No video

1000+ Feliratkozó Bejelentkezés I Információk és Kérdés

  Рет қаралды 315

Feel•Betr

Feel•Betr

Күн бұрын

Пікірлер: 17
@scherzo_FLI
@scherzo_FLI Ай бұрын
Kívánok még sokszor 1000-et neked! Köszönjük, hogy vagy!
@OOwdsmkrOO
@OOwdsmkrOO Ай бұрын
Szia Áron, Téma ötletnek: szauna +1 hidegterápia - hazai, budapesti lehetőségek feltárása Közös mozgásra szerintem én is szívesen csatlakoznék, akár rendszeresen is. Jó nyaralást!
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
@@OOwdsmkrOO köszi szépen, ezek a témák is ott vannak az ötletek között. Nem tudom mikor jön, de mindenképpen lesz ilyen. Tök jó ötlet a budapesti lehetőségek feltárása is. Örülök ha csatlakozol majd! Köszi!
@tonajanos8289
@tonajanos8289 Ай бұрын
Én mar hosszù ideje funkcionális gyógyász és egèszsègmentorkènt dolgozom külföldön.szakmabelikent mondom hogy nagyon jók a videòid! Sok mindennel egyet èrtek. Csak így tovább! Szívesen benne lennék egy eszme cserébe!😉
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
Nagyon köszi! Biztosan találunk alkalmat az eszmecserére:)
@tonajanos8289
@tonajanos8289 Ай бұрын
Van fent valahol email címed vagy valamilyen elérhetőséged?
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
@@tonajanos8289 tudnál dobni instán egy üzenetet? Nem akarnám itt megosztani az e-mail címem. instagram.com/feel.betr?igsh=MWhva3pqZDB4N21i
@tonajanos8289
@tonajanos8289 Ай бұрын
Valamiert nem enged üzenetet írni az instagram.nem tudom meikünknél van a hiba.
@tonajanos8289
@tonajanos8289 Ай бұрын
Köszi. Ki irtam a cimet .ha gondolod törölhető innen.
@csabatnagy1850
@csabatnagy1850 Ай бұрын
Szia! Azért nem kell szerénykedned, hamarosan 2 ezer feliratkozó! Nagyon szépen köszönöm az eddig is nagyon hasznos videóidat, tanácsaidat, információkat! Nem, semmi gond a vágásokkal. Igen, valóban jó lenne személyesen is találkozni, de számomra nem valószínű. Szerintem folytasd (fojtasd) :) "ez egy badarság a magyar nyelvben" úgy, ahogy elkezdted. Jó egészséget kívánok szeretettel, és tisztelettel:
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
Szia! Köszi a kommentet meg a támogató szavakat! Neked is minden jót!
@agnesdudas9308
@agnesdudas9308 Ай бұрын
Szia! Biztosan fura ezt olvasnod, de rám nagyon nagy hatással vagy. Sokszor az az élményem, hogy egy-egy témában csak az evidens, nagyon általános dolgokat mondják el. Ezzel ellentétben te jól felépítve, alátámasztva adod elő a tényeket hétköznapi, de mégis mellőzött témákban. Olyan logikusan, érthetően vannak felépítve a dolgok. Van jelentősége az apró dolgoknak is. Azóta használok nyelvkaparót és lábujjtágítót. Már tudom mitől fáj annyira a jobb bokám, írok naplót, és igyekszek orron át lélegezni. De többször meg kell néznem a videóidat, hogy emlékezzek az elhangzottakra, ezért elkezdtem canvába grafikákat készíteni hozzájuk, ezeket később nyomtatni akarom, hogy emlékeztessem magam. Egy fontos dolog: Szeretném letenni a cigit és az alkoholt. 15 éve dohányzom, de nem erősen. Az alkohol fogyasztásom sajnos már befolyásolja a mindennapi életemet. Nagyon motiválna, ha ebben a témában készítenél egy videót (Bár látom, hogy nem teljesen profilba vág). Erről az oldalról szedek hozzá tippeket és bár 13 éve senki nem nyúlt hozzá (600 HUF egy doboz cigi LOL) egész jó ötletek vannak rajta: www.leteszemacigit.hu Én örülnék, ha személyesen is megismerhetnék hasonló gondolkodású embereket. Bár miskolci vagyok, így nem rendszeresen, de egy-két alkalomra biztosan elmennék.
