspoň něco... :o) Především ho používám ve městě.
@megapig6988
@megapig6988 4 жыл бұрын
Luxusní video jako vždy :) nadherne auto,ty dalkove světla jsou naprosto luxusní,připada mi že ze všech aut co si testoval tak tahle mazda je ma snad nejlepší :D jinak ja mam Mondeo mk4 2012,mam tempomat a i ten omezovač a omezovač použivam při jizdě ve městě maximalně když chci dodržet 50tku protože nemam adaptivní tempomat :D ale jinak ne :D
@michalstanik9986
@michalstanik9986 4 жыл бұрын
Skvělá recenze mě osobně se taky líbí víc karosářská verze sedan a auto je opravdu pěkné a mám malý dotaz kdy bude video s tvým autem ?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Video s jedním mým autem, tím nejnovějším (a zároveň ze všech nejstarším) už natáčím, bude to ale asi na víc dílů, už zbývá natočit jen jednu část do prvního dílu. Ale možná to vydám už teď, uvidím, kdy se k tomu dostanu.
@michalstanik9986
@michalstanik9986 4 жыл бұрын
@@roadblogcz Už se moc těším
@peterfrolo2853
@peterfrolo2853 4 жыл бұрын
Skvely test, viacmenej ako vzdy. Kvalita videa je na fakt skvelej urovni. U mazdy pocuvam dost staznosti na kvalitu laku. Viete to nejak okomentovat?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuji za pochvalu! Lak mi přišel super, ale zrovna tato červená by měla být extra kvalitní, protože má více vrstev. Ale i když jsem měl bílou, tak jsem si nevšiml nějakých nedokonalostí.
@VladaS.75
@VladaS.75 4 жыл бұрын
Není to problém jen Mazdy, dnešní laky jsou celkově měkké. U Mazdy je nejnáchylnější právě ten jejich nejdražší prémiový lak Red Soul, majitelé těchto laků by mohly vyprávět
@mcfaffy6998
@mcfaffy6998 4 жыл бұрын
Pěkný auto ...😊👍❤️...no tvoje videa jsou prostě boží ...👌👍❤️😇...no prosím půjčil by sis někdy nějaké SUV ? Při nejlepším jestli by to šlo což tedy nevím ...Audi Q8 ...
@tomasm.9362
@tomasm.9362 4 жыл бұрын
Tohle je v aktuální generaci můj sen, jen finančně v úrovni na kterou bych si nebyl ochoten půjčit, nebo brát leasing...
@andrejgal6779
@andrejgal6779 4 жыл бұрын
Tento sedan skyactiv-x v bielej kozi mame tiez,akurat vo farbe machine gray...sme maximalne spokojni...spotreba je naozaj velmi prijemna na 180 koni
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Tak to musí být parádní kombinace! Exteriér, interiér, motor... podle mě super volba!
@ZAVAVOV
@ZAVAVOV 4 жыл бұрын
Mám Mazdu 3 2019 v hatchbacku a je to opravdu výborné auto. Nekoupil bych si jiné, i když malé mušky to má. Rád bych se zeptal, jestli podvozek u sedanu je jiný než u hatchbacku? A taky bych rád podotknul, že v základní výbavě, jako mám já, je sice úplně vše, co je potřeba a je to naprosto dostatečné, jen mi nikdo nebyl schopen říct, jak to vlastně v základu bude vypadat. Projel jsem si auto v plné výbavě a trochu jsem byl překvapen, jak třeba "zvláštně" vypadá denní svícení bez LED :-(. Nebo sedačky v základu. Také chybí ten pomocník jízdy v koloně. Ale jak říkám, jsou to jen detaily. Auto mám skoro rok a neměnil bych. Samozřejmě tedy v motorizaci G122. Díky za super recenzi, jen bych občas ocenil auto, které nebude v plné výbavě, ale ve střední třeba :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Já výbavy nevybírám. Jsou to novinářská auta a ta jsou většinou slušně vybavená (ale právě zrovna Mazda je výjimka, mají občas i méně vybavené auto, jako jsem měl třeba Mazdu 2). Je to z důvodu, aby bylo na autě co ukázat - pokud je tam veškerá výbava, můžu ji ukázat a člověk si řekne, jestli ji potřebuje, nebo ne. Kdyby tam nebyla, tak to nepůjde. No a samozřejmě to auto pak lépe vypadá. :-) V údajích jsem o podvozku nic nenašel, mně přišel sedan více do „pohodlna“, jestli to jde tak napsat. Vyhovoval mi asi o trochu víc, než u hatchbacku. Na ten pomocník pro jízdu v koloně jsem koukal, že jen až v rámci paketu. Je to praktická věc, ale určitě ne nezbytná.
