23. maj 1996 Vejle Boldklub-Ikast fs 5-0

Erik Boye, Lars Døhr, Benny Poulsgaard, Finn Christensen, Henrik Holm, John Sivebæk, Jacob Olsen, Jens Madsen, Eduard Demenkovets, Jesper Søgaard og Dejvi Glavevski.
Udskiftningsspillere:
Klaus Eskildsen (afløste i det 45. min. Henrik Holm), Brian Christensen (afløste i det 57, min. Dejvi
Glavevski) og Jesper Mikkelsen (afløste i det 73. min. Jacob Olsen)
Kampens gang:
1. min. 1-0: Eduard Demenkovets
9. min. 2-0 Jens Madsen
59. min. 3-0 Jesper Søgaard (straffespark)
80 min. 4-0 Brian Christensen
89. min.: 5-0 Brian Christensen
Dommer: Finn Lambek
Tilskuere: 2.931
Måneders uvished og bekymring blev forvandlet til lettelse, da VB efter en knusende 5-0 sejr over Ikast forlængede opholdet i Superligaen.
I det vigtige opgør mod Ikast spillede VB en af sæsonens bedste kampe, hvor man ikke blot fik spillet sig frem til en masse chancer, men også forstod at udnytte dem.
Der var kun spillet 18 sekunder, da bolden første gang lå i målnettet bag Ikast's målmand Jan Rindom. Det var Eduard Demenkovets, som scorede efter at opspillet var gået gennem Jens Madsen, John Sivebæk og Dejvi Glavevski. I det 9. minut øgede Jens Madsen til 2-0 efter at Dejvi Glavevski havde headet bolden bagud efter et indlæg fra Jacob Olsen.
Et kvarter efter pausen blev det 3-0 ved Jesper Søgaard på straffespark begået mod ham selv af Kent R. Nielsen. I det 80. minut blev det 4-0 ved indskiftede Brian Christensen, som løftede bol-
den over Jan Rindom. Det var også Brian Christensen, der sluttede målfesten, da han i kampens næstsidste minut scorede på hovedstød efter hjørnespark fra Finn Christensen. De knap 3.000 tilskuere, der trods regnvejr havde fundet vej til Vejle stadion, kunne glæde sig over en virkelig flot indsats af VB, som var uden karantæneramte Thomas Gravesen.

Пікірлер: 2
@ssskjold
@ssskjold 2 жыл бұрын
Det var kampen der gjorde mig til VB fan og har været det lige siden.
Рет қаралды 73 МЛН
16 MINUTER AV GALNA UTBROTT I SVENSK FOTBOLL