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
@@agnesdudas9308 Szia! Huh, nagyon köszi ezt a sok támogató meg pozitív gondolatot! Nagyon örülök neki, hogy segítenek a videók. Ha esetleg van kedved akkor azokat a grafikákat tök szívesen megnézném. Nem muszáj! Csak kíváncsiskodok.:) Külön köszi, hogy írsz a dohányzásról meg az alkoholról, mindkettőről tervezek videót csinálni, azt viszont nem tudom megmondani, hogy mikor, de mindenképpen előrébb helyezem a sorrendben mint ahol eddig voltak, mivel szerintem is nagyon fontos és sok embert érint. Örülök ha 1-2x is, de fel tudsz jönni Budapestre ha egyáltalán lesz ilyen mozgós dolog, szerintem már egy alkalom is nagyon jó. Kimozdítjuk magunkat a komfortzónából, ami mindig előnyökkel jár. Nagyon köszi még egyszer, és minden jót neked!
@OOwdsmkrOO
@OOwdsmkrOO Ай бұрын
Mindkét téma ötlet jó szerintem is. Cigi leszokásban 15 év után nekem egy könyv segített: Allen Carr, Rövid úton leszokni a dohányzásról. Csak ajánlani tudom. Bizton mondhatom, hogy az életem további része során nem fogok dohányárut fogyasztani. Ez a könyv és a vele járó "agymosás" eredménye :) Alkoholról még nem próbáltam meg így leszokni, de évente két száraz hónapot tartok már 3. éve, nekem ez sokat segít.
@agnesdudas9308
@agnesdudas9308 Ай бұрын
@@feel.betr2024 drive.google.com/drive/folders/1mWTxiKOaGhfX3YgsbV0V_9N-xFak_MyB?usp=sharing
@polorobi
@polorobi Ай бұрын
Szia. Javaslom esetleg egy discord csatornán is elgondolkozhatnál a közöség építés miatt. Csak így tovább tisztelet ás alázat + szeretet a tartalom gyártás iránt...
@feel.betr2024
@feel.betr2024 Ай бұрын
@@polorobi Szia! Nagyon köszi! Pont tegnap beszéltünk egy barátommal arról, hogy jó lenne egy discord csatorna, úgyhogy tök jó, hogy itt visszaigazolást adsz. Dolgozunk rajta!
Hogyan szoktam le a mindennapi kávéról?
19:39
Eszter Gottschall
Рет қаралды 30 М.
Nurse's Mission: Bringing Joy to Young Lives #shorts
00:17
Fabiosa Stories
Рет қаралды 4,1 МЛН
How I Did The SELF BENDING Spoon 😱🥄 #shorts
00:19
Wian
Рет қаралды 37 МЛН
Matching Picture Challenge with Alfredo Larin's family! 👍
00:37
BigSchool
Рет қаралды 47 МЛН
Háború Ukrajnában - Nógrádi György (2024-08-26) - HÍR TV
1:02:20
Vidéki szavak - pesti füleknek
5:55
Szeretlek Magyarország.hu
Рет қаралды 808 М.
Megmutatjuk, mi az, amit a többi újévi beszédből kivágnak
8:37
Morvai Krisztina: Egy nap a "hivatalban"
6:58
Almási L.
Рет қаралды 5 МЛН
Takács Gábor: Értjük-e a kvantummechanikát? (Atomcsill, 2022.11.24.)
1:00:05
Szántai Lajos : Jézus Krisztus származása ( 1.rész ).
2:55:36
Tóth Ferenc
Рет қаралды 190 М.
Képes vagy feladni magad azért, hogy megfelelj másoknak?
4:55
Almási Kitti
Рет қаралды 37 М.
Hogyan Szerezd Meg Bármelyik Lányt Akit Szeretnél
6:53
Online Marketinges
Рет қаралды 72 М.
Nurse's Mission: Bringing Joy to Young Lives #shorts
00:17
Fabiosa Stories
Рет қаралды 4,1 МЛН