@lubomirvlcek5922
@lubomirvlcek5922 4 жыл бұрын
V tomto sedanu se Sky-X motorem mám najeto necelých 8000 km. Spotřeba se drží kolem 6L/100 km při velké části jízd po městě. Na jiných webech píšou, že tenhle motor nejede. Pokud to srovnáte s turbo motory, tak ta akcelerace opravdu není taková. Ale svižně se rozhodně jezdit dá. Doplním, že jde o mildhybrid, takže také záleží na stavu nabití baterie, když je v ní dost šťávy a pomáhá motoru, je to na akceleraci hodně poznat. Co se týče výdechů klimatizace pro zadní sedadla, tak to mi taky vadí, že tam nejsou. Nepochopil jsem uvažování automobilky, proč to tam není u aut pro Evropu, když v Asii nebo Austrálii to tam mají. Výdechy jsou schované pod předními sedadly, takže něco málo dozadu jde taky :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Gratuluji k super autu! ❤️
@milanbujna2957
@milanbujna2957 4 жыл бұрын
Problem nie je, ze nejede v porovnani s turbami. Problem je, ze sa nedari v testoch dosiahnut dynamiku proklamovanu vyrobcom - zaostava za papierovymi hodnotami, kym doterajsie Sky G ich vedia aj podliezt.
@lubomirvlcek5922
@lubomirvlcek5922 4 жыл бұрын
@@milanbujna2957 Upřímně, mně jsou papírové hodnoty u pr... Jízda s tímto autem se nedá suchými čísly popsat :-D
@jirihracek
@jirihracek 4 жыл бұрын
Díky za pěknou recenzi. Jen tě doplním, že bezdrátovou nabíječku lze dokoupit jako volitelné příslušenství. Ale zas přes to nefunguje CarPlay/Android Auto www.mazda.cz/servis-a-prislusenstvi/prislusenstvi/details/bezdratova-nabijecka-pro-2wd/BCKAV7440/MAZDA3/2018-11-01/
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za doplnění, tak to jsem nevěděl! To je zajímavé!
@noobik12
@noobik12 4 жыл бұрын
super názvy videa napíšeš co to je za auto rok toho auta že je to 4K a power test a potom napíšeš svou poznámku
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju!
@martinmusil7054
@martinmusil7054 4 жыл бұрын
Ahoj, skvělé video jen se chci zeptat jak jste se k tomu testování aut dostal?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Ahoj, děkuju za pochvalu! No auta mám rád, tak mě to k nim táhlo. Dostal jsem se k tomu tou složitější cestou, oslovoval jsem automobilky a doufal jsem. :-) Ta jednodušší cesta je jít pracovat do nějaké redakce a buď si brát auta tam, nebo alespoň získat různé kontakty a pak je to o dost lehčí.
@xaltotungt484
@xaltotungt484 4 жыл бұрын
No ja mam len jeden obmedzovac rychlosti na 250km/hod a ani ten tam nie je ako som uz opakovane zistil. Mazda 3 je krasna, ale ten automat je taky typicky japonsky - spotrebu zvysuje a auto somaluje v porovani s manualom.
@Jirka_Globus
@Jirka_Globus 3 жыл бұрын
Neni začátek toho videa točený na Rudný? :D EDIT: Tak jo, je to točený okolo Sportisima :D
@peterzemkooo1736
@peterzemkooo1736 4 жыл бұрын
Nova 3ka sedan sa ozaj podarila. Sledujem tvoj vlog a viem, ze sa ti pacila aj mazda 6 (posledna verzia s 2,5 l benzinom). Ktora na teba viac zaposobila? Resp. keby si mal vybrat a nebola by to otazka ceny, ktora by to bola?
@magicgladiator4
@magicgladiator4 4 жыл бұрын
Ten sedan je opravdu krásný, jen škoda že kůže nenabízí ventilaci jinak je to mnohem hezčí než hatch...
@M96CLC
@M96CLC 4 жыл бұрын
11:45 - omezovač rychlosti používám pouze v autech, kde pak nemám tempomat... :D Jako také lepší než nic, ale kdyby byl k dispozici tempomat, je dle mého omezovač zbytečný :)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Super, děkuju za názor. Tak to máme stejně. :-)
@michalonderlicka5333
@michalonderlicka5333 4 жыл бұрын
Ahoj, prosím tě, jedna z otázek, dá se poslouchat video s hudbou (chápej něco jako youtube) za jízdy? slyšel jsem, že klipy nejsou za jízdy možné, jelikož poutají řidiče od jízdy, nevím jestli to máš vyzkoušené, ale zajímalo by mě to, jelikož toto denně používám.. další věc, jak si říkal u předešlého videa, že jde použít head-up display a polarizační brýle, jak moc jsou účiné senzory s pol.brýlemi, když sledují (ne)aktivitu řidiče :) díky za video, na tyto vozy bohužel vzniká jen pár cz/sk videí, recenzí a ani né tak nových, na to, že je to auto roku designu ;)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Ahoj, no audio z KZfaq přes bluetooth jde, takže poslouchat ano, ale určitě není dobré je sledovat. :-) Ale je pravda, že zrovna v téhle Mazdě jsem to asi nezkoušel, to už si nepamatuji. Kamery pro sledování pozornosti fungují i přes polarizační brýle, otázka je, jak si poradí s nějakými hodně zrcadlovými.
@Matezz
@Matezz 4 жыл бұрын
Proč vlastně nedělají kombi? Preferuje Mazda americký a asijský trh, kde jasně frčí sedany?
@MrMarfy131
@MrMarfy131 4 жыл бұрын
Super video. Ako su na tom svetla adaptivny tempomat a headup displej a kamera oproti vacsej mazda 6? Mal som z videa pocit, ze cely system je novsi, kamera ma vyssie rozlisenie a svetla lepsie svietia. Porovnavam s poslednym videom mazdy 6.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! To je otázka v pravý čas, protože právě Mazdu6 mám a zrovna jsem se vrátil z natáčení světel. :-) Takže - rychlost reakce na protijedoucí auto je u šestky lepší, vykrývání stejné a síla světla mi přišla vyšší u trojky (ale to se těžko takto porovává). Adaptivní tempomat u šestky zrychluje už při přejíždění do levého pruhu. Head-up displej je podle mě stejný, takže stejně dobrý.
@lonewolfblack1857
@lonewolfblack1857 4 жыл бұрын
Vynikajúci obširny test.Zaujimaly by ma Vaše dojmy z áut Seat prip Dacia
@youtubak9994
@youtubak9994 4 жыл бұрын
Třeba Seat Alhambra a Tarraco by byly super.
@michalkmet9456
@michalkmet9456 4 жыл бұрын
... obmedzovač rýchlosti mám už v treťom aute a za cca 10 rokov som ho použil asi 2x - pre mňa úplná zbytočnosť
@petrpetr940
@petrpetr940 4 жыл бұрын
Krasny. Jen me mrzi, ze se autohold musi zapinat rucne. To moc nechapu.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
No jen jednou při startu, ale ono to tak má snad každé auto, zrovna jsem si říkal, že už to přestanu říkat, protože to říkám pořád. :-)
@petrpetr940
@petrpetr940 4 жыл бұрын
roadblog.cz no prave muj Karoq to ma zapnuty porad a vubec to neresim, jen, kdyz jedu do prutahovy mycky, tak to musim vypnout a pak zase zapnout... :)
@74BranoH
@74BranoH 4 жыл бұрын
@@roadblogcz na Golf VII FL, ked raz autohold zapnem, zostane zapnuty aj po vypnuti/starte motora. Takze to tak nema kazde auto ;)
@jozefridarcik8832
@jozefridarcik8832 4 жыл бұрын
Ale sa odraza na tych “budikoch” to svetlo co? Polarizacny liter odporucam ;)
@Mr123spirit
@Mr123spirit 4 жыл бұрын
Rezenzia super ako vzdy. Pls kolko km malo toto auto najazdene?Co na internete citam tak spotreba ide vyrazne dole okolo 10000km. A ty uz ju mas dost nizku 6l/100km. Iny recenzanti maju troska vyssiu. A akceleracia vyzera tiez super verim ze s manualom by bola este lepsia. Mazda ma troska pomalsie tie automaty.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Je to tak, jak spotřeba, tak zrychlení je lepší u manuálu. Zrychlení o 0,4 s. To auto mělo najeto myslím nějakých 6 tisíc kilometrů, zkusím to někde dohledat, ale nebylo to moc.
@lukassustek2846
@lukassustek2846 4 жыл бұрын
Preco uz nepouzivas kameru? :)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Jednu používám. 😉 Druhou ocenilo moc málo lidí na to, kolik s tím bylo práce. 😉
@peterzemkooo1736
@peterzemkooo1736 4 жыл бұрын
Ja som si tam nevsimol tu spotrebu aj ked si na zaciatku spominal, ze ju povies. Mozes dat do komentu spotrebu tejto skyactive X verzie?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Já měl spotřebu 6 litrů na sto.
@JeanV1986
@JeanV1986 4 жыл бұрын
Škoda ze tých 180 kony sú nejaké lenivé... Ta stara skyactiv g 165 bola rýchlejšia.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
On hlavně ten automat není nejrychlejší, s manuálem by to bylo lepší. Já hlasuji pro manuál! :-)
@radekdvorak8685
@radekdvorak8685 5 ай бұрын
At nejakeho blba nenapadne prijit z myslenkou "musime jit s dobou" jinac receno, znicime si vlastni know-how displejem pres pul palubky, displej misto budiku, displej misto tlacitek! Mazda je posledni znacka, co zachovava zakladni stavebni prvky designu s prakticnosti. Dalsi velky plus manual. Dneska uz nic podobneho na trhu nenajdete. Mimochodem ta gps na palubce je napevno? Kdyby sla zajizdet do palubky by bylo fajn
@xviktorxx
@xviktorxx 4 жыл бұрын
Koukam, ze jsi asi prvni clovek, co u zrychleni nameril neco pod 10 vterin :)
@danschni100
@danschni100 4 жыл бұрын
Je rozdíl v zrychlení, spotřebě v manuálu a automatu?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Je a celkem velký, průměrná spotřeba (udávaná) je u automatu 5,2 l/100 km a u manuálu 4,4 l/100 km. Zrychlení je 8,6 vs 8,2 s.
@danschni100
@danschni100 4 жыл бұрын
@@roadblogcz diky
@terenceseong8746
@terenceseong8746 4 жыл бұрын
DON'T use convex image to show beauty of a car, you have spoiled its look.
@mieczyslawgrudzien9380
@mieczyslawgrudzien9380 4 жыл бұрын
Wie immer Mazda beste Auto und zuverlässig ZoomZoomZomm 🤩🤩🤩👍👍👍👍
@eriktoupal8437
@eriktoupal8437 4 жыл бұрын
I30 2020 by nebylo?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Nebylo, Hyundai na Roadblogu není.
@eriktoupal8437
@eriktoupal8437 4 жыл бұрын
@@roadblogcz proč ?
@123456987john
@123456987john 4 жыл бұрын
Erik Toupal Třeba nekomunikuje, nebo Roadblog nemá rád Hyundai.
@eriktoupal8437
@eriktoupal8437 4 жыл бұрын
@@123456987john já v Hyundai pracuji a zítra to bude týden co mi stojí před domem i30 taky 2020 ale ještě předface. Jsem na ten facelift zvědav asi bych ho za rok vyměnil ;-)
@marianmarian8285
@marianmarian8285 4 жыл бұрын
@@roadblogcz tiež by som rád videl i30 fl. na tvojom kanále.
@ladislavlaurencik6019
@ladislavlaurencik6019 4 жыл бұрын
autobible.euro.cz/motor-mazda-skyactiv-x-v-praxi-co-dokaze-diesel-na-benzin/ výkon bohužel neodpovídá ani papírově
@robertjiri1407
@robertjiri1407 4 жыл бұрын
Pěkná recenze, krásné auto, ale Mazda pořád šetří na vrstvě laku, viz slovenský Motoring to proměřoval a změřil o 20% méně, než má Toyota, Renault nebo VW :-)
@brancoh31
@brancoh31 4 жыл бұрын
Prvy👍😁
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
To byla rychlost!
@blacksabbath4867
@blacksabbath4867 4 жыл бұрын
Pátý.
@bambus8252
@bambus8252 4 жыл бұрын
Druhý
@silnicnipirat
@silnicnipirat 4 жыл бұрын
Moc fajnove auto, ale hatchback je jina liga...
@Daniel37
@Daniel37 4 жыл бұрын
Strašně slabý výkon, jenom 180 koní. Za mě příliš málo.
@radekdvorak8685
@radekdvorak8685 7 ай бұрын
To je zas komentar.
2019 Mazda3 Skyactiv-G122, 4K POV TEST: Vážně se povedla!
19:48
Please Help Barry Choose His Real Son
00:23
Garri Creative
Рет қаралды 23 МЛН
He bought this so I can drive too🥹😭 #tiktok #elsarca
00:22
Elsa Arca
Рет қаралды 13 МЛН
Mazda3 2.0 Skyactive X -TEST - GARAZ.TV - Sulko
13:08
Rasto Chvala GARAZ.TV
Рет қаралды 85 М.
Moje 4 roky se superbem L&K | 206 kW | Proč už bych si ho nekoupil?
35:01
Here's Why the 2019 Mazda3 Is My Favorite Compact Sedan
22:14
Doug DeMuro
Рет қаралды 2,7 МЛН
Dvojitý TEST: Mazda 3 sedan vs. Mazda 3 hatchback
4:11
Ján Hargaš
Рет қаралды 4 М.
Mazda 6 2.0 Skyactiv G165. Co koroze podvozku? Jedná se o ideální rodinný kombík do města?
9:15
TEST Mazda 3 (2019) 2.0 Skyactiv-G122 AT Plus | AMŠ - AUTOVINY.SK
12:04
Auto Motor a Šport - Slovensko
Рет қаралды 23 М.
Please Help Barry Choose His Real Son
00:23
Garri Creative
Рет қаралды 23 МЛН